Last news in Fakti

11 Април, 2024 13:57 2 873 10

Кои са слабите страни на мъжете от всяка зодия

 • слаби страни-
 • слабости-
 • зодия-
 • хороскоп

Използвайте астрологията, за да разберете слабостите на всеки мъж

Кои са слабите страни на мъжете от всяка зодия - 1
Снимка: Shutterstock

Ако искате да разберете кои са слабите страни на мъжете, погледнете към зодията им. Колкото и мъжете да се опитват да скрият слабостите си, астрологията ги издава.

Овен

Овенът се стреми да бъде пръв във всичко и забравя, че това е невъзможно. Следователно гордостта му редовно страда. Въпреки своята увереност и вродени лидерски качества, Овните са изключително податливи на провал и критика, пише в. Марица.

Никога не се съмнявайте открито в таланта и способността на Овена да успее. Въпроси като "Можеш ли да го направиш?" и критика към плановете му са равни на предателство. И въпреки че Овните знаят как да прощават, по-добре е да не изпитвате силата на връзката ви. Подкрепете неговия ентусиазъм и инициативи, участвайте в неговите проекти. И разбира се, не забравяйте да изразите възхищението си от неговите постижения и качества. Това ще направи връзката по-хармонична.

Телец

Телците са много материалистичен знак, страхуват се да не загубят стабилност и сигурност. Подобна привързаност към комфорта често предотвратява промените в живота им.

Основната задача в една връзка е да осигурите на Телеца усещане за стабилност и да се погрижите за неговия емоционален комфорт. Покажете, че сте надежден партньор и също се стремете към последователност в отношенията.

Помогнете на Телеца да се чувства комфортно да изразява чувства и мисли, като подчертаете, че искреността е важна за връзката. И помнете: Телецът се нуждае от повече време, за да се адаптира към всякакви промени.

Близнаци

Близнаците се страхуват да не бъдат неразбрани и уважавани, искат да се чувстват авторитетни. За тях е много важно да се чува мнението им.

Близнаците смятат себе си за ерудирани и експерти и обикновено са остроумни и много интересни събеседници. При никакви обстоятелства не трябва да му изнасяте лекции, да спорите с мнението му или да поставяте под съмнение неговия опит.

За да намерите общ език с мъж Близнаци, трябва да се научите да го слушате с интерес и да се съгласявате с неговото мнение. И сменете безинтересната тема, която обсъждате внимателно, а не рязко.

Покажете, че оценявате неговата интелигентност. Проявете интерес към неговите мисли и знания, участвайте в интелектуални дискусии и насърчавайте желанието му да учи. Не забравяйте също, че желанието за постоянна промяна и разнообразие е част от неговата природа. Подкрепете новите му идеи и желание за натрупване на нов опит, творчески идеи и проекти.

Рак

Ракът е един от най-чувствителните и докачливи знаци в зодиака. Не бива да очаквате от тях обективно възприемане на ситуацията. Раците се страхуват от отхвърляне и загуба на интимност поради факта, че се смятат за глупави, непривлекателни и недостатъчно успешни. Те са много зависими от външни оценки и трудно понасят дори лека критика.

И в резултат на това те са изключително предпазливи в изразяването на чувства или са нерешителни: първо трябва да се уверят в безопасността и приемането от близките. Прощават оплакванията рядко.

Покажете на Рака своята преданост и разбиране. Подчертайте, че чувствата му са ценни за вас. Той трябва да се чувства в безопасност до вас и да има право да покаже своята уязвимост.

Също така не забравяйте, че на Раците може да им отнеме повече време, за да вземат решение или да се отворят във връзка, и бъдете търпеливи, докато понякога предприемате важни стъпки сами.

Лъв

Лъвовете постоянно имат нужда да бъдат център на внимание. Особено трудно им е да признаят грешките си. Ако хората не ги оценяват или не ги забелязват, това е най-лошото наказание. Ако такъв мъж види, че е с второстепенна роля в живота ви, той няма да приеме това.

Не забравяйте, че е по-добре да не критикувате Лъва. Изобщо не му се карайте и не се опитвайте да го убедите, че мнението или поведението му е грешно. Дори и да разбере това, той ще бъде много обиден от вас и ще приеме критиката като лична обида от любим човек.

Редовно изразявайте възхищение и благодарност към Лъва за неговите усилия, качества, постижения, като подчертавате важността им за вас. Ако трябва да изразите критика, направете го чувствително, като наблегнете на желанието си да подобрите връзката, вместо да подкопавате самочувствието му. Критикувайте не качествата на Лео, а действията му. И не забравяйте да редувате негативните забележки с похвали.

Дева

Девите са перфекционисти. Те са склонни да се увличат в подробности и са прекалено критични към себе си и към света. Хаосът, творческият безпорядък, дезорганизацията в другите хора ги плашат. Защитната реакция е контрол, желание за ред.

Заради всеки малък недостатък Девата ще се тревожи повече от другите знаци. И тъй като те имат фини възприятия и са впечатлителни, един неприветлив поглед отвън или, да речем, най-малкото заболяване в тялото ще се възприема като сериозна заплаха.

Няма нужда да се смеете на Девите за тази черта на характера. Вместо това изслушвайте техните притеснения и съмнения с емпатия. В края на краищата те самите се страхуват, че тяхната придирчивост и прекомерно внимание към детайлите могат да бъдат изтълкувани погрешно. Запомнете: заяждането не се дължи на желание да ви критикуват, а на вродено желание да направите всичко по възможно най-добрия начин. Една последица от това е, че Девите са особено инвестирани в това да направят живота по-добър за своите близки.

