17 Ноември, 2018 10:38 3 122 23

То не боляло бе, г-н Симеонов

  • валери симеонов-
  • протести-
  • оставка-
  • патриоти

Патриотите се радваха повече от майките на оставката на вицепремиера

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 26-ия ден от протеста чудото се случи. Бог чу молитвите на премиера и Валери Симеонов подаде оставка сам-самичък. Оказа се, че няма нищо страшно и не боли. Поне видимо. Тя бе приета от премиера светкавично, въпреки късния час, да не би досегашното вице да вземе пък да размисли.

Оставката бе приета с екзалтация и опиянение от... Патриотите. Сякаш не Симеонов е напуснал поста си, а е избран минимум за Патриарх. "Достоен, мъжки жест" - надъхаха се обединените в разединението си партньори на Борисов.

Кое му е достойното бе, господа? Срамота е първо да обиждаш най-нещастната част от народа на България, второ, да се извиняваш "с отвращение", а след това да упорстваш, докато цял месец млади и стари са на улицата, казвайки ясно, че не те искат във властта. До деня на оставката не спирахте да обиждате, нападате и квалифицирате участниците в протеста. Пратихте "уж болните" деца в домове, за да работят майките им, нарекохте ги "ненормални", а протестиращите били лумпени. Ама как няма да сте доволни от оставката на Симеонов - тя ви гарантира още престой във властта. Неизвестно колко, но още. Там, горе. Затова се радвахте повече от майките на оставката на лидера ви. Покъртително.

Разбира се, оставката си Симеонов подаде в характерен агресивно-самохвален стил, завършвайки с щипка мистерия и закана към враговете си, че нищо не е свършило. Лъганите и мамени безкрай майки съвсем разумно не изпаднаха в еуфория, защото са се нагледали на половинчати успехи срещу Системата. Затова обявиха, че ще изчакат оставката да се гласува от парламента. Защото един Господ знае какви други идеи и решения ще довлачат подводните течения в подобието на политика у нас.

Защото, ако си поиграем с текста на пуснатата на Орлов мост класика "Бяла роза", знаем, че "Вальо лесно се не дава, дали туй не е измама...".

А протестите продължават и след оставката.

Причини да искаш...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А БЕ

    14 39 Отговор
    ГОСПОД не го споменавай толкова често, и особено безпредметно, за някакви написани простотии ! Той си знае работата забавя но не забравя , а тия освирепели платени копейкаджии няма да станат по щастливи от една оставка ! ЧОВЕК ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПО СМИРЕН , ЗА ДА НЕ БЪДЕ НАКАЗВАН ОТ ВСЕВИШНИЯ !
  • 2 789

    11 32 Отговор
    Той създателя си знае работата,половината от клетвите да ви стигнат,това с дечицата и безпаричието ще ви се стори като песен.Оставете,че сте нещастни и платени,сега ще се оправите а след следващите избори,направо ще цъфнете и ще вържете,да ви...
  • 3 Госта

    15 59 Отговор
    Симеонов постъпва почтено. Не се остави да го употребяват за популистки цели. Оставката не е край на политическата му кариера. А други май ще ги боли повече.

    Коментиран от #14

  • 4 а де де

    18 4 Отговор
    Тепегьоз....

    Коментиран от #21

  • 5 Тръмп

    13 10 Отговор
    Когато журналистите започват да издават присъди става трагикомично,като ”великия” Бареков!!!:):):)
  • 6 Тръмп

    14 24 Отговор
    Протестите Знаем Кой ги продължава,Путин чрез БСП/ДПС/АБВ и Радев!!!!:):):)Ще видим крайния резултат след 2години!:):)
  • 7 Госта

    24 7 Отговор
    Късогледи хора се радват на един нормален акт на почтеност. Питам ще спре ли оставката източването на социалните фондове от циганите, ще спре ли оставката грабителите като Домусчиеви, ще спре ли оставката мутренския тормоз по черноморието, ще спре ли оставката олигархическите зависимости и укрепването на ДПС във властта. Безумната радост от една оставка е показателна за интелекта, капацитета и "независимостта" на ликуващите
  • 8 Следващия

    18 2 Отговор
    Чакаме "Паспорта" сега да я подаде
  • 9 Антисоциалист

    10 23 Отговор
    Авторът на статията лъже в полза на Българските Социални Паразити, Фатма и сие. Майките, с увредени деца, не са "лъгани и мамени безкрай", а получават помощи над средната заплата в България и не са най-нещастните, а привилегировани. Не млади и стари са на улицата, а общо около хиляда активисти и наемници на БСП. Подкрепя ги продажната част от журналистите. Не искали да са във властта?! Но господарите им искат!

    Коментиран от #11, #15

  • 10 Спасов

    10 5 Отговор
    Браво на Милен Ганев! :-)
  • 11 NikNay

    18 4 Отговор

    До коментар #9 от "Антисоциалист":

    Антисоциалист - да ти даде Бог да станеш и ти привилегирован толкова колкото тези майки че и повече. . . . .
  • 12 Ю Кортес

    14 8 Отговор
    Него,не,ама вас ще ви заболи.при много ромски фамилии това е бизнес,баща с дъщеря,братовчеди и резултат увредени деца сега с по 900лева чисти.за това ще пият ядат и пеят,а простият българин ще им работи
  • 13 Този помияр

    13 9 Отговор
    Симеонов пребиваше от бой болната си от рак жена. Какво решава една оставка след кат отози мало.умен паразит остава да тежи на земята.
  • 14 1234

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "Госта":

    Политическата му кариера ще продължи в СКАТ.
  • 15 1234

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "Антисоциалист":

    Политическата му кариера ще продължи в СКАТ.
  • 16 име

    4 4 Отговор
    ганьов , и ти ли бруте? и ти ли си за 30 сребърника? или рублите и лирите също са добри?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тръмп

    6 6 Отговор
    Много увредени същества намазаха покрай увредените майки,а за децата никой не помисли освен Правителството!!:):):)Трябва да си мноооого увреден за да изнудваш политически чрез невинни деца!!!От толкова грижи за всякакви видове майки,България остана без бащи и деца!!!:):):)
  • 19 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 7 Отговор
    ....докато руската агентура в България не бъде неутрализирана, тези протести като воденичен камък ще ни тежът.

    Коментиран от #22

  • 20 АНАЛлизатор

    6 13 Отговор
    Да вземеш 150 млн. лева от джоба на бедния българин за да помогнеш на майките с деца с увреждания и вместо благодарност, гледаш наглото им държане-това ми идва в повече.
  • 21 Голям прос

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "а де де":

    Пиши го и на тези, които го защитават. Центаджии!
  • 22 ТОЧКАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Това е проблемът...ИМПЕРИАЛИСТИ НИ ДЪРЖАТ ЗА ГУШАТА,ОЛИГАРСИ ДЪРПАТ ВЪЖЕТО НА БЕСИЛОТО ,на което виси БЪЛГАРИЯ....СИСТЕМА БЕ.

    Коментиран от #23

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.