12 Юли, 2024 14:45 1 760 1

Децата на Джей Ло и Бен Афлек се опитват да ги съберат

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • раздяла-
  • деца

Източникът разкрива, че децата виждат Дженифър и Бен като сродни души и искат да ги видят отново заедно

Децата на Джей Ло и Бен Афлек се опитват да ги съберат - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек водят отделен живот през последните няколко месеца, след като се ожениха в Джорджия на 21 август 2022 г.

Децата им, които прекарваха много време заедно, докато родителите им живееха под един покрив, с днешна дата също са разделени.

Запознат споделя пред Daily Mail, че петте деца работят задкулисно, за да съберат Дженифър и Бен "отново заедно". "Децата смятат, че Дженифър и Бен са наистина силно влюбени, че са сродни души и не искат те да се развеждат", разказва мъжът. "Те смятат, че двамата трябва да продължат да посещават семеен терапевт и да говорят открито, дори това да е болезнено за тях. Чувстват се така, сякаш ако правят и казват правилните неща, може да има повече мир."

Децата искат Бен и Дженифър да се съберат отново преди нейния 55-ти рожден ден, който е на 24 юли, добавя източникът.

По думите му децата се стараели да подчертаят добрите качества, които всеки от родителите им има и така да ги убедят да преодолеят различията си и да си дадат още един шанс, пише dir.bg.

Те съветвали Бен да не бъде толкова сприхав и начумерен, а Джей Ло - да престане с работохолизма си и да започне повече да се наслаждава на живота си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе,

    2 0 Отговор
    Децата да не се бъркат егоистични в отношенията на възрастните.Отстрани най-добре се вижда,че няма любов между двамата.