Везни

Везните са зодия, която се стреми към баланс в отношенията и избягва конфликтите до последно. Поради факта, че мъжът Везни е склонен да избягва напрежението в общуването, той често се държи нерешително и отлага важни решения. Желанието му да се съобразява с различните мнения и желанието за справедливост водят до колебание в избора му.

Бъдете търпеливи и подкрепяйте Везните, когато се натъкнат на трудни решения. Предложете помощта си, но без да оказвате натиск върху тях.

Въпреки че е невъзможно напълно да избегнете конфликтите в живота, опитайте се да подхождате конструктивно към разногласията, като вземете предвид желанието на Везните за хармония и баланс. Важно е проблемите да се решават не с викове и истерии, а със спокоен разговор. И не забравяйте, че истинската цел на Везни е да създаде хармонична връзка, в която всички страни да се чувстват добре.

Скорпион

Скорпионите се страхуват от предателство, поради което крият своята уязвимост под прикритието на необвързаност и неуязвимост. Дълбоко в себе си те имат скрити оплаквания и болка и тези мъже са много чувствителни и уязвими. Като всички останали, те наистина искат любов.

Именно поради страха от предателство и измама мъжете Скорпиони често са много предпазливи в началото на връзката, стремят се към ненужен контрол и са ревниви.

Покажете на Скорпион своята надеждност и преданост, бъдете честни в действията и думите си. Така постепенно можете да спечелите доверието му. Достатъчно е веднъж да нарушите сериозно обещание, за да бъдете включени в списъка на враговете му, а мъжът Скорпион не умее да прощава. Скорпионите също ценят дълбоката искреност - опитайте се открито да изразите чувствата и желанията си.

Стрелец

Стрелците се страхуват от ограничения и загуба на свобода. Те са авантюристи по природа. За тях е важно да почувстват възможността свободно да изследват света, да научават нови неща и да се развиват. Мъжът Стрелец се стреми безкрайно да разширяват кръгозора си и се чувства неудовлетворен, когато се сблъска с рутина. Между другото, тяхната небрежност и прекомерен оптимизъм понякога водят до необмислени решения.

Една от честите последици от характера им е постоянното желание за промяна и желанието да избягват ангажименти. Стрелците се страхуват, че привързаността, независимо дали в лични отношения или на работа, ще ги лиши от възможността да живеят пълноценно. Това е още един знак, за който е твърде трудно да сгрешите. В това си приличат с Лъва, както и в усещането за своята изключителност.

За да бъдете със Стрелеца дълго време, е важно да подкрепите желанието му да учи нови неща и да му дадете повече свобода в отношенията.

Стрелецът цени готовността на хората за нови знания и опит. Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт с тях. Избягвайте да се опитвате да ограничите свободата му: Стрелецът се чувства удобно, когато не чувства натиск. Напълно възможно е той да се съгласи с вас и да вземе решение във ваша полза, но само ако не го натискате.

Козирог

Козирогът се стреми да спечели статус и признание в обществото. В отношенията неговите комплекси също са свързани с желанието за съвършенство. Мъжете Козирог може да се притесняват, че не са в състояние да отговорят на всички нужди и очаквания на партньора си, което води до прекомерна самокритичност. В същото време представителите на знака са много верни на своите близки и социален кръг. Те уважават другите, но искат същото уважение и от тях.

Покажете, че оценявате техните усилия и постижения, но също така им напомнете, че вашата любов и уважение не зависят от техния успех. Бъдете търпеливи. Не забравяйте, че на Козирозите може да им отнеме много време, за да се отворят емоционално. Кажете им, че сте готови да чакате и да ги подкрепяте, независимо от всичко.

Помогнете им да намерят баланс между работа и личен живот, като им напомните за предимствата на релаксацията и стойността на времето, прекарано заедно. Освен това не ги обвинявайте отново, че са сухи и безчувствени: това боли. Виждат себе си като искрен и симпатичен човек.

Водолей

Водолеите се страхуват да не загубят своята индивидуалност, стремят се към свобода на изразяване и се страхуват да не бъдат ограничени от някакви групови норми. Те искат да бъдат оригинални. Отговорността ги плаши: все пак това са ограничения и ежедневие. Представителите на знака обичат да чуват похвали, а и обичат да хвалят себе си. Но за тях е особено важно да се чувстват особено умни. Затова обичат да дават съвети.

Водолеят цени онези, които ценят изключителния му ум. Ето защо, ако се обърнете към него за помощ, той не само ще се радва да помогне - в края на краищата вие сте го накарали да се почувства уникален - но и ще започне да се отнася към вас с голяма топлота. Проявете повече интерес към неговите хобита: така ще покажете, че виждате цялата му оригиналност.

Риби

Мъжете Риби са изключително емоционални, чувствителни и раними. Поради това те се страхуват да не бъдат неразбрани и отхвърлени и често са склонни да избягват реалността, предпочитайки света на своите фантазии. Те също са силно зависими от мнението на другите, страхуват се, че другите хора няма да ги разберат, няма да ги подкрепят или ще ги съдят.

Освен това Рибите обичат тайните и клюките и като цяло са изключително любознателни. Интересуват се от всичко за живота на приятелите си. Затова не се изненадвайте, когато Рибите ви задават твърде много лични въпроси. Това е просто черта на техния характер и начин на общуване.

Важно е да демонстрирате разбиране към чувствата на такъв мъж, потвърждавайки, че неговият вътрешен свят е ценен за вас. Подкрепете тяхната креативност и мечти: в крайна сметка мъжете Риби имат необичайно богат вътрешен свят и често творчески способности. Не забравяйте, че това е уникален индивид.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

 • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 10 Този коментар е премахнат от модератор.