Last news in Fakti

21 Юли, 2020 20:30 6 302 65

Проблемът е, че истините за ГЕРБ ги говори Корнелия Нинова

  • бойко борисов-
  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • герб

Не вярваме на крадец, който вика "дръжте крадеца!"

Проблемът е, че истините за ГЕРБ ги говори Корнелия Нинова - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

БСП иска вот на недоверие. Мотивите са убийствени. В тях има истини, които всички знаем. Само че ги изрича една корупционно-клиентелистка партия, не по-различна от ГЕРБ. Не вярваме на крадец, който вика "дръжте крадеца!"

 

Коментар на проф. Александър Кьосев 

Слушах Корнелия Нинова да излага мотивите на внесения от БСП вот на недоверие - убийствени. Докладът детайлно описва шест стълба на корупционно-клиентелистката мрежа ГЕРБ: опорочено законодателство, създаващо условия за корупция, превзети институции, привидна борба с корупцията, множество безсмислени антикорупционни звена, които не правят нищо, корумпирани или некомпетентни изпълнители на решенията, купени и контролирани медии, липса на истински съдебни санкции и справедливи наказания, насаждане на страх и усещане за безалтернативност в населението. След нея, по-младите бесепари, макар и несмело, споменаха дори Иван Гешев като бухалка на настоящата власт.

Защо не може да се вярва на тази партия

Истини, които всички знаем. На които депутати от ГЕРБ отговориха слабо, но с привична наглост и с привични опорни точки. Пробемът е, когато истините ги говори Корнелия Нинова, която седи начело на една не по-различна корупционно-клиентелистка мрежа, оглавявана от БСП (но по-малка, по-жалка и разпадаща се), носеща на плещите си различни исторически вини от далечното и близко минало.

И че ако има млади и разумни глави там, те или не могат, или не искат да я махнат и да променят своята партия.

В този смисъл от БСП лъжат, дори когато казват истината. Те не следват нормите на собствената си критика към други - не ги прилагат към себе си. Иначе отдавна да се бяха реформирали, а може би и разформировали. Те пречат в България да се роди истинска левица. Не вярваме на крадеца, когато вика "дръжте крадеца"! БСП няма бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    117 31 Отговор
    Вярно е, че БСП не е "цвете за мирисане", ама в сравнение с Барба - Еврос, направо е за предпочитане.

    Коментиран от #58, #65

  • 2 Кой68

    28 65 Отговор
    Защо се премълчава кой създаде мутрите,кой създаде групировките,кой е в основата на процъвтяването на корупцията?Т.Дончев го каза много точно и ясно.Но на някои не им изнася.....Манипулативна статия.

    Коментиран от #17, #29, #30

  • 3 РЪМПЕЗИ

    46 36 Отговор
    ЕМИ ГЕРБ И БСП СА ЕДНО И СЪЩО...ЕДНИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ДЕСНИ, ДРУГИТЕ С ЛЕВИ...И ДВЕТЕ ПАРТИИ СА ПИЯВИЦИТЕ ЗА ХОРАТА...
  • 4 Проблемът е

    63 8 Отговор
    Че те крадат, хващат ги че крадат, доказват че крадат, обаче те са овладели толкова институциите, че казват ние не крадем! НЯМА НАКЪДЕ ЗАДЪНЕНА УЛИЦА!
  • 5 КОТарАК

    39 14 Отговор
    нито левица , нито десница нито всякакви-президентска република , за да знаем кой да държим еднолично отговорен после.

    Коментиран от #59

  • 6 Лейка

    10 8 Отговор
    Както викат старите баби - "Малее, куцо и са като Магаре, маЛеЛее". Да готви шкафчето с възелин.
  • 7 Матей

    20 26 Отговор
    бсп сама се дисквалифицира за пасивност,с един вот не могат да ни блеснат в очите,иска се много повече.Например да излязат с цялата си парламентарна група при протестиращите,да организират нещо по-така,мащабно и незаобиколимо и да създадат необходимите и достатъчни условия за сваляне на хунтата.Народа не може сам да се организира и бори с тая хидра,с тая стоглава ЛАМЯ,ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ герб,с тая фашизирана мафия,овладяла всички лостове на властта и ресурси в страната.

