Last news in Fakti

26 Март, 2024 09:21 1 055 4

Домовете на Шон „Диди“ Комбс в Лос Анджелис и Маями са претърсени от органите на реда ВИДЕО

  • обиск-
  • домове-
  • шон „диди“ комбс

Действията на правоприлагащите органи са във връзка с течащото разследване за трафик на сексуални услуги

Домовете на Шон "Диди" Комбс в Лос Анджелис и Маями са били претърсени от агенти за разследване на вътрешната сигурност и други служители на правоприлагащите органи във връзка с течащото разследване за трафик на сексуални услуги, потвърдиха американски служители в понеделник, предаде CBS.

Комбс не е бил на нито едно от двете места по време на претърсването.

През последните месеци той беше изправен пред множество обвинения в сексуално посегателство.

Две жени обвиниха музикалния магнат в сексуално насилие през ноември миналата година, една седмица след като той уреди друго дело с певицата Каси, което съдържаше твърдения за изнасилване и физическа злоупотреба, предаде CBS.

Съдебните дела на жените бяха заведени в навечерието на изтичането на закона в Ню Йорк, който позволява на жертвите на сексуално насилие в едногодишен прозорец да подадат граждански искове независимо от давността им.

„Ние винаги ще подкрепяме правоприлагащите органи, когато се стремят да преследват тези, които са нарушили закона", каза Дъглас Уигдор, адвокат на Каси, каза в отговор на обиските в понеделник. "Надяваме се, че това е началото на процес, който ще потърси от г-н Комбс отговорност за поквареното му поведение."

Друга жена през декември 2023 г. обвини Комбс и други двама мъже в групово изнасилване през 2003 г., когато е била на 17 години, според документи, подадени в съда в Южен окръг на Ню Йорк. Делото на жената е заведено съгласно закона за защита от насилието.

Миналия месец музикален продуцент заведе дело, твърдейки, че Комбс го е насилвал сексуално и го е принуждавал да прави секс с проститутки.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    4 1 Отговор
    На български пишем прякорите след имената и с тиренце, а не копираме американския правопис и да слагаме прякора между имената в кавички. Т.е. пишем напр. Васил Василев - Зуека, а не Васил "Зуека" Василев.

    Коментиран от #2

  • 2 БеГемот

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "провинциалист":

    Вече не дават от посолството...аз не разбрах какво ме интересува някакъв слязъл от клона, защо тоя трябва да го познавам...

    Коментиран от #3, #4

  • 3 ПоКУРко

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "БеГемот":

    В Русия изнасилвания няма нали?!? Там направо ги убиват и заравят някъде!
  • 4 Aлфа Bълкът

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "БеГемот":

    Тоя да не е Йосиф Кобзон или Филип Киркоров, че да го знаеш. Някакъв негър и една от най-влиятелните фигури в рап музиката и въобще музикалния бранш за последните 30г, заподозрян за поръчител на убийствата на Тупак и Нотариъс. Който излезе, че е сводник и от партията на Киркоров!