Last news in Fakti

4 Март, 2024 14:24 1 434 3

Ел Макферсън се завърна на модния подиум след 14 години отсъствие

  • ел макферсън

На Фестивала на модата в Мелбърн

Ел Макферсън се завърна на модния подиум след 14 години отсъствие - 1
Снимка: БГНЕС

Австралийският супермодел Ел Макферсън се завърна на модния подиум след 14 години на Фестивала на модата в Мелбърн.

Тя дефилира на откриването на серията премиум подиуми на събитието, което се проведе в Кралската изложбена сграда. В двете модни ревюта на вечерта участваха марки като Aje, Ngali, Oroton, Anna Quan и Bianca Spender.



Родена през 1964 г., кариерата на Макферсън като модел продължава по-дълго от много австралийски модни марки.

През 1982 г., на 18-годишна възраст, тя се появява в телевизионна реклама на TAB Cola и след това се превръща в един от най-известните супермодели в света.

Тя става известна като "Тялото" след публикация на корицата на списание "Тайм" през 1986 г. и се появява на корицата на изданието за бански костюми на Sports Illustrated рекордните пет пъти.

Макферсън, която стартира редица бизнес начинания в областта на модата и красотата, се появи и на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Сидни през 2000 г. като австралийска икона.

Ел Макферсън се завърна на модния подиум след 14 години отсъствие
Снимка: БГНЕС



Като актриса Макферсън се появява в поддържащи роли в "Сирени" (1994 г.), "Огледалото има две лица" (1996 г.) и като Джули Мадисън в "Батман и Робин" (1997 г.), както и в главни роли в "Край" (1997 г.) и "Южен Кенсингтън" (2001 г.). Има допълнителна роля в сериала "Приятели" и е водеща на епизод на Saturday Night Live, пише dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,да

    2 0 Отговор
    Яка баба!
  • 2 глоги

    1 0 Отговор
    АвстралийскАТА супермоделКА Ел Макферсън
  • 3 Охи

    1 2 Отговор
    Супермодел на 60 г.....браво !! И кой ще я гледа ????