17 Юли, 2019 16:00 50 046 85

Слави Трифонов: Уважаеми зрители, спите ли?

  • българи-
  • харвард-
  • щангист-
  • шах

Това му е „лошото“ на интернет – сега вече знаете

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Напоследък често се занимаваме с едни българи, които изпълват със съдържание словосъчетанието „национален позор“. Но, за щастие, има и други българи. Българите, които ни носят не национален позор, а национална гордост. За тези българи винаги се говори по-малко, а не трябва. Затова днес ви представям четирима млади българи, с които трябва да се гордеем. Вярвам, че благодарение на усилията и успехите на точно такива като тях, България все пак се движи. Напред, а не назад.

Доц. д-р Станимир Сираков е роден в град Кърджали и е само на 34 години. През 2017 г. сякаш съдбата среща Станимир с 10-годишната му съименничка Станимира, която страда от тежка форма на хидроцефалия (малоформация, която променя кръвопотока в мозъка и той загива).
Д-р Сираков извършва спешна мозъчна операция на Станимира - той прониква до мозъка ѝ през артерия на крака, като по този начин предотвратява отваряне на черепа.

След успешната уникална операция, младият специалист получава признанието на гилдията и става един от 36-те медици в цял свят, удостоени с европейска диплома за сложни невроинтервенции.
Въпреки големите възможности, които предоставя това световно признание, д-р Сираков заявява, че няма намерение да напуска България.

Да, сякаш съдбата е отредила Станимир Сираков да спасява детски животи в България. Този на малката Станимира е един от тях.

Стефани Станчева е родена в град Кричим. Едва на 31 години става професор в Масачузетския технологичен институт. А днес, когато е на 33 години, Стефани Станчева вече е професор и преподавател по икономика в университета „Харвард“.

Списание „Икономист“ я определя като един от най-добрите млади икономисти на десетилетието, а френският „Монд“ я поставя на първо място. Неслучайно Стефани Станчева консултира френското правителство по икономически въпроси.

Въпреки че младата българка живее и работи извън пределите на своята родина, тя си поставя цел да допринесе за това сънародниците ѝ да живеят по-добре. „Бих искала да направя България по-атрактивна за младите хора“, казва проф. Стефани Станчева.

Нургюл Салимова е на 16 години и е родена в село Крепча, област Търговище. Играе шах от 4-годишна. Започва 2019 г. от позицията на номер едно в световната ранглиста по шахмат за момичета до 16 години.

На европейски турнир в Анталия през април Нургюл Салимова успява да покрие последната трета норма и става официално международен гросмайстор за жени.
През месец юли Нургюл участва на изключително силен турнир в Белград и покрива нормите и за най-високата шахматна степен – гросмайстор за мъже!

Нургюл Салимова вече има завидния ЕЛО коефициент от 2425,2 точки, а в новата ранглиста на ФИДЕ това ще я постави в топ 50 на най-добрите шахматистки в света. Разбира се, сред всичките топ 50, Нургюл е най-младият състезател със своите 16 години!
“Имам една огромна витрина, пълна с купи и медали”, казва Нургюл, която, заради разстоянията, се среща със своите треньори... по скайп.

Божидар Андреев е на 22 години. Той е роден и израснал в ромското гето на сливенското село Тополчане.
През 2014 г., когато е на 17 г., Божидар става олимпийски шампион по вдигане на тежести за младежи. Това се случва в Нандзин, Китай.

През 2019 г., когато е на 22 г., Божидар прекъсва дългогодишната пауза от успехи на България във вдигането на тежести и става европейски шампион за мъже в категория до 73 кг.
Успехите на Божидар обаче са съпътствани с множество перипетии и лишения. За да издържа себе си и семейството си, Божидар работи като... касиер в супермаркет в Сливен. Това се случва само 2 години преди европейската титла.

