Last news in Fakti

18 Март, 2024 08:11 11 129 14

Какви ще са правилата и наградата и кой ще е водещият на новото риалити "Островът на 100-те гривни"?

  • островът на 100-те гривни-
  • риалити-
  • приключенско риалити

Наградният фонд е 300 000 лева, а за водещ е спряган актьорът Филип Буков

Ново риалити от типа на "Сървайвър", но с различни правила, се очаква да смени "Фермата" в bTV тази есен. Телевизията започна набирането на кандидати за предстоящия проект, чието заглавие е "Островът на 100-те гривни". Той ще изпрати 30 души на изолиран тропически остров, където ще се борят за оцеляване. Наградният фонд е 300 000 лева, пише varna24.bg.

Със стъпването си на самотния тропически остров всички участници в новото риалити ще получат равен брой гривни, които имат определена стойност. Докато са в шоуто, те могат да печелят още гривни, или да ги губят, като се състезават в различни предизвикателства или ги получават от други участници. Затова са много важни не само физическата сила, но и хората, с които приключенците в риалитито се обграждат, както и приятелствата, които създават. До финала стигат тримата, събрали най-много гривни. Те се борят за дял от наградния фонд от 300 000 лева.

Това е съвсем нов формат, от 2023-а, казаха от bTV. Собственик на правата е "Talpa Studios", а оригиналното заглавие на проекта е "Million Dollar Island" ("Остров за милион долара"). В оригиналния проект в риалитито се включват 100 души, като всеки от тях получава гривни на стойност $ 10 000 долара – общо 1 милион. Досега варианти на това шоу са снимани само на 6 места по света: в САЩ, Нидерландия, Белгия, Австралия, Румъния и Близкия Изток. България ще бъде седмата територия, на която риалитито ще се излъчва.

Кой ще води шоуто? Този въпрос се обсъжда в момента и все още не е взето решение. Спряга се името на сървайвъра със слабо сърце, но широка усмивка и много фенки Филип Буков. Младият актьор е новият любимец в телевизията, след като Иво Аръков омръзна на зрителите. Първо беше в сериала "Татковци", после – в "Сървайвър", стана водещ на "Топ 10" в "Животът по действителен случай", сега танцува в Dancing Stars, нищо чудно да смени паркета със самотен остров. Той се вписва във формата идеално като човек, който обича спорта, предизвикателствата и изпитанията на волята. Най-вероятно участието му в Dancing Stars и процентът зрителска подкрепа, който танците му генерират, ще бъде тест дали е подходящ за новото риалити. Ако оправдае имиджа си на любимец на аудиторията, Буков ще излезе с няколко обиколки пред останалите кандидати за водещи.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ристю

    9 2 Отговор
    Островът на 100-те бивни.
  • 2 Ко речи?

    26 1 Отговор
    Поредната простотия. Проблемът на тези предавания е, че състезателната част е много по-малка от интригантската.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Зеленски

    9 6 Отговор
    На Дяволският остров 🏝️ победителят получава 100 украински гривни.хи хи хи
  • 5 Авеее

    8 2 Отговор
    Гривните с чип ли ще са?
  • 6 Какви са тия ГРИВНИ

    11 3 Отговор
    Ей не престанахте с лизачеството.

    Коментиран от #8

  • 7 Ами

    12 3 Отговор
    Защо е променено името, или случайна препратка към наименованието на украинските пари.
  • 8 Зеленски

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Какви са тия ГРИВНИ":

    Как какви? Украински разбира се.Най стабилната валута в света.
  • 9 иди ми дойди ми

    11 0 Отговор
    Голяма частот пенсионерите също са ,като на забравен остров в океана от несгоди в България. Не им трябват гривни,а по-добри решения на правителството ни.

    Коментиран от #12

  • 10 От Варна

    15 2 Отговор
    От глупави по-глупави предавания от жанр “ реалити” се надпреварват да предлагат някои телевизии. Да си направят проучване, колко хора гледат подобни глупости! А този Буков е поредния набеден за талантлив актьор и хубавец!
  • 11 Последния Софиянец

    6 3 Отговор
    Ако изберат Филипчо за водещ, то трябва да има денонощен медицински екип до него, че назобеното много често припада
  • 12 Реалист

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "иди ми дойди ми":

    Много точен коментар. Ако вкарат там български пенсионер ще оцелее, ще спечели 300 хиляди лева и даже ще ги метне през терасата в плик на Ало измамници
  • 13 кУмУнист

    6 3 Отговор
    Още с тоя водещ със съмнителна сексуална ориентация са се закопали. Босфор тв от години се е доказала, че тези риалитита не ги владее. Да си пускат турските сериали и да не се мъчат въобще, този тип шоута като Сървайвър омръзнаха на хората.
  • 14 хах

    4 3 Отговор
    Пъпвият отпаднал ще е водещия, по медицински причини.