Last news in Fakti

25 Октомври, 2012 08:00 19 833 130

Кеворк Кеворкян: Тест за овчедушие

  • роми-
  • история-
  • портрет
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Гледах много пъти и внимателно снимката, използвах дори лупа, понеже тя не беше съвсем ясна. Но не, нямаше грешка - името беше същото. Пак и пак гледах - резултатът беше все този. Сталин.

Натъкнах се на тази снимка покрай поредните издевателства на глезльовците, които толкова примирено търпим, а отгоре на всичко и усърдно обслужваме - нашите цигани. Отишли в едно селско гробище и се снимали с надгробен паметник. Един от четиримата идиоти дори поставил черните си очила върху снимката на покойника. Толкова е изобретателността на тия хиларита, които ни поръчаха още повече да обгрижваме - дори повече от себе си.

Не са някакви дрипльовци, никак не изглеждат зле на снимката, добре са облечени, а били обитатели и на Фейсбук, тъй че, изглежда, всичко им е наред - като изключим факта, че са си просто едни животни. Но това ви е добре известно. Войната, която са ни обявили, е в ход, ставало е дума за това много пъти.

Но защо са посегнали тъкмо на този гроб и тъкмо на това име - това не ми дава мира. Знаят ли кой е онзи, на когото е кръстен покойникът? Това ми се вижда абсурдно. Или пък просто неизвестното за тях име ги е теглило към мерзостта?

Трябва да приемем тези вандали като свои лични врагове. Вижте какво се случва - те бродят из Фейсбук, тази разпътница, която понася всичко. Това, разбира се, е озадачаващо, то далеч не се свързва с мизерния колективен образ, с който натоварваме циганите, за да ги жалим и да се чувстваме гузни, пак ние - а не те. Добре, да кажем, че някаква трошичка от стотиците милиони, които се изливат в различни цигански програми, са стигнали до въпросните идиоти. Може би те дори са продукт на "Декадата за ромското присъединяване", де да знам.

Имаше един идиот, още по-зловещ от осквернителите на онзи гроб, който дълго време се подвизаваше в сайта БЛИЦ. Доста усилия положиха и накрая, изглежда, успяха по някакъв начин да го неутрализират. Този "Бълхарин" - така се подписваше той - пишеше невероятни неща, безгранично обидни за "Бълхария".

Как ще бъде очертана и поставена границата пред подобно зло, пред подобни черни от неблагодарност сърца  - и възможно ли е все още това, или сме закъснели безвъзвратно?

Пак се питам - подигравка ли е това с едно непознато, екзотично име, което няма никакъв смисъл за диваците? Или е някакъв намек към българите - намек за жадуван цигански Сталин? Просто една от тъпите шеги на още по-тъпия провинциален бит - или експлозия на бунтари от циганското гето?

    ...

Позволявам си да ви цитирам фрагмент от своя дописка, публикувана в "Преса" на 7 май т.г.

Защото на 20 октомври историята се повтори - в още по-уродлив вид, този път в Добрич.

И сега ще видим дали Станишев ще защити циганските животни от Добрич - тъй както вече защити една неприлична рапърска песен, която поругаваше националния ни трибагреник. Няма да бъде честно, ако не защити и тия вандали -защото това ще бъде в разрез с мечтата му да бъде влиятелен политик, чието българско сърце е в отпуск.

Можете да сметнете за преднамерено това, което ще ви кажа сега - но помислете дали не е логично. Когато лидер на все още солидна партия защитава рапър, осквернил българските символи, защо други рапъри, цигански, да не си кажат, че е дошъл и техният ред - и да отидат още по-далеч в поругателствата си - и да извършват срамни сексуални движения с портретите на свети български личности. Позата на единия от тези идиоти е особено недвусмислена. А във всичко това няма нищо случайно.

Тези хора вече открито ни се подиграват, понеже са наясно, че няма да има никаква санкция срещу тях, овчедушието на политическата класа им е добре известно, казано им от техните подбудители.

Атаката срещу българското върви отвсякъде - колебаех се досега да го кажа, но след атентата в Сарафово се натъкнах на няколко изявления на български евреи, които биха били недопустими навсякъде другаде по света: българите (?) трябвало да се срамуват от случилото се, една пък направо не можела да спи от срам - пак заради българите. Но никой от тях изобщо не се срамуваше, че Младенов също е евреин, а атентатът може би бе предизвикан в някаква степен и от неговите фукни.

Обаче касапницата, организирана от циганите, е много по-страшна, защото върви тихомълком и е толкова гнусна, колкото не съм си представял, че може да бъде.

Добре, сега Станишев ще стане ли да се ерчи от парламентарната трибуна, да се прави на мъж или на нещо като мъж? Няма, разбира се, понеже идват избори. Ония животни от Добрич знаят и това - не си мислете, че това са някакви лумпени, нищо подобно, те вече са организирани типове, на които им внушават, че българите са идиоти, че за нищо не стават, че не могат да разделят сламата на две магарета. Те удрят все по-болезнено, посягат към все по-свещени неща. Онзи Тулум Киро е едно цвете в сравнение с тия - продаваше ви фалшификатите си, а тия направо ви казват, че всички сте фалшиви.

Случилото се в Добрич е епизод от поредицата проучвателни атентати - да видят докъде могат да стигнат под носа на българските овце. Е, стигнаха вече до орална любов с портрета на цар Борис Първи. Надявам се, че сте доволни.

Това не са случайни екзалтации на някакви животни - а последни приготовления преди Големия Взрив.

Сега ще ви кажа какъв ще бъде следващият им ход. Хората вече няма да издържат, ще посегнат на някакво животно и ще го произведат в циганския Родни Кинг. А още по-вероятно е и самите цигани да го сторят. И тогава политиците ще си отворят широките европейски усти, ще зейнат за свободи и права, а после ще се свият пак в ъгъла - дано да ги отмине бурята, а и позорът. Но няма да имат този късмет.

Играта отдавна вече не е толкова дребна, както ни се ще. Сметките са други и се правят от абсолютно анонимни лица. Такива като Цветелин Кънчев са само фасадата - ония се крият зад хора като него, те отдавна не им се виждат подходящи за целите им, на тях други неща им минават през главите, те друго искат и то е много повече, отколкото можете да си представите.

Мълчанието на политиците - като изключил Волен и Каракачанов, разбира се, е оглушително позорно. Обаче има нещо още по-позорно - това е поведението на кирякстефчовците, които, неизвестно защо, у нас наричат правозащитници. Къде е тоя Красимир Кънев, циганският адвокат, който още в събота вечер трябваше да обикаля всички телевизии? Но си мълчи като мишка - че какво толкова е станало, един от неговите любимци е сложил на члена си Борис Първи, важното е да тече далаверата с циганските права, с циганското присъединяване и всичко останало. Кога най-сетне по българските земи ще се появи неправителствена организация, която да се грижи за правата на българите? Нали министърката на правосъдието се препитаваше от "Прозрачност без граници" - защо си мълчи и тя, може нищо да не зависи от нея, но поне никой, все още, не й е отрязал езика. Ами онзи Безлов, който все изчислява колко се печели от проституцията - ами колко губи българският народ от това изнасилване?

Не разбирате ли, че няма връщане назад - тези животни вече са си направили сметките. Българите сега щели да организират отряди - но циганските вече съществуват. Идеите им отдавна  са приютени във Фейсбук, там ги проверяват, скоро ще си намерят и техния мангалски Ян Палах - ще убият някой кирливец и сетне ще припишат това на овчедушните българи.

Да не мислите, че случайно поругават портрета на Левски  - няма нищо случайно, та нали тъкмо Апостола беше казал, че ще прави република, в която всички народности ще живеят в равноправие. Съвсем до тях е портретът на Стамболов, обаче те не са посегнали към него.Те търсят символи, а това ни препраща към тревожни внушения. Но вие пак ще сте склонни да омаловажите случващото се, да го представите като летен дъждец - а не като буря, която е потъмнила вече българските хоризонти.

Знам всичките отговори на страхливците - на ония, които търпят всичко това. Знам какво се върти в мишите им глави: че това са нелепи мерзости. Но не са. Че ние сме си виновни, понеже не се грижим достатъчно за циганското племе. Вижте ги обаче как са облечени тия кретени: това не са дрипльовци, имат си и мобилни телефони, спокойно плащат и сметките им. И освен това знаят, че в България управляват пъзльовци.

"Атака" и ВМРО не трябва да правят шествия, а да барикадират входа на МС, да завардят Бойко и да му обяснят какво всъщност се случва. Той пък трябва да извади от гардероба коженото си палто, да сложи борсалиното, с което го запомнихме, докато беше главен секретар - и да тръгне към Добрич. И никак да не се съобразява с врещенията на станишевци. А Станишев нека да прати на президента Оланд една снимка, на която цигани извършват сексуални гаври с портрети на Наполеон или Юго - и тогава ще види какво ще направи френската му дружка.

Позорните снимки от Добрич трябва да се уголемят в гигантски размер - и да се поставят в парламента, да висят там, докато един ден не бъде поне укротен циганският гнет. Но няма да се случи - понеже това е една урочасана сграда, много фалш има в основите й, а и девизът, който я украсява, също е фалшив - че кога там е имало и незначителен повей на смислено съединение? Никога. Няма и да има.

Когато нямаш единение със собствените си ценности, всеки циганин може да се съвокуплява спокойно с тях - и да те мисли за боклук.

Всъщност това ни казват тия животни: че сме боклуци. Понеже знаят, че сякаш вече нищо не може да ни трогне или стресне, че изобщо не се интересуваме от миналото си, а пък от бъдещето си - още повече. С една дума - боклуци...

Е, пробата за овчедушие пак ще се окаже положителна. Поредният тест отново ще потвърди, че нормата ни за овчедушие е вече патологична.

Всеки момент се очаква някоя друга циганска банда да нахлуе в храма "Ал. Невски", да се барикадира там и да изтрещи антибългарския си рап концерт - а вие пак ще тръгнете да защитавате свободата на скотовете, както го направихте с "Пуси Райът".

Докато пишех тази дописка, стана ясно, че Шамара щял да говори пред Европейския парламент за погазените му права. Следващите ще са животните от Добрич.

Мнението го публикуваме от в-к "Стандарт"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил Петров

    1 1 Отговор
    Любопитно, откога Кеворкян се превърна в националист???

    Коментиран от #4

  • 2 Стар Българин

    1 0 Отговор
    "...като изключим факта, че са си просто едни животни."

    Браво, много ми хареса това!
  • 3 jamba

    0 1 Отговор
    pa toi napravi cial film ot edna ni6to i nikakva 6ega te sa tancuvali sas snimkite nito sa si mislili za seksualno ili geisko otno6enie prez 1983g osadiha moi priatel sma4kal edin nabornik ot boi a toi triabvalo na drugia den da zamine na finlandia na boksov ma4 te go izkarali 4e toi e sabotiral i iskal da ne predstavi Balgaria edva se otarva pa i sega kevorka 6te go izkara istinski predatel OPOMNI SE gledai ot hubavata strana

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 иван

    1 0 Отговор
    Кеворк е прав и слага пръста в раната на българското общество и държава.стигнахме дотам в резултат от сбърканите ни политици,че нищожествата в обществото започнаха да се гаврят с народ и родина.Оплюхме си историята, оплюхме си бъдещето.Време е да се събудим и изметем посредствеността и неграмотността в управлението на държавата.
  • 6 всяка неделя

    1 1 Отговор
    За подобни приказки ДС кадъра и член на БКП , "интелектуалеца" Кеврокиян в Германия или Англия щеше да бъде осъден!!! Мислене на комуняга от стария ешалон, ретрогардно, тесногръдо и плоско, все едно чета пионерски вестник. Човека обижда и насажда омраза, за да си прави евтин Пиар, така както го правеше по Татово време. Не върви да плюеш също Партията, която Те направи МИЛИОНЕР, хранила го е цял живот, а агента плюе, типична българска небалгодарност.
    Няма ли кой да обясни на застаряващия "журналист" от соца, че времената са други и така наречените цигани са си българи с български паспорти, т.е. имат всички права каквито имаме и ние и политиката разделяй и владей не се прилага в собствената си държава.
    Вместо да потръси разумно и алтернативно решение, соц кадъра само плюе.
    Проблема не е в циганите, а в ГЕНОЦИДА на така наречената Държава срещу собственото и население. България няма нито ясна социална политика ,нито стратегия, нито икономика (вече).
    Институциите не функционират, корупция навсякъде, безработица и липса на всякаква алтернатива.
    В Англия е пълно с имигранти от цял свят вклютително и Африка, НО никой не си е сложил Чърчил на оная си работа, защо ли ?

    Коментиран от #57, #104

  • 7 невидим

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "jamba":

    на кое викаш шега бе господин м...л,шега,даже шегичка ще е да ви вкарат в дахау!!!
  • 8 dandan

    1 1 Отговор
    кеворкчо, след тази статия ако се кандидатираш за премиер , АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ!!!
  • 9 Диян Дамянов

    1 0 Отговор
    Евала !Страхотна статия ! Истинска,правилна позиция !
  • 10 Критикар

    2 1 Отговор
    Точно пък това подмазваческо човече Кеворкян да не ми говори за национализъм! Всички го знаем какъв беше. Тръгнал да ни обяснява за българския народ какъв бил...
  • 11 румпи

    1 0 Отговор
    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е МНОГО ПРАВ И ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО!!!
    НО НЯМА , ПОНЕ НЕ ЕДИННО И ЗАЕДНО КАТО НАРОД :(
    НО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ КРАЙНО ВРЕМЕ Е
  • 12 Екадрон

    1 1 Отговор
    Докато не се направи един наказателен ескадрон и всички м....сари,педофили и всякаква там сган не бъде бита и пометена и завряна в миши дупки, до тогава ще ни се качват на главите. Когато има страх има респект,ще седят и ще си траят в мишите си дупки. Не да бъдат подкрепяни постоянно за всичко за техните измислени права ! За се направи едно сдружение да се финансира от всички Вас - (щото аз ще съм в редиците) и като стане нещо подобно - Бой,с лопатата където свариш ! А не да ми вика -Ще коля !!!
  • 13 коментар

    1 0 Отговор
    Коментарите на част от пишещите (като т.н. критикара и други сродни нему "умници") показват, че циганизацията е взела връх и в техните мозъци и няма как да видят и няма с какво да осмислят написаното. А то (написаното) е видно, че е вярно и най-малко от техните коментари.
  • 14 Митко Чепа

    1 4 Отговор
    Арменецо-Агент,ти още ли си жив бе?
  • 15 европееца

    2 1 Отговор
    Много расисти, много апаши, много тарикати в тази България бе, нказателни отряди ще правят срещу циганите?!
    Значи срещу ония, които ви вдигат данъците, плащат ви мизерни заплати, обират ви до шушка спестяванията, присвояват си парите ви с лека ръка и ви се хилят мазно по телевизията, нищо не правите, а срещу циганите скачате на нож????
    Що така бе "патриоти" БЕДНИ?
    Вижте се бе хора, та вие сте циганите на ЕС, най големите м...ли в Англия, Германия и т.н., сме ние българите, даже нямаме право на работа там, караме им боклуците, купуваме им дрехи втора употреба..... , замислете се първо, кой е циганина???
    Какво го слушате тоя червен популист, как е станал милионер според вас????

    Коментиран от #19, #59

  • 16 Българин

    1 0 Отговор
    не ме интересува какъв е Кеворкян! важното е че това което казва си е точно така! само най заблудените още не могат да видят накъде върви страната заради тъпите ни политици...!!!
  • 17 Ранко

    1 0 Отговор
    Защото имат ПОЛИЦИЯ.а ТУК полицията спи по караулките ,и чака да глоби някой да му вземе парите.А като стане въпрос за престъпление си свиват крилата.Нямаме шефове,.Министрите са заети с кражбата на Еврофондовете.Докато си ги разпределят,ще им мине мандата.Я ги погледнете.От богати По-Богати стават.А техните пари не си ги облагат.Само на народеца си.Техните законите ги заобикалят.Вижте ги кой какво има ,и ще разберете какви министри и депутати са.От 13 места пари вземат .А сега че ще вдигнат пенсийте със 7%,реват до небесата.Защо ще ги вдигат.Нямало пари.Ами краденето е голямо,как ще има.??А въпроса за м...лите,е прост.Въоръжавате се ,и трепете.М....ла на сапун,но ще мирише.Не можем го изнася.Но проблема е че Българите ги съдят,а М...лите ги пускат.Тато ги оправяше.Дали ще се появи друг Тато?????
  • 18 европееца

    1 5 Отговор
    В ЕС расизма е наказуем, преследва се от закона, помислете защо?
    При една стабилна държава подобно мислене е пагубно, както за социалния мир така и за икономиката. Искате ли нещата да вървят, трябва да има здраво общество и работа. Какво ви предлага червения другар освен ОМРАЗА? Каква ви е далаверата като набиете циганите, ще станете ли по богати, ще има ли храна за вашите деца, ще бъдете ли по щастливи, омразата ражда само омраза, циганите са част от нашето общество и това е факт.
    По важното е как да ги накараме да работят, когато няма работа за нас българите, какъв шанс имат те след като нашият е само имиграцията?
    Циганите са хора, като нас, и те имат деца, не може да ги наричате животни, тоя Кеврокян ви праща в средновековието!!!!!

    Коментиран от #20, #105

  • 19 Иво Димитров

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "европееца":

    Искам да си тичаш , ей така за здраве...
  • 20 Критикар

    1 5 Отговор

    До коментар #18 от "европееца":

    Напъло съм съгласен! И се чудя какво се обърка, че хората да започнат да споделят мнението на Кеворкян... Тази статия си е една негова реклама чрез спекулация за БГ проблемите, за да привлече адмирации.
  • 21 Хитлер

    1 1 Отговор
    Статията е супер,м...лите на влака и право в Аушвиц.
  • 22 Кратунчо

    1 0 Отговор
    Държва се прави когато ВСИЧКИ ИМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ГИ СПАЗВАТ !
    Правата идват СЛЕД това.
    У нас се говори само за права.
    Затова нямаме шанс.
    А простотията ще ни довъши.

    Коментиран от #106

  • 23 българин

    1 0 Отговор
    Най-после един журналист да се осмели да надигне глас срещу гадорията,просмукала целия ни живот.Това обаче трябва да бъде само началото,а не да остане глас в пустиня.Защото в противен случай БЪЛГАРИЯ е обречена на асимилация и изчезване.И ако наистина се смятаме за достойна нация и достойни хора,ако искаме и внуците ни да наричат себе си БЪЛГАРИ,дайте да се вслушаме в думите на Сидеров и Каракачанов (с всичките им недостатъци),а не да ги наричаме луди ("свестните у нас ги наричаме луди").Те непрестанно алармират за проказата,която разяжда тялото на РОДИНАТА ни и поругава всичко,което е чисто и свято за обикновения българин.Ако продължаваме да мишкуваме,да се "снишаваме",да слушаме нелепите бръщолевения на покварени политици,анализатори и "защитници на човешките права" (всичките те-лъжедемократи и родоотстъпници) нищо добро не ни чака!Да се вземем в ръце,да бъдем достойни хора и българи-каквито са били тези от портретите....за да не се обръщат в гробовете си и да се срамуват от нас,техните потомци,гледайки ни "някъде отгоре".
  • 24 Кратунчо

    1 0 Отговор
    За расизма - има три раси: бяла, черна, жълта.
    Циганин - не е раса.

    Коментиран от #31

  • 25 Мариела Иванова

    1 0 Отговор
    Срамувам се...
  • 26 аха

    1 0 Отговор
    Абе ''европееца'' много по ''станищевски'' го даваш много цигански популизъм и прикрита любов към м...лите да не би тайничко да мечтаеш да си на местото на портрета на цар Борис ,или вече си там знам ли те !!!
  • 27 РЕЦЕНС

    1 0 Отговор
    НЕСПАСЯЕМИ СТЕ И СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ ЗАЩОТО НЕ СТЕ ЕДИННИ,КЕФИТЕ СЕ ОТ СТРАНИ ,НО АКО ДНЕС ВИ МУШКАТ ПОРТРЕТИТЕ ,УТРЕ ЩЕ ОПЪНАТ НЯКОЙ ОТ ВАС,ТОГАВА ЩЕ ВИКАТЕ КАТО РАЗПРАНИ И БЪРЗО ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ЗА "ЕВРОПА"-НАЦИОНАЛНА ЧЕРТА ,РОБИ РОБИ РОБИ!
  • 28 omerzen