Докато се готви за големите първенства, на олимпийския шампион за младежи му е отказано общинско жилище. Така Божидар е принуден да живее в малка стаичка в спортната зала. В един момент треньорът му Пламен Братойчев го приютява в дома си.

Малко преди европейското първенство, община Варна осигурява общинско жилище на щангиста. Жилище от 27 кв.м. И Божидар ще живее в това жилище, докато се готви за голямата си цел – олимпийска титла от Токио през 2020 г.

Всъщност, веднага след олимпийската титла за младежи през 2014 г., Азербайджан предлага 250 000 долара на Божидар Андреев. Българинът обаче категорично отказва да се състезава под азербайджански флаг.
„Искам да вдигам за България и да прославям България, защото България е моята родина“, казва Божидар Андреев.

И така, ако не сте знаели за тези хора, за тези българи, сега вече знаете. Това му е „лошото“ на интернет – сега вече знаете. Тези хора не са търсили оправдания, не са търсили извинения, а просто са действали. И продължават да действат. Въпреки трудностите. Биха могли да се обидят, да се откажат, но не.

И след като вече знаете, запитайте се: „Какво ги движи тия хора? Защо постъпват така? Защо приемат лишения, в името на идея?“
А сега ги сравнете с тия, които ни управляват. Откачено, нали? Всички знаете имената на тия, дето ни управляват, а колко от вас знаят тия четири имена? Просто искам да се замислите. А, „уважаеми зрители, спите ли?“


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 272 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смоко

    191 20 Отговор
    Това е чудесно, радвам се че има такива хора. Сега не разбирам, това че има такива хора как точно е свързано със Слави Трифонов ? Извинявам се но не вярвам, че той или който и да е може да промени статуквото преди да бъде променен начина на мислене на всички тези хора живеещи в България.

    Коментиран от #28, #84

  • 2 миш

    34 20 Отговор
    Абе що нема фейсбук и това отиде,кой ли ще арестуват незнам,те тоа път е Путин.
  • 3 Господин Никой

    221 22 Отговор
    Целокупно българите спят от векове - проспаха 500 години робство, проспаха събитията около и следосвобождението, проспаха комунизма ... и сега спят и мълчат, когато една престъпна политико - олигархична престъпна група унищожава държавата ни

    Коментиран от #73

  • 4 Dirty Rotten

    66 174 Отговор
    А ти с какво ни прослави бе, плешивец? Я хващай терминал 1 и в Учиндол.

    Коментиран от #33

  • 5 незнайко

    126 21 Отговор
    Всичко е вярно. Българина спи или дреме в очакване на по добро бъдеще, но не знае как да го постигне. За разлика, тези които сме избрали да ни ръководят знаят какво искат и го постигат, това са ПАРИ придобити на наш гръб !!! Най напред беше КТБ, сега са самолетите Ф16 !!! ХАЙДЕ "ПАК ДА ПЛЮЕМ ПО ЧАЛГАРЯ" СЛАВИ ТРИФОНОВ !!!
  • 6 Слафи Тривонов

    55 43 Отговор
    ЕЙ няма да ви дам да ме забравите...

    Коментиран от #38

  • 7 ЪРП

    185 3 Отговор
    ДЪЛБОК РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЕЛОТО НА Доц. д-р Станимир Сираков!!!!!!
    БЪДЕТЕ ЖИВ И ЗДРАВ, ЗАЩОТО ТАКИВА МЕДИЦИНСКИ СВЕТИЛА ПРИДАВАТ СВЯТОСТ И НАДЕЖДА НА БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!!!!!!!!!!!!!!
  • 8 аааа

    68 108 Отговор
    слави , ти си антипод на тези хора. главният чал гар си ти . виж си вулгарните предавания.
  • 9 Братя, българи

    135 13 Отговор
    Да организираме референдум за внасяне на кадри-политици от Европа, и да ни управляват, тъй като ние нямаме. Ние като техни работодатели имаме право да си внесем, както работодателите от морето си внасят, например.

