12 Юни, 2020 10:00 17 374 71

Сталин е в Америка!

  • сащ-
  • убийство-
  • джордж флойд

А те искат същото, което и предците им от Октомврийската революция – построяването на новия, справедлив и светъл свят – с нови хора

Сталин е в Америка! - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Огнян Дъскарев във "Фейсбук"
Сръбският футболист Александър Катай, играч за LA Galaxy, изпати зле, заради съпругата си. Преди дни тя била в Чикаго и гледала по тв палежите, грабежите и изстъпленията на левичарската тълпа в града, заради несправедливото убийство на Флойд.

Това я отвратило и тя написала няколко остро критични мнения в Инстаграм, на СРЪБСКИ. Въпреки, че писала на малко известен език незабавно била докладвана и принудена да изтрие мненията. /Това говори как слухтят шпионите/. В същото време съпругът и бил в ЕлЕй, най-вероятно без да подозира нищо. Той светкавично бил заплашен от шефовете да вземе отношение и да ЗАКЛЕЙМИ съпругата си. Той го направил /!/, после похвалил Black Lives Matter /черни расисти, леви радикали/ , но въпреки това бил изгонен от отбора.

Тук имаме нещо невероятно, дори за днешната тежко разделена Америка –

отглас за отдавнашни, кървави времена, останали назад в историята. В свободната /все още/ Америка един съпруг е принуден да осъди собствената си съпруга, само защото е изразила мнението си – свободно. Точно така Сталин масово принуждаваше враговете си да клеймят най-близките си – всички от семейството. Те послушно клеймяха, дори един /Алексей Риков, премиер на СССР/, за да запази живота си, предложил на Сталин лично да разстреля съпругата си! Всички бяха принудени да славят вожда. Иначе ги чакаше Гулаг, или взвода за разстрел. Сега, в Америка е същото – „виновникът” Катай клейми съпругата си, и слави „Вожда” – Black Lives Matter.

Но това не го спаси. Катай не изгуби живота си, но изгуби честта си, което, разбира се, е за предпочитане.
В същото време в изтерзаната страна продължават протестите и безумията. Погребението на Флойд /убит зверски от бял полицай, съвършено целенасочено и излишно, не се е съпротивлявал/, се превърна в безумен, кичозен цирк.

Убитият беше погребан едва ли не с президентски почести,

погребението покорно беше предавано по левичарските световни медии.
Пак в същото време в резултат от убийството на Флойд се случи това: само на 31 май т.г. в Чикаго бяха убити 18 души – най-смъртоносният ден за града от 60 години.

За уикенда 29-31 май бяха убити общо 25 души, 85 бяха ранени. Почти всички бяха черни, но СNN и BLM не осъдиха тези убийства, дори с една дума! /CNN спомена накратко за убийствата/ В следващите дни в Чикаго бяха убити още десетки афроамериканци, оплакани само от близките си. CNN отново накратко съобщи, без коментари.

За BLM и CNN тези чернокожи са без значение, защото не могат да ги използват политически против Тръмп. Естествено, това ужасно лицемерие изцяло обезсмисля надутите им, праведни приказки за справедливост, обединение, съпричастност, и пр.

/BLM бързо се превръщат в политическа сила, призната от левицата и левичарските медии. Това е много опасно, защото очевидно ще бъде най-радикалната масова политическа група, която ще подкрепя най-левите слоеве от населението/.

Огромните вълнения привидно са против несъществуващия „систематичен расизъм”. Всъщност ВСИЧКИ протестиращи мразят Тръмп и ще направят всичко, за да не бъде преизбран.
След убийството на Флойд бяха ранени 700 полицаи, най-малко двама бяха убити.

Унищожени, ограбени, запалени бяха хиляди бизнеси, вкл. и на чернокожи. Разрушени бяха няколко полицейски участъка, запалени десетки полицейски коли. Полицията е атакувана постоянно и шефът на полицейските профсъюзи в Ню Йорк публично изкрещя към левичарите:

„Спрете да се отнасяте с нас, като с животни и разбойници!”

Из цялата Америка се носят малоумните призиви да бъде преустановено финансирането на полицията, която да бъде заместена от някакви общински служби. Като имам предвид страшната престъпност в големите градове по Двете крайбрежия, това, разбира се, е повече от безумие.
Като горски пожар се разпространява жалката, позорна мания за извинение и коленичене пред черните, заради привилегиите на белите.

Съборени и осквернени бяха статуите на Едуард Колстън /роботърговец и благодетел на Бристъл, Англия/, Чърчил, Леполд II, Линкълн, Колумб /в Saint Paul/. Статуята на Сесил Роудз, славният строител на Британската империя, на чието име има прочута стипендия, с която десетки хиляди, вкл. чернокожи са получили образование, най-вероятно ще бъде премахната, за което послушно се съгласи ректорът на Оксфорд.

Въпрос на време е статуята на ген. Робърт Лий в Ричмънд, Вирджиния също да бъде съборена. HBO Max извади от програмата класическия филм „Отнесени от вихъра” по класическата книга. Филмът от 1939 спечели най-много пари в историята на световното кино, като се има предвид инфлацията през годините.

В Сиатъл тълпите спокойно окупираха част от града,

вкл. и полицейския участък, и създадоха „зона свободна от полицията”. Това им беше позволено от губернатора на щата Вашингтон и кмета на Сиатъл, и двамата леви радикали. Това е изключително опасен прецедент, като президентът обяви, че ако двамата не се справят, той ще се справи.

Тълпите поискаха да бъдат променени имената на поне 10 прочути американски военни бази, наименовани на военни дейци от Конфедерацията. /Форт Браг, Форт Бенинг, Форт Худ /. Но тук срещнаха твърдия отказ на президента.

Както и трябва да бъде!

Защото паметниците и знамената на Конфедерацията, както и имената на базите, са в памет на поне 255 хил. американци от Юга, които загинаха в бой или от болести в Гражданската война. Паметниците, знамената и имената са спомен за тези хора, също американци. Тълпите, обаче, искат да изпратят 255 хиляди американци завинаги в Небитието, като унищожат всичко за тях.

А това още повече ще раздели Америка.

Някога, в началото на 1917 Троцки е живял в Ню Йорк, за няколко месеца. После отива в Русия да прави революцията с Ленин и Сталин.

Днес, Сталин се появи в големите американски градове – кървав дух в новото тяло на левичарските революционни тълпи.

А те искат същото, което и предците им от Октомврийската революция –

построяването на новия, справедлив и светъл свят – с нови хора.
Но за да бъде построен новият свят, първо трябва да бъде разрушен старият. Днешните сталинисти в Америка искат да разрушат нашия свят и да изградят своя – с кръв и сълзи, върху милиони трупове.
Имайте предвид, че ако новите сталинисти успеят в Америка, същото ще се случи и в Европа.

Най-великият британец за всички времена, според британците, Чърчил с осквернената статуя, казваше, че ако храниш крокодила, напразно се надяваш, че ще те изяде последен.

Мислете!


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 85 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митьо

    35 125 Отговор
    Същото искат да направят в България комунистите начело с курнелия.

    Коментиран от #16, #23

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кречеталото

    66 13 Отговор
    Оги, разлика между Сталин и Троцки правиш ли?

    Коментиран от #68

  • 4 милиционера

    130 20 Отговор
    Браво за точния коментар! Тежко сбъркана, тежко зависима, с фалшива демокрация. Това е америка. Дано това, което се случва саморазруши отвътре най-вредната, най-опасната и най-подлата държава, съзадавана някога -америка и положи основите на нещо ново

    Коментиран от #50

  • 5 тия объркаха целия свят

    120 13 Отговор
    Затова сега няма да ги съжалявам.
    Навряха си носа навсякъде и който не ги харесва е репресиран чрез местните марионетки.
    Ние не сме изключение,даже напротив сами си го търсихме.
    Пожелавам на САЩ да се разпаднат по скоро и ако това се случи виновни ще са двете им враждуващи партии-демократи и републиканци.
  • 6 Мърфи

    74 12 Отговор
    Америка все едно е прокълната. Някой дори би си помислил, че е построена върху гробища и свещена земя... Упс...
  • 7 Мошето

    83 22 Отговор
    Гoлямa глупocт e нaпиcaл aвтoрa. Aкo Cтaлин бe e в Aмeрикa щeшe дa рaзкaтae eврeйcкaтa шaйкa тaм, кaктo нaпрaви c Лeв Трoцки (Лeйбa Дaвидoвич Брoнщaйн) и eднa кaмaрa пoдoбни.

    Коментиран от #47

  • 8 Пепи

    114 13 Отговор
    Абсолютно същото ще се случи и в Европа и то много скоро! Имам предвид, че бежанци, ннегри, роми ще им дадат много права и помощи и ние ще им работиме до края на света!
    Ама имам имоти и в един момент ще ги продам и ще замина за Русия и стига толко ЗАПАДНА геймокрация! Изпедерасяват млади момчета и в същато време вкарват негра и араби - за Германия става въпрос, а същото е и в Дания,Швеция, Франция и т.н.
  • 9 ахоихо

    87 7 Отговор
    Ку-клус-клан ли?Или?Хич не ми е жал за краварите.Но,ако Тръмп е истински водач,трябва да смаже тези.Историята показва-бунт се сваля с твърда ръка.Иначе...Лошо.И за него.
  • 10 great white shark/CIA/

    28 54 Отговор
    Комунистическия отпадък герб тикат България към 'комунистическия рай' Венецуела където на месец вземат заплата 4 долара,и Китай там бачкат за купа ориз

    Коментиран от #46

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ¹⅔¾

    43 38 Отговор
    Републиканците създадохме Америка от парче земя,комунистите(демократическата партия/ взе властта за малко и успя да съсипе държавата.в цял свят комунистическире престъпници си приличат че никога не са работили,лапат чрез партията,като Каракачанов,няма един ден работен през живота си.назначенията стават на базата роднински връзки и приятелски кръгове

    Коментиран от #38

  • 13 среднощен

    84 2 Отговор
    Работещите достойно в САЩ граждани харесват Тръмп и политиката, която той прокарва... Няма друг начин да махнат този президент от власт по мирен път... Безредици, расово разделение, бунтове - все политически инструменти активирани от "дълбоката държава"...? ФАКТ...
  • 14 Иначе хората не са паразити😂😂😂

    43 2 Отговор
    Щели да колонизират други планети и там да сеят заразата си😂😂😂😂добре че извънземен разум не ви позволява това
  • 15 Миро

    85 5 Отговор
    Америка си отива. Факт. Западна Европа също. След 20-30 години западна Европа ще е пълна цигания. Единствените страни които могат да отстояват европейските ценности са държавите от централна и източна европа.
    Това е коментар на читател в Ди цайт от вчера и цитирам по памет.

    Коментиран от #17

  • 16 Благой от Софстрой

    41 8 Отговор

    До коментар #1 от "Митьо":

    Абе мистър Охлюв,твоя вожд Винету е мега турбо ултрачервен комунист,ама как да мислиш като няма никой в скафандъра ти.
  • 17 Пепи

    77 2 Отговор

    До коментар #15 от "Миро":

    Какви европейски ценности, като от ЕС ни наложат на България, Чехия, Словакия, Унгария да им дадем безгранични права на ромите ,както е в сащ на ннегрите! И също ни наложат да им даваме големи помощи, като в Германия и в един момент българина ще работи като куче, а ония само ще раждат и ще правят далавери и така до края на света!
  • 18 Анонимен

    82 3 Отговор
    Чао Америка , щом почнахте да сваляте шапки на наркомани и незачитащи правата на всички хората , а само на разбойници, престъпници и крадци , каква държава сте.
    Всеки черен щом почна да се оправдава с расизъм, за всяко престъпление-къде отивате , а и тъпата ЕВРОПА започна да подръжава,да унищожава паметници на исторически личности ,допринесли за развитието на цивилизацията.Боже какво става.
    Да започнем да махаме и паметници на Крале и Царе защото са феодали ,а хората роби , каъв СМЯХ.
  • 19 357

    53 2 Отговор
    А защо американците които гласуваха за Тръмп,защо БЕЛИТЕ американци които са тъпкани с оръжие,не предприемат нищо??
  • 20 Eleonora

    47 2 Отговор
    BLM е от години в политическия "бизнес"! Това движение не е спонтанно възникнало от шокирани и солидарни с афро- американците граждани, както ни се сугерира. Как
    само часове след убийството на Флойд успя да организира в разл.градове на САЩ масови протести, дни по-късно и по целия свят!?!? С пари и влияние! Основана е 2013г и се спонсорира от големи фондации(като Ford Fondation, Open Society Fondation на дядо Сорос/ разбира се, той винаги е там, където трябва финансово да се подпомогнат ляво- либерални обществени промени/, Sexteen Thirty Fund, W.K Kellog Fondation) с големи суми. Още през юли 2016г.Ford Fondation оповести, че в следващите 6 г.ще предостави на BLM 100млн.$(сумите междудр.текат през Borealis Philantropy). Дядо Сорос с неговата OSF е дарил минимум 33млн$, като от 2015г.канализира още повече средства към BLM чрез Демократичния алианс. Такива суми са си истински "подарък" от ръцете на "господстващата класа", ясно и откъде BLM получава възможностите си за действие(и срещу кого всъщност...)

    Коментиран от #25, #29

  • 21 Българан Историк

    50 6 Отговор
    Няма по-отвратителен, грозен и престъпен расизъм от този на черните комунистически изроди. Извратени бели негодници им при гласят да докопат отново властта на дълбоката измамнически държава. Никаква милост за неандерталоамериканските вандали.
  • 22 Сталин Хитлеров

    24 8 Отговор
    А те искат същото, което и предците им от Октомврийската революция – построяването на новия, справедлив и светъл свят – с нови, светли, пардон не много светли хора...

    Коментиран от #39

  • 23 Анонимен

    69 4 Отговор

    До коментар #1 от "Митьо":

    Тука е същото сваляме шапки на всеки циганин.даваме им безплатно медицински услуги ,помощи, гледаме им децата и за какво ,за изнасилвания грабежи и терор по села и градове.
  • 24 Сандо

    31 8 Отговор
    В главата на Огито цари някакъв идеологически хаос,в който без Ленин,Сталин и Троцки не може.А относно доносничеството - не е нужно да се рови автора далече в историята - нека да си спомни само преди някакви си 3-4 месеца как западните власти насърчаваха гражданите да докладват за кихащи,кашлящи и зачервени хора.
  • 25 ТТТТ

    31 11 Отговор

    До коментар #20 от "Eleonora":

    От време на време се питам, няма ли кой да пусне три, четири Ядрени бомби над Исрел и да се свърши най-после с тоя народ на сатаната! Те са виновни за разпъването на Исус Христос
  • 26 Ганьо

    15 33 Отговор
    Бог да пази Америка!
  • 27 Антикомунист

    4 13 Отговор
    До #4 това ли разбра от коментара.г_н милиционер
  • 28 Ттоииии

    7 17 Отговор
    Той беше прав!


    "Помогнете ни в борбата срещу болшевизма , защото ще се провалите в собствените си държави."

    Коментиран от #40

  • 29 среднощен

    18 2 Отговор

    До коментар #20 от "Eleonora":

    "В десятката", колега..! Адмирации!!
  • 30 Йлбб

    25 1 Отговор
    Отнася се и за циганите у нас.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 другарят

    30 0 Отговор
    Автора на статията е политически и исторически неграмотен! Това в Америка не е "Сталин" а "Троцки", който служеше на същите финансови влечуги от които беше получил пари. Само че в СССР Сталин се разправи с Троцки и троцкистите, но Тръмп едва ли ще посмее да се превърне в новият "Сталин". По-скоро те ще го превърнат в новият "Кенеди". Иначе на нашите "десни" талибани не им пречи да получават финансиране от Сорос, както тези "левичари"-троцкисти.
  • 33 Διανα

    17 3 Отговор
    Съзнанието , расизъм. Това е е каквото посееш такова ще пожънеш. Всичко което се учи в училище е дошло от съзнанието на групата по образованието. Всичко което се случва по света е от смесването на расите хора . Ако един чернокож живее в Европа той трябва да се научи да живее като европеец. И обратно. Европейците трябва да спазват законите на чернокожите. Случващото се в Америка не е от днес. Лошото е че когато се готви бунт то е под въздействие върху партии. Аз се питам може ли един европеец да живее добре в Африканска страна. И защо тези афроамериканци които са добре дошли в Америка с правомощие да работят предизвикват самоунищожение то си. Това което правят верно имат право да се защитят но да бунтуват не е справедливо . В Америка на всеки час има убийство ако трябва да се върна за афро американеца кои всъщност са другите които са изгубили живота си, нищо? Ето тук е враждебността между белите и чернокожите.

    Коментиран от #65

  • 34 Δεανα

    9 3 Отговор
    В Америка има повече свободен расизъм отколкото закони. Това е проблемът между расите.
  • 35 За митьо, антикомунист и други демократи

    21 1 Отговор
    Не говорете и не правете аналогии с
    неща за които нямате знания освен
    политически залитания. Тези които
    подпалиха събитията в САЩ, субсидират подобни като вас тук.
    Америка за България, сорос. Това са
    подпалвачите на уж нежни революции довели до бедите по све
    та. Да убиеш човек по този начин е
    грозно, но да обявиш птестъпник за герой не е случайно. Не е случайно
    отзвукът в Европа.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Власт на демонтажниците

    18 2 Отговор
    Лошо,много лошо когато журналист с претенции не може да направи разлика между Улянов-Ленин и Троцки от една страна и Сталин от друга. В САЩ става това което Ленин и Троцки въведоха в Съветска Русия от 1917 до 1928г. - изтребване на учените,аристокрацията и военните, права за лумпените,педалите,лезбиийките,рушене на паметници и църкви,разстрел за слово на омразата въведен от Троцки. Сталин усмири тая развилняла се шайка. Тръмпецот въобще не е за завиждане защото демокраставите демонтират държавата САЩ.
  • 38 За 12

    23 1 Отговор

    До коментар #12 от "¹⅔¾":

    Знам много добре какво са направили така наречените комунисти, но виждам какво направихте такива като тебе демократи за 30 год. 100 години ще
    трябват, ако е възможно да се въздигне поне малко България. С ни
    хилисти доста трудно!

    Коментиран от #59

  • 39 Отговор за Сталин хитлер

    16 1 Отговор

    До коментар #22 от "Сталин Хитлеров":

    Всезнайко, това което е станало в Русия 1917 г. е субсидирано от американски и еврейско лоби. Русия
    беше опитното поле, което се покри
    с кръвта на милиони руснаци.Много
    са нещата които трябва да научиш от
    историята на човешката цивилиза
    ция за да направиш логични иправди
    ви изводи. Дано не е късно за теб!
    Фанатизмът е най лошото придобито
    качество. Води до омраза и липса на
    толерантност. РАЖДА ЖЕСТОКОСТ!
  • 40 Бедняк

    11 0 Отговор

    До коментар #28 от "Ттоииии":

    Знаеш ли какво е бошевизъм? А со
    циялизъм, комунизъм, капитализъм? Сигурен съм, че коментарът ще бъде
    еднозначен, показващ липсата на много пропуски в образованието.
    Предполагам си от хората плюещи
    непрекъснато друго мислещите защо
    то някой така те е научил. Ти сам не
    можеш. Е такива се манипулират най
    лесно Панталона ти е съдран, но ап
    лодираш този който го е съдрал.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Нафърфорий

    16 0 Отговор
    Крайно време е този миризлив "най-велик" цирей да се спука, малко ще мирише, но ще се оправи после
  • 43 Чук

    23 0 Отговор
    Краварите обаче няма да имат късмета да имат Сталин с тия джендъризми....
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 соросоидни кърлежи

    9 0 Отговор
    100% истина..браво ! Не може да изпълняваш желанията на най необразованите и мързеливите.Все едно циганите БГ да кажат кои памятници трябва да събаряме, ами всички защото вас никой не обича не заради това че сте черни или жълтв
  • 46 Анонимен

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "great white shark/CIA/":

    Ти бил ли си в Китай?
  • 47 Russian jews building modern America

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Мошето":

    Точно така...!!! По време на революцията и терорът с чистките на Сталин, милиони образовани, предприемчиви и заможни руски евреи са принудени да емигрират в щатите и поставят основите в развитието и изграждането на съвременна Америка...!!!
  • 48 Jrj

    7 0 Отговор
    Думите расизъм и сегрегация ще навлизат все повече в ежедневният разговорен език,дали пък ,,еволюцията ,,на човека не минава през такъв период.Факт е че белият човек е откривател,изследовател,покорител,първи изследвал Космоса,знаем белият цвят на какво е символ?!Така,че борете се за бялата раса!
  • 49 Сталин е в Америка!

    3 9 Отговор
    А Хитлер е в Русия.
  • 50 Въпросът е кое е новото?

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "милиционера":

    Въпросът е кое е новото? Хиларистите по улиците или Тръмп, който започна да ги чисти. Осъзнавайки, че ако има втори мандат, за Тръмп, тях няма да ги има, хвърлят всичко в огъня на бунта. Лудостта им е очевидна и води до гражданска война, която белите дано да спечелят, защото иначе историята, ни е позната. Още не можем да се съвземем, от червената напаст дошла със Съветската армия.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Каубой

    9 0 Отговор
    Америка е била велика и привлекателна само през ксубойските времена " дивия запад" . Сега е пропаднала територия с 78% тъмно население което 60% е на социални помощи и заради тях дерат кожите от даъци на светлите работяги.

    Коментиран от #57, #64

  • 54 Само Локо

    0 8 Отговор
    Тия ако продължават ше станат като русия кочина

    Коментиран от #60, #61

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Hollywood

    16 1 Отговор
    Изглежда никой не разбра че мултикултурата е просто един мит и нов вид комунизъм.2 кучета от различни породи,могат да живеят заедно но 20 не.Още с избирането на Обама за президент,започна либерастизацията.Както знаете Обама е Ге й а жена му Мишел е тра вестит.Започнаха с с права на обратните и естествено,те станаха с повече права от нормалните.Същата работа е и с черните.Холивуд е задължен,когато прави един филм,задължително да изпоплзва черни герои.Ако има двама кандидата за университет или за работа-черен и бял,ще спечели черния.Този цирк го гледаме и в България.99% от ци ганите живеят на гърба на работещите и не плащат нито ток нито вода,но никои не ги закача или съди.Ако един българин направи същото,ще бъде осъден и ще си плати с лихвите.Защо в зоологическата градина не сложат всички ма ймуни в една клетка,защото ще стане касапница.Никои не може да спечели срещу законите на природата а те определят че черни и бели не могат да живеят заедно и не искат.Същото е и с Християни и мюсулмани в Европа.Те не си съжителстват а са две общности,от които християнската проявява излишно либерално търпение,от което няма никакъв ефект.Върнете черните в Африка и мюсулманите в мюсулманския свят и няма да има етнически проблем.Само че сега това е невъзможно.В Африка черния няма какво да краде а в богатите държави Бол.Науката Генетика е доказала,че такива експерименти като съвместно и мирно съжителство на расова основа са невъзможни.

    Коментиран от #58

  • 57 XXXXXXXX

    8 0 Отговор

    До коментар #53 от "Каубой":

    В америка няма социални помощи.Здравните осигуровки не са задължителни а пенсия получават само държавните служители.Всичко останало е "Направи си сам"
  • 58 Доналд Тръмп

    11 1 Отговор

    До коментар #56 от "Hollywood":

    Браво ,браво, браво на Холивуд ,оправете историческата несправедливост ,върнете ги в родината им Африка а нашите орки в Индия, и всичко ще си дойде на място ,това задължително трябва да се случи за да има един по добър свят.
  • 59 деветата икономика в Европа

    5 1 Отговор

    До коментар #38 от "За 12":

    Май не осъзнаваш, че днешните "демократи" (240 бр.) са вчерашните комунисти. Управляват те едни и същи кланове командвани, от чужбина. Българският суверенитет беше до 1944 г. През 1939 г. България е деветата икономика в Европа, това сега изглежда невероятно нали?

    Коментиран от #62

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 SSsss

    11 1 Отговор

    До коментар #54 от "Само Локо":

    Какво общо има Русия с черните бе гербераст облъчен.Ако говориме за кочина,то ти и аз живееме в кочина а не руснаците.
  • 62 Kiko

    11 0 Отговор

    До коментар #59 от "деветата икономика в Европа":

    1990г. е 30-тата в света а сега е 188-ма.
  • 63 TGA

    10 0 Отговор
    Всяка действие има равно по сила и обратно по посока контрадействие. Скоро ще се появи истински наследник на един австрийски художник, и BLMи такива подобни неуки орди от варвари няма да бъдат толкова смели пред технологичния напред и интелектуалното превъзходство на света, създаден от белите хора. Ако планетата остане само с африканци, роми и подобни ще настане масов канибализъм, защото техните народи не могат а и не желаят да се прехранват сами, трябва някой друг да печели и произвежда за тях. Бройлера като го оставиш без стопанин умира. Бъдете спокойни!
  • 64 Colt Model 1851 Revolver

    8 0 Отговор

    До коментар #53 от "Каубой":

    Америка е била велика и привлекателна само през коубойските времена на " дивия запад" - когато е имало ясно неписани закони от истинските твърди и смели мъже които са я покорявали и успешно завладявали, но е пример как от многото по късно измислени и все още действащи закони само за 4-5 поколения, тези хора са изчезнали и населението й бързо се е изродило и все повече се е превърнало в джендъри....
  • 65 добре запознат

    9 0 Отговор

    До коментар #33 от "Διανα":

    Не си добре запознат.Чукни в Гугъл и ще разбереш.На всяка минута има по едно убийство и 90% от убийците са черни.
  • 66 Multikultura = Fejk

    8 0 Отговор
    Омешаите в една кочина домашни прасета с диви и гледайте каква война до смъртб ще настане.Срещу природата никой не рита,защото няма ефект.Американците излъгаха природата с ГМО и сега се радват на лица като тикви и килограми над 150.А черни и бели,няма как да са равни.Белите са създали всичко на този свят а черните и една книга не са издали.
  • 67 дъската му хлопа

    4 0 Отговор
    Тълпата сравнява със строгия блюстител на реда в СССР Й.В. Сталин, това внушава този дъскарев, на който поне малко му хлопа дъската.

    В САЩ единствено Доналд Тръмп може да се сравнява с доста величествения Сталин.

    И Тръпм и Сталин държат на реда и на закона. И двамата са против анархията и левичарството - в СССР срещу левичаря интернационалист и 100% евреин Лев Троцки; в САЩ срещу 100% евреина Дж. Сорос - фронтмен на евреите глобалисти, ваксъри и на дълбоката държава.

    О, дъската, оправи си я, защото хлопа!

    Коментиран от #69

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 До Коментар #67

    2 4 Отговор

    До коментар #67 от "дъската му хлопа":

    Да се прави паралел и сравнение във "величеството" между експроприатора на натрупаните капитали и богатства и "бащицата на народите" Сталин който им @б@ мамата на хората с тиранията и терора си И свободния капиталистически мултимилиардер и предприемач Тръмп натрупал капиталите и богатствата си по класическите еврейски методи и сделки зад гърба на обществото точно защото Сталин не е в Америка, показва че не дъска ,а цяла талпа хлопа на някои в главите ....

    Коментиран от #70

  • 70 Ало чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "До Коментар #67":

    Защо се изказваш неясно?

    Ти кажи, на теб ли ти хлопа талпа в главата
    или на автора му хлопа дъската,
    че да прави сравнения между десните троцкисти и дълбоко окопани олигарси-капиталисти, подбудители и водачи на черния бунт, днес, за собствена полза, в ултра-капиталистическата държава САЩ, и анти-троцкиста и комунист Сталин, в социалистическия СССР от 30-те години?
  • 71 Питащият

    0 1 Отговор
    Дъската е идиот . Десен талибан , а на десните винаги им се привиждат комунисти навсякъде както едно време на Маккарти .Впрочем фашизмът се появи в Германия защото Господарите се изплашиха от болшевиките, от комунизма , а той бе и е естествена реакция тогава на Първата световна война . Господарите винаги ги е страх от робите , и винаги си имат слуги , дъскаревци . Тази антифа е мит създаден от Тръмп и сие . Грабежите са от криминални елементи от всякакъв цвят и идеология , които се възползват от момента . Освен това има специални хора ,които наливат масло в огъня . Изобщо битката е на мнозинството срещу Плутократична и расистка америка .Никой няма да прави комунизъм . Щом Голямата депресия не ги направи нито комунисти нито фашисти и тази няма