    1 0 Отговор
    Taka se polucava kogato pravata sa postaveni predi zadaljenijata i otgovornostite.
    Kak taka kogato e za oblagi tezi nashi sanaradnici sa s BG psporti razbirai ravnopravni , a kogato ot tjah se iziskva normalno otnashenie kam zakonite .morala i cennostite te ne se pripoznavat kato takiva.Vsicko zapocva s opashkite v obshtinite kadeto nashite roditeli cakat reda si , asmuglite ni sagrajdani nahluvat na talpi i zastavat naj otpred . Ako njakoj im napravi zabelejka e genocid , ohranata se e snish
    ila i ne smee da pomradne .
    Istinata e ce te ne jelajat da se intgrirat ,zashtoto ste trjabva da rabotjat , azashto da raboti kogato sashtite tezi vazrastni hora sa im osig
    urili da polucavatsatite pari za deca koito samo rajdat no ne otglejdat .Taka se vazpitavat pokolenija nared , tunejadci i marzelivci , gotovi na vsicko za da zapazjat tozi beznakazan svjat v koito imat samo prava no ne izadaljenija. Temata e mnogo strashna dori policijata ne vliza v tehnite mestoobitanija , tam ne vazat zakonite na republikata . Vreme e da se osaznaem i da poiskame da si platjat smetkata zashtoto se vidja , ce demokraticna Francija ne jelae da ja plashta i priloji zakona . Tova trjabva da napravjat nashite upravljavashti da prilojat zakona , a nie ste gi podkrepim .

    Коментиран от #32

  • 29 до "европееца"

    1 0 Отговор
    до европееца ей мухич ти може и да си беден аз не съм и какво правим сега ,националните идоли какво общо имат със салама и гащите -ти май ще излезеш марксистче .

    Коментиран от #33

  • 30 c0ldblooded

    1 0 Отговор
    "европееца" колун, за това ли твойте любими европейци от да кажем Франция, им бутат гетата и им разкатават фамилиите? Щото и те са хора ли? Гьонсурат си ти мойто момче, както и всички дето се правите на големи правозащитници. Я да ти задам един тъп въпрос - оня псевдо рапър Мишо от Варна защо го викаха в полицията заради някаква смешна песен дето някой я интерпретирал, а на тия 3 сапуна дето се гаврят очевадно няма да им кажат нищо? Щото са нещо повече ли?
  • 31 Захарче

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Кратунчо":

    Прав си ! М...ла е напаст , която трябва да бъде контролирана и ограничена до нива подходящи за вписване в "червената книга" !
  • 32 анти-пода

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "omerzen":

    Моля пиши на кирилица, тва е БГ сайт!!!!!!!
    Какво са виновни циганите, че държава липсва и институциите не си вършат работата????????????????
    Сигурен съм, че повече от "патриотите" по долу нямат пари да си платят разходите за сметките, но виж когато става въпрос за България дават мило и драго във виртуалната реалност. :)
    Сърдете се на ония които толерират циганите, за ваша сметка.
    Все едно крадеца вика крадеца!!!!
    Французите ги изгониха защото това не са техни граждани, т.е. с български паспорти са, което означава, че са българи.
    Не съм чул да са изселили френски цигани!

    Коментиран от #44

  • 33 европееца

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "до "европееца"":

    Не съм сложил всички под един знаменател, но явно го взимаш всичко много лично. Казвам, че хората в БГ са бедни и това е факт!
    Законите трябва да се прилагат с цялата строгост и да са валидни за всички етноси, раси и т.н. Тва, че се толерира една общност за сметка на друга, НЕ Е проблем на циганите а на УПРАВЛЕНИЕТО.
    Къв марксизъм, кви 5 лева, плюс това никого не обиждам а изразявам мнение, казва се плурализъм и няма нищо общо с марксизма.
  • 34 европееца

    1 1 Отговор
    Пич, научете се, че всеки има мнение и може свободно да го изрази, живеем в свободна държава, уж. Тва е демокрацията, ако искаш тоталитаризъм или Тато, тва е друга тема.
    Ти сам си си отговорил на въпросите, но не го осъзнаваш.
    КОй ги вика? Кой ги съди или НЕ съди???
    Властта човеко, власт-имащите.......
    Политиците са за това за да носят отговорност и да предлагат решения, а не само да приказват общи приказки и да взимат големи заплати без да си мръднат и малкия пръст.
    Вече 4 години Герб управляват, а циганите продължават да безчинстват !!!!
    Значи някой не си е свършил работата или не иска да свърши.

    Коментиран от #37

  • 35 korodensponder

    0 1 Отговор
    Awe Kato sa Muhlovci tezi Cigancheta kfo da gi na pravish we Brat kfo moje dase Kaje Pi4lemeta i tolkova
  • 36 еее

    1 0 Отговор
    Те понеже циганите безчинстват само през последните 4 години....
  • 37 c0ldblooded

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "европееца":

    Прочети внимателно статията и си прочети последното мнение - говориш за червени другари по-надолу, само че си написал точно това което е написал и Кеворкян.

    Коментиран от #42

  • 38 ...

