13 Май, 2018 19:00 27 647 119

Обръщение към бай Ганьо

  • боян петров-
  • алпинист-
  • хималаи

Бъди щастлив. Твоите гнусотии бяха прочетени от мен

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Здравей, български интернет бай Ганьо. Здравей, анонимни форумни потребителю. Здравей, фейсбук профил без снимки и с фалшиво име. Поздрави от мен.

Аз съм Тодор Георгиев. Приятелите ме наричат Toshey. Певец съм. Музикант. Актьор. Продуцент. Човек, занимаващ се с изкуство - безполезник по твоему.

Бъди щастлив. Твоите гнусотии бяха прочетени от мен. Видях всичките ужасни гадости, които изписа за големия българин Боян Петров. Видях как нарече тази легенда на аплинизма в България "мръсен соросоид", задето защитава природата в Пирин. Видях как обвини държавата, че давала пари за да спасява някакъв си "боклук скапан, който тръгнал по чукарите вместо да си седи на гъза".

Ти, бай Ганьо никога няма да стъпиш на връх. Може евентуално да стигнеш до Черни връх. Даже и до Мусала. Там, бай Ганьо ще си хвърлиш боклуците, бирените кенове, опаковките.. Ще люпиш семки до безкрай, ще псуваш, ще замърсяваш, тениската ти ще е гнусно навита малко над тресящото се шкембе. Ще си доволен.

Там няма да намериш Боян Петров. И там няма да разбереш кой е Боян Петров.

Защото Боян е високо, много високо. Дълги години той летеше по покривите на планетата. С българското знаме на гръб. Славеше родината ни. Носеше българската следа там горе - където човешки крак не стъпва. Там, където почти никой от целия свят не е бил. Но той беше.

И все още е. Борейки се с коварния диабет. Борейки се да се събуди от кома. Оцелявайки след рак. Боян показа какво значи да бъдеш голям българин. Да бъдеш голям мъж!

Бай Ганьо, знам че като изпиеш 3 ракии и започнеш да разказваш как в казармата тайно си псувал старшината когато те е карал да правиш лицеви опори, се чувстваш велик. Чувстваш се авторитет. Чувстваш, че много ги разбираш нещата.

Знам, че докато от избушените колони на колата ти, купена на старо, ехти Наско Ментата, си мислиш че си "най-големия".

Продължавай да го мислиш.

Продължавай да живееш така.

Бъди свинята, която си.

Но не си позволявай да говориш за Боян Петров.

Не си позволявай да говориш за хора, които и цял живот да тичаш срещу тях, няма да достигнеш.

Моят дядо ме е учил - ако нямаш какво добро да кажеш, не казвай нищо.

Не ви искам омразата.

Не ви искам селянията.

Стойте си в кочината и не се обаждайте.

Без уважение,

Тодор Георгиев

пс:

МОЛЯ ТЕ, ГОСПОДИ! МОЛЯ ТЕ, СПАСИ БОЯН И ТОЗИ ПЪТ!

*Текстът е публикуван в профила във Фейсбук на Тодор Георгиев - Toshey.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коцето

    184 29 Отговор
    Защо ли сме се появили на тоя свят, като има толкова ВЕЛИКИ Създания като теб?
  • 2 ВДД

    162 199 Отговор
    Браво на Тодор Георгиев за тази статия!Абсолютно точно!
  • 3 Гост

    228 91 Отговор
    Въшльо,коя песен си изпял и пред кой,освен пред майка си? В кой филм играеш? Кой и какво продуцираш та да имаш такова самочувствие и да държиш такъв тон? А,мишко?

    Коментиран от #113

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    172 21 Отговор
    Жалко за Алпиниста Боян Петров но за мен той е безотговорен родител.След като всеки профи алпинист казва,че да не се тръгва никога сам в планината, а нашите алпинисти какво правят?
  • 6 Недоволен

    160 73 Отговор
    Ми да бай ганьо съм и ми писна да чета само за тоя ъъъъъъ...... как му беше името бре забравих и наиш кво дреме ми на х.я кво е направшл тоз мухльо за държавата ходил да протестира за пирин е и кво. Я като съм ганьо повече ме вълнува що родителите ми ми като са бачкали цял живот за таз скапана държава сега взимат 250лв пенсия ако ида да протестира за това и нещо се оправи тогава ще знам кои е, а до тогава си оставам един недоволен ганьо които не му пука за тоз
  • 7 Анонимна

    116 147 Отговор
    Браво, Тодоре, напълно си прав !!!! Българите,никога няма да бъдат обединени,защото им пречи злобата,завистта !!! Българите не се борят срещу тези,които ги ограбиха ,а злобеят срещу такива хора, които прославят България !!!!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Така де

    71 74 Отговор
    Добра статия!!! Аз не познавам Боян Петров и не знам с какво се е занимавал, но ми хареса, че защитаваше Пирин! Иначе е гнусно хора, които не го познават да говорят лошо - по-добре да мълчат, както аз не коментирах нито една статия за него, освен тази. Трябва да има хора , които да защитават природата, а дали крадят фондове - това не мога да го кажа, макар да не одобрявам. Идиотите трябва да си променят политическата система, а не да разчитат на изсичането на гори, за да имало икономика и пари, и да плюят по всеки, който иска да пази природата, здравето и чистотата. Това, че те са устроили тъпа политическа система , е САМО ТЕХЕН ПРОБЛЕМ!!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 АЗ ПЪК СИ МИСЛЯ ЧЕ КОГАТО

    131 21 Отговор
    БОЯН ОЦЕЛЯ СЛЕД МПС ПРОИЗШЕСТВИЕТО ТОЙ ВИСОКОМЕРНО СЕ ИЗКАЗА ЧЕ Е АТЕИСТ НО ВСЕ ПАК НЕЩО ГО ПАЗИ.ВСЪЩНОСТ СЪДБАТА ТОГАВА МУ Е ОТПРАВИЛА ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НО ЧОВЕКА СИ Е ПОМИСЛИЛ ЧЕ Е БОГОИЗБРАН И ИЗЛИТА САМ НА 8000 МЕТРА ......

