6 Август, 2024 07:00 4 095 0

Дневен хороскоп за 06.08.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за движение и общуване за Раците

Дневен хороскоп за 06.08.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате нужда да се превърнете в нещо по-голямо отколкото сте, а това най-често става, когато имаме приятели. Ден за грижа от и към приятелите. Дай, Боже, да са ни живи.

Телец

Днес ще ви провърви във финансово отношение и то дори повече, отколкото можете да си представите. Не се занимавайте с дългосрочни инвестиции, късметът е мимолетен.

Близнаци

Днес венец на творението ще ви се струва удобното кресло. Никога досега не сте ценили комфорта, както днес. По-добре днес не купувайте мебели, ще се разорите.

Рак

Ден за движение и общуване. Най-нужната храна днес за вас са добрите думи на другите. За да ги получите, най-напред сами трябва да кажете нещо добро и мило, дори на онези вечно сприхавите и критичните. Тъкмо те имат най-голяма нужда от внимание и грижа. Бъдете това, което искате да получите.

Лъв

Днес ви чака твърде мрачна перспектива. Цял ден ще ви атакуват доста противни персони и вечерта рискувате да се окажете в лапите на някой, който предизвиква у вас ужасно раздразнение.

Дева

Днешният ден не подходящ за какъвто и да било вид съревнования. По-добре го посветете на самоусъвършенстване. Винаги има какво още да се желае в тази посока.

Везни

Днес ще ви залее такова количество информация, че няма да сте в състояние да я асимилирате. Но не бива да отлагате този процес във времето, защото нещата ще се усложнят. Просто ви е нужна помощ.

Скорпион

Ако не можете да си позволите разкоша да прекарате този ден в пътуване, опитайте поне за кратко да смените обстановката. Днес душата ви ще изгаря от жажда за нови впечатления.

Стрелец

Добре е да проверите не се ли въргалят някъде неплатени сметки, недовършени неща и разни други подобни досадности. Постарайте се да приключите с всичко днес, не оставяйте работата си за друг ден.

Козирог

Днес няма да има нужда да се оправдавате за действията си, защото всичко ще ви прощават. Все пак не злоупотребявайте с доброто отношение на околните.

Водолей

Ако днес забележите нещо странно, не се стряскайте. Просто днес ще виждате неща, които на другите не е дадено да видят. Спокойно с края на деня, ще спрете да забелязвате необичайното.

Риби

Днес не си струва да отговаряте на критичните забележки. Просто никой не ви критикува, всичко е само във вашите представи. Може би самите вие не се оценявате подобаващо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА