Last news in Fakti

22 Март, 2024 11:58 774 0

Владо Михайлов събра мафията от „Братя“ в новото ВИДЕО на "Сленг"

  • владо михайлов-
  • актьор-
  • певец-
  • сленг-
  • братя-
  • мафия

Парчето носи заглавието "Лъжи и истини"

В новото видео на „Сленг“ към парчето „Лъжи и истини“ гласовитият актьор Влади Михайлов, изиграл емблематичния образ на Денис Топал в хитовия кримисериал на NOVA “Братя“, събра мафията от телевизионната поредица.

В клипа участват Сара Драгулева, Мартин Димитров и Радо Владимиров, които бяха част от групата на Михайлов в сериала.

„Мартин Димитров играеше дясната ми ръка - Радо Андреев, а пък Радо Владимиров играеше Никсъна, който ни беше хитрецът на бандата. Това парче музикално ми се роди още докато снимахме „Братя“ и тогава имаше една идея да направим още една песен към сериала, тъй като ние направихме една. Когато това парче беше готово, си представях да го запишем тримата с Мартин и Радо, защото те пеят много хубаво, но впоследствие това отпадна като идея и направихме песента със „Сленг“, които създадоха този брутален аранжимент, който се чува сега“, разказа за „Телеграф“ Влади Михайлов, който не спира да радва българската аудитория с актьорския си и музикален талант.

„Когато с режисьора оформяхме идеята за клипа, той ми каза: „А актьори?“ Аз му казах, че си имам актьорите. Едва успяхме да намерим един ден, в който всичките да сме свободни, защото точно на този момент на Радо му предстоеше премиера на филм в Норвегия, в който е в главна роля, Мартин снимаше „Клетката“, Сара също имаше премиера на филм в главна роля.

Много си ги обичам и като хора, и като приятели и аз много вярвам в тях и виждаме, че успехите им не закъсняват“, разкрива още Влади. Той сподели, че по време на снимките много са се забавлявали.

„Сега монтирам един мейкинг само от глупости зад кадър, който, като гледам, ще стане половин час“, обяснява актьорът с усмивка на лицето.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА