ФАКТИ.БГ

Тази система трябва да бъде унищожена

Защо на 22.09.2020 г. трябва да сме всички на площада?

Публикувана: 21 Септември, 2020 09:58
47 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 4051
Тази система трябва да бъде унищожена
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.9 от 52 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Аз съм „престъпник“ във владенията на Борисов, Пеевски, Гешев и цялата политико-олигархична сган, която от години издевателства над българския народ.

В момента съм обездвижен и имам достатъчно време да опиша как стигнах дотук. Как бях набеден за престъпник и как от площад „Независимост“ се озовах с патерици и прикован на леглото.

Накратко – аз бях един от мирните граждани, върху които жандармерията реши да изпробва силата на ритниците си по време на законен протест пред Народното събрание сутринта на 02.09.2020 г. Резултатът: счупена кост в коленната става, скъсани менискуси, разкъсани мускулни влакна на подбедрицата с развита тромбоза (кръвни съсиреци) и силен оток на крака. Наричат това „полицейско насилие пропорционално упражнено на действията на протестиращия“, въпреки че не съм докоснал жандармите и с пръст. Не съм си позволявал дори и да ги обидя. Това, обаче, няма никакво значение за така наречените „органи на реда“, нито за Прокуратурата на Гешев и Пеевски. Машината за репресии се насочва срещу всеки български гражданин, който упражнява конституционното си право на протест и който не е част от новата клика, старателно подготвяна да замени досегашната.

След отвеждането ми в 05 РУ – СДВР бях задържан на основание чл. 72, ал. 1, т. 2 от ЗМВР за неизпълнение на полицейско разпореждане и по закон трябваше да бъда освободен на следващата сутрин. След осем часа в ареста на районното, обаче, администрацията на Гешев получи инструкции да накаже „престъпниците“ и особено „изключително опасните“ (както по-късно ще запише прокурора в постановлението за повдигане на обвинение) с цялата строгост на закона. Така се сдобих с обвинение по чл. 325, ал. 2 от НК „хулиганство извършено с особена дързост и цинизъм“, изразяващо се в яростно скандиране на „Оставка“, „Мутри вън“, „Боклуци“, отправени към влизащите тогава в новата сграда на Народното събрание (и бивш партиен дом) депутати, които подготвяха гласуването на злополучния проект, обявен като “рестарт на системата”, но всъщност целящ да ореже изконни права на българските граждани.

Докато вървяха пазарлъците между основните парламентарни патерици на управляващата върхушка, на мен ми беше направена пълна криминална регистрация – снимки, отпечатъци, особени белези… като на всеки престъпник. Моето престъпление – че негодувам срещу тази система. Срещу системата, която в последните десетилетия инсталираше във властта все по-нагли, алчни, прости и послушни лица, в които няма нищо човешко. Тази система постави евтиния слугинаж там, където в една нормална държава трябва да стои истинския елит от трудолюбиви, образовани и морални хора. Тя превърна един посредствен милиционер в главен прокурор, а някогашния портиер на старите мутри - в разпоредител с цялата власт в страната ни. Тя постави съдбата на българския народ (разбира се, със съдействието на една заблудена част от него, но и с големия принос на клиентелистите) в алчните ръце на шепа негодници и съм дълбоко убеден, че е крайно време да я вземем обратно.

Търках нара в следствения арест на бул. “Г. М. Димитров” в продължение на три денонощия. Счупените кости и отоците предизвикваха неописуема болка, но не съжалявам за действията си. Ако можех да се върна в онова утро, бих отишъл на същия площад и бих застанал отново на първа линия на протестите, защото вярвам в каузата си. Защото моето място е сред онези, които са твърдо решени да сложат край на дерибействането на онези негодници и да им поискат сметка. Сред онези, които искат по-добър живот за децата на България.

Познавам системата. Знам, че тя не търпи хора с подобни убеждения и че прави всичко възможно за да ги пречупи. Прокурорът, който гледа мярката за неотклонение в Софийски районен съд пледира задържане под стража, обявявайки ме „изключително опасен“, защото съм демонстрирал ярост срещу властта. В отчаяния си стремеж да ме хвърли обратно в ареста, представителят на държавното обвинение заяви, че като нищо бих могъл да извърша друго голямо престъпление или пък да се укрия от правосъдието.

Съдия Иван Стоилов понесе стоически словоблудствата на прокурора, след което му изнесе лекция върху смисъла на понятието „протест“ и допустимите действия от страна на гражданите, а накрая постанови че няма данни за престъпление и няма как да ми се наложи мярка за неотклонение. Едва ли човек, който не е бил в подобно положение, може да разбере колко висша ценност е справедливостта, равенството пред закона и колко е важно за едно общество да има прокурори и съдии, които да са независими от мутрите. Разбира се, сега делото прокуратурата ще го влачи с идеята, че така може да ме държат под контрол, но много бъркат с това, защото аз не съм престъпник и на престъпници не се подчинявам.

Колко голям престъпник съм аз?

В съзнателния си живот досега не съм и помислил да наруша закона. За десет години в българските служби, в досието ми не е вписвано нищо, освен награди за постигнати високи резултати. Не съм си позволявал дори да закъснея. Напуснах през 2010 г. по собствено желание, в знак на несъгласие с политиката на Борисов и Цветанов, след случая с Мишо Бирата. От 11 години съм в частния сектор със собствена фирма, без никакви нарушения. Не съм ощетил и със стотинка нито държавата, нито някой гражданин. Никога не съм членувал в партия. Същото се отнася и за родителите и семейството ми. Споделяме общото убеждение, че това, което от началото на прехода ни се представя за политика, е всъщност най-обикновено гешефтарство, което води страната ни към гибел.

За разлика от сега инсталирания „политически елит“, аз вярвам, че в политиката трябва да има прозрачност и още преди пет години на сайта dogovorat.com съм публикувал подробна информация за целия ми житейски път до момента. Там са изнесени и подробни данни за личния и семейния ми бюджет по пера – храна, дрехи, почивки и т.н., защото нямам какво да крия от моите сънародници. Никога не съм гравитирал около неформални кръгове или лица с политическо и икономическо влияние. Никого не съм обидил, ощетил или докоснал с пръст, но въпреки това, на тази феодализирана от мутри територия аз съм престъпник. В очите на системата аз съм извършил най-тежкия грях, като се опитвам да я унищожа. Като критикувам управляващата клика, защото знам всичко за тази утайка, която унищожава родината ни. Да, изпитвам истинска ярост. Участвал съм в стотици протести и неизменно съм се сблъсквал с една сива стена от дълбоко безразличие. Не може да бъде иначе, при положение че интересите на местната колониална администрация се изчерпват в ограниченото пространство между джобовете и дъното на панталоните. Всички, които са се докопали до топло местенце в тази администрация, са глухи, неми и слепи за ставащото отвъд споменатите граници на интерес, камо ли за исканията на гражданите излезли на улицата, като последно средство за защита от мафията. Тези хора дори не забелязват протестиращите, просто защото вземат заплатата си, за да гледат съсредоточено на другата страна.

Около нас е пълно с хора без всякакъв морал, които са склонни да погледнат в произволна посока и да видят точно това, за което получават заплатите си. В МВР болница например (при прегледа преди постъпването ми в ареста) излязоха със заключение, че нямам нищо счупено, въпреки че нищо не можеше да бъде по-далеч от истината. За трите денонощия в ареста „нищото счупено“ започна да раздробява костта заради не взетите своевремено мерки за обездвижване, а това според лекарите, които обикалям вече седмица, създава риск от инвалидизация. Същевременно трябва в продължение на месец да си бия инжекции и пия лекарства за разреждане на кръвта, за да предотвратя белодробна емболия от развитата тромбоза.

Вече не съм бесен, нито яростен. Изпълнен съм единствено с непоколебимото убеждение, че тази система трябва да бъде унищожена, защото в противен случай тя ще ни унищожи. Тя ще отнеме родината ни, бъдещето ни, свободната ни воля, децата ни… и не непременно в този ред. Тази система ще ни изпрати в небитието, защото няма нужда от нас, а единствено от безволеви потребители и от обслужващ персонал.

Аз отказвам да участвам в тоя сценарий. Отказвам да наблюдавам безучастно как безродниците късат страната ни на парчета и я разпродават като в евтин оказион. Как същите негодници надничат от екраните и постоянно ни дават акъл как да затягаме колани, докато те отново и отново преброяват своите тридесет сребърника. Отказвам да наблюдавам поредния „рестарт“, който отново ще бъде изгладуван от изстрадалите българи. Край!

