Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 07:45 1 190 2

Крисчън Бейл строи домове за приемни семейства, в които братя и сестри да живеят заедно ВИДЕО

  • крисчън бейл-
  • домове-
  • приемни семейства

Актьорът полага усилия за това от 16 години, не предполагал колко трудности ще срещне

Актьорът Крисчън Бейл полага основите на проект, за който се бори от 16 години - построяването на домове и обществен център в окръг Лос Анджелис, предназначени да държат заедно братята и сестрите в приемни семейства.

Носителят на "Оскар" стоеше с усмивка и лопата, пълна с пръст, заедно с местни политици и дарители в определено нехоливудския град Палмдейл, на 80 км северно през планината Сан Габриел от Лос Анджелис, предаде Асошиейтед прес.

Проектът е негова идея и в сряда звездата от "Тъмната кула" застана с пълна лопата с пръст в истинска кал след историческата буря в региона на труднодостъпното място, което е посещавал много пъти преди това.

Комплексът ще бъде вдигнат на празно място между обществен парк и алея за боулинг.

Роденият във Великобритания Бейл живее в Калифорния от началото на 90-те години на миналия век и се стреми да изгради общността, след като чува за огромния брой приемни деца в окръг Лос Анджелис и научава колко много братя и сестри трябва да бъдат разделени в системата.

“Не мислех, че това ще отнеме толкова много време", казва той. “Имах много наивна представа за това, че ще се сдобия с парче земя и след това ще доведа децата, а братята и сестрите ще живеят заедно и ще пеят песни като семейство Фон Трап в “Звукът на музиката”.

Впоследствие обаче научава, че “това е много по-сложно. Това са животи на хора. И ние трябва да можем да ги накараме да си стъпят на краката, когато остареят. В това са включени толкова много неща.”

Дванадесетте къщи трябва да бъдат завършени през април 2025 г.

“Това е нещо, което ме удовлетворява изключително много и искам да участвам във всяка стъпка от пътя“, каза Бейл. “Може би това е първият, а може би единственият, и това би било чудесно. Но аз тихо се надявам, че ще има много такива.

Петдесетгодишният Бейл, който започва да играе още като дете във филми, сред които “Империя на слънцето” на Стивън Спилбърг”и мюзикъла на Дисни “Newsies”, спечели Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля за 2010 с ”“Боецът.” Той се е снимал и в “Американски психар”, “Порок” и “Форд срещу Ферари”.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    0 4 Отговор
    Пресилена пропаганда,сега ще ни заливат с хвалби,как видите ли направил нещо добро!Само дето не казват,че срещу едно добро може да стоят десетки злини,примерно като това да възхваляваш сред обществото зловещият диктатор и убиец путин!Направил си едно добро,а с лъжливите си внушения,си подлъгал милиони хора!
  • 2 нещо ми

    1 1 Отговор
    намирисва на секта тази работа, всеки със слава и пари, започва да се изявява като бога слънце, явно в САЩ, условията са идеални за избуяването на подобни неща, примери безброй.