15 Октомври, 2024 08:48 1 948 11

Червенокоса красавица на 33 г. спечели конкурса "Мис Вселена България"

  • мис вселена българия-
  • елена виан

Тя се казва Елена Виан - дизайнерка и артист

Червенокоса красавица на 33 г. спечели конкурса "Мис Вселена България" - 1
Снимкa: Shutterstock

33-годишната дизайнерка и артист Елена Виан е тазгодишната победителка в конкурса "Мис Вселена България" и ще представя страната ни на международната надпревара в Мексико, пише dir.bg.

Именно познанията ѝ, свързани с един от най-популярните празници в латиноамериканската страна - Ден на мъртвите, впечатлили достатъчно журито и те я удостоили с короната на победителка.


"Много обичам черепи и кости. Да, те са символ на смъртта, но аз не я възприемам като нещо лошо, а просто като транзишън, едно движение към по-добро. Ако има ад, той е тук на земята, а раят е горе", сподели Елена Виан в интервю за "Преди обед".

Червенокосата красавица ще направи и прецедент на световния конкурс и сама ще изработи тоалета, с който ще се появи на бляскавата вечер.

Продуцентката и лицензиант на конкурса Венета Кръстева сподели, че от миналата година на него могат да се явяват майки, каквато е и самата Елена, транссексуални жени и дами със Синдорм на Даун.

В надпреварата "Мис Свят", на който страната ни ще бъде представена от Елвира Йорданова, се набляга на благотворителността. Самата победителка е крие, че това е била надпреварата, на която е искала да се яви, защото това е тема, която я вълнува.

"Насочила съм се към помощ на деца, които са лишени от родителска грижа, родителска подкрепа и са сами в обществото", споделя.


Сред призьорките на вечерта и новата носителка на титлата "Мис София" стана Биляна Писова, която е позната на зрителите с участието си в риалити шоуто "Островът на 100-те гривни". В предаването тя, освен че се състезава за оцеляването си, успя и да намери любовта в лицето на съотборника си Берке.



Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нощен

    6 1 Отговор
    Браво
  • 2 Пипи

    9 3 Отговор
    Мис на 33 г...
    Новата реалност...
  • 3 Ееее

    6 2 Отговор
    тука вече няма какво да се каже. Браво.
  • 4 Мърморко

    11 9 Отговор
    Прецъфтяла миска на 33 - червената боя крие побеляващи коси... Вече трябваше да е с две деца... подути устни, вероятно ужилени от пчела... Нищо - нали има 100 конкурса за миски в момента, все в някой конкурс ще избетат някоя по-красива и некоригирана девойка.
  • 5 123

    9 3 Отговор
    33.
    Пак масони има намесени.
  • 6 Мис Пелена КорВиан

    8 4 Отговор
    А защо не е трансс или с Даун, не е честно, трябва пълен комплект за МИС/ГОСПОЖИЦА!!! на 33. и защон е напишете истинсктата и фамилия, да не ероднина на Борис Виан - не че го е чувала, де!
    Мис Пелена КорВиан, на 85, чувствам се мъж и имам ОКР и биполярно, запишете ме за другата година
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    Ще си я снимам за екранна снимка
  • 8 Порно

    12 0 Отговор
    33 годишна? Няма проблеми, дядо хаджия не е махнаджия
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 вселената не е българия

    2 1 Отговор
    малко се обърках “мис” вселена или “мис” българия е спечелила (са платили да спечели)