11 Октомври, 2024 11:58 612 9

Парис Хилтън искала да бъде като принцеса Даяна

  • парис хилтън-
  • принцеса даяна-
  • идол-
  • кралско семейство-
  • модел на подражание

Принцесата на народа е една от идолите на Парис Хилтън

Парис Хилтън искала да бъде като принцеса Даяна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Парис Хилтън се възхищава на принцеса Даяна. Звездната наследница и риалити звезда беше попитана в интервю за W Magazine дали има жени, на които гледа като на модели за подражание. "Принцеса Даяна имаше толкова огромно сърце и винаги използваше платформата си, за да помага на децата и да помага на света да бъде по-добро място", посочи Парис .

Бизнесдамата също така отбеляза, че Мерилин Монро е нейната "най-добра икона". Тя каза: „Камерата я обичаше, тя я обичаше, тя знаеше как да работи с нея. Тя също играеше героиня, с която мога да се свържа. Тя не беше тъпа блондинка - тя просто беше много добра в преструването на такава. Точно като мен."

Парис и преди е определяла принцеса Даяна като един от своите идоли. Според Express, Парис Хилтън е коментирала въпроса по време на участие в Magic Radio Breakfast през 2023 г. В интервюто за популяризиране на книгата си "Paris: The Memoir" авторката разкри, че е чела книгата на принц Хари и е гледала документалния сериал на Netflix за него и Меган Маркъл.

„Прочетох го и също гледах сериала и си помислих, че той е преживял толкова много и не мога да си представя просто да загубя майка си. Принцеса Даяна винаги е била един от моите идоли", каза тогава тя пред Express.

Парис също каза: „Просто ми разбива сърцето, че трябваше да преминат през това и знам как стоят нещата с медиите. Може да бъде толкова трудно, когато те просто нахлуват в живота ви постоянно и това е продължавало през целия им живот."

Докато си спомня за Даяна, Парис нарече и друг член на британското кралско семейство „вдъхновяващ“. След смъртта на кралица Елизабет през 2022 г. Хилтън написа в X (бивш Twitter): „Оригиналното момиче-шеф. Една от най-вдъхновяващите жени. Краят на една ера. RIP."

И Парис, и майка ѝ Кати Хилтън са се срещали с членове на британското кралско семейство. По време на участие в What What Happens Live през 2023 г. Парис разкри, че е излизала с принц Хари и принц Уилям "преди години" в Парк Лейн Хилтън в Лондон. "Бяхме аз, Кристина Агилера и момчетата и група хора", припомни си тя. "Беше забавна вечер." Междувременно майката на Парис Хитъл - Кати, каза на водещия Анди Коен, че се е запознала с принцеса Даяна на Met Ball и че се е срещала с сегашния крал Чарлз и кралица Камила „няколко пъти в Бъкингамския дворец“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    3 1 Отговор
    Да я свитне MI 6, че Доди е агент на Саудитска арабия ли! ХАХАХХАХА
  • 2 Емили с тротинетката

    4 3 Отговор
    Аз пък си мечтая да съм Парис Хилтън
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Това

    7 1 Отговор
    Е лесно ! Да про.духа някоя чер.нил.ка , и ще стане като Даяна !

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Лоша компания

    5 1 Отговор
    Като се събираше с разни кифли като Бритни Спиърс и Линдзи Лоън, точно на принцеса Даяна прилича.
  • 7 Погалила ли е ШехерЕзада ритона?

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Това":

    Ама тя си има едно клипче в което си е баш порнопринцеса
  • 8 глоги

    0 0 Отговор
    и че се е срещала сЪС сегашния крал Чарлз и кралица Камила
  • 9 Какво да кажа:

    0 0 Отговор
    Грозна, но богата! Или по-точно - много грозна,но много богата!