    1 0 Отговор
    Разликата между сапуните и българите е че вторите не биха си и помислили да направят нещо такова. Ако не се вземат мерки за ударно "превъзпитание" хич не е далече времето когато ще ни се качат тотално на главата и това
  • 39 ...

    1 0 Отговор
    ще ни се стори наистина като детска закачка
  • 40 Кратунчо

    1 0 Отговор
    Геноцида е срещу всички българи , по всички начини.
    И ако може - да се избиваме един друг.
    Ще го допуснем ли ???
  • 41 JOE

    1 0 Отговор
    Трябва да им се спрат всичките тия помощи и да се накарат да работят, както някога правеха в строителни войски, така доста от предното поколение цигани станаха строители. Сега вместо да наемат чужди фирми които да си водят техни работници, да вземат на работа циганите, иначе се създава се едно поколение паразити, което с темпа на множене няма да можем да изхранваме.
  • 42 европееца

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "c0ldblooded":

    Не мисля, че съм написал същото.
    Идеята е не да се обвиняват, нападат циганите, а тези които допускат това да е факт, вече доста години.
    С циганите сме в един кюп, живеем в една държава, сега те са на ръба на глада, нас ни чака същата съдба за съжаление.
    Кеврока, стоварва вината върху циганите, станишев и незнам си кой, но съвесем съзнателно пропуска да отбележи факта, че геноцида е общовалиден, както за тях така и за нас, защото въпроса не е дали са виновни циганите, а защо България е на това диредже, вече 22 години преход,.....

    Преоблема не са циганите, а ония другари и Кеврока е един от тях, ДС ар и милионер....., за какво говорим?
  • 43 европееца

    0 1 Отговор
    Даже най вероятно е все още действащ, пък има ли бивш агент ?

    Кеворк Кеворкян журналист, бизнесмен агент Димитър 1977-? VI управление, 1 отдел, 1 отделение
    VI управление, 1 отдел, 4 отделение

    Списък на агентите на ДС:

    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D1%8A%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D0%B8%D0%B3%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82

    Коментиран от #50

  • 44 Джак Даниелс

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "анти-пода":

    Щото френските цигани имат къщи ,пич! Ако бяха си построили катун до ЖП гарата ,дори и келти да бяха ,щяха да ги махнат и изселят. И като казваш "Сърдете се на ония, които толерират циганите, за ваша сметка" ,къде по дяволите скриваш твоята сметка!Тя със някакво протекции "анти-м...л" ли е.
  • 45 кик

    1 0 Отговор
    политиците толерират м...вите защото от тях пе4елят колосални суми......и вси4ко е завоалирано в приобщаване и права на 4овека....никога ама никога нещата тук няма да се оправят защото само с далавери и измами и престъпления политиците могат да пе4елят многото милиони.....а това за да е така е нагласено от силните държави който ни управляват
  • 46 Тошко Станчев

    1 0 Отговор
    И в друг сайт го написах;- за циганите,които се гаврят с българската история и обругават гробове трябва да се вземат драконовски мерки,иначе ще станат още по-дръзки.Тези цигани трябва да бъдат съдени и вкарани в затвор.Мое лично мнение... обесени с краката на долу.

    Коментиран от #47

  • 47 Кратунчо

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Тошко Станчев":

    За всички, които не знаят и не уважават род и родина ...
    Да видим тогава ще има ли "овчедушие" ...

    Коментиран от #55

  • 48 fcukOFF

    0 1 Отговор
    Как не Ви писна да се правите на умни и все по-знаещи от предишния. Ситуацията е ясна. За това нещо трябват протести, а не празни думи под статии.

    Както Чаушеску, комунистите е трябвало да ги изтребят, както и Кеворк, който сега се прави на обективен и премълчава неща, които са споменати по-долу в коментите...
  • 49 владимир симеонов

    1 0 Отговор
    е за това го оважавам Живков и те нямаха право на гласност , те бяха просто зган гонена от всякаде, и с такива действия го потвърждават ,че си заслужават геноцид циганите на сапун ,но не го използвайте просто си чистете тоалетните с тях ритайте ги когато сте ядосани на другите но правителството няма да го позволи,те прибират милиони покрай тях и на тях не им хае за България и нейната история ,истината е че тях ги пазят та да си прибират парите м..на та му на всичко ще дойде и тяхния ден пак и ние ще ги пребиваме,опикаваме ,подритаме и обиваме безнаказано ,както трябва да бъде.нищолично срещу циганите има свестни от тях но те са малцинство свестните не тъпите цигани

    Коментиран от #56

  • 50 Бужев

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "европееца":

    20 от сега действуващите Областни управители са от ДС, с кадрово минало и настояще, а вероятно има и такива които и в момента са действуващи и не попадат в списъка защото по закон са действуващи.Защо си траеш за тези, а плюеш срещу други.Тогава времето е било такова, но сега сме демокрация и ДС вън от държавната структора.А ми 1000% увеличение на падслушванията като само 5% от тях стават за съд, а ти си траеш.
  • 51 oh в ада

    1 0 Отговор
    видях някаде че дават 1000 лв за главите на тези 3-мата. Аз мога да дам по още 100 лв.

