Last news in Fakti

13 Февруари, 2024 14:32 1 421 4

Крал Чарлз III и Камила се завърнаха в Лондон за лечение на рака (СНИМКИ)

  • крал чарлз трети-
  • крал чарлз-
  • чарлз-
  • диагноза-
  • рак-
  • лечение-
  • лондон

Чарлз ще се подложи на процедури за лечение на рак в Лондон

Крал Чарлз III и Камила се завърнаха в Лондон за лечение на рака (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Крал Чарлз се завърна в Лондон с кралица Камила за пръв път след диагнозата от рак.

75-годишният монарх и съпругата му бяха заснети в задната част на кола, докато двамата бяха откарани до Кларънс Хаус, официалната резиденция на краля, във вторник сутринта.

Кралят се е върнал в Лондон за текущите си процедури за лечение на рака и срещи с персонала на двореца.

Завръщането на краля в Лондон идва, след като той и Камила присъстваха на църковна служба в църквата "Света Мария Магдалена" в Сандрингам, Норфолк в неделя. Чарлз помаха на фотографите, докато вървеше към църквата заедно със съпругата си. Това беше първото му публично излизане, откакто започна лечението си от рак миналата седмица.

Предишния ден кралят за първи път пусна изявление за диагнозата си рак, публикувано от Бъкингамския дворец, като благодари на обществеността за добрите пожелания.

„Бих искал да изразя най-сърдечните си благодарности за многото съобщения за подкрепа и добри пожелания, които получих през последните дни," се казва в изявлението. "Както всички онези, които са били засегнати от рак, знаят, подобни добри мисли са най-голямата утеха и насърчение."

„Също толкова окуражаващо е да чуя как споделянето на моята собствена диагноза е помогнало за насърчаване на общественото разбиране и е хвърлило светлина върху работата на всички тези организации, които подкрепят пациенти с рак и техните семейства в Обединеното кралство и по света", гласи още изявлението на краля. "Моето възхищение през целия живот от тяхната неуморна грижа и всеотдайност е още по-голямо в резултат на личния ми опит."

Дворецът обяви, че кралят е бил диагностициран с рак на 5 февруари. Съобщението, което не уточнява с каква форма на рак е диагностициран Чарлз, дойде седмица след операцията му за увеличена простата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    3 2 Отговор
    Не разбрах къде е паркирал камилата като се е върнал.
  • 2 сега по трудно

    1 5 Отговор
    ще си изпълнява съпружеските задължения . с рак в ремисия . както и да е . крал е чарли . Принцесата Даяна навремето можеше да ги изпревари и да инсценира катастрофа с чарли, камила, хари , и да остане сама с доди . да .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Батко

    2 3 Отговор
    Кога ще ядем жито? Питам за един приятел!