    Коментиран от #18

  • 12 Гост

    119 22 Отговор
    Другата страна на българския манталитет - група хора/предимно от големите градове / се чувстват по-интелектуални от останалите. Ако говориш с диалект то ти си селянин(нищо че в богатите страни това е повод за гордост и се насърчава от парламента / Ако слушаш народна музика пак си прост/нищо че е повод за гордост навсякъде по света / Ако не си съгласен с идеологията на алпинизма пак си сельо. Е господин възвишен не съм капацитет като вас но поне не смятам останалите хора за по - глупави от мен / пропо това че се чувствате такъв е сигурен признак за нисък интелект /
    И вие бъдете жив и здрав /ще се видим в ада както е казал един незнаен за вас човек /
  • 13 Ристе

    64 11 Отговор
    Още има капка шанс, дано го намерят.
  • 14 Сиромоха

    82 8 Отговор
    Всеки има право на мнение , колкото и да е прост
    Разни хора разни идеали
  • 15 зомби килър

    99 15 Отговор
    Първо,кой е тоя тодур и второ ,защо е тая злоба?
  • 16 Гостъ

    33 58 Отговор
    Що така бе серсеми се обиждате от истината?
  • 17 Кибик

    112 13 Отговор
    "Моят дядо ме е учил - ако нямаш какво добро да кажеш, не казвай нищо." Учил те е дядо ти, но май не те е научил.
  • 18 ГОРДОСТ

    86 5 Отговор

    До коментар #11 от "АЗ ПЪК СИ МИСЛЯ ЧЕ КОГАТО":

    Това се казва,, гордост " и е един от смъртните грехове, на първо място дори. Изразява се в различни варианти: не се вслушваш в,, знаците", говориш много и пред медиите (хвалиш се), не слушаш никого и нищо (знаеш най-много и си най-великия), раздаваш съвети без да те пита никой, представяш се за пример (болен съм, но ето виж какво правя) и т. н. Гордост, гордост, гордост, никой не е успял с нея, и в никоя религия не се приема за правилно, а най-вече за тази в онези места, където са 8000-те върхове. Някой шерп да сме разбрали, че е изкачил върха?!? Тъжно, българи, тъжно... И в нашите 1300 и повече години има мъдрости, но не ги познаваме и не ги ползваме.

    Коментиран от #27, #105

  • 19 Гост

    36 56 Отговор
    Колко много хора припознаха себе си в статията,и взеха да плюят.
  • 20 Робот

    111 14 Отговор
    Бай Ганьо като е бил в казармата , (е така за кеф, вместо да обикаля Хималаите и да създава "изкуство", от което никой не се интересува) ти млад джендър-соросоиде, не си бил роден и добре, че се е случило така, защото мърша като теб, освен да си продуцира шамарите за нищо не става!
    Това, че екофундаменталисти като теб и приятелите ти рекетират държавата и продават българските интереси за жълти стотинки, го уреди Бай Ганьо дето го лъгаха , какви ли не негодници и гласуваха калпави закони, да могат днес да му се качват на главата пикльовци като теб!
    Твоят Еверест е гей-парада другия месец, гледай като го изкачваш да не си забравиш вазелина!

    Коментиран от #46, #47

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гост

    83 6 Отговор
    Тодоре,нямам нижо против Боян и такива като него. Но имам ПРОТИВ към такива като теб,които гледат от високо към изстрадалият "Бай Ганьо". Защо не се запиташ кой доведе Народа до този хал? Защото ти си на последните стъпала на СТЪЛБАТА и не чуваш стенанията. Защото не искаш да видиш истинският виновник- оглупялите ПОЛИТИЧЕСКИ БАЙ ГАНЬОВЦИ!
  • 23 Гост

    33 2 Отговор
    Тодоре,нямам нижо против Боян и такива като него. Но имам ПРОТИВ към такива като теб,които гледат от високо към изстрадалият "Бай Ганьо". Защо не се запиташ кой доведе Народа до този хал? Защото ти си на последните стъпала на СТЪЛБАТА и не чуваш стенанията. Защото не искаш да видиш истинският виновник- оглупялите ПОЛИТИЧЕСКИ БАЙ ГАНЬОВЦИ!
  • 24 име

    75 7 Отговор
    дано да оцелее алпиниста ! защо никой не говори за миньорите , които всеки ден слизат под земята ? защо не се говори за строители и монтажници , които работят високо по строежите? и това е тяхната работа и никой не ги пита искат или не.за рисковете на професията им.. да си спомним как Държавата "защити" българските шофьори в близкия изток , а мед сестрите , а моряците , обвинени в контрабанда , а граничаря ,който уби един турски бракониер....? никак не ги защити. честито на соросоидите и техните слуги!
  • 25 JPower

    89 9 Отговор
    Поредния пъпчив джендер лицемер. Тошеее, що говориш за казарма,като не си бил в нея??? Такива като теб се самоубиваха в казармата!!!! Писна ми да чета мненията на индивиди, които живеят в някакъв измислен свят,. Тотален шизофреник. Тоз духовен инвалид обижда всички български граждани,които не са съгласни с него...... Няма форум,който да съжали Боян- баир будалата на България. Тоз пишман ""алпинист"" спря развитието на ски спорта в Банско.... който не вярва,да провери!!!!

    Коментиран от #118

  • 26 АнтиИдиотократ

    80 14 Отговор
    Боян е един егоистичен глупак, което вече е очевидно за всички, но покрай тази абсурдна история за псевдо-героизъм и преследване на (налудничави) "мечти" изпълзяха на светло много социални паразити, разни там еко-фашизоиди и/или арт-дебилоиди.
    Много такива псевдо моралисти има напоследък и ще сме принудени да търпим квиченето им ... за съжаление вече живеем в общество на неадеквати, примитиви и откровени идиотократи !

    Коментиран от #28

  • 27 АЗ ПЪК СИ МИСЛЯ ЧЕ ВИЕ НЕ РАЗЛИЧАВАТЕ

    6 34 Отговор

    До коментар #18 от "ГОРДОСТ":

    ГОРДОСТ ОТ САМОХВАЛСТВО И КАТЕГОРИЧНО СЪМ ПРОТИВ НАПИСАНОТО ОТ ВАС....?:;???,
  • 28 Браво

    20 9 Отговор

    До коментар #26 от "АнтиИдиотократ":

    Чудесно казано!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Никой

    87 9 Отговор
    Единственият бай Ганьо ,който видях е написал тази статия.Не се спря да обижда и използва нецензорни думи.А хората са ядосани не на Боян Петров а на държава.Защото ,когато някое дете се разболее лежи на милоста на СМС и ДМС.А за този човек ,който си знае риска пари се намират.
  • 31 123.300

    72 8 Отговор
    Тошко Тошкоооо да си беше заврял главата отзад за да не виждаш какви си ги писал...иди се лекувай от омразата към обикновените българи...ама български лекар едва ли ще ти помогне
  • 32 Георги Колев

    19 2 Отговор
    Прошка няма.Мандалото съм го лопнал.Ключът е в мен за следващото прозрение!
  • 33 gnida

    54 5 Отговор
    Боян Петров играе на руска рулетка със собствения си живот ... Аз не съм литературен образ , нито съм обиЖдал алпиниста , но ми се вижда крайно безотговорно да спекулираш с живота си безброй пъти . Старшина съм нямал , никого не съм псувал на ум и ми е лесно да заявя , че късмета на човек стига до някъде и продължиш ли да го провокираш си ЗАГУБЕН !
  • 34 Иванов

    49 6 Отговор
    Ако и да съм български патриот, аз не съм етнически българин и винаги ми е било смешно и жалко, как един бай Ганьо, обижда всички останали на бай Ганьо. Моля ви, престанете да се байганьосвате, защото от страни сте чудна картинка!
  • 35 Гоуст

    15 36 Отговор
    Чета и нямам думи. Акъла не ми го побира от къде извира тази злоба, та дори псувни и проклятия се сипят... но разбирам напълно. Народа ни е олицетворение на Държавата.
    Стотици хора са се включили доброволно да спасяват "редник Раян" ,който както бай Ганьо би се изразил на "м***а си п****а" на 8000 метра височина. Както всеки успял българин: признат в цял свят, само не и в собствената си страна (кочина)
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 МОЛЯ ТЕ, ГОСПОДИ !

    59 8 Отговор
    Щастлив съм, че ТошетУ ми е прочел гнусотиите !
    Щастлив съм и че Факти.БГ, както и всички останали медии, ще спрат да пишат и говорят за тоя Боян, че вече взе да ми се повдига от него и драсканиците в мрежата. Както и празните приказки в електронните медии. След Поли Генова, Гришо... сега и Боян бива тикан към провъзгласяване за национален герой. То в България така стават нещата - малко шум, малко флаш и цъфнал героя. Герой може да бъде само Васил Левски, който НАИСТИНА е направил нещо за своя народ, рискувайки живота си!!
    А тоя дето го търсят.....не да е направил нещо за народа, а напротив -ангажира куп хора да се занимават с него и глупавите му пристрастия. Що парА отиде там -пари, които можеха да помогнат за пенсионери, онкоболни и др.
    Да ,и аз съм "Бай Ганьо" -лесно е да бъдат оприличавани на незнам си какви хора, които говорят истини, а тези истини тежат на други!
    Не цигани, не турци, не шиптари.....проблема сме си ние, българите.Проблем са ни и медиите!
    Минуси се раздават на поразия, щото някой си видиш ли тръгнал да хули медии, Бояновци и пр. ЩО ....питам аз?????
    Всеки има право да се ядоса, че му се натрапва нещо, което не му е приятно да му се бълва от сайтове, телевизии и т.н.т .Всеки има право на мнение!
    Нима пропадналата ни държавица няма за какво друго да мисли??
    Радвам се да го чуя!!

    Коментиран от #40

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 МОЛЯ ТЕ, ГОСПОДИ !

    31 7 Отговор

    До коментар #37 от "МОЛЯ ТЕ, ГОСПОДИ !":

    P. S;
    И, Факти.БГ ,това някаква нападка ли беше към нас, че имаме мнение и го изказваме, че да публикувате драсканиците на тоя от Фейсбука му!?!
    Ами вземете тогава да публикувате всички публикации на разни хора от там, па белким си вдигнете малко рейтинга.То в БГ е така -от простотии се живее най-добре!
    А публикувайки шлякьовиците на тоя, значи искате да кажете, че ние сме едва ли не най-лошите хора на земята, разни Бай Ганьовци и какви ли още не, щом споделяме мнения че вече ни писна от тоя Боян.
    Добре е да знаем :)
  • 41 vasik atanasova

    18 6 Отговор
    емоционално писмо
    на бай ганьо още е жив
    той не е умрял с алеко константинов
  • 42 Алеко

