Last news in Fakti

27 Януари, 2024 09:19 1 231 11

Брад Пит мечтае за още едно дете

  • брад пит-
  • инес де рамон-
  • дете-
  • бебе

Брад и Инес де Рамон обсъждат да имат бебе

Брад Пит мечтае за още едно дете   - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Таблоидът In Touch съобщава, че 60-годишният Брад Пит и половинката му - 34-годишната Инес де Рамон, мислят за бебе. Източник споделил пред репортери, че актьорът иска отново да се почувства баща, след като децата му и тези на Анджелина Джоли се отвърнаха от него заради развода му с майка им. "Връзката на Брад и Инес стана наистина сериозна: тя се премести при него и обсъждат да имат бебе. За някои това може да е шок, но близките им няма да се изненадат, ако тя вече е бременна", каза източникът, предава БГНЕС.

"Инес е на точната възраст, биологичният ѝ часовник тиктака. Брад е в по-добра форма от повечето мъже на неговата възраст. Те са отдадени един на друг и истински влюбени, като прекарват цялото си време заедно. Инес се чувства като у дома си в уединеното френско имение на Брад Château Miraval имението, за което Пит и Джоли се бориха в съда особено ожесточено", допълва вътрешният източник.

Разбира се, няма официално потвърждение на тази информация, но слуховете по тази тема вече са споделяни от много медии.

Сега влюбените живеят в две държави: във Франция и в Съединените щати. В същото време двойката не бърза със сватбата. Романсът с дизайнерката на бижута Инес де Рамон е първата сериозна връзка на Брад Пит, откакто се разведе с Анджелина Джоли през 2019 г. От известно време двойката не се крие от папараците и те редовно ги засичат на срещи.

Наскоро Брад организира парти в чест на 60-ия си рожден ден, а Инес беше сред гостите. Двойката обаче реши да не бърза със сватбата: както казват техни приятели - те искат да запазят връзката си "забавна, необвързваща и вълнуваща" възможно най-дълго.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 горкия да го оплаче човек

    4 2 Отговор
    че кво му пречи пари има да си купи едно … нали си напазаруваха с анджелинка преди време малко деца
  • 2 фАНТОМасс

    6 2 Отговор
    А бат Бойко дали е "МЕЧТАЛ" за детенцето , носещо името ЕМА от мис Бикини ? Сигурно е "МЕЧТАЛ" , иначе щеше ли да хариже къща именно на нея , а не и на някои други от метресите си ! Логично звучи , нали ?
  • 3 Цонка от Злогош

    3 2 Отговор
    Само да дойде не едно, а десет ще направим. Ще го яздя като биковете как яздят тия испанците.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 сбруя

    1 0 Отговор
    И на Брат Опит брат му мечтае за детенце. Трето,четвърто,пето ИТ.Н.
  • 6 удри

    8 0 Отговор
    Колкото повече бели бебета, толкова по-добре!
  • 7 дедо ванго

    2 0 Отговор
    и все се питам на кого е брат брат пит и звездите никакви отговори не дават!!!!...няма и прогнози да се ева у предСказателя...
  • 8 Сър Стенли Ройс

    3 2 Отговор
    Че кво чака още? Да и го набабани до кайсиите и целия, целия, целия, вътре, вътре, вътре, сух, сух, сух.
  • 9 ха ха Хо

    6 1 Отговор
    Млад е още само на 60 лазарника, да почака като Робър де Ниро и Ал Пачино до 80/83 години да му направят бебе и да се почувства млад баща.
  • 10 Гост

    3 1 Отговор
    Ако иска идва тука и ще му направиме дете .
  • 11 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 0 Отговор
    Този се казва Уилям Брадли Пит .