    Коментиран от #14, #22, #70

  • 10 s7un7

    45 135 Отговор
    Тоя чалгар няма ли да мре, че много балъци почнаха да му се връзват и ще вземат да го изберат и това вече ще е дъното

    Коментиран от #48

  • 11 Пародия

    51 112 Отговор
    Ей дълъг бастун гледай си майтапите и не се захващай с политиката щото не си за там, ти като всички по богати хора в страната сте крали и крали като за последно, недей се прави маймуно мръсна
  • 12 Адолф Хитлер

    33 111 Отговор
    Трябва да се признае едно на Русия и нейните русороби!Те наистина успяха да убият духа на България и на българите,и завинаги да вкарат с политиката техни слуги като Волен и Коста Копейкин.Най-добре за България ще бъде,отново да станем част от Турция и тогава,белким Българите осъзнаят,че Русия е враг #1 на България и българската държавност!!!
  • 13 гост

    28 68 Отговор
    Не знам по време на османското присъствие България да е била толкова РАЗПАРЧОСАНА както сега? Тогава е имало прираст на населението,а сега?А и не че османците са оНождали булгарсистанките те сами са си давали

    Коментиран от #20, #21, #42, #56, #63

  • 14 Чичо Тони

    23 9 Отговор

    До коментар #9 от "Братя, българи":

    Това сме го правили няколко пъти (справка история на България след 1978г.) и резултатите винаги са били плачевни.

    Коментиран от #16

  • 15 No matter

    39 53 Отговор
    Демагогия на Слави. Болката му е, че не яде от държавната баница. Просто момче с късмет.
  • 16 Гост

    9 4 Отговор

    До коментар #14 от "Чичо Тони":

    Може би имаш предвид 1879г.?
  • 17 Розата

    80 37 Отговор
    СЛАВИ,ДЕРЗАЙ!БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБ,СЕ РАЗБИРА ЗА ПОДВИЗИТЕ НА ТАКИВА ХОРА. МРАЗЯТ ТЕ ,ЧЕ СИ УСПЯЛ.НАЙ-ЛОШОТО КАЧЕСТВО НА БТЛГАРИНА Е ЗАВУСТТА.

    Коментиран от #43

  • 18 Илиян

    41 5 Отговор
    Браво докторе, браво!
  • 19 Гост(нерегистриран)

    8 24 Отговор
    Станимир Сираков? Адаш на Слави и адаш или роднина на родопчаните съдия-изпълнители и сие родопчани? Хохохо, Слави, заменям къща на два етажа от Кърджали с твоята, намира се във кв. Веселчани, до детската градина, търси Златка, родом от ив-градските селца, без ток и вода, ако има сделка, очаквам замяната
  • 20 леле мале

    47 6 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Първо - нека наричаме нещата с истинските им имена - не присъствие а иго.
    Второ - ако смятате, че е добре да Ви управляват Османци сте добре дошъл да се присъедините към тях

    Коментиран от #68

  • 21 Иван

    43 4 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Първо, ако не бяхме разпарчетосани нямаше да паднем под османско робство. За какъв прираст говориш?! Та точно тогава ние буквално почти изчезнахме от картата. Може да провериш като бройка колко влизаме и излизаме 2.2 млн.
  • 22 Иван

    49 3 Отговор

    До коментар #9 от "Братя, българи":

    Аз имам по-добра идея. Гледайки 30г.какви избираме (не че има голям избор) стигнах до заключението че далеч по-добре ще е да нямаме правителство. През референдуми ще си вземаме решения (хубави, лоши, ама ще са наши), няма корупция, няма кой да ти смуче парите, частни пенсионни и здравни фондове, а и да ти кажа тогава няма да има циганска престъпност и т.н. Абе май правителствата ни спират развитието:))
  • 23 неЕС

