Last news in Fakti

7 Февруари, 2024 14:56 3 159 22

Учен от НАСА обясни къде извънземните биха обитавали тайно Земята

  • извънземни-
  • нло-
  • земя-
  • космос

Според Кнут извънземните не биха се разхождали на сушата сред нас

Учен от НАСА обясни къде извънземните биха обитавали тайно Земята - 1
Снимка: Shutterstock

Бивш изследовател от НАСА разкри дали извънземни обитават планетата ни. Според Кевин Кнут, изтъкнат учен, работил в Изследователския център "Еймс" на НАСА от 2001 до 2005 г., представителите на извънземна раса живеят под океаните ни.

Кнут изтъква, че има много причини, поради които извънземни биха избрали да крият корабите си под водата, а не на повърхността на Земята. "75% от повърхността на Земята е вода и ние имаме много малък достъп до нея. Така че, ако искате да се скриете някъде, това е идеалното място", споделя Кнут в подкаста Theories of Everything.

Скорошни наблюдения на НЛО включват кораби, които без проблем се движат между въздуха и морето. Според Кнут от това може да се заключи, че извънземни, чиято родна планета е водна биха имали много причини да се базират под водата, пише Блиц.

"Ако произхождат от водна среда, водната среда на планетите ще бъде много по-добра за живот от атмосферната. Атмосферите имат нисък топлинен капацитет, така че температурата варира много, получават се огромни температурни колебания. И след това, преминавайки от планета на планета, се сблъскват с огромни температурни разлики в атмосферата: отидете на Марс и ще видите 100 градуса под нулата по Фаренхайт, отидете на Венера и ще видите 800 градуса по Фаренхайт. Това е драматично. И въздушното налягане също е драматично различно от планета до планета.", отбелязва Кнут.

Някои от най-достоверните наблюдения на НЛО през последните години са свързани с "трансмедийни" кораби, които пресичат вълните.

Той разяснява, че атмосферата на Венера е около 100 пъти по-плътна от нашата, докато марсианският "въздух" е около 100 пъти по-рядък. И на нито една от тези планети атмосферата не прави нищо, за да предпази планетата от космическа радиация или други опасности. По думите му съществуват всякакви проблеми, свързани с живота на повърхност, защитена само от атмосфера.

Докато, както в случая, извънземните са живели в океан, преместването на друга планета с океан всъщност не би представлявало голяма разлика. Налягането също ще бъде по-постоянно между океаните на различните планети. "Така че всъщност ще можете да намерите приятно място за престой, ако това е налягането, с което сте свикнали. Основните разлики ще бъдат в разтворените в океана химикали.", отбелязва Кнут.

Поради тази причина е много вероятно извънземните форми на живот, които посещават нашата планета, да изберат да базират обитанията си под вълните, допълва ученият.

Но дори и някога да успеем да осъществим контакт с тях обаче, той съветва да не ги докосваме, тъй като биологията им вероятно е много по-различна от нашата и едно докосване би предизвикало всякакви ужасни химически реакции.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    8 0 Отговор
    Тия са си макета бре! ХАХАХАХ
  • 2 На тоя в

    12 1 Отговор
    мозъка му протичат всякакви химични реакции, само не и тези, които са нужни за да бъде нормален
  • 3 123456

    10 1 Отговор
    Е как къде - то Мел Гибсън преди 100 години каза - в някой царевичак са !
  • 4 ДеПе

    10 0 Отговор
    отидете на Марс и ще видите 100 градуса под нулата по Фаренхайт, отидете на Венера и ще видите 800 градуса по Фаренхайт. - а ти що не отидеш в на ....
  • 5 ммм...да

    12 0 Отговор
    Сигурно се хранят с ла.на щом обитават моретата...

    Коментиран от #22

  • 6 Маг

    7 4 Отговор
    Не всички , които наричате извънземни , са такива ! Древните живеят от хилядолетия под земята , и под водата , и някой НЛО които виждате да се гмуркат във вулкани , или под водата , са техни. Други наистина идват от космоса , а трети са лично наши , земни НЛО ! Военните не знаят всичко , защото успях да науча , че много земни НЛО са под властта на мистична и тъмна организация , подчинена на старите аристократи !