    16 30 Отговор
    Леле, доста хора тук са се припознали в образа описан от автора, обаче нито един не си е оставил името, или пък професията за да опонира... защо ли?
    Очевидно образа на Бай Ганьо продължава да съществува и до ден днешен...
  • 43 Без Уважение

    33 4 Отговор
    Да се изкажа и аз по въпроса... Ами вървете на майната си и то без уважение към писателят с някакво си тъпо изказване във фейсбук и към недоказалият се нечий с поредно име катерач.
    Да не забравим и журналята на Пеевски и драскачите хранища се с поредната гавра към изнемощелият народ. Ами да... Парите са от данъците на всеки един от нас, за да може всеки един мазен министър или някой си там представител от посолствата да си дотътрят задниците за всякакви преговори за спасителна акция... Да... Тези средства идват от нашият джоб... За пътните им и спането им. Точните маскари които източиха парите от еврофондовете и ние ги плащаме без да сме видели и пукнат цент.
    Нямам фейсбук, но ще си направя скоро специално за факти, за да ми публикуват тъпата моя история...
    Аз тренирам риболов на акули и виж, ако ме изядат да ме търсите в търбусите им. И не ми е достатъчно 7мо място сред олимпийските медалисти, но тъй като ми е рисков спортът искам да съм номер едно. Но нека да е след като умра, че преживе ще ме сметнат, че е самохвалство.
    А сега ТошкУ кажи ми не е ли тъпо??? Но аз не го правя за адреналин, а ей щото трябва да изкарвам и парите си, за да плащам и да храня недохранените наши маскари.
  • 44 Распутин

    37 3 Отговор
    Гледай го тоя сополив високомерен хубосник. Гос'ин Тошей явно си търси начин да влезе в публичното пространство. Че да вземе тоз лошия "бай Ганьо" най-после (поне за секунда) да му обърне вниманието, което той не заслужава. Защото "бай Ганьо" досега нямаше и представа за съществуването на гос'ин Тошей, защото "бай Ганьо" изненадващо или не си има по-важна работа от това да следи изявите на бездарни татуирани комплексари, които са още са имали биберон в устата си по времето, в което отмениха наборната воена служба..
  • 45 Доказване на Его-то е това!!!

    24 3 Отговор
    Че и писателят, че и Боянча, че и останалите катерачи които са се обзаложили. Единият достига успявайки без маска върхът, а другият в буря, но нещо са му са се изгубили следите.
    А да споменем, че аз скачам с бънджи не съм високо колкото Боянча, но политам надолу с риск да си счупя кратуната. А ти Тошку, бат' Токвочов каза - Марш да садиш картофите на село или да се хванеш на достоен занаят, Чобанин ще ти приляга да си, това ти е със сигурност мечтата от дете.
    Айде чупка!
  • 46 Помнящ

    13 3 Отговор

    До коментар #20 от "Робот":

    Аплодисменти ! Много точно казано !
  • 47 Бай Ганьо - Ganey

    38 7 Отговор

    До коментар #20 от "Робот":

    Toshey , световно неизвестен и както личи от "обръщението " , доста неграмотен и некадърен си ! Набий си го в кухата глава : НИКОЙ няма право да определя мнението на хората ! Ако не ти харесват българите , такива каквито са , махай се ! Никой не те знае и на никой няма да липсваш !!
  • 48 Гост

    31 4 Отговор
    Тодорчо , устискай до 9 Юни и тогава си излей нежната джендарска душа !
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 I'm kato gost

    21 2 Отговор
    Тод'ре, не знам, кого наричаш Ганю, ама ти си шушляк!
  • 52 Туриста

    32 4 Отговор
    Това е хобито и спортната тръпка на един болен човек диабетик с проблем вместо да си седи и да се грижи за децата си сега ни занимават 2 седмкци с този личен проблем. Крайно време е да се научим кое е проблем на държавата и кое на семейството. Колко хора изчезна ха без да се каже нищо по една медия без да се пусне една статия в един вестник! За децата болни от епилепсия и диабет и други болести, че нямат дневни центрове и не се интегрират добре в училищата и образувателната система никой не говори. Отделяйте си времето на градивни неща не за глупави и безотговорни хора.
  • 53 El comandante

    22 3 Отговор
    Тоя "герой"не съм го пращал никъде че да го мисля!!!Разбра ли джендър тоше????
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 галя

    12 22 Отговор
    Няма да плюя и коря никого. Не съм чела лошите коментари. Случайно попаднах на тази статия търсейки информация за Боян Петров. Замислете се колко от вас биха имали смелостта да направят това, което е извършил той. Не е луд. Той е добър в това, което прави и не е искал да доказва нищо на никой от нас, а само и единствено на себе си, че може да се справи. За мен той е пример за човек, от който мога само да се уча как да превъзмогна страховете си. Въпреки малките шансове се моля на съдбата да го намерят жив. Поклон и пред съпругата му, също много смела жена, да вземе решение да не го търсят. Не безразсъдни, а достойни родители. Поклон пред вас!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 hriss

    11 1 Отговор
    бойко, давай пари на всеки, тръгнал да си троши главата```
  • 58 Кучето

    4 5 Отговор
    Много омраза бе хора, по спокойно! Не защитавам нито едните нито другите. Но все пак и 2те страни са прави. В тоя случай конкретно, държавата какво общо има с този човек? Като статията е писана за него, не за държавата. А нещо да ви кажа ДЪРЖАВАТА сме ние! Така, че ние си правим кочината ние се обиждаме ние се караме, как да стане като всеки е земал една страна, и не пуска кокала? Трябва да вземем повечето хора правилната страна и да се уважаваме!
  • 59 КултураМиЯнко

    17 2 Отговор
    Тоше,
    Може да се качиш да го потърсиш ,само не си забравяй семките.Големият и безотговорен мъж...И сега за това ,че не си е взел сателитния телефон и GPS-a ,всички трябва да го жалим.Живота продължава с или без Боян,Тошко и който и да е там.Това е част от риска да ходиш по чукарите и той го е знаел!Но защо е постъпил толкова безотговорно-може би се е изгубил нарочно...!?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 жалко много жалко

    7 3 Отговор
    Как никой не се сети да каже за момчето едно "Бог да го прости"! Няма никакво значение какви са мотивите му. Той е направил своя избор и в крайна сметка плати "данъка",който рано,или късно всеки от нас ще плати. Почивай в мир Бояне ! Снегът над тебе да ти бъде пух .

