28 Октомври, 2024 12:56 583 3

Тимъти Шаламе се появи изненадващо на състезание за свои двойници (ВИДЕО)

  • тимъти шаламе-
  • актьор-
  • ню йорк-
  • двойник-
  • двойници

Появата на актьора предизвика събирането на огромна тълпа в Ню Йорк

Тимъти Шаламе се появи изненадващо на състезание за свои двойници (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Тимъти Шаламе изненада феновете си, след като се появи неочаквано на състезание за двойници на актьора. Звездата от "Уонка" се появи на събитието в Ню Йорк, привличайки хор от крещящи фенове.

Шаламе беше видян да позира за снимки със своите къдрокоси двойници по време на кратка поява в парка "Вашингтон скуеър". Появата на актьора и мащабът на събитието привлякоха стотици хора, заради което се наложи градската полиция да се намеси и да следи за спазването на мира.

Variety съобщи, че Шаламе си проправил път през тълпата, криейки се зад маска и бейзболна шапка, преди да се промъкне до двама двойници, които позирали за снимки, предизвиквайки писъци в целия парк.

Състезанието, организирано от ютубъра Антъни По, обещаваше награда от 50 долара за победителя и беше привлякло хиляди отговори на онлайн поканата.

На изпит бяха подложени уменията на участниците по френски език, плановете им да направят света по-добро място и романтичните им намерения с Кайли Дженър, с която звездата се среща почти от началото на годината, съобщи АП.

В крайна сметка 21-годишният Майлс Мичъл от Стейтън Айлънд беше коронован за победител. Той се появи на събитието облечен в костюм на Уили Уонка, като в последствие започна да хвърля бонбони на тълпата от куфарчето си.

По-рано този месец беше пуснат нов трейлър на филма "Пълна неизвестност", в който звездата ще се превъплъти в образа на Боб Дилън.

Биографичният филм се развива през 60-те години на миналия век и проследява възхода на Дилън до върховете на класациите. Филмът ще излезе на екран през декември в САЩ и през януари във Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо Кюстендилецо

    0 0 Отговор
    Тоя шебек Бербатов па що прай там?
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    От къде пък разбраха, че е той?!
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор
    Ти и Чаплин се е явил на конкурс за двойници на.Чаплин и ....
    се е класирал пети 🥸