Last news in Fakti

14 Юни, 2024 11:32 1 422 7

Нина Добрев отново е на крака след инцидента с мотоциклет (СНИМКИ)

  • нина добрев-
  • актриса-
  • мотоциклет-
  • инцидент-
  • катастрофа

Актрисата гостува в шоу, където показа, че отново ходи

Нина Добрев отново е на крака след инцидента с мотоциклет (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев отново се изправи на крака, сподели самата тя през изминалите дни в профилите си в социалната мрежа. Актрисата все още носи шина и патерици, но изглежда, че възстановяването ѝ върви по план, а тя не губи настроението и добрия си дух през това време. Без да се изолира от общността дори и в такъв тежък момент, Нина прие да гостува в телевизионно предаване, в което направи няколко крачки без помощта на патерици.

Преди по-малко от две седмици Нина се подложи на тежка операция на крака, след като претърпя инцидент с мотоциклет в края на май. 35-годишната актриса публикува снимки от подготовката за операцията и непосредствено след нея, като разкри, че в следващите месеци ѝ предстои дълъг възстановителен период и вместо селфита от екзотични дестинации, на които са свикнали, последователите ѝ ще виждат все повече снимки на крака ѝ.

Нейният приятел Шон Уайт е плътно до нея и се грижи нищо да не ѝ липсва. Въпреки недоброто ѝ здравословно състояние, звездата от „Дневниците на вампира“ не е загубила борбения дух и позитивизма си.

„Живея на ръба… и често падам от него“, гласи вече описанието ѝ в Инстаграм.

Към края на май Нина сподели снимки, на които показа как се е решила да кара мотоциклет, но не дълго след това пада от него и чупи левия си крак на няколко места. Филмовата кариера на актрисата ще бъде сложена на пауза за следващите няколко месеца, докато трае възстановяването ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 дом

    2 4 Отговор
    Чудна. Кукла.
  • 4 Ели Енчева

    1 3 Отговор
    Желая й скорошно възстановяване на тази красива и талантлива жена!
  • 5 Гост

    7 1 Отговор
    За пореден път: Нина Добрев не е с български корени! Нина Добрев е българка, родена в София и емигрирала на 2 г възраст със семейството си. Всяка година се връща в България на гости, при роднини и говори чист български.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 по-нишестоящият от вас

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Ей това "журналистите" все се чудят защо ги недолюбват! Примерно защото не искат да научат някой много прости нещица, които се учат до 7-та година! Примерно: холивудската звезда (ако приемем, че някога е била такава) Нина Добрев(а) НЕ Е С български корени! Родена е на пъпа на София от майка и баща българи! А това НЕуважаеми "журналисти" я прави БЪЛГАРКА, с канадски паспорт (гражданство)! Апропо тя има и българско гражданство, като и в двата си паспорта е с българската си фамилия ДобревА. Добрев е единствено са НЕумните, за които Добрев и Добрева са две различни фамилии.