    Коментиран от #75

  • 62 Нели Атанасова

    6 9 Отговор
    Аз пък мисля,че статията не ме обижда.
    Напротив-кара ме да се замисля. Може би се обиждат тези които се разпознаха в Бай Ганю,защото на какъвато и да се правиш ,от себе си не можеш да се скриеш. Подтекста на статията за мен беше друг-да се замислим за истинските ценности които изповядваме,и какво можем да направим по-добре , за собственото ни развитие като ХОРА и ОТНОШЕНИЕ към ЖИВОТА.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 коментар

    16 1 Отговор
    Боян Петров , Боян , Боян Петров , Боян, Боян Петров , Боян , Боян Петров, Боян Петров , Боян, Боян Петров , Боян , Боян Петров , Боян , Боян Петров , Боян Петров , Боян, Боян Петров , Боян , Боян Петров , Боян , Боян Петров , Боян Петров , Боян, Боян Петров , Боян , Боян Петров , Боян , Боян Петров , Боян Петров , Боян, Боян Петров , Боян , Боян Петров , Боян , Боян Петров , Боян Петров , Боян, Боян Петров , Боян , Боян Петров , Боян , Боян Петров ,
    ........................................................................................................

    Това вече може да се нарече „медийна диария"!
    А Тошката ..... виждам , че опитва да си поспечели частичка аудитория в повече, с тези умствено изостанали и неясни напъни, ама май нещо не му се получи!
    Жаждата му за известност , правейки се на интересен , май му изигра бая лоша шега . Може и да е очаквал , че като определи аудиторията като Бай Ганьо , ще си спечели някакви симпатии .........да, имало е вероятно и малко артък будали дето са му харесали простащините , ама май повече се изложи отколкото да спечели малко фенове покрай трагедията на хората -говоря само за майката на Боян, другите са ми ясни!

    Колкото до този Боян ,
    никой не му е виновен -още по-малко пък ние , че досадно и постоянно да ни се натрапват едни и същи повтарящи се новини , започващи да заприличват вече на така наречените ,,изскачащи реклами"!!!!!!
    Сега заради глупавите му меркантилни мераци , ангажира един куп хора да го тър
  • 65 Бля бля

    15 0 Отговор
    Нищо против него...ама че има дефицит на лекарства за онкоболни тая седмица колко пъти се каза бе тодорчо..а този сам си го нахака..дано е жив. и кои си ти всъщност..дай една песен да чуя.

    Коментиран от #77

  • 66 Velislav

    5 16 Отговор
    Дълбок поклон на автора, казва цялата истина за жалките простаци и мекотели с незрял Кортекс. Независимо от всичко Боян ще бъде жив и вечен за историята и свестните хора.

    Коментиран от #67

  • 67 антрашпиц

    12 1 Отговор

    До коментар #66 от "Velislav":

    Таквиз кат тебе са свикнали да се кланят.Дали ще е дълбок поклон или не...все се кланят. Налапай му чушката тогаз кат са кланяш толкоз.
  • 68 Надя Станева

    17 2 Отговор
    От повечето коментари личи, че българите са трезвомислещи хора и не приемат подобни безумни рискове за нормални.Това, че някакво си момченце е решило да обижда хората, в това число и своя род, защото съм сигурна, че в рода му има и такива против Боян Петров показва първо, колко е глупаво, второ, че дава оценки на цялата ни нация все едно е свети Петър и трето, че в България щом покажеш трезво мислене ще се намерят куп недоносчета да те обиждат и изкарат по-чер от дявола.Кой, каквото търсил намерил.Предизвикваш смъртта с подобни алпинистки напъни, очаквай, че накрая ще я намериш.Само глупак поема необмислен риск и особено като се има впредвид, че застрашаваш живота и на други ако изпаднеш в беда.Той е един глупак, но и тази негова любовница, защото е такава щом нямат брак е също, толкова проста.Умната цена ще предпази и запази любимият мъж, а не да го оставя да се погубва.

    Коментиран от #76

  • 69 Иво

    13 2 Отговор
    Въпрос към "fakti.bg". Нали НЕ толерирахте обиди, заплахи и др. Защо тогава публикувате това пълно с обиди и гнусни думи писние(няма как да го нарека статия)? Обидните коментари ги премахвате, как ще постипите с човека който е допуснал това да попадне във вашия сайт(нямам предвид тодорчо, едно явно умствено недоразвито същество)?
  • 70 Баба Ганка

    11 2 Отговор
    Разбрах ли добре, че разнасял славата на България там, където не е стъпвал човешки крак?
    А шепите чия слава разнасят?
  • 71 Руски

    4 12 Отговор
    Страхотна статия.Добре казано.
  • 72 Снежи

    2 9 Отговор
    Дали Боян би искал да прочетете всичко това, дали е искал такава злоба да се излее?