    Коментиран от #11, #19

  • 7 Алоууууу

    5 1 Отговор
    Тих.... Шум.. Наред ли е всичко?
  • 8 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    1 3 Отговор
    Все едно слушам дневният хороскоп с Алена - голяма фантастика! Не че го слушам. Няма да се учудя, ако се появят на плажа табели с указания как да се пазим от извънземни - не ги пипайте, не ги дразнете, не им се усмихвайте, не ги хранете. Ако изобщо е възможно да осъществят контакт със земните жители, същества от реален живот от далечния космос, те вероятно ще ни известят по някакъв начин - лош или добър!

    Коментиран от #9

  • 9 Хм.....

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Ти известяваш ли мравките за каквото и да е ? Или овцете , преди да ги заколиш ?

    Коментиран от #13

  • 10 Кака Меца

    5 0 Отговор
    Извънземни, но не извънводни! И в Индуската и в Южноамериканската цивилизация има легенди за същества живеещи във водата, които са допринесли много за човешката цивилизация. Със сигурност има и дребни хуманоиди, които живеят в огромни кухини под земната повърхност. Много лъжливи представи за света са започнали да тиражират с започването на книгопечатането. Отделен въпрос е, дали лъжат поради незнание или целенасочено.
  • 11 Нели

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Маг":

    Понякога съм попадала на ваши предсказания , или прогнози , които забелязах , често се изпълняват. Бихте ли прогнозирал кога ще се срещнем с извънземни?

    Коментиран от #14

  • 12 6-6-6

    4 2 Отговор
    Заради религиите,най-вече новите - християнството и исляма човечеството е лъгано за истинския си произход. В името на тези 2 религии са унищожени куп доказателства и артефакти от предишни цивилизаций обитавали земята.
  • 13 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Хм.....":

    Ако са преодоляли огромните космически разстояния, значи са решили проблема с крайната скорост на светлината. Мислиш ли, че такива гении гледат на нас, като на храна или просто някакъв материал?

    Коментиран от #15

  • 14 Маг

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Нели":

    Въпросът Ви е неправилно зададен ! Човечеството отдавна се е срещало с извънземни. А официално контактите на правителствата датират от петдесетте години на миналият век. Вас също ви подготвят! Запитайте се , защо изведнъж секретността започна да изчезва , а информацията започва да се промъква. А вече заработи и проектс " Блу Бийн " , който може да видите в нета , как създава холографски изображения на градове в облаците. Или ще въздейства на религиозните , може да видите холографски изображения на ангели , кръстове , и подобни!

    Коментиран от #16

  • 15 Естествено !!!

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Не ги идеализирай ! Основната цел на всяка цивилизация е да се развива , и колонизира ! Така възприема извънземните и Стивън Хокинг ! Като опасност !

    Коментиран от #17

  • 16 Маг

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Маг":

    Извинете , докоснал съм съседната буква ! Проекта се нарича " Блу бийм " !
  • 17 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Естествено !!!":

    Всичко е възможно, можем само да гадаем. Аз си мисля, че ако беше възможно да се преодоляват огромните космически разстояния, тук щеше да е свърталище на извънземни. Тези от тях, които са с лоши намерения, отдавна щяха да са ни опаткали!
  • 18 кой да знае?

    1 0 Отговор
    Другоземците обитават четвъртото пространственно измерение. Те ни виждат, но ние тях не можем да видим. Те пътуват в четвъртото измерение, огромните разстояния за нас, са една крачка за тях. Светлините и проблясъците които някои виждат в небето са случайни точки на пресичане с нашето (трето) измерение, като точка върху лист хартия.
  • 19 хмм

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Маг":

    За "изчезналата" Атлантида ли говориш?

    Коментиран от #20

  • 20 Маг

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "хмм":

    Много имам да ви кажа за Атлантида , но моля , попитайте ме пак , за да ме подсетите , когато имам повече време да съм тук !

    Коментиран от #21

  • 21 разбира се

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "Маг":

    За такива теми все нямате време...
  • 22 Aбе бaте,

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ммм...да":

    То не е caмо Черно море