26 Септември, 2024 08:32 1 396 12

Днес сексът се превръща в универсален лек за болести, лошо настроение и всичко негативно

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Ден, в който трябва да се изяви любовта, твърдят астролозите

Днес сексът се превръща в универсален лек за болести, лошо настроение и всичко негативно - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Рак до 01:48 ч. на 27 септември

Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. Проявлението на Луната в този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Влиянието на Луната ще бъде особено интензивно и дълбоко, силно засяга емоционалното състояние на човек, изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Това е време за проявлението на тези чувства, които човек отдавна е потиснал в себе си. Често в този лунен период човек лесно се поддава на бързи емоционални реакции. Дълбоко се впечатлява от някои сантиментални епизоди от книги, филми. Засилва се интуицията.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомахът и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Лунен календар: 24 лунен ден от 00:26 ч. на 26 септември до 01:33 ч. на 27 септември

Активен и доста силен енергийно ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Това е ден за полагане на основите на големи неща, но това изисква дълбоко вътрешно потапяне в проблема, голяма концентрация. Денят е пълен с голяма енергия, с която не всеки е в състояние да се справи. Събужда се жаждата за приключения и екстремни действия. Пасивните хора е по-добре да посветят този ден на почивка и сън. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се възможност да превърнем своя разум в действително пълноценен и безотказно управляващ елемент.

Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Всяко дело, което предприемете, ще бъде успешно. Естествено, ако не вреди на никого. С увереност и твърдост направете първата крачка. Например може да започнете с ремонт: подменете всички мебели, направете удобно пренареждане. Или опитайте нов метод за организиране на работния процес. Всяка иновация ще бъде от полза. Ако нещо не ви се отдава, изпада от ръцете ви или не можете по никакъв начин да съберете мислите си, означава, че Вселената ви прави намек – отложете, след време опитайте отново.

Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Ден, в който трябва да се изяви любовта.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Благоприятно е за преобразуване на сексуалната енергия, но да не се злоупотребява с нея. Мъжете ако нямат възможност да я реализират, то следва да се заемат с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето. В 24 лунен ден сексът се превръща в универсален лек за болести, лошо настроение и всичко негативно. Правете го колкото искате и където искате.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре

    9 2 Отговор
    Ще се облека хубаво , и излизам да сваля някоя красавица , за да и излекувам всичките болести ! И после пак ще я повторя за профилактика !

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Вземи си и шушляк

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Добре":

    Щото докато я лекуваш, може да те разболее.

    Коментиран от #10

  • 5 Абе

    5 0 Отговор
    разправям и на комшийката, че само ще се лекуваме...
  • 6 Хаха

    6 0 Отговор
    Авторката е Доктор по сексуалните въпроси.
  • 7 Механик

    3 0 Отговор
    Откато шефа заяви на всеослушание, че секса лекува всичко, вече не смея дори да се закашлям в негово присъствие.
  • 8 явер

    1 0 Отговор
    Преди да се оженя бях с доста жени и сега секса го приемам, като едно нищо, просто задължение. Няма как да лекува нещо, само кратко удоволствие.
  • 9 чичак

    2 0 Отговор
    Коги сам ядосан у аспухо, коги сам весел у котака!!!
  • 10 Милена

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Вземи си и шушляк":

    Наи сигорно и лекуване и без опасност. С масторбация.
  • 11 Чичака

    0 0 Отговор
    На таблетки има ли го това здраве, че да може и да се гълта, поне за седмица... И кой става по здрав ? Този който е.е, или този дето го е.ат? За електронните рецепти нещо?

    Коментиран от #12

  • 12 Милена

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Чичака":

    За електроните рецепти, най здрави.