    Коментиран от #102

  • 73 Снежи

    2 6 Отговор
    Оставете го намира!
  • 74 Анонимен

    5 14 Отговор
    Господинът е написал статия подчертаваща, разтърсващата злоба в нашето общество. Ние сме човеци и всяка загуба на един живот от нашите сънародници е трагедия на всички. Този който не го разбира е отдавна е приключил състезанието.
  • 75 123.300д

    11 0 Отговор

    До коментар #61 от "жалко много жалко":

    Кой ти каза че е умрял та вече и Бог да го прости казваш? На мен също ми писна да чета за него но това е от журналята и от онова неизвестното тошей...нека се върне жив и здрав,но не искам да чета повече за него,инсулина му,лагера му нито ме интересува личния му живот...
  • 76 123.300д

    10 0 Отговор

    До коментар #68 от "Надя Станева":

    Браво Надя,съгласен съм с теб и още-тези никому неизвестни тошейчета са толкова малко че просто няма как да привлече внимание по друг начин върху себе си...пише че бил певец, композитор и продуцент и актьор... нито един филм не съм гледал с него,нито пък песен съм чувал..
  • 77 123.300д

    9 0 Отговор

    До коментар #65 от "Бля бля":

    Как да чуеш като е неизвестен
  • 78 WTF

    13 0 Отговор
    WOW, то големи новини, то голямо нещо.
    Имаме една прекрасна поговорка точно за такъв случай с големият български "герой"
    "Да би мирно седяло, не би чудо видяло."
    Отнася се и за Боян и за Тодор.
    "Всяко чудо за три дни, а най-голямото било за пет"
    Айде спирайте се и вий (медиите) с този Боян, че разгневихте хората с неговата безотговорност, а Тодор с неговата недодяланост.
  • 79 Тони

    6 10 Отговор
    Хубава статия!Как бързо се обидиха и активираха.Да се замислят е невъзможно!

    Коментиран от #80

  • 80 835

    6 4 Отговор

    До коментар #79 от "Тони":

    Ма, я са скрий ма.....
  • 81 СССР

    12 0 Отговор
    Е добре де, аз не искам да казвам нищо, но ми писна вече 2 седмици да ме занимават с некъв пич, дето не е искал да седи при жена си и детето, щото е рисков пича и иска тръпка. Фейсбук, новини, навънка всяка кифла я за това говори. 1-во никой не го е карал да ходи, нито е на експедиция, нито нищо; 2-ро нали се сещате, че застрахователите няма да платят и 1 стотинка, следователно всички тези разходи са за сметка на данъкоплатеца, а оня тънк...пи... дето пее и продуцира на леля си глупостите не е вкарал 1 лев за данъци. Така че, няма точно този малоу...н индивид да ми казва да мълча.
  • 82 ЧИЧО ГОШО

    6 1 Отговор
    Тодор Георгиев стой си на СЕЛО селянино
    Публикувано във факти.бг: Моят дядо ме е учил - ако нямаш какво добро да кажеш, не казвай нищо.
  • 83 Антидепресант

    10 1 Отговор
    Прекалено много и излишно внимание им отделихме на тия двамата /Тошйенцету и Бойенча/..!!
    Айде ,сега да оставим джендаро-мекокитките им привържениченца и на двамата ,да ни думат , а ние да четем умственоограничените им коментарчета и да се забавляваме, когато имаме свободно време !
    Темата освен че беше досадна и натрапчива покрай Бойенча , а и стана вече жестоко безинтересна. Интересна беше само откъм коментари - позабавлявах се, а и научих нещо ново;
    Ако искаш да си „четен журналист" - дъвчиш едни и същи глупости!
    Ако искаш да си "оборотен травестит" - се опитваш да се напрайш на много интересен с разни „фатални прозрения и възмутителни публикацийки", насочени към нас - бай Ганчовците!
    И понеже темата вече не е актуална и няма какви глупости повече да се пишат;
    Продавам Голф тройка, телевизор Опера, пералня Аурика,
    и на Ути то дебелия - тигана!
    телефон за връзка; 112
  • 84 бай Ганйо

    7 2 Отговор
    АВТОРЧЕТО ,а кой си ти да определяш къв е българина и за кво се бори ,що не си гледаш работата ,кой е виновен ,че някой си ГАНЙО като тебе е решил да се прави на ВЕЛИКАН ,ни ли го пратихме ,кой е тоя и за кво се бори не ми дреме не съм длъжен аз както и българския народ да плащаме на измекяри който са тръгнали да се доказват .
  • 85 Браво

    4 9 Отговор
    Браво за поста и статията!

    "Стойте си в кочината и не се обаждайте."

    Коментиран от #91

  • 86 Д-р Знам

    6 0 Отговор
    Кой беше този писател певец и джендър който вика на себе си Бай ганьо. Който не знае какво е Велик Българин.
  • 87 Дядо ти

    8 1 Отговор
    Малко пердах си ял от дядо си, а явно не си осмислил и думите му.
    Посерко!
  • 88 Явор

    8 1 Отговор
    С това, което направихте хте господин Toshey показахте, че не сте по-различен от тези, за които пишете.
  • 89 ЖороЧ

    7 2 Отговор
    Тодоре ас съм баи ганьо от благоевград не злобея а ми е чудно как не ве срам да търсете пари от хората и ас мога да ходя на всяка де стига да има кои да ми даде пари ето моята история сирак съм след абитуриентската държава та ни каза кой накаде види там да ходи три години без пари без работа без покрив всички зъби ми паднаха но вече си наммерх покрив общински бод болницата взех пари за забите но се появи богат американец и купи общинското жилище имоятя история почна пяк да се повтаря и вече 20 години едно и също поне ас съм бай ганьо а не петров защо някой на мен не даде пет или седем хиляди лева да си направа зъбите а се дават ня такива които се чудят каде да ходят с чужди пари от бай ганьо
  • 90 Гост