Негодниците, които са обсебили цялата държавна власт и държат в смъртоносна хватка българския народ трябва да бъдат смачкани. Да бъдат изритани от удобните министерски кресла и да бъдат настанени в килиите на бул. “Г. М. Димитров”. Трябва най-после да им бъде потърсена сметка за всичко, което ни причиниха. Ако прокурорът е имал предвид тези мои убеждения, значи е бил прав. Аз действително съм „изключително опасен“. Опасен съм с това, че искам да изтръгнем управлението от лапите на управляващата пасмина и да го предадем в ръцете на българския народ. Искам всеки мой сънародник да получи право да участва пряко в управлението на държавата. Искам най-после българските закони да се пишат от българския народ. Само така може да се ликвидира веднъж завинаги този див и нагъл лобизъм, който ни ограбва вече 30 години; Искам народът да има правото да отзовава (чрез предсрочно прекратяване на мандата) всеки пряко избран от него – депутат, общински съветник, кмет, главен прокурор, председател на съдилище. Само по този начин няма да имаме самозабравили се политици, които си позволяват безнаказан произвол. Само така ще избегнем издигането на следващата държавна мутра, на следващия Бойко Борисов. Искам пълна прозрачност и обществен контрол върху разпределянето на публични средства през обществени поръчки, концесии и евросредства. Само така ще спрем източването на над 10 млрд. лв. годишно от българската хазна. Сега тези пари се източват в офшорните сметки на политици, олигарси и местни феодали, докато нашите сънародници гладуват и умират заради липсата на елементарна медицинска помощ. Заради „недостиг на средства в бюджета“. Да сте се питали някога каква цена плаща народа ни за този недостиг… Цена, която се измерва с много страдание и с човешки животи. А да сте се питали докога ще продължавате да я плащате?

Затова на 22.09.2020 г. излизам, за да покажа на престъпната власт и цялата мрежа от клиентелисти, че България е на всички, а всеки работил срещу обществения интерес и държавата трябва да понесе съответната наказателна отговорност и да лежи в затвора.

Росен Миленов, един протестиращ

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.9 от 52 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
антиваксър
1 Отговор
По-скоро Баце ще ви унищожи с някоя бета версия шот.

Коментиран от #42


Оценка:
-55 +6

Браво
2 Отговор
на милиционерите. Така трябва да се процедира срещу бивши милиционери.

Оценка:
-71 +9

Миризлив пор
3 Отговор
Хубаво се жалва човека, може и да не е къртил и хвърлял павета по полицаите. Но нека погледнем какво се случва в демокрации много по-стари от нашата кога започнат да нападат полицията на протест. Ако е видял че започват провокациите, защо ги е подкрепил? Какво е очаквал? Че полиция и жандармерия ще търпят издевателствата и няма да нападнат?

Коментиран от #9, #35


Оценка:
-69 +16

Странно
4 Отговор
Ти да видиш- значи бил в количка или в болнично легло пред съдията?
Доколкото си спомням - и този го дадоха на излизане от съда!
И му нямаше нищо!

Оценка:
-59 +15

ПСР
5 Отговор
Поведението на полицейските началници и нЕкои жандармеристи беше недопустима.Гледах ги наживо,по ТВ.
Немалка група лумпени,нарочно докарани там,за да провокират насилие,вилняха срещу полицаите поне 30 мин.Защо полицията не ги премахна от Площада овреме?Какво още трябваше да"сътворят"?!
Но,веднага се появиха опорките,на внедрилите ги-"уау,протестиращите бият,трошат,палят и хвърлят бомби..."
Късно вечерта,са го отнесли много хора,които нямат общо с вандализма,агитките и агресията.Абсолютно неправомерни задържания,бой,псувни,закани-нищо присъщо на нормална полицейска работа.КОЙ е виновен?-ами онзи,дебелият,с дЖипката,кой друг......

