1 Август, 2024 10:15 1 113 6

Сандра Бълок се готви да се завърне в Холивуд след дълга почивка

  • сандра бълок-
  • актриса-
  • холивуд-
  • завръщане-
  • тежък период

Актрисата преживя един от най-трудните периоди в живота си след смъртта на партньора си

Сандра Бълок се готви да се завърне в Холивуд след дълга почивка - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Сандра Бълок е "готова да се върне в играта" и да започне да снима филми след навършването на 60 години и загубата на покойния си партньор Брайън Рандал, съобщи "Контакт мюзик".

Звездата от "Скорост" се готви да се завърне в Холивуд, след като си взе двегодишна почивка, за да обърне внимание на семейството си, двете ѝ деца Луис и Лейла, и да се грижи за вече покойния си партньор Брайън Рандал, пише БГНЕС.

"Тя постепенно се завръща в обществения живот.Тя е развълнувана от това, което я очаква в бъдеще. Готова е да се върне в играта", сподели вътршен източник.

Близък до актрисата източник отбеляза, че звездата от "Изгубеният град" е преживяла един от най-трудните периоди в живота си след смъртта на партньора си и че има нужда от почивка.

"Сандра се нуждаеше от почивка, за да бъде със семейството си и Брайън", каза той.

Нейната сестра - Гъсин, похвали в социалните мрежи отдадеността ѝ да се грижи за покойния ѝ съпруг.

Тя написа в почитта си към Брайън: "Има някаква утеха да знам, че той имаше най-добрите болногледачи в лицето на моята невероятна сестра и групата медицински сестри, които тя събра."

"Толкова съм претоварена. Толкова съм уморена и не съм способна да вземам здравословни, умни решения и го знам. Искам просто да бъда 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата с моите бебета и моето семейство. Това е мястото, където ще бъда за известно време", заяви Сандра Бълок през 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    3 8 Отговор
    Подмлади се с кръв от бебета и е готова.
  • 2 645654

    6 6 Отговор
    онази с дебелите прасци
  • 3 Никога

    1 6 Отговор
    не ми е харесвала.
  • 4 Само така

    2 0 Отговор
    Много чаровна и естествена! 🌷
  • 5 Кадир

    4 4 Отговор
    Ей сега вече ще извади циците, бъдете сигурни.
  • 6 Де тоз късмет

    0 0 Отговор
    Да ми се обади! Щом е свободна, ше я взема..ама само да не ми яде дроба!