    37 10 Отговор
    Ами управляващите - ГЕРБ, са създадени и спонсорирани от едрия баварски капитал на германската фондация „Ханс Зайдел“ ,т.е ГЕРБ не работи за България. Но Славчо, това няма топки да го каже.
  • 24 Хитър Потър

    26 21 Отговор
    Не, не спим ... Учиндолски ...
    гледаме, чуваме, и следим, предценяваме , сравняваме ... Например теб ... с останалите тези които не ползват протекциите на мутри и самопровъзгласили се властници ... Мучащи шоу - дебили плегиати / разбирай бацили / с претенции на "творци"... И като гледаме тях и теб ... Картината е по пълна ... Не, ли...?! ✨😂😂😂🙈🖕🇧🇬
  • 25 Клеопатра

    52 5 Отговор
    Изчетах статията с интерес,дали има или няма нещо общо със Слави Трифонов не се разбича точно.Но,начина на писане и представяне е в неговия стил.Това са факти.Защо никой не се сеща за успелите,умни и честни деца,живяли и учили в тази объркана и безпардонна държава?Всичко ,което ни обгражда е само зрелища,злоба,алчност,сута и лъжа.Костюмирани хора с фалшиви усмивки,които се мъчат нещо да ни подведат.Е,вярно но трябва да нямаме глави на раменете за да се съгласим с тези люде в лъскави дрешки.За жалост имаме прекрасни деца пръснати някъде по света,които искат да спасят една бедна и мизерна страна.Не се отказвайте,продължавайте да творите да се развивате и да показвате,че от тази изостанала страна има талантливи деца които не се подчиняват на бедноста!
  • 26 Хитър Потър

    22 23 Отговор
    Хей, Учиндолския ... Това не е на баща ти дюкяна /който той никога не е имал... /, че да го затваряш ... Трябва мутрите които те покровителстват и шайката самозабравили се "професионални политици" да се затворят ... За по дълъг срок ... Ще е по добре за народа А ако има дебили които да гласуват за теб и тебе подобните на следващите избори тогава няма смисъл да се "затваря" държавата , тъй като тя наистина я няма ... ✨😡😡😡🙈🖕👊🇧🇬
  • 27 Driving pleasure

    26 4 Отговор
    С цялото ми уважение за постигнатото, но проф. Стефани Станчева.не е за тази група! Да заповяда в България да живее и да се бори и ще стане!
  • 28 Няма значение кой съм

    35 14 Отговор

    До коментар #1 от "смоко":

    Приятелю,
    Просто Слави не е като теб да седи със скръстени ръце и да чака да му падне нещо от небето, а знае от къде да търся информация за всичко, а и той има и екип, който му помага да намира такива хора!
    Така че помисли си, ако потърсиш и ти дали няма да намериш някоя известна личност пък дори и от преди десетина години, която е станала известна с някое постижение в някоя област!
    Пожелавам ти успех в търсенето!
  • 29 бай Даньо

    19 31 Отговор
    Слави е олигофрен, жалко че в модерния свят трибуната е обсебена изцяло от такива . Примери за всяка теза и за всяка антитеза ( особено с интернета днес) има но те могат да са просто изключения. Какво доказват тия примери, е сме някакъв много умен и съвестен народ ли , които са го поробили едни лоши политици!? А статистическата реалност на нашето българско битие показва друго. Ами не, те точно политиците са репрезентативна извадка от морала, интелекта , креативноста, предприемчивоста на един народ . Знам какъв вой ще нададат полезните идиоти на славчовата кауза ама бръснача на Окам това казва.... Ако да имаше свестно политици дори с тая нагласа на проби и грешки да ги бяхме намерили по случайност, а? Това което виждаме в нашите политици сме самите ние. Те политиците са братя сестри бащи братовчеди на нас или не, паднали са от Марс? Така ли няма да престане тая глупотевина че има някакви хора в България чисти , честни и само да ги намерим "всичко ще се опрви". Няма такива хора. Тоя льохман е с най-голяма заслуга че у нас се насадиха едни очаквания за утрешно оправяне само да намерим "свестните хора" и така докарахме царя , (щото Костов беше о много лош!), и после в следващата революция го махнаме и докарахме комунистите, и тях махнахме с революция и докарахме пожарникар ( символично?) . Е сега се уморихме от революции и слава богу и затова тоя катил минава в 9-та глуха , но си свърши вече пъкленото дело... както казва американеца Славчо ще си брои ру
  • 30 бай Даньо

