1 Септември, 2024 10:52 2 997 4

Брад Пит и Инес де Рамон на кинофестивала във Венеция (СНИМКИ)

  • брад пит-
  • инес де рамон-
  • киновестивал във венеция-
  • анджелина джоли

Двойката пристигна заедно в Италия, залагайки на координиран стайлинг

Брад Пит и Инес де Рамон стилни и усмихнати във Венеция!

На 31 август двойката пристигна заедно в Италия за Международния филмов фестивал във Венеция през 2024 г., залагайки на координиран стайлинг. Актьорът носеше бяла риза с кариран панталон и бели обувки, докато приятелката му беше с бял топ, макси пола и токчета.

Двойката изглеждаше в добро настроение, усмихваха се и махаха на зрителите, докато се отправяха към водното такси.

Това беше рядка съвместна публична поява за 60-годишния Брад и 34-годишната Инес, които до голяма степен държат връзката си далеч от светлините на прожекторите и никога не са говорили за нея, откакто за първи път предизвикаха слухове за романс в средата на 2022 г.

За последен път двамата бяха снимани заедно през юли по време на британското Гран при на Формула 1 в Англия, като и двамата бяха облечени в пастелни тоалети. Два месеца по-рано те бяха забелязани на разходка с кучетата си на плаж в Санта Барбара, Калифорния. Излизането се случи по-малко от два месеца, след като Инес финализира развода си с Пол Уесли, от когото се раздели през 2022 г.

Носителят на Оскар, който все още е в разгара на съдебна битка с Анджелина Джоли за тяхната френска винарна Château Miraval, представя премиерата на последния си филм "Вълци единаци" на Международния филмов фестивал във Венеция на 1 септември.

Във филма участва и Джордж Клуни, който преди това е работил с Брад по филмовата трилогия на Оушън, както и по филмите Confessions of a

Джордж пристигна на кинофестивала ден по-рано, придружен от съпругата си Амал Клуни.

Анджелина също присъства на събитието, появявайки се на 29 август на премиерата на новия филм "Мария", биографичен филм, в който тя играе ролята на покойната известна оперна певица Мария Калас, но напусна Венеция на следващия ден.

Източник: www.eonline.com


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    11 3 Отговор
    Тя на 35, той на 60 - по любов ще да е, няма как иначе

    Коментиран от #2

  • 2 редник

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо":

    Само Бог знае тайните на дамските сърца... 😇
  • 3 глоги

    3 0 Отговор
    Брад Пит и Инес де Рамон СА стилни и усмихнати във Венеция.
  • 4 в кратце

    2 0 Отговор
    "Вълци единаци" на Международния филмов фестивал във Венеция на 1-ви септември. "Вълци папараци".