7 Април, 2020 13:01 10 921 80

Защо го правите, г-н Мутафчийски?

  • георги георгиев-
  • боец
Защо го правите, г-н Мутафчийски? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Г-н Мутафчийски, преди 5 дни от името на БОЕЦ ви отправих официална покана да посетите Видин и след като не получих отговор се налага да ви задам публично няколко въпроса, защото оглавяваният от вас Щаб няма нито телефон, нито електронна поща, нито официална страница, сайт, или друга платформа, или възможност за какъвто и да е контакт извън мисирките и малцината истински журналисти, с които си контактувате избирателно на брифингите.

1. Г-н Мутафчийски, защо хиляди българи са поставени под двуседмична карантина под заплаха от затвор, а не ги тествате? Защо трябва да стоят под домашен арест, вместо да ги тествате и здравите, които са 99.99% да бъдат освободени да си гледат бизнеса и да се грижат за семействата и децата си? А доказано болните да бъдат установени, изолирани, наблюдавани и обгрижени.

2. Г-н Мутафчийски, сам заявихте, че капацитета на лабораториите ни е за 6000 теста на ден, а се тестват по 200 човека средно дневно, което е до 10% от капацитета на лабораториите. Защо тогава не се тестват хората под карантина? Буквално за 4-5 дни могат да се тестват всички поставени под карантина граждани и здравите да бъдат освободени?

3. Г-н Мутафчийски, вярно ли е, е оглавявания от вас Щаб е издал инструкции до РЗИ да НЕ се взимат проби от контактните с доказано заразени с коронавирус граждани и медици? Това са най-рисковите групи, ако тях не тествате, кого тествате тогава? Само депутати, министри, олигарси, техните близки и най-тежките случаи ли?

4. Г-н Мутафчийски, след като не тествате най-рисковите групи, а това са контактните с доказано заразени и медиците от първа линия, то как тогава устоновявате броя на заразените и как въобще установявате заразени? На това, че не се правят тестове на най-рисковите групи ли се дължи ниският брой на случайте, които обявявате официално, че са заразени? Има ли натиск от страна на премиера Борисов да НЕ се тества, за да НЕ се откриват заразени, за да може той да се хвали как го давали за пример в Европа, че в България има малко заразени?
5. Г-н Мутафчийски, осигурена ли е държавата с достатъчен брой тестове, реактиви и консумативи? Премиерът Бойко Борисов заяви на 08.03, че след изчерпване на наличните 7000 теста повече няма да се правят тестове, а държавата ще действа по "друга формула". Бихте ли обяснили на всички граждани каква е тази формула и влезли ли сме вече в такъв режим?

6. Г-н Мутафчийски, давате ли си сметка, че задържането под карантина на хиляди граждани, вместо да бъдат тествани и освободени е гавра с тези хора и убийство на хиляди бизнеси? Двате ли си сметка, че за контролирането на карантинираните са ангажирани хиляди служители на МВР и други служби, като РЗИ, лични лекари и тн.? Давате ли си сметка, че за тези семейства, за държавата и за всички нас струва десет пъти по-скъпо тези хора да стоят под карантина, отколкото да им се направи един тест? Защо се гаврите с тях и нас тогава?

7. Г-н Мутафчийски, с тази инструкция да НЕ се тестват контактните с доказано заразени с коронавирус не се ли поставя в риск живота и здравето на милиони български граждани? Как в такъв случай вашият Щаб се бори с епидемията? Каква отговорност носите? Каква легитимност имате? Какъв е официално вашият статут? Как и кой е създал този щаб? Какви правомощия имате? Ако нямате парвомощия и не носите отрговорност, с какво право издавате инструкции на РЗИ и се явявате всеки ден в национален ефир да назидавате, нареждате и информирате българските граждани?

Г-н Мутафчийски, защо отказвате да отговорите на поканата на БОЕЦ и да посетите Видин? Поканата остава в сила и ви уверявам, че няма от какво да се страхувате. Премиера Борисов не е стъпвал във Видин от седем години, от както създадох БОЕЦ, но неговият страх е оправдан, както и на всеки корумпиран тип и престъпник. БОЕЦ очакваме вашият отговор на поканата, както и отговор на поставените въпроси.

Георги Георгиев от Гражданско сдружение БОЕЦ

Мнението е публикувано във Facebook


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вашето мнение

    205 41 Отговор
    След края на щаба не знам как майтапчийски ще излезе на улицата и ще гледа хората в очите.

    Коментиран от #24, #26, #47

  • 2 Зашщо защо

    57 23 Отговор
    Заштото така
  • 3 Лицемерът

    37 90 Отговор
    Тоя и неговите съратници не бяха ли част от ГЕРБ преди време ? Или и те го играят опозиционна патерица на Тиквуните !

    Коментиран от #57, #70

  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    34 65 Отговор
    дo ТECТOлюбцитe...като теб. Вижтe ceгa, вируcът ce aктивирa cлeд кaтo прoникнe прeз клeтъчнaтa мeмбрaнa и мoдифицирa ДНК-тo нa клeткaтa. Тoвa cтaвa нa 4-8 дeн cлeд зaрaзявaнeтo, дo тoгaвa e нeoткривaeм...Тaкa, чe тecтът ти e oтрицaтeлeн e caмo врeмeннo...Aкo зaпoчнeм c тecтoвe, тo трябвa нaй-мaлкo на всеки 5 дни дa ce тecтвaш дoкaтo ce рaзбoлeeш и придoбиeш имунитeтa.

    Коментиран от #7, #45

  • 5 Чичак

    80 16 Отговор
    Защото легитимира нарежданията на ... наречете го както искате!
  • 6 Някой си

    92 23 Отговор
    Генерала-коремен хирург ей сега ше стане като че ли си е глътнал езика или глухоням.....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Амоним

    45 53 Отговор
    Защото цяла Европа го прави ганьо
  • 9 Угрижен ТРОЛ

    32 79 Отговор
    До всички платени тролове на партиите, БСП, Възраждане, „Има такъв народ" и гражданско сдружение БОЕЦ: Временно се спира изплащането на хонорарите. Въведената мярка ще важи до отмяна на извънредното положение в страната. Апел към всички тролове, продължете да спамите, разчитаме на вас. Когато вземем властта, ви гарантираме, че всеки от вас ще получи грамота с печат на любимата му партия.

    Коментиран от #18, #19, #68

  • 10 Рошко

    89 18 Отговор
    Защото така им е наредено от господарите краварското посолство, болно и дърто требе са по изчисти, здрави и послушни роби трябват, а не брак
  • 11 антибсп

    26 84 Отговор
    Добре е, че тъпанарите нямат власт. Все повече вярвам в системата!
  • 12 женерале

    69 15 Отговор
    бибитко барселонски тей каза да направя
  • 13 Аз командвам

    38 8 Отговор
    Но още малко и идва краят -Билдърбъргска група, също Билдърбъргски клуб или Билдърбъргска конференция (на английски: Bilderberg Group) е група от влиятелни личности, които организират тайна неофициална ежегодна конференция в някои от най-известните хотели или курорти по света.

    Тя се състои от около 130 участници, мнозинството от които бивши президенти, министри, банкери и собственици на средства за масова информация. Входът и присъствието на тази конференция се осъществяват само чрез лична покана
    Съществуват конспиративни теории, според които групата се опитва да създаде световно правителство и да подчини света на своята власт.[3] Главната квартира на групата се намира в Ню Йорк.
    Българи, взели участие на сбирките на Билдерберг
    Това са Николай Камов през 1999 г., тогава народен представител в НС и през 2016 г. еврокомисарят Кристалина Георгиева.
  • 14 Гост

    82 21 Отговор
    Не ВЯРВАМ някой да си мисли,че след 15г начело Тиквата ще сложи на какьвто и да е пост,някой независим от него човек........Та,тоя ,,разказвач на приказки,, Муфтачийски ли ще....Пьлен смешник,все повече се вижда,каква кукла на конци е и той

    Коментиран от #59

  • 15 Загрижен

    87 23 Отговор
    Всички до един въпроси са много точни. Този михлюзин, коремният хирург, е поредната калинка назначена от Тиквун. Хващам бас, че това малко човече няма да отговори на нито един, защото е некомпетентен и защото е калинка, а калинките нямат думата. Калинките говорят от името на Боци.
  • 16 Даааа

    55 14 Отговор
    МинистЕра и ГенералЯ да изкарат до края на пандемията във болницата във Видин , а после да гледат небето на решетки !

    Коментиран от #60

  • 17 Анонимен

    60 17 Отговор
    Годжи е калинка на Боко и ни го натрапва че иска да го прави президент.
  • 18 Угрижен ТРОЛ

    42 14 Отговор

    До коментар #9 от "Угрижен ТРОЛ":

    До всички платени тролове на партиите, ГЕРБ, ВМРО: Временно се спира изплащането на хонорарите. Въведената мярка ще важи до отмяна на извънредното положение в страната. Апел към всички тролове, продължете да спамите, разчитаме на вас. Когато вземем властта, ви гарантираме, че всеки от вас ще получи грамота с печат на любимата му партия.
  • 19 Ферхунд

    38 10 Отговор

    До коментар #9 от "Угрижен ТРОЛ":

    Представете си има и нормални Неплатени хора, които ползват, четат и съответно коментират статии в този и други интернет базирани информационни издания. И ако коментираме по начин по който на Вас не ви е угоден и винаги излизате с тезата че другомислещите са платени, тогава излиза ще всъщност Вие сте от графата Платени коментиращи.

    Коментиран от #22

  • 20 Дофтур

    68 13 Отговор
    Във ВМА лекарите наричат Муфтаджийски "плазмодия" и явно имат основание. А самият дженерал определено е тъп и не схваща, че накрая Боко Тиквата или лично ще обере лаврите, или ще прехвърли цялата вина върху него - демек ще си измие ръцете...

    Коментиран от #61

  • 21 ани

    17 29 Отговор
    Успокойте се господине !Пийте си редовно хапчетата!
  • 22 Гост

    18 17 Отговор

    До коментар #19 от "Ферхунд":

    Добре го каза. Тоя хубаво задава въпроси, но и той беше част от Герб. Както и другите "новоизгряващи" звезди.
  • 23 Я. Петров

    10 5 Отговор
    До" угрижения трол" Мразя ги безплатно Всите. Аи бегай и му кажи на Царвулкио. И когато се научиш какво е принципна пкзция ще спреш да лигави политически задни части.
  • 24 Вирусолог

    52 13 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето мнение":

    Ало, " БОЕЦ"!! Не си губете времето с тоя лъжегенерал-палячо!! Тоя изпълнява поръчка на Боко Тиквата за сриване на имунитета на народа като му забранява да се разхожда на чист въздух и слънце!! Така възрастните и болните с ТЕЛК да умрат и да спестят от пенсиите!!
  • 25 Plovdiv

    52 14 Отговор
    Тоя плешив морук не мога повече да го гледам! Колкото и добър лекар да е, от месец насам е едно чучело, едно плашило, което вече мразят всички!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Кой68

    9 24 Отговор
    Добри въпроси...Но не само в България хората са под карантина;в някои държави е спрян градския транспорт и междуграцкия,а у нас работи;в други държави също не е позволено безразборно шетане м/у градовете;пазарите на открито не работят и мн.други мерки които у нас ги няма.Управляващи и опозиция в др.държави са заедно в борбата със COVID19,а у нас се дърлят и вето се налага?И другаде тестове не стигат.У нас извислени "лидери" и капацитети от сутрин до вечер бълват "истината".Толкова облъчени и манипулирани са българите че вярват на първия "воевода"........
  • 28 Лекар във ВМА

    60 10 Отговор
    Здравейте, тук е мястото да кажа, каква е истината за моя колега Мутафчийски. В академията всички знаем, но не можем открито да говорим за факта, че той е протеже на Борисов, защото сме заплашени с уволнение. Всички открити заразени през деня му се рапортуват, като само той решава, каква бройка ще стигне до медиите. Лично бях свидетел, как се намали броя заразени с 32 пациенти в един ден. На въпроса на мой колега, защото постъпва така, той му изкрещя, че не е негова работа. Същият мой колега от вчера е уволнен, след като разписа над 20 листа документи.

    Коментиран от #34, #38, #50, #64

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Диамантената ръка

    36 2 Отговор
    Има един Закон за отговорността на държавата за причинени вреди. И той не е отменен...
  • 31 Тошко

    12 34 Отговор
    Тъпите въпроси на Г. Г. от боец са като самия
    Г. Г. , задава ги за да може да го покани Сашо ПедерикоФ и да разтягат локуми по Е Ком тв.

    Коментиран от #35

  • 32 Усмивката

    36 5 Отговор
    Браво на Боец за ангажиращата гражданска позиция. Още преди две седмици зададох и аз същият въпрос. Защо се харчи маса ресурз за опазване и контролиране на карантираните под арест. След като с едно тестване се решава въпроса . И хората и държавата са по свободни за да си вършат работата. А и излиза поо евтино.И защо още тогава от този щаб направиха внезапен и пълен завой на стратегията. Нима Бойко Методиев има участие в това решение. А къде е експертността. Значи ли че това е чиста форма на ...ДИКТАТУРА на простащината. Или нещо по зловещо!
  • 33 Лекар от Александровска болница

    42 6 Отговор
    Браво на доблестния и откровен колега от ВМА!! Муфтад жийски както и бившия Стоян Тонев бяха назначени без конкурс,за да бъдат послушни ПОДЛОГИ на властимащите!!!

    Коментиран от #43

  • 34 Го4о

    6 20 Отговор

    До коментар #28 от "Лекар във ВМА":

    Този 28 номер е лъжец , МЪНИпулатор пазете се от такива българомразци те са злодеи!

    Коментиран от #40

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Светлина

    7 20 Отговор
    Казаното от ГГ от ГС Боец Сливен звуче крайно извратено

    Коментиран от #41

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Усмивката

    34 5 Отговор

    До коментар #28 от "Лекар във ВМА":

    И хората го виждат . Дори ме съмнява че този муфтов е леко зависим от некви мъжки пороци.А и ГЕРБ така контролират. Или с досиета .Или под натиск за негои семейството му. Знаемече държавата ни е под контрола на ,, ченгетета". По всичко личи нокакво да направим . Дано полицаите един ден преминат на страната на народа

    Коментиран от #62

  • 39 Тошко

    9 27 Отговор
    Теста, уважаеми НЕ ЛЕКУВА! "Лекува" теста само болни мозъци, които ни тласкат финансово назад , за да завземат властта, като БСП, ДъБъ и Боец!

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Усмивката

    16 3 Отговор

    До коментар #36 от "Светлина":

    Я сега излез на улицата и извикай помощ , ограбват ме.Има да чакаш приятелю.Полицаи нема. Нема и катаджии. Може да фъркаш с 200 км, ч. На това ли викаш извратено.На кое друже.
  • 42 Усмивката

    16 2 Отговор

    До коментар #39 от "Тошко":

    Тоше.....Ами тя и дипломата не ти дава работа и заплата. Щото толкоз ти е акъла. Кажи на родителите ти да направят една проста сметка за това що говориш. Очевидно е че те ти пазаруват.
  • 43 Усмивката

    21 4 Отговор

    До коментар #33 от "Лекар от Александровска болница":

    Калинки.....Затова тази държава пропада от ден на ден. Диктаторските режими не могат да съществувата без посредственици и предатели.Бойко методиев се е обградил по модела на Тодор Живков.Такава система е обречена. Лошото е че загива и една държава, с хилядолетнна и славна история
  • 44 Сдружение "Молец"!

    10 18 Отговор
    Само като прочетох , как трябвало да се тестват " всички" , и засмърдя на липса на всякакъв разум! Че нали докато тестват някого, докато излезе и може пак да прихване! Или в един миг ще ги тестваме всички , и който се окаже положителен , ще напълним всички болници и лазарети! И като ги гледам тоя "руски" Пудел , накрая сигурно ще трябва да дойде Кремълското джудже да ни освобождава! Аман от доказани родоотстъпници!

    Коментиран от #46, #48

  • 45 Усмивката

    6 10 Отговор

    До коментар #4 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Виж сега. ...Такива отворковци като тебе бол. Прочети или се запознай как се прилага тес. А не какво тества теста. Говорим , за това , защо на 5 тия ден от карантината не се прилага теста. Сам по себе си теста не говори и не мисли. Ти трябва да мислиш....Бонапарте.....Мисли.

    Коментиран от #51

  • 46 Усмивката

    14 3 Отговор

    До коментар #44 от "Сдружение "Молец"!":

    Замръзнал ни е мозъка. Прочети какво написах ,и вземи си учител на частно да ти разясни какво съм написал
  • 47 куку руку ку

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето мнение":

    Няма да излиза, ще стои под карантина.
  • 48 Мислещ

    5 6 Отговор

    До коментар #44 от "Сдружение "Молец"!":

    Точно, и още повече хора ще са под домашен арест. За подобен вирус карантина изобщо не би трябвало да има. Иначе става много страшно. Винаги ще има много положителни проби и не може постоянно да си заплашен от арест (Понеже ако се въведе масово тестване, няма да е еднократно). Ако пък се затварят "профилактично" хора без да се тестват също винаги ще са много.

    Коментиран от #52

  • 49 ГЛЕДАЙ БРИФИНГА ,НЕ ИЗЛИЗАЙ

    9 1 Отговор
    ПРЕДИ ТРИ ДНИ ГЕНЕРАЛА ЗАЯВИ ЧЕ РАЗПОЛАГАМЕ С 11 000,,PSR,, ТОЧНИ ТЕСТА ЧАКАМЕ ОТ ЕВРОСЪЗА ОЩЕ И ОТ КИТАЙ ,ЗАТОВА ЗАБАВЯМЕ АГРЕСИВНИЯ ВИРУС
  • 50 HohoBoho

    6 8 Отговор

    До коментар #28 от "Лекар във ВМА":

    Лекар във ВМА, не може да бъде проверено това, което си написал. Вероятно не е истина.
    Аз съм твой колега от "Пирогов", което също не е истина.
  • 51 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "Усмивката":

    Доктор здраве да Ви дава за „мъдрите” слова! Амин.
  • 52 Мислещ

    5 2 Отговор

    До коментар #48 от "Мислещ":

    Да припомня и колко много тестове дават фалшиви положителни проби. Официално признато за част от тях, които даже 100% даваха...

    Така че масово тестване? Това би бил краят на обществото. Не бива да се допуска при никакви обстоятелства. Трябва да се настоява за падане на карантините, а не за тестване.

    Коментиран от #56

  • 53 Гост

    12 2 Отговор
    Хора,ако се замислите колко дена умират на ден и на какво ниво сме спрямо другите държави от ЕС заплати и пенсии,то в България извънредното положение явно идва твърде късно,а и в този си вид,то не решава проблема на българите.
    Задайте си въпроса какво получавате от държавата и дали не е време да се осъзнаете,че ако не получавате това,което давате,явно трябва да промените това,което давате.
  • 54 Храна за размисъл

    9 1 Отговор
    Човек няма как да не се запита в каква игра участва и може ли тя да бъде полезна за него по някакъв начин? Не е ли всичко повторение на една и съща глупост, грешка в системата, превърната по очевиден начин в норма, която незнайно защо със зъби и нокти драпаме да интегрираме в себе си? Резултат – пълна каша или пълна роботизация.
  • 55 Българин

    5 14 Отговор
    ТОВА ТЪПО ЕДНОКЛЕТЪЧНО ГЕОРГИЕВ НЯМА ЛИ ДА СЕ СКРИЕ В ДУПКАТА ОТ КОЯТО Е ИЗПЪЛЗЯЛ! ИМА ДАННИ НА СТАРШИНКА ОТ СОЦ. АРМИЯТА С ПРЕТЕНЦИЯТА ДА ДАВА СЪВЕТИ НА ВСИЧКИ?? КРАЙНАТА МУ ЦЕЛ КАТО НА ВАРНЕНСКИЯ ОТПАДЪК КОНСТАНТИНОВ Е ДА ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА... ВЛАСТ, ПАРИ, РЕЙТИНГ!!!

    Коментиран от #63, #69

  • 56 Бай хой

    17 3 Отговор

    До коментар #52 от "Мислещ":

    За кое общество говориш? За това на което заради най обикновен грип без епидемия бяха отнети основни права и наложена карантина ли? Това е анти общество. Да тероризираш народа си защото на хиляди километри имало епидемия от грип.
  • 57 Подръжник

    2 11 Отговор

    До коментар #3 от "Лицемерът":

    Пак човек на кауна го подкрепа единия от пирогов другия от видин няма ли някои умен човек да се изкаже че все това на първа линия
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Домакин

    1 6 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Е друго е кауна е научил фрази под фатмашката фурашка мисли се леят
  • 60 Ново

    0 6 Отговор

    До коментар #16 от "Даааа":

    Радев като изкара пандемията в видин какво му стана ако си мъж /а не втория сидеров заведи дело /срещу хората които обвиняваш
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 дон чичо

    8 6 Отговор

    До коментар #38 от "Усмивката":

    Тогава ще са Народна Милиция,как да стане,в новите тикви отдавна е набито ,че народна милиция е зловещо чудовище ,което само е биела дребния народец,в полза на друго чудовище БКП ,което пък смучело кръвта на същия народец , пък майка ми -бежанка от Гърция и баща ми сирак "дядо ми убит във войната",не намерих скобите ,направиха къща на два етажа 12 години след като са се оженил , и при цена на дневна надница 120стотинки-тодорживкови!Пишете минуси и кръгчета ако искате
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Фермер

    10 1 Отговор

    До коментар #28 от "Лекар във ВМА":

    Вярвам ви,аз няколко пъти разбирам от разни източници за заболели,които Муфтаджиийски ги съобщава след 2-3 дни.Не вярвам аз да се информирам по бързо от него.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Дънов

    1 10 Отговор
    Говорете каквото си искате,но аз ще ви кажа,че след година и половина новият президент подкрепен от ГЕРБ,ще се казва
    В.Мутафчийски!
  • 67 Матей

    8 1 Отговор
    Нали имаше и втори,помощен щаб,съставен от инфекционисти,те взеха да оспорват извънредното положение и Бойко ги разкара.Не му вършат работа,даже напротив,а главния щаб е железен,та дрънка,той е трансмисия на височайшата воля,средство за масово зомбясване от тв.екрана и никой да не се съмнява в техните зловещи предсказания.Нострадамус ряпа да яде.
  • 68 Велин

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Угрижен ТРОЛ":

    И като е спряно плащането.хваща ли те сън!?
  • 69 Българин01

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    Вашите злобни нападки издават ниско самочувствие, ограничени познания и слаба култура.
    Работете над тях преди наново
    да правите коментари..
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Гошо

    4 0 Отговор
    Как на 6000 10%са 200 бе
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ГЛЕДАЙ БРИФИНГА В 08:00

    1 3 Отговор
    ПРЕДИ ТРИ ДНИ ГЕНЕРАЛА ЗАЯВИ ЧЕ РАЗПОЛАГАМЕ С 11 000,,PSR,, ТОЧНИ ТЕСТА ЧАКАМЕ ОТ ЕВРОСЪЗА ОЩЕ И ОТ КИТАЙ ,ЗАТОВА ЗАБАВЯМЕ АГРЕСИВНИЯ ВИРУС,СЕМЕЙНАТА ИЗОЛАЦИЯ Е ДОКАЗАНОТО СРЕДСТВО
  • 75 Дон Кихот български

    4 0 Отговор
    Една тиква на колкото и висок плет да се покатери, си остава тиква. Добре, че в природата няма борба кой зеленчук е най-важен.
    Вчера вицепремиерът Т. Дончев цитира една сентенция от Гьоте, но не уточни кой е умният в спора и кой е простият. Някой имали съмненение, че простият е Еднокнижникът, прочел само Винету. Би трябвало да имаме консенсус по въпроса.
  • 76 Смърт на спекулантите.

    6 1 Отговор
    Кризата с коронавируса даказа, че партията на гробарите на България са скачени съдове със спекулантите и с колекторските фирми.
  • 77 Алексей Сергеев

    0 5 Отговор
    Другари от Боец, получихте ли си заплатите от банкера-беглец от Белград? Получихте ли си инструкциите от Позитано 20 ?

    Коментиран от #78

  • 78 Муфтаджийски

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Алексей Сергеев":

    Ся си продавам Камарото че един приятел ща ми докара Ферари....
  • 79 локомотива

    2 0 Отговор
    Гологлавия с отблъскващата физиономия- доктор,генерал ,професор,и тн,не е виновен той просто изпълнява заповеди,ко да напрай кат са му казали така.
  • 80 Гост

    1 0 Отговор
    Не иска да редуцира електората на БСП до една пета. Стаден имунитет.