    12 18 Отговор
    Е сега се уморихме от революции и слава богу и затова тоя катил минава в 9-та глуха , но си свърши вече пъкленото дело... както казва американеца Славчо ще си брои рублите и ще се смее през целия път до банката.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Еле

    14 21 Отговор
    Вулгарен тип, много, много отдавна ни омръзна да те гледаме и слушаме. Ти си страшно банален и смешен. С какво си по-различен и честен от другите. С какво си заслужил да лапаш от баницата.?
  • 33 Петя

    22 7 Отговор

    До коментар #4 от "Dirty Rotten":

    А ти на кой помогна в живота си, защото аз знам трима на които Слави е помогнал, и то с много пари.5

    Коментиран от #34

  • 34 Порнография

    19 20 Отговор

    До коментар #33 от "Петя":

    Помогнал на трима а пък осакатил цели поколения с чалга култура и порнографско възпитание

    Коментиран от #46

  • 35 Реалист

    8 3 Отговор
    Благодаря за статията!
  • 36 Димитър

    27 14 Отговор
    Много хора плюете Слави Трифонов, но дайте ми отговор защо на неговите концерти, може би над 90% от хората са изключително възпитани и интелигентни. Билетите му се продават за часове...
    Колкото и да си глупав ти критико, трябва да разбереш, че този човек е значим за голяма част от Българите.
    Надали има друга личност в България, която да има по-голяма подкрепа.
    Колкото и да си глупав критико, трябва да си замълчиш!

    Коментиран от #39, #75

  • 37 Анонимен

    9 2 Отговор
    Проблема на човека е погрешното възприятие за реалността около него,което е отражение на вътрешният му свят и зависимостта от това да следва и не носи отговорност за действията си някой водач.
    Авторитетите са ни научили от деца,че са нещо повече от нас и науката каквото казва друго няма,а не е така.
    Липсата на всеки да носи отговорност за действията и изборите е проблем на обществото,а и приказката за Неволята добре ни учи,че няма кой да викаме и да чакаме,а е време да действаме сами носейки отговорност за живота си.
    Може ли някой друг да решава кое е добре за мен и аз от какво имам нужда и ако следваме закони и правила измислени от друг,то ние чий живот всъщност живеем?
    Ако аз не действам правилно и не възприемам света като мое отражение,Слави какво ще промени в мен?
    Недостига на пари не е икономически проблем,защото парите се печатат,от което следва да се замислим,че кризата е в главите ни.
    Докато всеки не се промени и осъзнае какво твори,ще има много да тъпчем на едно място.

    Един проблем не може да бъде разрешен със същият начин на мислене,с който е бил създаден.
    Айнщайн
  • 38 Емилия Христова

    17 8 Отговор

    До коментар #6 от "Слафи Тривонов":

    Аз не мисля че някой иска да те забрави поне аз неискам.И прекалено ми е тъжно че вече няма да мога да те гледам след 31.Аз много ти се възхищавам още от дете за мен ти си идол от който винагибсъм взимала пример.Понеже съм сирак и никога не съм имала родители,затова намерих от теб да се науча на много неща.А най важното което научих е че дори когато всичко е загубено и си паднал не трябва да плачеш а просто да станеш и да продължиш с по голяма сила мъчно ми е само че нашите българи не го осъзнаха това и си останаха паднали и хленчещи като бебе за биберон

