16 Август, 2024 08:31 1 367 8

В днешния ден искрените молитви се сбъдват

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена

В днешния ден искрените молитви се сбъдват - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Козирог, където ще остане до 00:46 ч. на 18 август

Лунното влияние подтиква към повече практичност, организираност, отговорност. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Смело решавайте трудни задачи. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.

Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители. Тъщите и свекървите ще са настроени по-критично срещу снахите и зетьовете. Ако общуването е неизбежно, то спазвайте един съвет: ”Бъдете по-дебелокожи днес!”

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите, ставите и жлъчката.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 18:38 ч.

Ден на Бялата Луна, ден на любовта, на Христос и християнската вяра, на милостта и състраданието. Отнасяйте се към другите така, както бихте искали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите спокойствие, любов и радост. Добре е да се посвети повече време на дома, семейството.

Символи - Чаша (Чашата на Граала), сърце. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Секс - Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13 лунен ден от 18:38 ч на 16 август до 19:25 ч. на 17 август.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 4 Отговор
    Луната е в небето в космоса какъв козирог . Това със зодиите е пълна тъпотия вярват само баламите вярват . Свети грал няма защото такъв не съществува . Света кръв може и да има Санг Реал от френски. Виши сили също няма освен ако се вярва във извънземни .

    Коментиран от #2

  • 2 Ооо има ги висшите сили

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Трябва да си много ограничен, за да отричаш нещо, което не познаваш. Твоят свят е твоето битие и нищо друго извън него не съществува. Или сте много щастливи, или много нещастни в невежеството си, но това лично мен не ме засяга.

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 3 Геле

    4 2 Отговор
    Във всеки ден искрените молитви се сбъдват. Особено като са отправени от чисто сърце.
  • 4 Гост

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ооо има ги висшите сили":

    Като не разбираш не коментирай . Ти може да си ограничен. Аз не съм. И сме много щастливи и не вярваме в астрологията псевдо наука . Някой зяпа звезди и планети и разни знаци и пише нещо там.
  • 5 Хейт

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ооо има ги висшите сили":

    Какво да познаваме молитвите или луния календар или зодиакалните глупости. Христос измисления бог , няма виши сили . Молитвите са глупост , в тях вярват само заблудените вярващи. Това което прочетох само ме развесели . По скоро ще повярвам на някой палео астронавт с теория за извънземните от колкото в Бог или луната .
  • 6 Сатанайл

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ооо има ги висшите сили":

    Един смешен и безсмислен коментар от вярваш в глупости.

    Коментиран от #7

  • 7 Оооо има ги висшите сили

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Сатанайл":

    Вярвам в науката и трябва да ти кажа, че съм много напред с материала. Естествено, че не знам всичко, но това, което знам е достатъчно да имам увереност, че ги има. С невежи в спор не влизам. Не се доверявам и на някакви псевдоастролози и псевдогадатели. Другото е квантова механика, но за ограничени хора това е "терра инкогнита" и няма да намериш инфо нито на ракиения етикет, нито на кутията с цигарите.
  • 8 Иван

    1 1 Отговор
    Амин 🙏 моляте Господи нека да оцеля от тотото шестица и да си намеря работа високо плате и нови приятели да си намеря и да се оженя за хубава и умна жена Като мене и Да на пусна държавата