Last news in Fakti

2 Март, 2024 11:50 5 476 25

bTV сменя "Фермата" с ново грандиозно риалити

  • фермата-
  • btv-
  • ново риалити

Шоуто на Иван и Андрей отпада от програмата на телевизията

bTV работи над грандиозен таен проект за риалити шоу, с което да нанесе унищожителен удар върху конкуренцията. В него са ангажирани дясната ръка на Иван и Андрей над „Фермата“ – Ники Николов, и бившият директор „Съдържание и продукция“ на NOVA Ивайло Вандов, който напусна медията миналата година. Очаква се новото шоу да смени „Фермата“ в програмата на телевизията.

Ники Николов се е разделил с доскорошните си шефове Андрей Арнаудов и Иван Христов след жесток скандал в последния излъчен до момента сезон на „Фермата“. Най-вероятната причина за разпрата е ниският рейтинг на селското риалити, което издъхва пред конкурента си „Игри на волята“ по NOVA.

Николов е напуснал фирмата на Иван и Андрев и в момента бил ангажиран с новия проект на bTV, пише „Уикенд“. Човекът, с когото работи, е Ивайло Вандов. В продължение на години той беше директор „Съдържание и продукция“ в Нова, където го наричаха Човекът телевизия. Вандов буквално е спял на работното си място, но това лято му показаха вратата и го замениха с вече бившата режисьорка на Гала – Тара Нури.

Затова пък в bTV са били готови да го приемат, особено след като програмен директор там стана Апостол Пенчев, с когото Вандов работеше.

Какво ще бъде новото риалити? Това засега се пази в много дълбока тайна, като единственото, което се знае със сигурност, е, че ще бъде грандиозно шоу – много мащабно, зрелищно и скъпо. Шушука се, че май става въпрос за формата „Аз съм известен, измъкни ме оттук“. Това е екстремното риалити, което преди няколко седмици българката Люси Дяковска спечели в Германия.

По свята същност то е вариант на „Сървайвър“ с популярни участници. Риалитито е хит в цяла Европа, но у нас не е правено досега. Ако пуснат български вариант със звезди, от bTV ще имат по-добри гаранции за успех срещу очаквания нов сезон на „Биг Брадър“, отколкото ако продължават да залагат на „Фермата“.

Най-вероятно ще се търси начин да включат в проекта самата Люси Дяковска като водеща или специален участник.

Аграрното риалити на Иван и Андрей окончателно спира. Основните причини за това са две. Едната е, че продуцентите, които са и водещи, са лица на фирма, която се занимава с хазарт. Това създава лош имидж на телевиизята. Другата причина е в трайно незадоволителния рейтинг на шоуто.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новото реалити

    22 0 Отговор
    Навярно ще се казва : ""ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СТАНЦИЯ"...
  • 2 Чудо големо !

    35 0 Отговор
    Все тая.Все помия.
  • 3 помия

    29 0 Отговор
    нон стоп

    Коментиран от #20

  • 4 Лост

    9 0 Отговор
    А ще има ли?
    -Иванеее!Иванееее!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Опосуми

    26 0 Отговор
    Двата опосума до тук съсипаха не едно и две реалита! Всичко в първия сезон тръгва нормално като "Фермата" и после достига до пошлия "Биг Брадър". Толкова си могат момчетата и екипа им сценаристи също ! Те самите в едно интервю си признаха, че "селото" им е много чужда територия.
    Тяхната вина е половин вина - знаете за лудия и баницата !!!

    Коментиран от #15

  • 7 Най-доброто им беше Сблъсък

    10 1 Отговор
    Оттогава надолу и само надолу.
  • 8 22222

    10 0 Отговор
    Игри на вашата и Един за друг са ужас.Почваш да ги гледаш с интерес и веднага се отказваш.

    Коментиран от #10

  • 9 Поучително за всички

    12 1 Отговор
    Цепене и рязане на ритловици с крещящи водещи. Два пъти печели селска млада работна жена на три деца. След първата печалба от 100 хилки се развежда с възрастния си съпруг и печели втори 100 хилки.
  • 10 22222

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "22222":

    Исках да напиша Игри на волята,а излезе друго.
  • 11 кУмУнист

    12 0 Отговор
    Че то сървайвър миналата година беше с випове, да не би да имаше някакъв успех, Босфор тв им дай само ергени и турски сериали.
  • 12 Никога

    15 1 Отговор
    Фермата не е било аграрно предаване. Беше си строителна фирма. Доказателство, един от последната ферма, доста смотан човечец, оглави Бригада нов дом. И скоро и бригадата ще бъде закрита с тези смотаняци.
  • 13 Кофти

    10 0 Отговор
    Dschungelkamp е най-долнопробното риалито в Германия, по-пропаднало и от Big Brother, etc. Това всеми, мойто живее в Германия го змае и не знам тук за какви грандиозни проекти ми говорите...
  • 14 истински Еколог

    11 0 Отговор
    Последните 2 години "Фермата" за нищо не става. Не ми се гледат постоянно двубои на "арената". А продуцентите не знам с кой акъл увеличават броя на "битките на аретата" и скандалите и прастащината. Вместо да увеличат времето на чисто човешките добри взаимоотношения.
  • 15 Зевзек

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Опосуми":

    "Те самите в едно интервю си признаха, че "селото" им е много чужда територия."

    Селянина е работлив и трудолюбив човек имащ силна връзка със Земята. Селяндур е човек, който за нищо не става и на село и в града. Май Иван и Андрей, не са единствените селяндури у нас, които не се чувстват добре на село.
  • 16 Aлфа Bълкът

    10 0 Отговор
    Риалитата са втората чалга на българина и магаре да му вържат, ще гледа и ще праща СМС-и.
  • 17 цербер

    0 0 Отговор
    самата Люси Дяковска, като водеща или специална участничка.
  • 18 СМЕХОРИИ

    9 0 Отговор
    Приказката за новия бардак и старите куви
    Не се ли изчерпаха физически тези двамата, освен крясъци , викове, и... нищо друго

    Коментиран от #19

  • 19 СТИГА БЕ

    7 0 Отговор

    До коментар #18 от "СМЕХОРИИ":

    Любимците на народа,... пардон на битивитата
  • 20 МНЕНИЕ

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "помия":

    И НИКОЙ НЕ ГИ ГЛЕДА...че после се чудят защо гледаме порно канали
  • 21 Бай Минас

    7 0 Отговор
    Браво, сменят една грандиозна кочина с друга такава!
    Нямам търпение ...
  • 22 вероятно нова глупост

    5 0 Отговор
    Като новият вариант на Бригада нов дом. Още по-зле са нещата от предишния сезон. И се питам - защо така претупват нещата. Кой ги задължава да работят 5 дни там, където е необходим месец. По-добре да направят ремонт на 5 жилища, вместо на 10, но да е като хората. Като ще подобряват живота на някого, да го подобрят, да е изпипано всичко - отвътре, отвън. И много глупаво са режисирани епизодите. Абе само реклама на майстори и на ремонти - еднодневни.

    Коментиран от #23

  • 23 Мунчо

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "вероятно нова глупост":

    Тези наистина се излагат с "ремонтите", които правят. Няма такава работа през "пръсти".... вярно е, че пак е нещо за тези хорица, които нямат нищо, но поне малко старание да полагат, а не бързане, мазане само колкото да направят нещо си....а и не вярвам да работят "гратис", така че..... мърльовци отвсякъде!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Демек да не ги

    0 0 Отговор
    Мисля,пак ще има лапкане за тях с некоя тъпотийка дето на гърба на абдали ще изкарат по няколко хилядарки,а може и повече