12 Октомври, 2024 10:41 921 8

Освиркаха семейството на Шон "Диди" Комбс пред съда в Ню Йорк (СНИМКИ)

  • шон диди комбс-
  • семейство-
  • съд-
  • храна

Пи Диди пристигна на изслушването в затворническа униформа

Освиркаха семейството на Шон "Диди" Комбс пред съда в Ню Йорк (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Майката и шестте деца на рапъра P Diddy (с истинско име Шон Комбс), обвинен в трафик на хора и насилие, присъстваха на предварителното изслушване по делото му. Тълпа недоброжелатели освирква близките на певеца на изхода от Федералния съд за Южния окръг на Ню Йорк, съобщава „Дейли мейл“.

Дошли да подкрепят рапъра бяха 84-годишната му майка Джанис Комбс, облечена в палто с хищнически щампи и масивни слънчеви очила, и децата му от покойната Ким Портър - 26-годишният Крисчън Кинг, 17-годишните близнаци Д' Лила Стар и Джеси Джеймс и 33-годишният Куинси Браун от предишната връзка на Ким, когото Пи Диди осинови и отгледа от детството.

В компанията бяха още първото дете на рапъра, 30-годишният Джъстин Диор от дизайнерката Миса Хилтън-Брим и 18-годишният Чанс от връзката на рапъра със Сара Чапман.

Освиркаха семейството на Шон
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Всички деца на рапъра се държаха за ръце на излизане от делотои не реагираха на виковете към тях.

"Джанис, синът ти е изнасилвач! Синът ти е изнасилвач и заслужава да влезе в затвора", викахя от тълпата по майката на рапъра. Роднините на П. Диди излезли от колата и влезли в съдебната палата, минавайки покрай шумната гневна тълпа. Майката на певеца, която преди това беше заявила, че синът ѝ „не е чудовище“, се опита да държи главата си наведена и също не реагира на враждебните подвиквания.

Пи Диди пристигна на изслушването в затворническа униформа. Той се усмихна, прегърна адвокатите и се зарадва да види семейството си.

54-годишният рапър П. Диди е обвинен в сексуално насилие, трафик на хора и убийство, някои го смятат за виновен за смъртта на рапъра Тупак Шакур. През 2023 г. бившата приятелка на певеца Каси Вентура се обърна към съда, обвинявайки бившия си любовник в изнасилване и малтретиране, но по-късно оттегли изявлението. След това бързо започнаха да се появяват нови жертви и да изплуват подробности от бурния личен живот на музиканта.

В продължение на 10 години Комбс е бил домакин на "бели партита“ в дома си с международни звезди. На тях са присъствали и проститутки, а вероятно и непълнолетни, които са били принуждавани към секс. Рапърът бе задържано през септември в едно от най-шумните дела през последните години е насрочено за 5 май 2025 г. Дотогава адвокатите от двете страни ще събират доказателства и ще се подготвят за това, което вероятно ще стане едно от най-шумните дела през последните години.

Межудврменно адвокат на рапъра P. Diddy разкри кое е „най-трудното нещо“ в затвора за певеца. Марк Агнифило каза, че затворникът Шон Комбс (истинско име P Diddy) е най-недоволен от храната в затвора. „Мисля, че храната вероятно е най-трудната част от всичко това“, каза Агнифило пред репортери пред съда в Ню Йорк, според E! News.. „Понякога колкото повече е притискан човек, толкова по-силен става той“, добави вторият адвокат на рапъра Антъни Л. Рико. „Никой не обича да стои в затвора“.

Според източника в центъра за задържане в Бруклин, където Комбс ще остане до процеса срещу него, на затворниците се предлагат няколко вида храна: „обикновена“ храна, по-здравословна храна за хора със сърдечни заболявания, както и диетични и вегетариански варианти. Обвиняемите също имат възможност да купуват храна от местен магазин

Според изданието „Пийпъл“ денят на P Diddy започва в 6 сутринта със закуска от зърнени храни, плодове и торта. През делничните дни обядът се сервира в 11 часа, а вечерята след 16 часа. Обядът се състои от основни ястия, включително хамбургери, печена риба или телешко тако, а през уикендите местният готвач глези затворниците с бъркани яйца и бисквити. За вечеря менюто на рапъра включва фахитас с пиле, паста и телешко печено. По-здравословното меню включва леща, тофу и печен боб.

Списъкът с хранителни продукти, които Комбс може да закупи в магазина, включва риба тон в чили сос, медени хлебчета, кашу, инстантни зърнени храни и протеинови блокчета, пише още БГЕНС.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дон Вито

    15 5 Отговор
    Вместо да нападат родителите и децата му, гнева трябва да се излее над участвалите в оргиите.
    Нали имаше записи от камери?
    Ами дайте да ги видим тези участници кои са.
    Те са за наказване.
    Капиш??
  • 2 Дедо

    9 1 Отговор
    В крайна сметка всеки афромен се озовава в затвора,където му е естественият хабитат.
  • 3 Налудник

    3 0 Отговор
    "а през уикендите местният готвач глези затворниците с бъркани яйца и бисквити"
    -----
    Това само нашенска мисирка може да го измъдри.
  • 4 шекер

    0 3 Отговор
    Все повече започва да прилича на организирано масово изнудване с цел да се отнемат парите на човека. Насилвал бил той десетки и стотици и никоя/никой от пострадалите 10-20-30 години не смеел да се оплаче. Да бе...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Не само освиркване

    2 0 Отговор
    трябвало му е и друго, и друго…
  • 7 Опааа

    2 1 Отговор
    Що ни занимавате с тоя мА нгасар сводник???
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.