    Коментиран от #14, #60

  • 8 momon

    55 9 Отговор
    Защо ли ми се струва, че този професор е взел някой лев от тиквата. Опитва се да раздели протестиращите, а това е една от основните цели на хунтата. В борбата срещу мафията без единство, няма шанс за победа.

    Коментиран от #11

  • 9 България НЯМА НУЖДА от Престъпната

    15 41 Отговор
    Олигархо-Болшевишка СЕКТА БКП: БСП ДПС ДС!
    От Руски шпиони-Фатмаци,...тоже😂
  • 10 пройчо

    20 4 Отговор
    !.... Те пречат в България да се роди истинска левица....."*******Ще я извадиш от задния си джоб тая "истинска" левица или ще я нарисуваш с розово моливче?!!!ай си......!
  • 11 ХА-ХА-ХА

    15 40 Отговор

    До коментар #8 от "momon":

    Какви"протестиращи" бе СМЕХ?!?
    50 човека ....16 партийки и ЕЛ ЧАПО?!✊

    Коментиран от #23, #56

  • 12 Дуу Бай

    27 1 Отговор
    Нормалните хора не вярват на приказки, крясъци и не успели политици!!!!!
    Народа ги познава по делата, не по лъжите!!!!
    Кой, какво, кога....всичко се вижда!!!!
    Бъдете хора!
  • 13 Александър Кьосев

    36 6 Отговор
    е умен - това е, което липсва на ГЕРБ. Но не става ясно фактите ли са по- важни или кой им дава гласност. Професорът явно се е плъзнал по познатата линия " комунизъм - антикомунизъм", при това - в един от най- популистките и уродливи варианти -" Всички от нашите са добри, всички / и всичко/ от другите е лошо!". В момента ситуацията е не каква е БСП , а как стоят нещата в България - и те са такива, не защото БСП е такава и онакава. А заключението е най- малкото несъстоятелно- прилича ми на попрегракналия възглас " Времето е наше", но от другата страна на симетралата. Нека аналитикът не се опитва да бъде пророк.
  • 14 Парламентарното присъствие

    28 5 Отговор

    До коментар #7 от "Матей":

    предполага парламентарни механизми. Така че друга възможност просто няма. На улицата няма партии, а хора. Така че обвиненията ти срещу БСП не са адекватни в този случай
  • 15 потребител

    12 22 Отговор
    Симпатизирам на протестиращите,но ми е чудно къде се загуби Президента? След внезапната спешна среща с генералгубернатор Херо Мустафа не се чува нищо за него?

    Коментиран от #18, #19, #49

  • 16 Ххх

    20 5 Отговор
    БСП били крадци и клиентелистки. Ами, обективно погледнато е така, особено ако гледаме мандатите на Станишев и Орешарски. Но, не мога да разбера автора на статията. Защо нещата трябва да са ГЕРБ или БСП, синьо или червено, черно или бяло. Ами други партии няма ли ? Едните и другите крали. Ами един червен картон на следващите избори и ги пращаме на бунището на историята. Както стана със СДС и НДСВ. Тогава всеки политик ще е наясно, че крадейки безогледно си подписва политическата си присъда и отива завинаги в забвение, ако не бъде и съден. А сега какво ? Кратун си краде като за световно, има си някакви примерно 15 процента, които си го харесват, добави още 10 процента с купени гласове и изборни фалшификации, осигурява си и платени патерици и какво - щял да ни управлява, докато свят светува. Айде да бега да лега, стига е пълнил чекмеджето, няма да живее девет живота, да ги похарчи.
  • 17 Е, кой ги създаде?

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    И къде са те / мутрите / сега? Дончев каза ли нещо за едни пачки, че ми се губи нещо?
  • 18 Първо- такава среща не е имало

    14 3 Отговор

    До коментар #15 от "потребител":

    - виж изявлението на американското посолство. Второ - би ли посочил какво трябва да направи ?

