9 Януари, 2019 13:00 5 887 32

Циганските гета са барутният погреб на България

  • цигани-
  • иван палчев-
  • дпс

Държавата ни не дава и да се шукне за някакви промени в статуквото – срещу някой допълнителен лев циганите се отплащат щедро на партиите по време на избори

Циганските гета са барутният погреб на България - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Авторът Иван Палчев е писател, журналист, депутат от ДПС във ВНС и в 36-о Народно събрание. Бил е наш посланик в Баку (2004-2008).

Циганският терор взе поредната си жертва – жестоко пребит бе български военнослужещ, командос от бригада „Специални сили“. Настанен е в болница в тежко състояние.
Сумирайки случаите на циганското издевателство над българите, могат да се направнят следните изводи:

1. Турското робство изглежда като сладка дрямка в сравнение с циганската робия. Тогава българинът е бил беззащитен,защото е нямал държава с всичките ѝ атрибути: армия, полиция, съд, прокуратура, специални сили. И все пак е имал изход – да заколи двама-трима османлии, да хване гората и да се превърне в поредния хайдутин-закрилник.

Днес има „просперираща“ държава с мощни силови структури и още по-мощни съюзници по линия на НАТО. Отглежда „щастливи“ кокошки и е научен да не се срамува, че е най-беден в Европа. Забранено му е на циганския терор да отговаря с терора на държавата. Защото държавата му е европейска, членка на разни леви и десни „европейски семейства“, защитник на демокрацията, заклела се да пази правата на човека. Особено тези на човека-циганин.

2. По отношение на изнасилванията ние сме на по-предни европейски позиции. Там изнасилвачите са пришълците-емигранти, тук – нашите родни цигани-мигранти от най-първата световна вълна. Водим в класацията и по отношение на възрастовия диапазон на изнасилените – от невръстни момичета до 80-годишни баби.

3. В обединена Европа емигрантите веднага оформиха своите гета и наложиха в тях собственото си разбиране за власт и порядки. Подобна вторична власт, с по-големи права от официалната, в нашите цигански гета я има по-отдавна.

4. Там хранят обилно пришълците с щедри държавни подаяния. Тук целият цигански народ също е на обществена издръжка. Държавата ни не дава и да се шукне за някакви промени в статуквото – срещу някой допълнителен лев циганите се отплащат щедро на партиите по време на избори.

5. Има една случка от началото на 90-те години. В Пазарджик цигани изнасилиха една бременна българка. Шеф на полицията там беше полк. Арлин Антонов. Той веднага дислоцира подчинените си около гетото, после влязоха в него и въведоха ред. Направиха го така, че в следващите 3-4 години в града се възцари мир и спокойствие. Това бе реакция на държавата, която в онова време все още я имаше.

6. Какъв е изводът? Ако няма адекватно държане на държавата със золумите на циганите, ще се случи катаклизъм. Доскоро Балканите бяха барутният погреб на Европа, а днес циганските гета са барутният погреб на България. И те могат да взривят страната, много преди изригването на калдерата в Парка Йелоустоун с САЩ.

7. Пострадалият военнослужещ е част от българското войнство, на което върховен главнокомандуващ е президентът Румен Радев. Очаквам в близко време президентът да произнесе гневна проповед и даде насоките за справяне с това бедствие.

8. Знаете ли, че наши братя цигани живеят и в селищата с преоблаващо население от български турци. Да сте прочели в полицейските бюлетини за някакви кражби, ексцеси, изнасилвания в тези български населени места? Ако не сте чули, трябва веднага да се инициира среща с г-н Мустафа Карадайъ, председател на Движението за права и свободи и да се обсъди един единствен въпрос – какви цигани живеят по тези места и как така са толкова кротки и законопослушни. Навремето, като депутат на ДПС, зададох този въпрос на моя приятел Юнал Лютфи. „Иване – каза ми той,- няма полиция-молиция, ние сами се оправяме с подобни бабаити. И затова турските цигани са кротки и добри хора“.

А иначе, не закачайте Сорос. Пак в началото на 90-те години, той бе обявен за „почетен доктор на Софийския университет“. Още пазя поканата за това събитие.

Източник: "Епицентър"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обобщено

    70 2 Отговор
    Циганите, наред с макроикономическите кражби, обирите на монополите, чудовищната ни "право"охранителна система..., са един от основните инструменти на геноцида, който се провежда над българския народ.

    Само социалните помощи, които плащаме на ромите са 3.6млрд.. Заедно с детските, тока и водата, се заформят едни 5МЛРД. ГОДИШНО. Отделно "инвалидни".
    Безплатно медицинско обслужване, безплатно образование, тези домове за деца "без родители", щетите от престъпленията и издръжката им в затворите. Свързаните с тези престъпления разходи по полиция, прокуратура, съд. Опустошеното дребно селско стопанство. Имиджа, който ни изгражда тази пасмина в Европа и заради която ни отрязоха от Шенген. Така, като финансова равностойност циганите ни излизат едни 10МЛРД. ГОДИШНО.

    Затова и т.нар. "медии" на т.нар. "международна общност" са толкова загрижени за "правата" им У НАС, че бяха първа грижа, чак и на Килърито. Сега пък папата щял да идва за тях. Защото са много загрижени, да ни би ако българският народ отхвърли това бреме от врата си, да отложи окончателното си унищожение и виж пак оцелял. Затова и не ни пускат в Шенген, щото ромите ще се разбягат по Европа и виж сме си взели малко въздух.

    Коментиран от #13

  • 2 Химлер

    47 2 Отговор
    Напалм...!
  • 3 по точка 5

    83 1 Отговор
    Една голяма заблуда е, че "няма държава". Я се защити от банките, „роми”те, турците, геЮвете, "бежанците", кучетата... да видиш дали няма - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Какви дознатели, следователи, прокурори и съдии ще се запроизнасят. Свят ще ти се завие.

    ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.
  • 4 балама

    13 20 Отговор
    Тоя ни промотира турското робство - демек, "турско или циганско робство, изберете сами.
  • 5 волен сидеров

    35 0 Отговор
    събаряй или по закона като всички и да си плащат всичко
  • 6 Хитлер

    34 1 Отговор
    Сапун.............. сапун треба на тая държава.
  • 7 Снайперист

    29 1 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ДДРОнег

    32 0 Отговор
    Когато при прилагането на законите има избирателност, т.е. те не се отнасят еднакво за всички - ами така става !!!
    После расисти сме били, ами самата ни държава е расистка, щом дели Българи, турци, сигани !!!
  • 10 реалист

    12 2 Отговор
    Спомням си Палчев.МНОГО ДОБРА СТАТИЯ...
  • 11 Чае Шукарие

    2 36 Отговор
    И този барутен погреб може да избухне и тогава виждате какво могат две момчета, ами ако са всички от квартала . Само с диалог може да постигнем разбирателство.

    Коментиран от #12, #15, #19

  • 12 преводач

    26 0 Отговор

    До коментар #11 от "Чае Шукарие":

    Вие разбирате само от езика на дървото.
  • 13 Морук

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "обобщено":

    Б,,,и то цел роман бе
  • 14 месара

    9 1 Отговор
    само прочетох - депутат от дпс и, спрях.
  • 15 Aaa

    12 0 Отговор

    До коментар #11 от "Чае Шукарие":

    Абе как е със здравето "цар" Киро? Нали виждаш колко са кротки циганите в град Левски? Защото ако не са кротки...
  • 16 Кумчо Вълчо

    11 0 Отговор
    Щом и еничарите скочиха на циганетата значи работата е сериозна.
  • 17 Пичччч

    11 2 Отговор
    Ма нали сакахте демокрация защо пищенгяс а? Бай тошо ви беше виновен. Прост народ слаба и е.....а държава.
  • 18 Пиперко