Оценка:
-8 +64

Ддд
6 Отговор
Господин Миленов, пожелавам ви успех. Съдете ги до дупка. Всички трябва да платят. 👍

Оценка:
-10 +69

анонимен
7 Отговор
Като се започне от ПОБОРНИЦИТЕ, ПАРТИЗАНИТЕ сега МУТРИТЕ, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ВИНАГИ Е БИЛ МАЧКАН. О С Т А В К А...... МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ ХОРА В ПОЛИТИКАТА.

Оценка:
-7 +46

233
8 Отговор
И сега като осъди държавата,а той ще я осъди Бацко кючета ли ще плаща или с евраци по 500?!

Коментиран от #12, #21


Оценка:
-5 +29

9
Този коментар е премахнат от модератор.
1234
10 Отговор
Тези полицаи, които прилагат насилие над мирно протестиращи следва да бъдат уволнени, прегледани за злоупотреба с дрога и изпратени в ирановите мини!

Оценка:
-6 +37

Фейкнюз
11 Отговор
Публикувано във факти.бг: За трите денонощия в ареста „нищото счупено“ започна да раздробява костта заради не взетите своевремено мерки за обездвижване

Да бе да- ще се разхождаш със счупени кости!
Че и ще ти се надробяват костите допълнително през това време!

Оценка:
-35 +8

1234
12 Отговор

До коментар #8 от "233":


Не ще плащаме пак ние - всички българи от протеста, а ченге шефовете ще взимат фуражки с пари.

Оценка:
-4 +25

13
Този коментар е премахнат от модератор.
ампили куку
14 Отговор
Който каквото търси си го намира , кво прави там а .?! Куче ли разхожда или ...! Площад с невинни статисти които се замеряли с павета и яйца и случайно няколко от тях попаднали на парламента и полицията , колкото и да ни мислите за тъпи пак няма да ви повярваме.!

Оценка:
-35 +13

Българин
15 Отговор
Полицията е пълна с мутри. Жандармерията следва да се закрие и мутрите оттам да върват или в армията или в мвр или в други престъпни групировки! Затова пребиха хората, защото са бандити до един!

Коментиран от #31


Оценка:
-7 +37

Тъпу тролче
16 Отговор
Не, на Бацко, жандармерия, прокуратура и т.н им дреме на... Ще плащат данъкоплатците, както е било винаги за спечелени дела в Страсбург.

Оценка:
-3 +25

Експертиза
17 Отговор
Публикувано във факти.бг: Резултатът: счупена кост в коленната става, скъсани менискуси, разкъсани мускулни влакна на подбедрицата с развита тромбоза (кръвни съсиреци)

При такива травми, самостоятелното предвижване е изключено!
Никой от изправените пред съда, не беше в количка и никой от пуснатите не излезе д количка от сградата на съда!
Напротив - всички освобедоне, бърно ръкомахаха и даваха обширни интервюта!

Оценка:
-20 +10

Дедо Jo
18 Отговор
Г-н Миленов поздравления!

Герберииии:
Ей това младо момче е повече мъж от всички ви (включително подлогите) взети заедно!
Такива като него (а старците ще ударим едно рамо) ще ви пратят на заслужено място!

Утре съм на площада.

МУТРИТЕ ВЪН!
ОСТАВКА!

Оценка:
-10 +33

Бългaрин
19 Отговор
Щарско-турската власт няма да е вечна Не се отчайвайте, българи! ___ И както писа човек от форума : - Не забравяйте българската история, че след Гешев следва Газдов !

Оценка:
-6 +13

ампили куку
20 Отговор
Нали това казвам, хората мирно и тихо без никаква злоба и лошо чувство а само с партийна дързост яко замеряха с павенца от по килограм и яйца с кашони че и бомбички е това малко ли е за арасти и кютек а.?!! Отделно че спорид конституция полицай и държавни сгради са неприкосновенни другари е даже леко им се е разминало на ,,мирните граждани,, случайно минаващи за по 3-4 часа от там вместо за 10-15 минути.! И така няма пребит а ударен ,,мирен,,гражданин а може и селянин поради съпротива срещу длъжностно лице в-у което е извършил антикоституционен акт-посегателство с цел вреда или осакатяването му.!!!

Оценка:
-11 +16

Миризлив пор
21 Отговор

До коментар #8 от "233":


Интересно как ще я осъди, има ясни кадри как се хвърлят павета, бомбички, бутилки палене на сено. Има повече освидетелствани полицаи от колко протестиращи. В същото време в Германия или Франция протестиращите ядът як кютек и никой нищо не казва.