    Коментиран от #26

  • 19 Бай бай

    7 8 Отговор

    До коментар #15 от "потребител":

    Споко! Мислят му още малко репликата....остават още няколко коплета и ще го чуем!!!
    Вервайте ми!
  • 20 Behemoth

    36 8 Отговор
    Ситуацията господа умни и красиви е :или избирате Нинова за премиер или си карате с Баце...това е положението....ако смятате ,че тя ще пълни шкафове с евраци и ще спи на калъчката с пищов на шкафа ,ми оставете си Еднокнижника....Аз съм сигурен ,че поне няма да берем срам в чужбина с нея(и това не е малко).....

    Коментиран от #22, #55

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 НИКОГА ВЕЧЕ ПЕТОЛЪЧКИ, ИМПЕКСИ И

    10 27 Отговор

    До коментар #20 от "Behemoth":

    .. ФАТМАЦИ-РУСОРОБИ!!
    АМА НИКОГА!😂

    Коментиран от #25

  • 23 Здрасти

    6 20 Отговор

    До коментар #11 от "ХА-ХА-ХА":

    Парите спря Али баба и няма протести 🙃🙃🙃
  • 24 Стига

    12 2 Отговор
    Стига вече с тия стари муцуни народа има нужда от млади и образовани представители знаещи и интелигентни
  • 25 Behemoth

    25 5 Отговор

    До коментар #22 от "НИКОГА ВЕЧЕ ПЕТОЛЪЧКИ, ИМПЕКСИ И":

    Тебе те знаем ,че си психо аз говоря на нормалните десни да си преглътнат егото или там омразата щото Тиквата е по комунист от Нинова хахахаха което е самото естество на гротеската в България....
  • 26 потребител

    5 13 Отговор

    До коментар #18 от "Първо- такава среща не е имало":

    А съобщението за напускане на военноморското учение заради спешна среща с американския посланик да не съм го изсмукал от пръстите си?

    Коментиран от #27, #31

  • 27 НИКАКВС СРЕЩА С ПОСЛАНИКА НА САЩ

    17 5 Отговор

    До коментар #26 от "потребител":

    НЕ Е ИМАЛО!
    ФАКТ! САМИЯТ ПОСЛАНИК ГО ПОТВЪРДИ!
    ИМАЛО Е СРЕЩА,.. ВИРТУАЛНА С..ЕЛ ЧАПО.. УТОЧНЕНИЯ ЗА ПРЕВРАТА!😂

    Коментиран от #33

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Джоко

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    Който рита срещу шефа- рита срещу ръжена, ако си истински българин и ме разбираш! Та, този продукт, Тулупио като го разконспира защо го зачита за шеф? Щото е потна калинка или заинтересована кукла на конци!
  • 30 Иван

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кой68":

    Мога да ти кажа кой създаде мутрите и групировки те в края на 80те и началото на 90те. Това е Генерал Любен Гоцев.

    Коментиран от #34

  • 31 Калинка от Герб

    16 7 Отговор

    До коментар #26 от "потребител":

    Ако не си разбрал то е твой проблем. Президента си търсеше повод да не участва с тази патерица Каракачанов в това учение за да не му вдига акциите.
  • 32 Мордекай

    13 24 Отговор
    Истината я казаха в Европа/Брюксел вчера. Имаме доверие на Българското правителство , имаме доверие на съдебната система в България , вярваме на институциите в България затова ще ви дадем повече пари от миналия път. Доволни сме от финансовата стабилност на България , втората в Европа с най нисък дълг, доволни сме от борбата с контрабандата и сивия сектор , имате ниска безработица и все повече инвеститори избират България. Европа изрази пълна подкрепа за правителство , съдебна система и в частност за ГЕРБ и Бойко Борисов. Тези затихващи протести освен да пречат на трудещия се българин нищо друго не правят , 3-4 хиляди искат да свалят правителство избрано за трети пореден път с милиони гласове , смешна работа.

    Коментиран от #36, #43

  • 33 Е да де той не е излъгал

    5 9 Отговор

    До коментар #27 от "НИКАКВС СРЕЩА С ПОСЛАНИКА НА САЩ":

    Ама те не са разбрали с кой посланник е имал среща , с'' посланника ни '' в Дубай.
  • 34 Кой68

    6 0 Отговор

    До коментар #30 от "Иван":

    Половината истина............ДС...БКП...Партията приемник.
  • 35 Някой си

    6 14 Отговор
    Проблема е, че никой не ви иска БСП!
    И скоро няма да спечелите избори!
    Корнелия е с Гешев, не срещу него!
  • 36 Калинка от Герб

    18 5 Отговор

    До коментар #32 от "Мордекай":

    Четеш евангелието като дъвола. Знаеш ли с каква кошница е тръгнал нашия и какво е получил това е тъмна индия. Какво ти говори повече пари за кохазиона политика тези пари се отпускат на изостанали те. И ПРОГЛЕДНИ СТРАНИ БЛИЗКИ ДО НАШАТА КАТО НАСЕЛЕНИЕ И ДОРИ ПО МАЛКО КАКВО СА ПОЛУЧИЛИ. ПРИМЕР ЧЕХИЯ И СЛОВАКИЯ.

    Коментиран от #47

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 NikNay

    7 14 Отговор
    Добре казано за крадците! В България не живеят 50 човека, та 30 недоволни от правителството протестиращи да решават съдбата на останалите 20! С 30 души промени не се правят! Когато се съберете 2 милиона и изпълните цариградско шосе и целият център с протестиращи като нас когато бутнахме комунизма тогава ще бъдете чути.За сега сте едни безгласни букви! Ако съм на мястото на Борисов ще накарам жандармите да ви арестуват и да ви натоварят в 2-3 камиона към Белене да ни построите американската атомна централа срещу канче с боб и филия хляб на ден, за да видите по времето на комунизма как се строеше без заплащане и да ви дойде акъла!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Боклук

    3 0 Отговор
    Боклук)
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 123

    4 4 Отговор
    Това което БСП казва е вярно,но БСП също както и ГЕРБ им изклщчително голям проблем с обещанията и думите и 100% им разминаване със деиствията след като вземат власта.Народа не може да вярва на сега управляващите измамници срещу старите изманици коите не само вземат парите но и нищо не са построили. Въпрос на доверие в партиите инситуциите и власта че ще свършат безпристрастно работата си, която от години не вършат -и има липса на доверие на гражданите в България, държавноста,управлението и инситуциите. Кои кога и как ще реши този проблем? Кога ще им се търси перонална отговорност за не справянер с работата си и за кражбите?
  • 46 Boko

    10 0 Отговор
    Ти си по зле и от гърневски. НАГЛЕЦ.
  • 47 Мордекай

    4 12 Отговор

    До коментар #36 от "Калинка от Герб":

    Калина, колкото и да се напъвате да изкарате черното бяло , не се получава. Явно това че сте неудачници и не сте доволни от живота си ви депресира , но проблема трябва да го търсите първо в себе си .

    Коментиран от #54

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 За коя среща

    1 7 Отговор

    До коментар #15 от "потребител":

    говориш,за онази,дето я имаха,а посланичката не знаеше.Скоро няма да го видим -събира си багажа ,Божков ги поканил при него.
  • 50 ПЕШО МАСТИКАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Ели Оригинал":

    Тоя евтинджос менте алкохол на ше те довърши.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Работническо дело

    3 1 Отговор
    Както винаги, от Дойче веле получаваме поучения, а не информация
  • 53 Ели Оригинал

    4 2 Отговор
    Защо триете, чакам на татамито Боклука Борисов!
    Обещавам, без охрана от 3 посолства!
  • 54 Калинка от Герб

    9 2 Отговор

    До коментар #47 от "Мордекай":

    Много е явно че гледаш през розовите очила на гроб. Но нищо конкретно за примера Чехия и Словакия който са далеч преди нас по БВП и ръст на доходите колко вземат те в сравнение с нас.Вие гърбавите обичате да си изказвате като вашия лидер АЗ дадох направих. И когато ви бутат истината в очите да ги затваряте и след това да изкарвате хората некадърни а вас да изкарвате най кадърните че без вас щял да изчезне светът.
  • 55 Хохохо

    3 8 Отговор

    До коментар #20 от "Behemoth":

    Няма да го береш,защото никъде няма да я поканят за да видим ще ни излага или не.Ореха кой го покани?В Северна Каролина рея и Виетнам само ходи,а Корни и там може да не й издействат покана.Льотчика отиде в САЩ благодарение на сделката с Ф-16.Бойко му отстъпи да заведе Деса.Срама беше,че той прави всичко възможно да няма сделка,а отиде да се поздрави с Тръмп с успешната сделка.Те сигурно не знаят от посланника за ВЕТО-то и грипените.Хич не беше срамно,защото за това не се пише,не се коментира.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 МЕТЕЖНИКА В СЪДА

    2 3 Отговор
    Тя е самата истина .Тези ,които и вярват ,просто не са в час..Това е чудо на чудесата на лъжата и манипулациите.Ах Г–ЖО ЛЪЖА .ИСТИНА Е ЧЕ ТОВА ПРОЗВИЩЕ И СЕ ДАДЕ ТОЧНО ЗАЩОТО ТЯ "НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ"ПРЕДСТАВЕТЕ СИ.
  • 58 Роко

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Явно си бил малък (ако си бил роден въобще) по време на двете "успешни" управления на БСП това на Луканов и Виденов, но ние малко по възрастните още помним лукановата и виденовата зими и точно за това гласуваме срещу БСП на всички избори.
  • 59 Роко

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "КОТарАК":

    Приятелю давам пример инцидента в Росенец гард на НСО поругава българското знаме. НСО е на пряко подчинение на президента (или с други думи той носи отговорност за поведението им), но въпросният президент излезе с номера " ма аз нямам нищо общо те им казаха да охраняват Доган". Та каква отговорност ще носи този президент ако има еднолична власт? При всеки проблем ще се оправдава ма не съм аз бяха съветниците.
  • 60 Роко

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Матей":

    Приятелю когато сваляхме Виденов и Блрисов-1 не ни трябваше някой да ни организира имаше проблем излизахме на улицата (това че после някой се възползва от резултата от действията ни е друг въпрос). Пък и нали си имате организатори кеф ти пилотчето, кеф ти черепа
  • 61 Валентин Тодоров

    4 0 Отговор
    Кьосев, Кьосев… оказва се, че Вежди Рашидов е напълно прав да те определя като измислен професор, след като аргументацията ти е на ниво „А вие що биете негрите”. Явно и за това от Университета опровергаха Рашидов постно, беззъбо и с половин уста, защото са те разбрали що за ибрикчия си. Ти да беше само, с мед да те нахраним, ама то Близнашки и другите „интелектуални титани”… Затова навярно и студентите ви на знаят и не могат да защитават правата си.
  • 62 КОЙ КАКВО СВЕРИ ТОВА КРАДЕ

    0 1 Отговор
    30 ГОДИНКИ ЧЕ И ПОВЕЧЕ НИ ДЕЛЯТ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО БАНДИТИ НАЛАЗИХА ПО МАГАЗИНЧЕТАТА А НЯКОЛКО ДЪРВОДЕЛЦИ ОТ С. ИВАНЯНЕ СЕ ХВАЛЕХА ЧЕ ПРАВЯТ ЛУДИ ПАРИ ОТ ПРОИЗВОДСТВО НА ........ БУХАЛКИ ...... И ВСЯКА ЧЕРНА КОЛА В БАГАЖНИКА СИ ИМАШЕ ТАКЪВ ИНСТРУМЕНТ . така започнаха нашите управляващи - които днес работят с друг инструмент в багажника НА ЖИПА --- ЧЕКМЕЖЕТА ! ДРУГИ ПЪК СИ КУПИХА ИМПЕКСИ !
  • 63 ЛЪЖЕЦ

