13 Септември, 2024 13:31 654 6

Юън Макгрегър получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

  • юън макгрегър-
  • звезда-
  • звезда на алеята на славата-
  • алея на славата-
  • холивуд-
  • актьор-
  • междузвездни войни

Цялото семейство на звездата го подкрепи на важното събитие

Юън Макгрегър получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският актьор Юън Макгрегър, най-известен с ролята си на майстора джедай Оби-Уан Кеноби, беше удостоен със звезда на Алеята на славата в Холивуд в четвъртък. Звездата, номер 2789 в категорията Motion Pictures, се намира само на няколко крачки от звездата на неговата колега от Междузвездни войни, покойната Кари Фишър.

Събитието беше посетено от семейството, приятелите и колегите на Макгрегър, включително колегата от Междузвездни войни Хейдън Кристенсен и режисьора Майк Милс. Продуцентът на Алеята на славата Ана Мартинес похвали кариерата на Макгрегър, като каза: „Неговото представяне на емблематични герои остави трайно въздействие върху феновете по целия свят.“

Макгрегър, който за първи път влезе в ролята на Оби-Уан Кеноби на 26-годишна възраст в „Междузвездни войни: Призрачна заплаха“, се превърна в синоним на героя, изигравайки отново ролята си в различни филми и най-скоро в поредицата от 2022 г. Оби-Уан Кеноби. Неговата дълбока връзка с франчайза "Междузвездни войни" започва като фен в детството му, което прави избора му за майстора джедай още по-специален.

Хейдън Кристенсен, който изигра Анакин Скайуокър заедно с Макгрегър, сподели някои трогателни думи на церемонията, размишлявайки върху тяхното дългогодишно приятелство и влиянието на Макгрегър.

Публикация, споделена от Ana Martinez (@stargirl_stuff)

“Юън Макгрегър е един от нашите велики актьори... и най-готиният човек на планетата” каза Кристенсен. Той с умиление си припомни първата им среща и шеговито спомена техния екранен дуел в "Междузвездни войни: Отмъщението на ситите": „Срещах се с приятел... който по-късно щеше да ми отреже двата крака и да ме остави да умра отстрани на вулкан.”

„Искам да ти благодаря, че си най-добрият майстор джедай, на когото някой можеше да се надява... Обичам те, братко“, завърши Кристенсен.

В речта си Макгрегър изрази благодарност към своите близки и фенове, като подчерта важността на разказването на истории и креативността.

“Ние правим нещо, което кара хората да се чувстват и да мислят, и следователно може да накара хората да се променят. Мисля, че това е най-невероятната привилегия да правя това,” каза той. Макгрегър също изрази радостта си от това, че е почетен близо до звездата на покойната Кари Фишър.

Цялото семейство на Юан Макгрегър го подкрепи във важния ден. Актьорът, който по принцип държи дъщерите си далеч от хорските очи, този път реши да се похвали с тях и подкрепата, която са те за него. 53-годишният актьор от „Междузвездни войни“, който има четири деца с бившата си съпруга Ева Мавракис и тригодишен син Лори с настоящата си съпруга 39-годишната Мери Елизабет Уинстед, изглеждаше възхитен, докато позираше с фамилията си на своята звезда.

Към Макгрегър се присъединиха дъщерите му Клара, на 28 г., Джамиан, на 22 г., Анук, на 13 г., и най-малката Лори за церемонията. Той е баща и на 22-годишната си дъщеря Естер. Джамиан и Анук са осиновени от Макгрегър и Ева съответно през 2006 г. и 2011 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 1 Отговор
    Военен самолет се разби преди малко..

    Коментиран от #3

  • 3 фиткифакти

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Това е най-заспалата медия, ще пишат утре!
  • 4 Репортер

    0 0 Отговор
    "...от звездата на неговата колега"
    ----
    Дъно сте, наистина!
  • 5 Браво

    3 0 Отговор
    Много добър
    Заслужава
  • 6 Йода

    0 0 Отговор
    И в храма на джедаите също.