    Коментиран от #41

  • 39 Shadow Fiend

    1 3 Отговор

    До коментар #36 от "Димитър":

    Така няма да ми говориш!!!
  • 40 Shadow Fiend

    8 13 Отговор
    Когато станеш твърде богат се самозабравяш,и започваш да хвърчиш в небесата,с нищо по различно не е от гербаджиите и другата сган,поне да се беше оженил човек...
  • 41 станислав

    2 4 Отговор

    До коментар #38 от "Емилия Христова":

    извинявай, без да искам натиснах - съжслявам, харесвамтова което си писала😘
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 "Провинция"

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "Розата":

    Роза ли си, зюмбюл ,ли си ? НЕГРАМОТНА СИ !!!
  • 44 XxxL

    10 1 Отговор
    ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ !!
  • 45 Моника

    17 8 Отговор
    Прости хора - прости коментари. Нищо ново. Видно е, че всеки, написал мнение от гледната точка на нарицателното "критикът" е от това "стадо", дето обичайно гласува. Крайно време е тези от 99% на концертите да си кажат смело думата. Иначе ще четем все горните простотии на "критика". Поклон пред българите, които ни карат да се гордеем. Благодаря Слави, че ни ги представи. Хайде "критико" пиши си тъпотиите като няма какво друго да правиш. А истинските българи да си вършим работата, че да има глупаците кого да критикуват.
  • 46 От Пирдоп

    5 4 Отговор

    До коментар #34 от "Порнография":

    ,,Осакатил" ,, Чалга" дъвка която ,,културтрегерите " дъвкате непрекъснато!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Знайко

    17 8 Отговор
    Благодаря ти Слави за страхотната статия. Тя кара всички българи, можещи да избягат, но останали по своя воля и борещи се за България да се чувстват горди с решението си!!!
  • 50 дончев

    9 5 Отговор
    в голяма част от коментарите се сипеха обиди към с.трифонов а никой от тях не писа по темата която той засегна
  • 51 КОЙ

    5 5 Отговор
    От двете момичета едната е Българка
  • 52 тошко

    9 8 Отговор
    защо плюете слави че сте заспали и само се оплаквате и бягате в други даржави гастербаитери

    Коментиран от #82

  • 53 Бай Хой

    6 7 Отговор
    Дърт манаф, дърт ерген, 😁😁😫😫
  • 54 Муцунчо

    2 2 Отговор
    СРАМОТА И ПОЗОР ЗА ЛОШИТЕ ДУМИ
  • 55 Хирург

    10 3 Отговор
    Може всичко да е, но Слави трябва да поддържа интерес в предаванията си... Все повече хора слушат Криско и разни Чалга певци, Дара и други които дори не ги разбирам какво пеят, а да говорят изобщо не могат...
    Иначе по темата това са малцина от можещите. Умен народ трудно се управлява. Колкото по-тъп толкова по-лесен за манипулиране. Самата държава дава такива примери. Всичко е шуробаджанащина. Човек може и с малко. Получава се така, че се борим с вятърни мелници. Медиите няма да обърнат внимание на спасен живот - ще обърнат на унищожен. А ще обръщат повече време докато се прикриват други мизерщини. Управляват ни чужди фирми, нямаме армия но ще имаме модерни самолети. Влезте в поделение да видите - всичко е пред разпад. Няма парко места и задължителни гаражи при новостроящи се кооперации, но има сини и зелени зони почти върху пешеходните патеки (къде отиват толкова много пари от тези зони?). Пътища на дупки и вълнички с причудливи маркировки и знаци. Довчера неграмотници днес поставени на важни постове не могат две думи на кръст да кажат, но управляват с купени дипломи и без дипломи. Извън София всичко е спряло. Феодали колят и бесят. Без АЕЦ, с ТЕЦ Марица изток, с Дънди при Златица и Пирдоп- изнасящи ни златото. ЧЕЗ, ТОПЛОФИКАЦИЯ все монополни единици. Народ без позиция. Да излезем, но с приказки не става. Трябва смелост и единство. Трябва лидер. Къде е този лидер!? Кой е!? По изборите виждате какви протоколи попълват - слагат пенсионери или безработни с
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 няма начин

    6 6 Отговор
    Немога да повярвам че на такава статия има толкова негативни коментари .Няма начин държавата да върви напред с толкова много хейтъри .

    Коментиран от #62

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Българин

    7 1 Отговор

    До коментар #56 от "ПРОКЛЕТ ДА Е БОКО КРАТУНАТА":

    Няма какво да чакаме Видов ден, трябва да почваме да се очистване от тази сган!
  • 60 Тончо

    14 4 Отговор
    Събуди ни, Слави! Буди народа, откривателю на Сашо Роман и Софи Маринова. Буди ни просветителю от Учиндол. Буди ни дори, когато правиш нагласени интервюта с Падишаха или разказваш тъпи вицове, подбрани от още по-тъпите ти сценаристи. Всички са заспали, ти си буден. Затова ставай да врътнеш един гьобек до червеното диванче. С балет Магаданск. Пей ни славею чудесни, да ни събудиш.
  • 61 дончев

    5 2 Отговор
    в българия нищо не е наред заради разидинението и овчедушието и за това ни управляват крими- мафиотски шуробаджанаци и нещата не вървят като например във футбола шефа на футболния съюз е несменяем правителството го подкрепя като го питат обаче михаелов за националния отбор отговаря че тои не отговоря за националния отбор.... всички в бг оправляващи са такива ... те не отговарят за нищо
  • 62 Фил

    7 0 Отговор

    До коментар #57 от "няма начин":

    Негативни са коментарите, да. Нямаме вяра вече , нямаме желание за промяна, защото толкова сме затънали в мутренско-чалгарското блато, няма измъкване. Простите се управляват лесноТрифонов с чалгите си също има пръст.
  • 63 Djoko

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Прираст,друг път
  • 64 ивалс

    8 4 Отговор
    Славчо, Славчо, плювалник беше и плювалник ще си останеш. Да, има много добри и достойни хора, но защо ги сравняваш с управляващите? Не, че харесвам тези дето ни управляват, но това твоето ми прилича на ,,Мирча Кришан и краставичката".
  • 65 Варналиев

    9 4 Отговор
    Не спя от радост, че тази боза : „шоуто на учиндолската пръчка” , най-после се маха от ефир! Само след две седмици ще млъкне рупорът на чалгизацията, на фалшивото патриотарство и платеното политиканство.
    Дай, Боже!
  • 66 hrfyh

    5 2 Отговор
    Аз пък ще ви разкажа за един шоумен , който се помисли за велик и пробута популистки референдум , който набута България в такава каша, че още дълго ще я сърбаме. Може и да е имал добри намерения , но недостатъчен капацитет. Умствен разбира се.
  • 67 Аристократ

    5 1 Отговор
    Лошия материал се връзва на гиздавото селянче от Учиндол
  • 68 Billy the Kid

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "леле мале":

    Четете и разпространявайте Ганчо Ценов , това е истинската Българска история . Когато разберем кои сме и какви сме тогава ще отимаме и общество . Обществото се създава върху исторически ценности . Когато стоиш във въздуха и не знаеш кой си няма как да имаш общество . А че сме някои , го доказват милионите доказващи се българи по света и у нас .
  • 69 Емил

    4 2 Отговор
    Само хора с изключително ниска интелигентност.ерудиция.,морал и възпитание могат да се възхищават от лицето-Трифонов

    Коментиран от #76

  • 70 Глей ти

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Братя, българи":