    12 0 Отговор
    Циганското робство ще е много по пагубно за България от турското.
  • 19 999

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "Чае Шукарие":

    А знаеш ли какво може един генерал Чочолу а питай някои от дядовците ти, а ако не ви пазеха полицаи дали щяхте да родите багерчета а?
  • 20 Иво

    1 6 Отговор
    Бай Ванчо добре пишеш за Сорос и за разни покани....Ами драсни и 2-3 реда за вашия - к`ъв орден му дадоха в Москва преди време? Ама изберателното драскане е най- удобно май!Добре са ви подковали навремето!
  • 21 Morgoth

    1 4 Отговор
    За изнасилванията не е вярно. В България това престъпление е почти толкова рядко колкото и убийството. Запада ни води много сериозно заради приноса на имигрантите.
  • 22 Гоуст

    9 1 Отговор
    В мюсюлманските села е пълно с млади хора, които се справят с циганите. В християнските села са останали само бабички и старци и без защитата на държавата са обречени. От жълтите повета това обаче не може да се види.
  • 23 патриотъ

    6 0 Отговор
    Както са постъпили навремето американците с индианското население,така трябва и ние да направим.Трябва да се затворят в резервати,без документи и да не се пускат от там.Нека да се хранят за наша сметка,но колкото да не умрат от глад.Ще ни излизат стотици пъти по-евтино и политиците няма да реват,че нямало пари за пенсии,за болници,за училища и тн.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 антрашпиц

    1 0 Отговор
    И ко ша излезе ся?Докът лапаше парички от ДПС нямаше проблем.Сега вече ти е дошъл акъла,така ли?Знаеш колко тона бой носиш м...но такава !?!
  • 26 българин

    4 0 Отговор
    Кликата на Боко,Цоко и сие с безхаберието си и животинския си стремеж за власт ни докараха на главите циганските орди и направиха това като бомба със закъснител за България,която може всеки момент да избухне и да направи гражданска война.И въпреки всичките безобразия на циганите,Боко и Цоко продължават да мълчат като обидени девственици,защото пак идат избори и приматите им трябват за гласове.А че,държавата пропада,това много не ги вълнува-ВАЖНОТО Е ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ!!!
  • 27 никой

    3 0 Отговор
    нема се оправиме.от как ни ги набутаха тия джаджи в ръцете за нищо не ставаме освен за форумни бойци

    Коментиран от #28

  • 28 антрашпиц

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "никой":

    Емчи все някъде трябва да избиваме комлекси..
  • 29 Дядото

    4 0 Отговор
    Мисля, че ако продължава така просто един ден търпението на българина ще свърши и от послушна овчица ще се превърне в разярен бик и тогава ще стане страшно за всички, но няма да има връщане на зад.

    Коментиран от #30

  • 30 антрашпиц

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Дядото":

    Няма такава вероятност от априлското въстание насам..
  • 31 Историк

    0 0 Отговор
    Търпението на българинът е безгранично и никога няма да свърши . Ако не са били обидените от виз.император Исак Втори Ангел влашки боляри Асен и Петър , можеше още да сме Византия и спомнете си петстотинтях години под чии власт сме биле .Ами
    ограбиха държавата в началото на деветдесетте и народът си смучеше пръстите .Прокуратура , Съдилища , Общини , всичките кадри на БСП и ДС , станаха много богати хора ( примери Банево , Арабаджиеви ) и плюха и се изписаха на главата на народа .Единични случаи на реакция , като случаят с Манол Велев , мъжът на Весела Лечева , а. тя сега е във върхушката на БСП ,.Случаят с криминалното забогатяване на Нинова ,уволнена дори от Станишев ,а сега е върхът на БСП ." не народ , а мърша "
  • 32 Гали

    1 0 Отговор
    Журналистите вън и да действа жандармерията