20 Юли, 2024 13:23 2 567 7

Най-сериозната грешка, която хората от различните зодии правят във връзките

  • зодия-
  • връзка-
  • грешка

Всяка зодия има своите недостатъци

Най-сериозната грешка, която хората от различните зодии правят във връзките - 1
Снимкa: Shutterstock

Всяка връзка изисква работа и много усилия, за да бъде силна, здрава и дълготрайна. Във всеки процес обаче провалите и грешките са реалност и двойката може да си направи ценни изводи от тях. Разбира се, всяка зодия има своите недостатъци, които могат значително да развалят отношенията ѝ с любимия човек. Какви груби грешки допускат хората от различните зодиакални знаци?

Овен

Не разбирате, че не всички хора са способни да бъдат толкова активни, пламенни и енергични като вас и затова си правите погрешни изводи, че вашият партньор не ви обича по същия начин, по който вие го обичате. И това е огромна грешка. Не трябва да изисквате твърде много или дори невъзможното от другата си половинка.

Телец

Най-голямата грешка, която правите във връзките, е невероятното ви желание винаги да останете в собствената си зона на комфорт. Вие сте скучни и предвидими. Предпочитате да запазите рутината и избягвате всякаква спонтанност, вълнение или тръпка.

Близнаци

Вие упорито избягвате кавги и конфликти в отношенията, разпространявайки само положителни емоции наоколо, макар и донякъде престорени. И когато възникнат проблеми или трудности, вие просто не знаете как да реагирате на тях. Можете да се адаптирате към ситуация само ако всички обстоятелства са във ваша полза.

Рак

Твърде много сол прави всяко ястие отвратително. Това е може би най-подходящото сравнение с основната ви грешка във връзките. Обичате твърде натрапчиво, гордеете се със себе си и си мислите колко мил, добър и отдаден партньор сте. Всъщност вие задушавате любимия човек с излишни емоции и го давите в любовта си.

Лъв

Вашата гордост е основната ви грешка. Ще трябва да се научите да приемате факта, че не сте перфектни, че, също като останалите, се нуждаете от подкрепа и помощ. Ето защо разрушавате връзките си - опитвате се да изглеждате като свръхчовеци. Не се заблуждавайте, че можете да направите всичко сами.

Дева

Вие сте твърде консервативен човек, който изпитва безпокойство по най-малка причина. Склонни сте да преувеличавате фаталността на ситуацията и да си представяте най-лошите сценарии. Реагирате твърде остро и болезнено на всичко около вас и се държите така, сякаш идва краят на света. Ето къде ви е проблемът – твърде сте драматични и това води до отчуждение в отношенията.

Везни

Най-голямата грешка, която правите във връзките, е нежелание и неспособност да отстоявате себе си. Толкова се страхувате от разногласия и противоречия, че позволявате на партньора си да ви се качи на главата ви и да се друса. Не демонстрирайте подобна безгръбначност и не правете ненужни компромиси, защото това е във ваша вреда.

Скорпион

Дори ако имате връзка от доста дълго време, вие не си позволявате да се отворите пред партньора си и да му покажете уязвимостта си. Не забравяйте обаче, че не всеки е безкрайно търпелив. Много хора няма да ви чакат, докато най-сетне благоволите да покажете доверието си. Не бъдете толкова егоистични, че да си въобразявате, че партньорът ви някак си автоматично ще се приспособи към вас.

Стрелец

Става ви твърде скучно, когато се чувствате „хванати и опитомени“ и започвате да търсите нови тръпки, което води до раздор във връзката, до недоверие, подозрение и изневяра. Научете се да цените искрената обич, преданост и любов.

Козирог

Трябва да се научите да се отпускате малко. Животът не бива да се приема толкова сериозно, особено що се отнася до връзките. Вашият песимизъм и прагматизъм не винаги се харесват на партньора ви. Научете се да гледате от светлата страна на живота и си позволявайте да бъдете спонтанни от време на време. Отървете се от цинизма и прекомерния реализъм.

Водолей

Неспособността ви да изразите себе си на емоционално ниво е огромна грешка, която може да разруши всяка връзка. Просто не позволявате на партньора си да разбере как се чувствате наистина. Толкова сте затворени, че човекът до вас бързо решава, че сте абсолютно безразлични към него.

Риби

Големият ви недостатък е безотговорното ви отношение към финансите. Вие постоянно живеете в своя собствена фантазия и си мислите, че можете да получите всичко, което искате. В реалния свят обаче всичко си има цена. А вие безотговорно разрушавате връзката си, като не знаете как да боравите с парите и сте твърде небрежни към тях.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    3 2 Отговор
    Хора Характери Факти Всичко Си е Индивидуално
  • 2 да ама не

    3 5 Отговор
    Грешките не зависят изобщо от зодиите, а от това, което поне някои от нас носят на раменете си и го ползват по предназначение, и доколко здраво всеки си е вързал гащите.
  • 3 Никой

    4 7 Отговор
    Везни съм и до сега ,никой не се е качил на главата ми.А и няма да позволя и за напред.

    Коментиран от #4

  • 4 Ами сега

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "Никой":

    Малка ти е главата, затова! Повечето търсят някой с по голяма глава.

    Коментиран от #5

  • 5 обективно

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ами сега":

    Я провери малка ли е и после говори!
  • 6 ха ха ха...

    2 5 Отговор
    Досега никой не се е качил, аз ли да съм първа? На местата където си заслужава не можеш да се вредиш, а не да те подканят!

    Коментиран от #7

  • 7 Стига

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "ха ха ха...":

    Де ! Много грозно го избъзикахте , може да го комплексирате ! Трябва да има мяра и в подигравките !