28 Август, 2024 13:32 2 292 3

"Женени с деца": Кристина Апългейт казва, че екранният ѝ баща Ед О'Нийл я е "отгледал""

  • кристина апългейт-
  • ед о'нийл-
  • актьори-
  • женени с деца-
  • сериал

Актрисата споделя, че екранният Ед Бънди е играл ролята на неин баща и в реалния живот

"Женени с деца": Кристина Апългейт казва, че екранният ѝ баща Ед О'Нийл я е "отгледал"" - 1
Снимка: Shutterstock

Според Кристина Апългейт актьорът, с когото играха баща и дъщеря в известния сериал "Женени с деца" Ед О'Нийл не просто е играл баща ѝ по телевизията, а е бил баща и в реалния ѝ живот.

78-годишният О'Нийл гостува във вторник, 27 август, в епизода на подкаста на Кристина Апългейт, "MeSsy with Christina Applegate and Jamie-Lynn Sigler", където двамата обсъдиха времето, когато са работили по класическия ситком. По време на разговора им 52-годишната актриса разкри, че О'Нийл в общи линии "я е отгледал."

Представяйки своя телевизионен баща в подкаста, Апългейт каза: "Дори не знам как да представя този човек. Той ме е отгледал, така че ако нещо в мен не ви харесва, вината е негова."

След това тя се пошегува: "Ако харесвате нещо в мен, също е по негова вина." Апългейт добави: "Прекарах години от живота си с този човек, той е невероятен актьор, той е невероятен човек."

Апългейт и О'Нийл играят Кели и Ал Бънди от 1987 до 1997 г. в сериала на Fox "Женени с деца". В сериала участват още Кейти Сегал като съпругата на Ал - Пеги, и Дейвид Фаустино като сина на двойката - Бъд.

По време на подкаста Апългейт разкри, че почти е пропуснала да се снима в нетрадиционната семейна комедия, защото е смятала, че сценарият на пилотния епизод е "гаден".

"Това е тоалетен хумор, а аз не се занимавам с тоалетен хумор", спомня си, че тогава си е помислила тя. Въпреки това, след като видяла оригиналния пилотен епизод, в който не участвала нито тя, нито Фаустино, тя си спомня, че и тя, и майка ѝ смятали, че е "супер забавен".

Кристина Апългейт започва участието си в сериала на 15-годишна възраст и разкрива, че с О'Нийл са се сближили, въпреки че по време на снимките тя се е предпазвала много от влиянието на чужди хора.

"Имам предвид, че той премина през всичко с мен. Ракът на майка ми и други неща, " каза тя за своя колега.

Що се отнася до Ед О'Нийл, той каза на ководещата на Апългейт - Джейми-Лин Сиглър: "Тя беше просто професионалист. Да. Беше страхотно да се работи с нея. Тя е забавна. Винаги е било забавно да се работи с Кристина."

Бившите колеги от "Женени с деца" споделиха също така колко много се радват на начина, по който отношенията им са узрели през годините. Кристина Апългейт отбеляза, че обича да говори с О'Нийл по телефона, въпреки че при нормални обстоятелства мрази да говори по телефона.

"Обичам отношенията ни сега, Еди," каза тя. "Като например, отношенията ни сега на мен, която съм на 52 години, и факта, че ние с теб можем да говорим по телефона с часове, да се кикотим и да говорим за всичко. Като че ли говорим много. Говоря с теб повече, отколкото с който и да е друг по телефона."

О'Нийл добави, че се гордее с Апългейт, и дори сподели, че тя има нещо общо с другата му телевизионна дъщеря - Джули Боуен от "Модерно семейство".

"Вие сте напълно различни хора," започна той, преди да добави: "Нещото, което и двете имате и което много ми харесва, е, добри сърца. Знаете, че сте с добри сърца."


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готин

    21 1 Отговор
    Сериал е ! Повечето артисти играят великолепно.
  • 2 То е ясно

    3 19 Отговор
    Този е и обръщал търлъка.
  • 3 Роден в НРБ

    9 0 Отговор
    От времето когато още имаше забавни неща по телевизията, а не само нигъри и амбреажи.