14 Юли, 2024 14:43 4 094 4

2 зодии ще се изправят пред тежки изпитания през лятото

  • хороскоп-
  • зодии-
  • лято-
  • зодия-
  • съдба-
  • изпитание

Съдбата е подготвила трудно лято за тези две зодии

2 зодии ще се изправят пред тежки изпитания през лятото - 1
Снимка: Shutterstock

Лятото е времето, в което всеки от нас иска да му се случват само хубави неща, да изживява приятни емоции и да се радва на живота. Уви, Съдбата не е благосклонна към всички. Астролозите ще разочароват някои представители на зодиака с неприятни прогнози. Според тях има черен списък, в който попадат точно две зодии.

„Те ще се сблъскат с редица неприятности, които могат да продължат цялото лято. Тези зодии ги очаква неблагоприятен период. Съдбата ще тества силата им. Единственият изход е да се концентрирате и да действате“, казват астролозите.

Телец

Телецът може да има конфликти почти всеки ден. „Проблемът е във вашия характер и възприятие на ситуацията. Струва ви се, че всички хора около вас ви желаят само лоши неща. В резултат ставате агресивни“, казват астролозите и поясняват:

„За да избегнете ненужни скандали, които изтощават както вас, така и околните, опитайте се спокойно да погледнете на ситуацията от различен ъгъл. Може би има истина в мненията на другите?“, казват специалистите, цитирани от jenata.blitz.bg.

Водолей

Водолеите също преживяват неблагоприятен период, когато поради свободолюбието си могат да загубят близък човек.

„Често не обръщате внимание на чувствата на партньора си, защото смятате, че целият свят се върти около вас. Всъщност това не е така и е време да осъзнаете това“, предупреждават астролозите и допълват:

„Приемете факта, че ако не сте по-лоялни към партньора си, рискувате да го загубите завинаги. Италианските страсти не могат да бъдат избегнати“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    9 7 Отговор
    Всички ни мислят лошото щото сме бунтари, не се мазним на шефове и казваме истината в очите.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Вудулейка

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Телец":

    Не се пъни и си яж люцерната, като са казали "тежки изпитания" през лятото, значи това е положението.
  • 3 Напротив

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Телец":

    Мазните се на всички и за всичко само за лична изгода. За вас са най-важни пари, имоти, независимо на каква цена придобити. И сте толкова потайни в постигане на мръсните си цели.
  • 4 Фанданго

    3 2 Отговор
    Нищо лично, но най-долното същество, което познавам е зодия телец и е от женски пол.