    4 0 Отговор
    Вие имахте същата статия в сайта, но бе свалена... Онлайн лицемерие в "медия"... жалко, жалко...
  • 91 пост

    2 0 Отговор

    До коментар #85 от "Браво":

    Хубууу .... разбрах тааа !!
  • 92 хакера

    1 2 Отговор
    Защо винаги Българина казва че ние сме най най великите. България е най хубава. Българина е най хубав. Това според мен е много егоистично мислене. Другите държави нямат ли качества. Затова сме на тва дириже защото се мислим за велики. Не всичко в този живот е националност. Не трябва да ти е приоритет националноста защото това не носи полезност в живота. Трябва да ти е приоритет за това как да си полезен и другите около тебе да са полезни.
  • 93 Съпричастна на Тошко

    1 10 Отговор
    Статията е супер! Поздравления за автора! Всичко, което е написал, е абсолютно вярно. А всички злобни коментари срещу него са толкова неграмотно написани! Ей, хора, вие училище посещавали ли сте, българска граматика учили ли сте, засрамете се, първо се научете да пишете грамотно, по-малко злобейте и не се обиждайте от истината, злобни неграмотници такива!

    Коментиран от #94

  • 94 Несъпричастна на Тошко

    6 1 Отговор

    До коментар #93 от "Съпричастна на Тошко":

    Нямаме си и на идея да пишем грамотно, иначе грамотна съпричастничке! Писаното от нас няма да ходи на изложба, че да се стараем.
    Ма, много си лоша - чак се уплаших от последните ти думи. Досега сън не ме ловеше за Боенчо - сега сън няма да ме лови за Тошко и твоите грамотни оприличения, спрямо коментиращите.
    Въъъъй....как само се засегнах от коментара ти.......леле
  • 95 хакера

    3 0 Отговор
    И в крайна сметка, всеки да се запита. С какво е полезен?
  • 96 Алекс

    9 0 Отговор
    ТИ ЛИ СИ МУЗИКАНТ???
    ТИ ЛИ??????
    Ти моето момче нямаш грам понятие какво ТОЧНО означава тази дума и тази професия.
    Зад АБСОЛЮТНО ВСЕКИ от моите колеги стоят по 2 0-сет год.образование и още поне 5-ет год.стаж ПРЕДИ да можем да кажем
    ,,аз съм музикант"
    На такива като теб трябва да бъде забранено използването на тази дефиниция-музикант.
    АЗ СЪМ МУЗИКАНТ!
    Ти си пръ-дльо !
    Това,че са те вкарали в студио и са те вкл.към Autotune не те доближава дори на светл.год.от това да имаш каквото и да било общо с музиката.
    Точно заради такива като т е б, хората нямат уважение към професионалните музиканти и за съжаление няма и да имат.Жалък нещастник си ти ослепен от собствения си егоцентризъм.
    А колкото до Боян,Съжалявам истински за човека.Наистина Съжалявам,но всеки си носи риска от действията!!!!
    Разбираш ли го това или ти идва твърде сложно ,,актьоре" ?!
  • 97 Съпричастна на Тошко

    2 3 Отговор
    Жалко за тебе, несъпричастничке на Тошко! Стилът ти на изказване е просташки, типично по байганьовски, а също така имаш сериозни проблеми с правописните и пунктуационни норми в българския език, ако изобщо знаеш значението на тези понятия.

    Коментиран от #98, #100

  • 98 Несъпричастна на Тошко

    3 0 Отговор

    До коментар #97 от "Съпричастна на Тошко":

    Ще ме разплачеш, душа!
    Пуснах сълза......
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Аман от такива новини!

    7 0 Отговор
    Тошко, предлагам ти моето момче да възпееш героизмът на Боян и да си самопродуцираш творбата. Нека хората да гласуват за трагизмът на твоето музикално произвдедние и поривът който те е обгърнал.
    Виж, може и да спечелиш на следващата Евровизия, знае ли човек.
    Определено политическият устрем който те е обгърнал с това послание във фейсбук-ът ти не струва дори и за пропаганда.
    За Боян, оставам без коментар, но ще го опиша с една дума - тъпанар!
  • 102 123.300д

    6 0 Отговор

    До коментар #72 от "Снежи":

    Хич не ми пука какво иска Боян Петров,той като тръгна да се катери по камъните мен да ме е питал дали да иде...така,че ми е... през знаеш къде,та оттатък...със смс ли събираше пари за неизвестни негови разходки...тези пари можеше да се дадат за някое болно дете което наистина има нужда,а не да се финансират никому ненужните му катерения...за тези които са покорили нещо винаги се помни първия,другите са по утъпкан път...

    Коментиран от #106

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Георгиев

    7 0 Отговор
    За мен Алеко Константинов е най-големият Бай Ганьо. Човекът, Константинов, бил от знатен род, знам ли? Статиите, за Чикагското изложение продава два пъти, по ганьовски. Алеко страда от мания са величие, с което прилича на Боян. И двамата искат да са на “ върха “! Алеко с излетите на Витоша, а за Петров се знае. Защо, защо ни натрапват литературният герой, Бай Ганьо, толкова години? За да ни унижават Тошковци, най-големите ганьовци, начело с Алеко
  • 105 До 18

    0 5 Отговор

    До коментар #18 от "ГОРДОСТ":

    Боян никога не се е хвалил че изкачва върхове докато е болен от диабет. Нито ти е искал мнението, нито му пука какво казват хората за него. Всичката тази злоба е от ЗАВИСТ, задето е толкова велик и напук на всичко е оптимист.


