Last news in Fakti

4 Февруари, 2024 07:00 3 139 0

Дневен хороскоп за 04.02.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес е ден с благоприятна енергетика за всяка от зодиите

Дневен хороскоп за 04.02.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да ви липсва. Готови сте да направите чудеса от храброст само заради една идея. Дано успеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Телец

Може би ще сте малко неспокойни и напрегнати. Поели сте прекалено много отговорности и това Ви напряга. А самият ден е с благоприятна енергетика. Подходящ за започване на нови дейности. Направете няколко дълбоки вдишвания и издишвания или просто се разходете малко навън. Движението ще намали напрежението.

Близнаци

Денят има доста добра енергетика и предлага възможности за пътуване или начало на лечения. Много подходящ за покупко-продажби на битови предмети.

Рак

Трябва да погледнете по-отвисоко и философски на нещата. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Лъв

Активност, силни желания и хъс за победа ще Ви движат днес. Яхнете вълната и действайте. Важни са усилията, които влагате, а резултатът ще дойде рано или късно. Както казват хората - правете каквото трябва, пък да става каквото ще.

Дева

Хубав ден за начало на нови дела. Денят е подкрепящ, силен и енергичен. Ще имате много идеи, но важното е, че ще имате и силата да ги осъществите.

Везни

Днес ще сте особено чувствителни към мнението на околните. Може ли да се поддавате на подобни емоции, вие сте обективни и ви е ясно как стоят нещата, няма нужда да се обиждате на нечии случайни забележки.

Скорпион

Дипломатичността е доста специфично, но и много нужно умение. Развивайте го. Може би след време ще можете да напишете книга от рода на - как да пратим някой по дяволите с финес.

Стрелец

Все така ще се завъртат нещата, че трябва да подредите, организирате и разчистите. Като цяло време да се справите с паразитите в тялото си и около себе си.

Козирог

Покажете уважението си към семейството и роднините си. И не бъдете лицемерни, не го правете по задължение. Просто благодарете на тези хора, за онова, за което наистина искате. Не може да няма за какво.

Водолей

Грижите за материалното отново ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, днес трябва да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

Риби

Късметът най-сетне разтваря крила над вас. Ще се отворят идеални възможности за реализация, ще можете да сбъднете някои от мечтите си. Важното обаче е да подредите приоритетите си, за да не се разпилявате.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА