28 Октомври, 2024 08:32 444 4

Днес хората са предразположени към конфликти, честа смяна в настроенията и скандали

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Това е един от опасните и критични дни, твърдят астролозите

Днес хората са предразположени към конфликти, честа смяна в настроенията и скандали - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Дева до 06:31 ч. на 29 октомври

Трезвото поведение ще се прояви във всички сфери на живота. Подходящо за обучение, дребни ремонти, дейности, изискващи детайлен подход и водене на кореспонденция. Днес могат да се довършват неща, които отдавна са отлагани. Това е знак на интелекта и практичността. Често се случва по това време да възникват конфликти. Заемете се с интересна и практически полезна работа и по възможност помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални вещи, енциклопедии, научна литература, дрехи от натурални материали, екологично чисти продукти, стайни растения. Оставете изясняването на партньорски отношения за друг ден, Девата е твърде студена и критична за това. Грижата за семейството и здравето са на преден план днес.

По това време се поставят най-правилните диагнози. Нужно е да съблюдавате балансиран режим на хранене, работа и почивка. Забравете за пушенето и алкохола, изобщо всичко, което е вредно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва по-щадяща диета.

Лунен календар: 26 лунен ден от 02:46 ч. на 28 октомври до 03:47 ч. на 29 октомври

26 лунен ден е неблагоприятен със своята енергия. Днес не трябва да започвате нови дела и да предприемате нещо важно. Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор. Днес лесно енергията ви може да бъдете изцедена в разговори с хора, така че срещайте се само с хора, които ви симпатизират.

Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Сега лесно се прахосват пари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения.

За бизнеса този период е опасен. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо Кюстендилецо

    2 0 Отговор
    Оно жените са си усойници по принцип ама днеска значи че е страшно. Че има яко врещене.
  • 2 Моята

    3 0 Отговор
    Мацка е агресивна! Днес ще ме хлапе!
  • 3 шизофренни 2 полюсни извирания .

    3 0 Отговор
    заради 30 процента електората . и резултата е такъв от 3 месеца . новите ванги соцолози .
  • 4 Kaлпазанин

    2 0 Отговор
    Да не е денят само на ,:предразположение към смяна на пола .модерно е .измислете и такива дни че феновете се увеличават или трябва да се увеличат