24 Юни, 2024 12:32 1 611 3

Риана сподели за плашещи последици от бременността (ВИДЕО)

  • риана-
  • коса-
  • грижа за косата-
  • бременност-
  • последици-
  • оплешивяване

Певицата разкри, че е загубила косата си след бременността и е останала с петна по главата

Риана сподели за плашещи последици от бременността (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

RnB певицата с усет към козметичния бизнес Риана разкри, че майчинството за нея е както най-щастливият период от живота ѝ, така и голяма мъка, тъй като е преживяла неочакван страничен ефект от бременността.

В ново интервю за Refinery29 в Instagram 36-годишната певица призна, че е загубила голяма част от косата си, след като е родила и се оплака, че никой не я е предупредил за ужасните последици, пише Телеграф.

Риана, която има двама сина от партньора си A$AP Rocky - RZA на 2 години и Riot на 10 месеца, каза: „Не очаквах това да се случи и че ще продължи толкова дълго. Мислех, че просто ще се случи и ще порасне отново“.

Изпълнителката, която наскоро пусна козметична линия за грижа за косата, призна, че цели кичури коса са падали от главата ѝ и то на вълни, оставяйки я с голи петна. Въпреки това тя не се отчаяла и приела, че това е възможност да промени стила си, добавяйки: „Научих се да приема това само по себе си. Това всъщност ме накара да стана малко по-креативна във визията си“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ееее

    4 3 Отговор
    щом косата и е по-важна от детото и, то да ви имам ценностите.

    Коментиран от #2

  • 2 не си разбрал

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ееее":

    Споделила е, че не е била подготвена. Майките знаят как да правят жертви за децата си, а мъжете защо се обаждате по темата?
  • 3 абе,

    2 0 Отговор
    Абсолютни глупости.Падането на косата и е от непрекъснатото и носене на перуки.Това е проблем за огромен брой афроамерикански/както се наричат те/защото ги е срам от естествените им къдрави коси/а няма защо/и ги подлагат на различни манипулации за изправяне.Затова и са плешиви и ходят с перуки.