8 Август, 2024 13:44 794 7

Отнеха книжката на Шуга от кей-поп групата BTS за шофиране в нетрезво състояние

  • шуга-
  • кей-поп група-
  • bts-
  • шофиране в нетрезво състояние-
  • електрически скутер-
  • отнета книжка-
  • глоба

Звездата се извини в онлайн платформа, казвайки, че е шофирал след консумация на алкохол по време на вечеря

Отнеха книжката на Шуга от кей-поп групата BTS за шофиране в нетрезво състояние - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певецът Шуга, член на К-поп групата Би Ти Ес, е карал електрически скутер със седалка в нетрезво състояние, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Докато е паркирал електрическия си скутер, Шуга паднал. Полицейски служител го забелязал и му направил тест за наличност на алкохол, който се оказал положителен. К-поп изпълнителят е глобен и му е отнета шофьорската книжка.

Електрическият скутер по принцип е вид превозно средство без седалка, но на този, който управлява Шуга, е имало, съобщават от местната полиция. Според южнокорейския закон за движение по пътищата този вид тротинетка подлежи на санкциониране при нарушаване на правилата.

Полицейският участък в Сеул допълва, че задържа Шуга за нарушаване на Закона за движение по пътищата. Към момента не е ясно дали е започнало разследване.

Звездата на К-попа се извини в онлайн платформа, казвайки, че е шофирал след консумация на алкохол по време на вечеря. „Обръщам се към вас с тъга на сърцето и се извинявам, че ви разочаровах с този жалък инцидент. Не осъзнавах, че въпреки краткото разстояние, нямам право да карам електрическия скутер в нетрезво състояние и по този начин нарушавам Закона за движение по пътищата.“

През септември 2023 г. Шуга започна задължителната си военна служба в казармата, припомня Асошиейтед прес. Според говорителя на Военната администрация инцидентът няма да се отрази на настоящия му статут, тъй като случилото се е извън официалното работно време.

В Южна Корея всички способни мъже трябва да служат в армията, флота или военновъздушните сили за най-малко 18 месеца.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 провинциалист

    2 2 Отговор
    шу̀га
    Значение на думата шуга
    ж., само ед. Разг. Краста.
  • 2 глоги

    0 0 Отговор
    този вид тротинетка подлежи на санкциониране при нарушаване на правилата.....ТРОТИНЕТКАТА НЕ Е ЗА САНКЦИОНИРАНЕ,А ТОЗИ,/ТАЗИ/КОЙТО/КОЯТО/ Я КАРА.
  • 3 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    3 1 Отговор
    "електрически скутер със седалка" - Мисля си, че този хубавец
    е свалил седалката и е седнал направо на колчето...
  • 4 Варненец

    3 1 Отговор
    А отнеха ли му превозното средство в полза на Корея? Май само в БГ има такава простотия.
  • 5 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    2 1 Отговор
    Интересно сравнение: В Южна Корея не отнемат превозни средства, защото произвеждат за цял свят. В България не произвеждаме нищо, ама отнемат превозни средства.
  • 6 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 1 Отговор
    Този го знаят само любителите на странен шум и корейски текст . Или на гювеча от стилове музика която правят .
  • 7 И BTS са Хора

    2 0 Отговор
    Защо този инцидент всички го правят от мухата слон, че чак и в България. Шуга е артист да, но и човек като всички останали. И е нормално да излезе да пийне малко като всички на този свят. Станал е инцидент - голямата работа. Вместо да се говори за задравето му дали не е пострадал, дали е добре, едва ли не целия свят го обвинява все едно е карал истински животозастрашаващ мотор. А той е карал обикновен безвреден скутер, който тук в България и деца и възрастни без книжки карат всеки ден във всякакво състояние без да мислят. Шуга не е човек, който е глупав и би направил нещо подобно, освен ако не е инцидент. Така че хора, като нямате толкова да пишете новини, че трябва от нещо толкова просто и обикновено да си направите статията, ами с уважение я се и си намерете личен живот. За себе си ще я направите тази услуга. Плюс точно тази статия е далече от думата коректна. А другите дето го оплюват, вярвайки толкова лесно на новини и статии дето никога не са пълна истина, явно и вие нямате личен живот и лесно се манипулирате явно от лъжите и драмите, които новините измислят. Поздравления. И евала на всички, които видях навсякъде да го защитават, защото това е правилното. Тъжно е в какъв свят живеем и колко малко хора са осъзнати.