    3 0 Отговор
    ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ЛЪЖИТЕ ЗА ГЕРБ ГИ ГОВОРИ САМИЯ ТИКВОЧ
  • 64 Анализатор

    1 0 Отговор
    Косев, няма да те нарека професор, защото булевардният стил на абсолютно махленския ти "анализ" няма нищо общо с действителността. Поредният платен клакьор на задкулисието - ето какъв си.

    Да наречеш Нинова, че е "нaчeлo нa eднa нe пo-рaзличнa кoрупциoннo-клиeнтeлиcткa мрeжa", е най-малкото невярно. Бих казал даже, че е откровена, арогантна лъжа.

    Също така мантрата "БCП (нo пo-мaлкa, пo-жaлкa и рaзпaдaщa ce), нoceщa нa плeщитe cи рaзлични иcтoричecки вини oт дaлeчнoтo и близкo минaлo" е провокативна и е в унисон с крясъците на управляващите.

    Да, партията на социалистите има своите проблеми, дължащи се на нечистоплътните интереси и практики на олигарси като Гергов. Да, Станишев и компания при управлението си от недалечното минало натвориха куп престъпни решения и дела, които с успех бяха усвоени и продължени от всички наследници в управлението до днес.

    Но и за слепите е ясно, че Нинова няма нищо общо нито с едните, нито с другите, чрез които се опитваш да я окаляш. Точно обратното - тя прави опити, заедно със здравото ядро в БСП да изчисти проблемите в партията.

    Тя е надеждата и за нацията да се възроди истинската социалистическа идея, каквато съществува и трябва да има място в обществото, както е по целия свят.
  • 65 Анализатор

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Кoceв, нямa дa тe нaрeкa прoфecoр, зaщoтo булeвaрдният cтил нa aбcoлютнo мaхлeнcкия ти "aнaлиз" нямa нищo oбщo c дeйcтвитeлнocттa. Пoрeдният плaтeн клaкьoр нa зaдкулиcиeтo - eтo кaкъв cи.

    Дa нaрeчeш Нинoвa, чe e "начело на една не по-различна корупционно-клиентелистка мрежа", e нaй-мaлкoтo нeвярнo. Бих кaзaл дaжe, чe e oткрoвeнa, aрoгaнтнa лъжa.

    Cъщo тaкa мaнтрaтa "БСП (но по-малка, по-жалка и разпадаща се), носеща на плещите си различни исторически вини от далечното и близко минало" e прoвoкaтивнa и e в униcoн c кряcъцитe нa упрaвлявaщитe.

    Дa, пaртиятa нa coциaлиcтитe имa cвoитe прoблeми, дължaщи ce нa нeчиcтoплътнитe интeрecи и прaктики нa oлигaрcи кaтo Гeргoв. Дa, Cтaнишeв и кoмпaния при упрaвлeниeтo cи oт нeдaлeчнoтo минaлo нaтвoрихa куп прecтъпни рeшeния и дeлa, кoитo c уcпeх бяхa уcвoeни и прoдължeни oт вcички нacлeдници в упрaвлeниeтo дo днec.

    Нo и зa cлeпитe e яcнo, чe Нинoвa нямa нищo oбщo нитo c eднитe, нитo c другитe, чрeз кoитo ce oпитвaш дa я oкaляш. Тoчнo oбрaтнoтo - тя прaви oпити, зaeднo cъc здрaвoтo ядрo в БCП дa изчиcти прoблeмитe в пaртиятa.

    Тя e нaдeждaтa и зa нaциятa дa ce възрoди иcтинcкaтa coциaлиcтичecкa идeя, кaквaтo cъщecтвувa и трябвa дa имa мяcтo в oбщecтвoтo, кaктo e пo цeлия cвят.