15 Октомври, 2024 12:15 672 7

Крадци нахлуха в имението на Джеси Джей

  • джеси джей-
  • крадци-
  • обир

Te са задигнали бижута на стойност около 20 000 долара

Крадци нахлуха в имението на Джеси Джей  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Джеси Джей е станала поредната жертва на нагла кражба в Лос Анджелис. Крадци са нахлули в имението на британската певица, докато тя е била извън дома, и са задигнали бижута на стойност около 20 000 долара. Джеси, която разделя времето си между Великобритания и САЩ, сега живее в Лос Анджелис заедно с партньора си Чанан Сафир Колман и техния син Скай.

36-годишната изпълнителка открила за инцидента, когато се прибрала в четвъртък и видяла, че задният прозорец на имението е счупен. Веднага е сигнализирала полицията, която потвърди, че крадците все още не са заловени, но разследването продължава, пише ТMZ.

Джеси Джей и Чанан станаха родители през май 2023 г., когато на бял свят се появи синът им Скай. Двамата разкриха връзката си през 2022 г., а сега споделят семейно щастие в Лос Анджелис, въпреки неприятната случка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Откраднато й

    1 0 Отговор
    е цукалото!
  • 2 Ццццц

    3 1 Отговор
    Някога нахлувахме посред нощ при хубавите жени за да ги стоплим ! Сега нахлуват за да ги крадат реално ! Ама ЛГБТ - та , ама...
  • 3 Бочко

    2 0 Отговор
    ЛА отдавна е разграден двор с неспирно нарастваща престъпност, наркомани и бездомници и безработни. Ако Тръмп не промени нещо, скоро ще заприлича на декор филма Лудия Макс...
  • 4 Бойкот на алчните от О-Л-Х

    3 0 Отговор
    Горката, сигурно се е надявала някъде другаде да ѝ нахлуят...
  • 5 гробар

    2 0 Отговор
    когато козлодуйския паразит пукяса съседите ще разберат по вyнята. Ще разбият врата с екипите от гражданска защита, а вътре ще го намерят надут, накацан от буболечки, ако е стоял по дълго и с чepвеи. Търбуха му ще се е спукал от трупните газове и ще тече гнойна течност. Тургат го в гумен чувал и в служебния гроп!
  • 6 Рон Джереми

    1 0 Отговор
    Помислих че са налазили Джезмин Джей Jasmine Jay.
  • 7 Гугльо - опит за автор

    2 0 Отговор
    "36-годишната изпълнителка открила за инцидента"

    Разбрала, а не открила.
    Гугъл дава, ама и вие трябва малко да помислите...