    П.С
    Няма място за черни мисли
  • 106 СССР

    9 0 Отговор

    До коментар #102 от "123.300д":

    БРАВООООО!!! Когато дете се бори за живота си и половин година държавата казва, че няма пари от фонда за неговото лечение - пускате ДМС и още половин година събирате 200 лева, а то вече Господ си го е прибрало, ама за тоя индивид, дето се е правил на много мъж пред група индивиди от неговия род събрахте парите за 2 дена! Ето това е българския народ - малоумни сме за съжаление! Нали Ви е ясно, че това беше безмислена операция!
  • 107 Бай Ганьо

    8 0 Отговор
    Цитат: Аз съм Тодор Георгиев. Приятелите ме наричат ,,,, Toshey ,,,,
    Ама ...... как така те наричат ?
    На латиница или на кирилица, че не ми стана много ясно / от публикацията ти !?

    Цитат: Човек, занимаващ се с изкуство - безполезник по твоему.
    След като се имаш за много полезен, защо не ходиш да се включиш в спасителните акции по издирването на тоя твой идол ?

    Цитат: Там няма да намериш Боян Петров. И там няма да разбереш кой е Боян Петров.
    Бъди спокоен!
    Благодарение на досадното заливане от всички меди, и най-вече благодарение на теб , РАЗБРАХМЕ кой е Боян !

    Цитат: Бай Ганьо, знам че като изпиеш 3 ракии и започнеш да разказваш как в казармата тайно си псувал старшината когато те е карал да правиш лицеви опори, се чувстваш велик. Чувстваш се авторитет. Чувстваш, че много ги разбираш нещата.

    Ами, бай Ганьовото ...... какво да направим, след като такива като теб даже не са стъпвали в казарма -очевадно.Ти думичката казарма само си я чувал, явно.Не знаеш какво значи. А до това, колко пък ти ги разбираш нещата - стана ни ясно!!

    Коментиран от #108

  • 108 Рекламка

    7 0 Отговор

    До коментар #107 от "Бай Ганьо":

    Не виждате ли, че момчето се опитва да си направи реклама, вземащо отношение по наборери обществени въпроси, надява се да привлече внимание, та дано да го поканят за гост в някои сутрешен блок, където да разкаже небрежно и за новия си сингъл.

    Коментиран от #109

  • 109 герберова

    6 0 Отговор

    До коментар #108 от "Рекламка":

    Е, да - задължително !!
    Гледам обаче, в старанието си да се направи на още по-интересен, че е започнал и да си противоречи, като е качил нова драсканица у Фейсето си, гласяща;
    „Нека тази снимка бъде специален поздрав за всички комплексари, които не спряха да се обясняват из фейсбука за селяните и гражданите.",
    а в тази публикация тук - цитирам; „ Не ви искам селянията".
    Това не знам как да го разбирам, ама.........
    И, Тоше, разлика между селянин и СЕЛЯНДУР - ИМА, и тя е доста голяма. С тези твои мисли и „разсъждения", а и противоречия и разни опити за доказване, направо ме е срам да предположа ти точно от кои си ;)

    А а а а а а И ........Факти.БГ, да не забравите да постнете тук и другата му публикация, за живота на село, за изпразнения град и пр.
    Какво просветление и мисъл бъка от там .......!!
  • 110 El comandante

    6 0 Отговор
    тоше оди си на село да копаш пипероооо!!!!,
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Бах

    2 0 Отговор
    А пък,този Тодор.Нали е колтур-трегер не му се връзвайте.Те,гейовете не осмислят тяхната НЕНОРМАЛНОСТ. Има някой изключения,но са малко.
  • 113 ДДД

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    какво го коментираш тоя
    НАРОДА е казал Музикант КЪЩА НЕ ХРАНИ
    е ако не е от AC/DC:)

    Коментиран от #114, #115

  • 114 Бах

    1 0 Отговор

    До коментар #113 от "ДДД":

    А ферим. Извинете за турцизма.Думата няма БЪЛГАРСКИ аналог точно.
  • 115 Бах

    2 0 Отговор

    До коментар #113 от "ДДД":

    Допълнително.Много се разкъсвам между AC/DC и Рамщайн.
  • 116 666

    3 0 Отговор
    Съгласен съм с много колеги, че за съжаление много от хората по този коментар, населяващи големите ни градове не ни считат за хора а някакви дори примитивни движещи се подобия, от които ТЕ гражданите дори изпитват СРАМ. Според много от Вас предимно КЬОСЕТА ПОВЕЧЕТО САМОХОДНИ ТОЧИЛКИ. Ние не четем известни автори, не ходим на театри, вярно е говорим с акцент, ЯДЕМ МАЗНИ БАНИЧКИ САБАЛЯН. Ама ако стане нещо влизам пак в танка.
    ВИЕ КЪДЕ ЩЕ СТЕ?????????????
  • 117 Ганьо

    2 0 Отговор
    Селяндурино, пей си по кръчмите, актьорствай си по рекламите на търкащите картончета или там който ти плати, и не се занимавай с несвойствени за теб работи!!!
  • 118 Продан

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "JPower":

    Ти колко пъти отиде на ски в Банско?
    И да си отишъл ще повториш ли?
    Все едно че някой ходи на море в Слънчев Бряг и все едно че Слънчев бряг плаща данъци към държавата??
    Всичко е в сивата икономика. Хотелите пълни а на хартия са празни. И данъци не се плащат.
    Това е туризъм в Бг.
    Така че, предпочитам планината да си остане такава. Тя не е на банскалии а на всички.
  • 119 Хуго

    0 0 Отговор
    Здравейте!!!Не мога да повярвам че такива бисери се ръсят в тези коментари запазвам си всичките права да не коментирам нищо и да си взема бележка от всичко това...Приятна вечер ви желая.