Last news in Fakti

19 Юни, 2024 14:31 690 5

Джъстин Тимбърлейк вероятно ще получи само глоба за шофирането в нетрезво състояние

  • джъстин тимбърлейк-
  • затвор-
  • присъда-
  • арест-
  • шофиране в нетрезво състояние-
  • глоба-
  • певец

Според адвокат певецът най-вероятно ще се отърве с лека глоба и едва ли ще изтърпи ефективна присъда

Джъстин Тимбърлейк вероятно ще получи само глоба за шофирането в нетрезво състояние - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джъстин Тимбърлейк вероятно ще получи малка глоба, ако бъде осъден за шофиране в нетрезво състояние, но не защото е знаменитост, каза правен експерт пред The Post.

Певецът, който беше арестуван след проверка от полицай в Ню Йорк рано във вторник, може да получи до една година затвор, ако бъде признат за виновен за шофиране в нетрезво състояние. Но неговият опитен адвокат, Еди Бърк-младши, вероятно ще направи предложение за споразумение със съда за по-малко обвинение за шофиране с увредени способности, каза адвокатът по наказателна защита от окръг Съфолк Майкъл Браун.

“Това е нарушение, а не престъпление”, Браун обясни, добавяйки, че обвинението идва само с максимално наказание от 15 дни затвор, но отбеляза, че „това няма да се случи“. Това, което ще се случи, е глоба до 500 долара.

43-годишният Тимбърлейк е в “добри ръце”, отбелязва адвокатът като обясни, че личният юрист на звездата е „много добър адвокат, много добре познат, установен в прокуратурата в окръг Съфолк“.

Благоприятният изход в случая обаче не би бил поради статута на Тимбърлейк като знаменитост, категоричен е Браун.

„Не мисля, че прокуратурата ще бъде по-снизходителна. Мисля, че ще опитва да направи пример от този случай.”, каза той.

Но Браун предупреди, че офисът е известен с това, че не прощава лесно на хората, които отказват да се подложат на тест за алкохол и наркотици.

Полицията съобщи, че Джъстин Тимбърлейк отказал да се подложи на тест за алкохол и показал признаци, че е пиян, когато бил спрян, защото преминал през знак "Стоп" и продължил по пътя си, докато шофирал сиво BMW.

В наказателната жалба срещу поп звездата от бандата NSYNC се твърди, че „очите му били кървясали и насълзени, силна миризма на алкохолна напитка се излъчвала от дъха му, той не можел да фокусира вниманието си, имал забавен говор, бил нестабилен и се представил зле на всички стандартизирани полеви тестове за трезвост.”

Самият Тимбърлейк промърморил още, докато го арестували, че арестът “ще провали турнето”. Джъстин е в средата на световното си турне Forget Tomorrow, като следващия вторник и сряда има предвидени концерти в Ню Йорк и още два в петък и събота в Чикаго.

Певецът казал на полицаите, че е изпил само „едно мартини и последвах приятелите си вкъщи”, съобщи полицията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анон

    2 0 Отговор
    управата вероятно сама ще си гласува на идните избори, без туй всичко е купено
  • 2 българина

    1 1 Отговор
    как само глоба - затвор, и трябва да му вземат къщата, жената, колата, о и другата кола и другата кола и другата кола, трябва да му вземат бизнеса, и всичко каквото има!!! как така???
    а момент той не живее в България
  • 3 без олов орган на ат

    1 0 Отговор
    завалията караше един стар модел мерцедес,ние в София конфискуваме ламборджинита,бентлита не е интересен тоя и затова мина в графата с отчетната дейност
  • 4 Гъдьо Гъдев

    0 0 Отговор
    Тенеси уиски.... а ? Хубава песничка..
  • 5 Той и нойзи така

    0 0 Отговор
    Тежка седмица ?!?! И всичко е ок 🤣😂🤣😂😂🤦🤦