    Коментиран от #72

  • 52 Геро

    1 0 Отговор
    Ще ви разкажа случка :
    гр.Стара Загора .
    Вечер е, в 02.00 ч., всички спят .
    Връща се един циганин, таксиметраджия и решава да сваля касите на прозорците с ъглошлайф .
    След половин час бясно рязане, пристига патрулка да провери сигнала .
    Полицаите му правят забележка .
    Отговора беше потресаващ .
    "-Да ви е.а ма..ката , да си тръгвате да не слизам долу да ва претрепя ."
    Полицаите се качват на колата и опрашват, да спят някъде .
    След 1 час рязане , циганина явно уморен спря да реже с ъглошлайфа .
    Те така, на сутринта ги видях същите полицай, седяха до патрулката и задяваха момичета от близкото училище.
    Много наперени бяха и с какви очи си взимат заплатите...
    Че и на протести ходят, да работели на две места .
    През деня да спят в патрулките, вечерта да пазят нарко пласьорите по дискотеките .
    А оправия има, на там сме тръгнали...легализация на личното оръжие.


  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Един от овчедушните..

    0 1 Отговор
    Добре ги реди Кеворк, истина е всичко , дето е назовал с истинските им имена. Лошото е, че истина казва, но не цялата... Това което третира в статията не е причината, а следствието. Въпреки, че нещата са дълбоко взаимосвързани, все пак, ако ще казваш А, продължи и с другите букви... А истината, откъм стадото е далеч по-грозна. Това овчедушие е отглеждано, торено, плевено и подстригвано в българите поколения назад, още от първия български цар, избил цвета на прабългарския род, несъгласил се да промени вярата си. Оттогава е тоя адет на управниците ни /свои, или чужди/, да подстригват ниско /откъм шията/ всяка надигнала се глава. Е, и какво остава за една вмирисана от овчедушие държава, разлагаща се на такава райска територия, каквато е България. Ами това, каквото и кроят ,,великите" нации-да се ,,самоочисти" от тая хубава територия. Не виждате ли, че тия дето дърпат конците на нашите управници правят всичко възможно, това да се случи колкото може по-скоро. Тях не ги интересува колко крадат те от народа си. По-важно е за колко време ще доведат това безкрайно търпеливо стадо до амок, до гладна смърт, или до гражданска война на етническа основа. Май само едно не им излиза в сметките -срока за постигане на тая цел. Нямат представа колко безкрайно търпелив може да бъде роба, а не им влиза в плановете сами да го колят.
    Та така изглеждат нещата в настоящия момент откъм овчето стадо: Боже, не позволявай българския род да изчезне от България...
  • 55 Емил Петров

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Кратунчо":

    Аз пък съм за свободата на словото. Според решение на Върховния съд на САЩ, изгарянето на американския флаг е проява на свобода на изразяване на идеите.

    Като тръгнеш да бесиш, внимавай да не попаднеш сред бесените!!!

    Коментиран от #58

  • 56 Дошо

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "владимир симеонов":

    А така баце.Другаря Живков може да е бил всякакъв ама е знаел как да се оправя с получовеците.Ако беше останал на власт сега в Родината можеше м....лите да са на изчезване.
    Някой ден на нас може да се наложи да изчистим България от тая сган
  • 57 Дошо

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "всяка неделя":

    Батка и ти трябва да станеш на сапун заедно с м...лите.
  • 58 fcukOFF

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Емил Петров":

    айде още един чуждопоклонник.Преди СССР сега САЩ ... За какво даваш пример с тази "Свободна страта" на извратеняци не знам?!?!
  • 59 Дошо

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "европееца":

    Ти ли ще ни наричаш цигани бе?
    Ние може да сме най-бедните в Европа, но не крадем, не убиваме, и не се гаврим с светите ни личности.Ти като си толкова възмутен от сънародниците си отивай в Столипиново да рахатуваш с братята ти м...ли

    Коментиран от #65

  • 60 Пламен

    1 0 Отговор
    Дали дойде време и циганите да имат задължения,а не само права.
  • 61 киро

    1 0 Отговор
    къде са сега продавачите на имоти в София, които искат по 800 евро на квадрат , щото сме били европейска столица:)
  • 62 Петар

    1 0 Отговор
    Абе,братовчеде,знаеш от къде се храните?Та рогаете на ляво и на дясно.
  • 63 Кратунчо

    1 0 Отговор
    Върховният съд на друга държава си е за там.
    Тук има нужда от здрава ръка и ред , а ги НЯМА ...
    Много жалко , че от всичко само "бесенето" ти прави впечатление.
  • 64 boris

    1 0 Отговор
    Интересно е как ще гласуват българите на изборите през 2013.
    Ако пак гласуват за БСП , СДС и ГЕРБ значи са страхливи овчици.
    Събудете се българи!
  • 65 европееца

    0 1 Отговор

    До коментар #59 от "Дошо":