Оценка:
-15 +4

завиден дух
22 Отговор
Според изнесеното , в което аз вярвам , на прокурора и съучастниците му от упоменатите служби , следва да им се повдигне обвинение за опит за убийство на български гражданин с особена жестокост , садизъм и употреба на служебно положение.

Коментиран от #28


Оценка:
-3 +17

Вярвам на очите си не на преразкази
23 Отговор
Миленов може би има нещо в главата защото възприятията му се различават от действителностс.Първо той беше човека който скочи на тавана на джип с голям надпис жандармерия.Това го излъчваха директно по няколко телевизииКлатеха джипа и се опитваха да го обърнат.В джипа влезе полицай който седна на мястото на водача,за да не го обърнат.Продължиха да го клатят.Друг много едър юнак с брада се опитваше да обръща бус.Задържаха го.След това змиленов скочи върху тавана .Интересното бе че беше с раница и според мен е искал да бъде арестуван. Защото си е подготвил багаж за това.Беше арестуван и след това си вървеше нормално.Който е късал менискус и връзки знае ,че не може да стъпи. това се случи още в 9часа.Миленов е бивш служител на ДАНС.Това словоизлеяние не е точно обективната истина.Вярно е ,че той изнесе записите Ало Ваньо.Нека си го напише и това.Вярвам на очите си..Това че съдът го е пуснал е негова воля.Друг съд за подобно нещо осъди Евгени Минчев на 15 денонощия почивка в поделения на МВР .Разни времена и герои.Психопатията ни обкръща

Оценка:
-16 +8

ама ха
24 Отговор
Споко, Лупи ще опрай работата.

Оценка:
-4 +1

Гост
25 Отговор
Затова отказвам да протестирам,ще протестирам когато някой ми даде оръжие и ще протестирам,протестирам.... и ще има резултат,а да ида да ме пребиват полицаите който са охранителната фирма на мафията,отказвам.поолицаите неса полицаи защото полицаите са държавни служители,а държава няма,България за сега е географско понятие

Оценка:
-3 +8

Byg
26 Отговор
Платено човече , милиционерски номера

Оценка:
-10 +2

ААААХАХААА... ДРУГАРЯТ МИЛИЦИОНЕР..
27 Отговор
НАПРАВО МИ..КЪСА СЪРЦЕТО! ИСТИНСКИ ..КОМУНИСТ!! Е ТАКИВА ДРУГАРИ СОЦИОПАТИ...ЧЕРКВИТЕ ГЪРМЯХА,МАНДРИТЕ ОБИРАХА И ИЗБИВАХА БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ ПО ЛАГЕРИТЕ НА СМЪ Р ТТА!!

Оценка:
-9 +6

Другия с коня
28 Отговор

До коментар #22 от "завиден дух":


Според Фактите от видео излъчено от няколко телевизии,Миленов трябва да е подведен по чл.95 от НК за Бунт срещу Властта от 10 до 20 Години...Докато има Съдии Червени цървули,истинските Престъпници ще се подиграват с Демокрацията....Протестирай,но не обръщай бусове на Жандармерията и изпълнявай разпорежданията им...Миленов е Рецидивист с агресивно и престъпно поведение.чл.95 от НК другари съдии....

Оценка:
-12 +4

ЦК на ГЕРБ
29 Отговор
Българската жандармерия е съставена от деца на трудовият народ! Тя е закърмена с най-добрите добродетели на обикновения българин и бди над здравето и живота на всеки обикновен човек!!!

Оценка:
-9 +2

ДОКО
30 Отговор
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН..ВСИЧКИ НЕЗАБЛУДЕНИ ВЪН НА УЛИЦАТА..БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ УСТОЙЧИВО И СИГУРНО КЪМ НАЗАДЪКА И НЕБИТИЕТО..ТРЯБВА ДА СИ Я ВЪРНЕМ НАШАТА РОДЕНА..КАТО ТРЕБЕ ДА ВЪРНЕШ БОРИСОВЦИ,КАРАЯНЧОВЦИ И ГЕШЕВЦИ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО..БЕЛЕНЕ

Оценка:
-3 +8

Мутрите са част
31 Отговор

До коментар #15 от "Българин":


Мутрите са част от българския народ - за жалост! За тях трябва да се намери работа, но не в поредната престъпна банда, А в силовите структури на държавата, НО със сменени свестни/честни/предани на народа си - командири! Най-наглите и престъпни от тях да им се отнеме българското гражданство - свят голям да си търсят късмета под зоркото око на интерпол!

