Last news in Fakti

19 Март, 2024 15:32 1 266 4

Софи Търнър възобновява делото по развода с Джо Джонас, децата им се оказаха проблем

  • софи търнър-
  • джо джонас-
  • развод-
  • брак-
  • попечителство-
  • деца-
  • дело

Двойката не може да постигне споразумение относно попечителството на двете им деца

Софи Търнър възобновява делото по развода с Джо Джонас, децата им се оказаха проблем - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Софи Търнър е подала документи, с които иска от съдията да възобнови бракоразводното дело между нея и Джо Джонас, след като опитите за уреждане на попечителството над децата и имуществото им са се провалили.

Съдебните документи в Маями, подадени от звездата от “Игра на тронове”, гласят “че отлагането е приключило и това дело трябва да бъде активирано отново”, предава PageSix.com.

34-годишният Джонас подаде молба за развод с 28-годишната Търнър в Маями през септември 2023 г. след четиригодишен брак, твърдейки, че “бракът между страните е безвъзвратно разрушен“.

Раздялата бързо става ожесточена, тъй като актрисата заведе контрадело срещу изпълнителя във Федералния съд на Ню Йорк, твърдейки, че той е отвлякъл момичетата им, като е задържал паспортите им.

“Това е злощастно юридическо несъгласие за един брак, който за съжаление приключва”, заяви тогава представител на Джонас, като допълва: “Когато се използва език като "отвличане", той в най-добрия случай е подвеждащ, а в най-лошия - сериозна злоупотреба с правната система."

Търнър и членът на групата Jonas Brothers в крайна сметка стигнаха до временно споразумение за попечителство над децата през есента, в резултат на което двете им дъщери, Уила, на 3 години, и Делфин, на 21 месеца, бяха разкарвани напред-назад между Обединеното кралство и САЩ за известно време.

“След продуктивна и успешна комуникация се договорихме, че децата ще прекарват времето си поравно в любящи домове както в САЩ, така и във Великобритания. Очакваме с нетърпение да бъдем чудесни съвместни родители", заяви бившата двойка в съвместно изявление през октомври.

Софи Търнър в крайна сметка оттегли обвиненията в отвличане през януари, след като американският съдия одобри отхвърлянето на исковата молба, след като и двете звезди подписаха план за съгласие, който наскоро беше одобрен и от британски съдия.

Както Софи, така и Джо Джонас са продължили напред в романтичен план, като британската актриса се среща с аристократа Перегрин Пиърсън, а музикантът започна наскоро романс с модела Сторми Бри.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мъкаааа

    5 0 Отговор
    бракът между страните е безвъзвратно разрушен,ударила го е руска ракета
  • 2 Анонимен

    2 0 Отговор
    Тук проблемът е че тя е мъжът.
  • 3 Уинтърискоминг

    1 1 Отговор
    Децата ще останат в зимния замък, иначе ще насъска някой дракон.
  • 4 И ний Ко да напрайм

    0 0 Отговор
    Магаре и кривокрака кобила. Да се оправят.