2 Септември, 2024 11:56 723 3

Николина Чакърдъкова предупреди за фалшива реклама с нейното име

  • николина чакърдъкова-
  • певица-
  • измама-
  • фалшива реклама-
  • фалшиви лекарства

Голямата певица успокои почитателите си, че не страда от здравословни проблеми

Големият глас и любимата фолклорна изпълнителка на хиляди Николина Чакърдъкова е поредната знаменитост у нас, която попадна под прицела на наглите онлайн измамници, употребяващи лицата, гласовете и имената на известните у нас, за да продават съмнителни "лекарствени" средства и да заблуждават лековерните им фенове.

Именитата народна певица съобщи в официалния си профил в мрежата, че се върти фалшива реклама с името ѝ. Тя е категорична, че няма проблеми със здравето си, както твърдят измамниците в интернет пространството. Николина опроверга и твърдението, че използва определени медикаменти, за да поддържа здравето и външния си вид. Голямата ни фолклорна звезда заяви, че никога не е използвала подобни псевдо лекарствени средства и "не препоръчва на никого да го прави".

"Скъпи, мои почитатели, в последните дни отново името ми е спрягано в пространството, тече фалшива реклама за медикаменти, които аз не използвам и не препоръчвам на никого. Пише, че съм претърпяла здравословни проблеми... Искам да Ви уверя, че се намирам в чудесно здраве, радвам се на всяка среща с вас, не съм спряла да работя и даже подготвяме с Мария концерт в зала 1 на НДК, на 15.03.2025г!!! Да се радваме на живота е най-хубавото нещо!!!", гласи публикацията на Николина Чакъдръкова в мрежата.

Тя подчерта хубавите неща, за които се подготвя и върху които се фокусира, а именно грандиозен концерт в зала 1 на НДК догодина, на който без съмнение публиката ще пее с цял глас заедно с любимката си и ще се радва на пищен спектакъл. Все пак тя никога не разочарова публиката си, а безрезервната подкрепа на семейството ѝ винаги е нещо, на което може да разчита за концертите си.

Междувременно Николина Чакъдръкова не спира с изявите, като по-рано през август беше в Самоков, а снощи радваше публиката в Димитровград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    0 0 Отговор
    Много Хубаво Пее и Танцува тази Госпожа.
  • 2 Тя цялата е фалшива

    2 1 Отговор
    С тия калпаци и беневреци от коя точно фолклорна област представлява женска носия. И като се представяше за "президентската певица" на Първанов, за да си осигури концерти, това какво беше.
  • 3 приопо

    2 1 Отговор
    Много ме дразни, че пробутва бездарната си щерка като 2 в 1 - взимаш един продукт и към нещо непотребно с изтекъл срок на годност. Дъщеря й пее върху гласа на майка си на концертите, иначе става страшно. Голям позор и излагация.