Оценка:
-3 +7

Матей
32 Отговор
Именно такива хора ще обърнат хавата,не се съмнявам.Опитват се да ги сплашат,но ефекта е обратен,няма как и с какво да ги спрат,тия ще излязат и в Балкана,ако се наложи.Опасни не са били,опасни сами ги направиха с глупавите си действия и ще си носят последствията.

Оценка:
-2 +6

Миновач
33 Отговор
Малко ви биха даже

Оценка:
-5 +2

Матей
34 Отговор
Никак не е случайно как са го нападнали,осакатили и мотали и карцерите,та съвсем да осакатее.Росен Миленов е добре разпознаваем и действително политически опасен за управляващата пасмина.Боковци постоянно си търсят белята с техните тъпанарщини и накрая ще настъпят котката по опашката,имат удивително бедно въображение.

Оценка:
-2 +3

35
Този коментар е премахнат от модератор.
Време е за Възраждане
36 Отговор
Браво пич !!! Но сам да се бориш..... ?????????? Едва ли е възможно.

Оценка:
-2 +6

Глупости
37 Отговор
Всяка вечер след като го пуснаха подскача по протестите!
Нищо му няма!

Оценка:
-4 +2

Матей
38 Отговор
Имате ли си хабер за колко ще осъди държавата,пък и стотици други,кой ще плаща бе,шамандурници такива?

Оценка:
-3 +2

смешника
39 Отговор
Обучаван е да лъже и да манипулира, долен предател.....

Оценка:
-5 +2

40
Този коментар е премахнат от модератор.
ПЕНКО
41 Отговор
КОИ СА АГРЕСИВНИТЕ ;НАГЛИТЕ И ТЕРОРИСТИТЕ ... ТОЗИ НЕ ПОЗНАВАЩ ЧОВЕШКОТО ТЯЛО ..-.ИЛИ ПОЛИЦАИТЕ ОТ НАРОДА С ЖЕЛЯЗНА ПСИХИКА !?!?!? ПРИ "СЧУПЕН МЕНИСКУС - СКЪСАН ПОДБЕДРЕН ТРИЦЕПС И Т.Н. " - ЩЕ БЪДЕШ В БОЛНИЦА МНОГО ПО-ДЪЛГО ОТ ??? -А НЕ ДА СИ В АРЕСТА ЗА 24 ЧАСА--- ПОЛОУМНЯКО ЗЛОБЕН !!!!!!!!!!!!!!!

Оценка:
-5 +2

42
Този коментар е премахнат от модератор.
ПетровMr Петров
43 Отговор
Две неща показват престъпната същност на режима и те са основания за съд и затвор на сегашната власт:1.Използването на платените агитки хвърлящи пиратки и различни неща с/у полицията,това са провокаторите на насилието.2.Използването на паравоенни структури /частни охранители,частни лица облечени в полицейски униформи/.Това е 100% престъпление.

Оценка:
-1 +1

44
Този коментар е премахнат от модератор.
ЗАРАТРУСТА
45 Отговор
РАДЕВ-ИМПИЙЧМЪНТ!!!

Оценка:
-1 +0

кочо
46 Отговор
споко момче иде видов ден.няма да има милост към никой насилник.

Оценка:
-0 +1

Извънредно
47 Отговор
За човек , който е казано НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ В ОЧИТЕ, всъщност на его не му отива да е унишожен и не му отива да живее керлив живот !
Система , която не разрешава България да бъде истински наред, значи "на нея не й отива да е гледана в очите" !
БОЛИ ЛИ ?
ЕМ И МЕН МЕ БОЛИ, ЧЕ ЖИВЕЯ КЕРИВ ЖИВОТ !
В отвъдното нямам място, защото истинската ми орисия знам каква е !

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Бойко Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на форум на женската организация на партията
Скъпи мои булки, невести, моми – не ви знам кой какъв е"

Още бисери