Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 10:58 1 554 1

Миранда Кер роди четвъртото си дете (СНИМКА)

  • миранда кер-
  • майка-
  • бебе-
  • модел-
  • орландо блум-
  • семейство-
  • брак

Супермоделът и съпругът ѝ решиха да запазят появата на новородения Пиер в тайна досега

Миранда Кер роди четвъртото си дете (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Семейството на супермодела Миранда Кер и съпруга ѝ Евън Шпигел е нараснало с още един член. Красавицата е родила четвърто дете - син. Момченцето носи името Пиер Кер Шпигел, предава dir.bg.

Това е трети син за 40-годишната австралийка и главния изпълнителен директор на Snapchat. Пиер се е родил в неделя, 18 февруари, но щастливите родители решиха да запазят първите дни от новото попълнение във фамилията тайна досега.

Публикация, споделена от Miranda Kerr (@mirandakerr)

"Радостни сме от появата на нашия малък слънчев лъч Пиер Кер Шпигел. Не можем да бъдем по-развълнувани да посрещнем четвъртия си син в нашето семейство. Чувствам се толкова благословенa", пише Миранда в изявление, публикувано в профилите ѝ в социалните мрежи.

Заедно с радостното съобщение, Миранда сподели снимка на синьо бебешко одеяло, бродирано с името на новородения ѝ син, както и очарователен чифт жълти плетени бебешки чорапчета и букет цветя.

Изборът на Миранда и Евън за име за новородения им син най-вероятно е почит към любимия дядо на модела, Питър, който почина през февруари 2021 г. След загубата Миранда описа дядо си като "скалата" на семейството, добавяйки в прочувствено изявление, че "духът му ще продължи да живее в нашето семейство и всички онези, които обичаше".

Миранда и Евън, които се ожениха през 2017 г., вече имат трима сина заедно - бебето Пиер, петгодишния Харт и четиригодишния Майлс. Моделът има още един син, 13-годишния Флин, който е плод на любовта ѝ с бившия ѝ съпруг Орландо Блум.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 евреин евроатлантик

    3 1 Отговор
    Евреите не спират да се размножават, а на нас ни пускат статийки как това да имаш дете е прекрасно, но има много голям въглероден отпечатък.