2 Септември, 2024 12:58 1 165 2

Адел приключи месеца си на концерти в Мюнхен, връща се у дома

  • адел-
  • певица-
  • мюнхен-
  • концерти-
  • лас вегас

730 000 билета за концертите на британската звезда бяха продадени за четирите ѝ седмици в Германия

Адел приключи месеца си на концерти в Мюнхен, връща се у дома - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британската поп звезда Адел приключи поредицата от десет концерта за четири седмици в Мюнхен, над 70 000 почитатели я аплодираха на последната изява от резиденцията ѝ в събота вечер, съобщи ДПА.

С музика, забавление и силни емоции насити сцената 36-годишната певица по време на невероятното шоу на специално изградената сцена на територията на панаира в Мюнхен, пише БТА.

"Благодаря, Мюнхен. Това е абсолютно магическо", каза Адел от сцената.

Певицата, изпълнителка на хитове като Rolling in the Deep и Hello, имаше по два концерта през всяка от последните четири седмици на специално изградената Adele Arena, с дълъг 93 метра подиум, която е за публика от 74 000 души. За многобройните ѝ фенове беше монтиран и огромен екран, за който се твърди, че е най-големият в света - над 4159 квадратни метра.

Почитатели от цял свят се стекоха към германския град за концертите. Организаторите съобщиха, че са продали 730 000 билета за десетте концерта, въпреки високите цени. На концерта в събота вечер певицата сподели с публиката, че няколко часа по-късно се връща у дома, за да заведе детето си на училище в понеделник.

След концертите в Мюнхен Адел бе обявила, че в края на октомври ще има изяви в Лас Вегас, САЩ, преди да си вземе дълга почивка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Весел шоп

    4 2 Отговор
    А не мое ли дома да ми дойде, та да ми пее на уше...?
  • 2 Мхм

    0 0 Отговор
    Не се интересувам от Дебел