    Няма нужда да внасяме политици. Има много честни, можещи и знаещи българи, но те нямат шанс. Политическата ни система така е изградена и поддържана от настоящите политици, че кадърните хора са заврени в ъгъла. Мафиотите имат нужда от некадърни послушковци.
  • 71 Емил

    2 1 Отговор
    Овче народ от страхливци и двуличници,ето ви човек на когато да се възхищавате-доц. Минчо Христов
  • 72 Никой

    3 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ, г-н Трифонов!!!
    Не всички спим, НО И НЕ ВСИЧКИ ПРАВИМ КАКВОТО Е НУЖНО ... за огромно съжаление.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 322

    1 2 Отговор
    Много хубаво, браво! Не мисля, че ще помогнат на сънародниците си за минимилизиране на нищетата, бедността у България. Капитализма мачка дори и кадърните хора, мечтите в строя си остават мечти. Тия хора за благото на населението, без пари няма да споделят уменията си,и те ядат ляб и те искат да са в крак с модата.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Сас

    1 2 Отговор

    До коментар #69 от "Емил":

    Само орки могат да се възхищават от главните орки еднокнижници пожарникари завършили помощни училища рабфакове ..изобщо малоумници . Проблема е че ти им севъзхищаваш но подплатено.
  • 77 айде у лево

    3 0 Отговор
    Тоя па няма ли да се скрие. Поне от десет години е мега изтъркан. Досаден!
  • 78 У нас има и от едното но има

    1 0 Отговор
    Повечко от другото. Повече от НАГЛИТЕ, БРУТАЛНИТЕ, БЕЗДАРНИТЕ , КОВАРНИТЕ които са на върха и като Троскут задушават ценното което иска та се развива. МОТИКА и Стопанин НАРОДЕН няма и ще се промени ландшафта ни тогаз !
  • 79 Мордекай

    1 2 Отговор
    Не , не спим. Ама и ти от интернет ги научи тия неща , нали , едва ли имаш по голяма заслуга за всичко това от така мразените от теб политици , нищо че и ти се натискаш да ставаш. С какво ти си допринесъл за техните успехи че сега да искаш да ги яхнеш за да позабавиш малко от малко забвението което ти предстои , мисля че ти си по лош , не само че ни си допринесъл с нищ за техния успех , ами и крадеш , паразитираш върху него. Хората вече са будни , не ги подценявай

    Коментиран от #85

  • 80 У нас има и от едното но има

    0 0 Отговор
    Повечко от другото. Повече от НАГЛИТЕ, БРУТАЛНИТЕ, БЕЗДАРНИТЕ , КОВАРНИТЕ които са на върха и като Троскут задушават ценното което иска та се развива. МОТИКА и Стопанин НАРОДЕН няма и ще се промени ландшафта ни тогаз !
  • 81 Мунчо

    0 0 Отговор
    Нещо не мога да схвана-като ви каже Славчо истината-пищите, като Ви излъже някой партиен шеф преди избори -пак пищите. Какво всъщност искате. Събудете себе хора. няма кой да Ви оправи. СЪДБАТА НА ДАВЕЩИТЕ СЕ Е В РЪЦЕТЕ НА САМИТЕ ДАВЕЩИ. Толкова е просто, но се иска акъл, не става само с ядене!!!!!!
  • 82 Така е

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "тошко":

    Така е
  • 83 Лора

    2 1 Отговор
    Слави, аз винаги говоря, че България се нуждае точно от такива хора...! Събудени, за добри дела, а защо не точно такива като младите специалисти, независимо от тяхната професия, да влезнат в политиката и да събудят и нея...!!!
  • 84 Панталей пътник

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "смоко":

    По принцип е така.Но,едва ли БНТ,ще покаже и разкаже,за тези успешни Българи....
  • 85 Панталей пътник

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Мордекай":

    Поне ги представя на по-широка аудитория.
    А защо, Нашите Пишман"политици не отдават на такива Личности необходимото внимание???...