    Дошо кой им прибира боклуците пред къщите на западняците бе?
    Коли от скрапа, телевизори, печки, ......, дрехи втора употреба. Българите имат забрана да работят в нормалните държави, работим само най гнусната и долна работа, на която се хващат само най бедните имигранти.....
    На приказки големи на дела никакви, значи не ти пука защо хора пенсионери живеят с по 150 лв пенсии и ровят по кофите, защо млади семейства изнемогват, защо се гаврят с нас като с роби с някакви смешни заплати. Най големите крадци са тези в Парламента не циганите.
    Не всички цигани са престъпници и е грешка да обвинявате тях, защото докато си грачите по циганите, ония батковци с дебелите вратове прибират парите ви, вдигат ви цените .....
    Кога ще протестирате срещу мизерния начин на съществуване?
    Какво стана с цените на горивата, скачахме малко и тва е, старата песен на нов глас..........................
    Само ви залъгват с разни цигани, докато обедняваме с всеки изминал ден, затварят фирми, българите бягат масово, положението е трагично.
    Да се упрекват само циганите е едностранчиво, защото цялата държава липсва, има само кражба и лъжи, не ви ли писна вече....
  • 66 борис

    1 0 Отговор
    Не виновен този ,който яде баницата, а този ,който му я дава!
  • 67 fak

    1 0 Отговор
    Ей циганенца
    вие ли ще скверните портрети бе келемета само ви пусна ще ви чупим главите
  • 68 борис

    1 0 Отговор
    В едно е прав европееца;най-големите цигани са в парламента и от там идва всичко!
    Трябва като гърците!

    Коментиран от #69

  • 69 европееца

    0 1 Отговор

    До коментар #68 от "борис":

    Ами тва се мъча да обясня на първосигналните типове, надявам се, че с твоята по кратка формулировка ще разберат какво имам предивд.
    Просто са объркали мишените на гнева.
    Трябва да се взима пример от Гърция, точно така.
  • 70 embraco

    1 0 Отговор
    за м...лите смъртни присъди
  • 71 crazylegs

    0 1 Отговор
    Eii Eii tfa 4e car kiro li e kaf e tam. E i teq trima i drugi m...li sa negramotni i qko tupi ne zna4i 4e trqbva da stradame vsi4ki cigani ne e pravilno. :)
  • 72 Кирил Стоименов

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "oh в ада":

    Всички цигани на сапун,е това е истината
  • 73 даниел данков

    1 0 Отговор
    в едно българскосело няма цигани понеже тамживеят власи ате негитърпят
  • 74 даниел данков

    1 0 Отговор
    а между другото в индия циганите мият и живеят в кенефа навън ако излязат та свършва всишко за тях

  • 75 даниел данков

    1 1 Отговор
    боико борисов даим обърне внимание ане да съди ванко 1 за песен
  • 76 ВЕЧЕ КАЗАХ НА КЕВОРК

    1 1 Отговор
    Привидно си прав-но защо плюеш станишев-нали бе слуга на баща му к-н агент.Нали ти спомогна за затваряне на арменското училище,нали ти........................
  • 77 Кратунчо

    1 0 Отговор
    Има ли някой , който още да си мисли , че политиците ще оправят България? Щото 23 години вече пада яко "оправяне" ...
  • 78 Антидявола

    1 0 Отговор
    ТЕЗИ ГР.ЗНИ М...ЛИ, ЗАЩО НЕ ВЗЕМАТ ДА ПУКН.Т И ДА ОТТЪРВАТ СВЕТА ОТ БЕЗСМИСЛЕНОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ. ТОВА СА ЕДНИ ТРОСЪЦИ, КОИТО БИ БИЛО УДАЧНО ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ С ПРЕПАРАТА "РАУНДЪП". КЪДЕ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО, КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА, КЪДЕ Е СЪДА КЪДЕ СА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ИМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ И РАЗДАДАТ ПРАВОСЪДИЕ ???
    АКО НИЕ НАПРАВИМ СЪЩАТА СНИМКА С ПРОРОКА МОХАМЕД, КОЙТО ТЕ ТАКА ТАЧАТ СПОРЕД ВАС ТОВА КАК БИ СЕ ОТРАЗИЛО И КАК БИ СЕ ПРИЕЛО ОТ ЧАЛМИТЕ ??? ЩЕ НАДАДТ ВОЙ ДО НЕБЕСАТА. АМА ТЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И НАЙ ГАДНОТО Е, ЧЕ ТОВА ЩЕ ОСТАНЕ ЕЙ ТАКА БЕЗ НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА М...ЛИТЕ. ЗАЩО ТАКА ??? ДОРИ БАЩАТА НА ЕДИНИЯ Е НАПРАВИЛ ИЗКАЗВАНЕ, ЧЕ КОЙТО БУТНЕЛ СИНА МУ ЩЯЛ ДА КОЛИ. Е КОЙ Е ТОЗИ М...С.Р, ЧЕ ДА ОТПРАВЯ ТАКИВА ЗАКАНИ ??? ТОВА СПОРЕД НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ЧЛ.144, АЛ.3. ЗАЩО И НА ДЪРТИЯ М....Л НЕ СЕ ПОТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ??? ЗНАЧИ ТЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И ТО БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЕ ОБАЧЕ, АКО БЪЛГАРИН НАПРАВИ НЕЩО СПРЯМО ТЯХ НЕЗАВИСИМО, КАКВО ВЕДНАГА ЩЕ ИМА НЯКАКВА РЕАКЦИЯ ОТ НЯКОЙ ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ. ЕТО ТОВА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ И РАСИЗЪМ СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ.
  • 79 Реалиста

    1 0 Отговор
    Гнус ме е от тези циг.ни. Дано всевишния ги вземе при себе си барабар с целите им родове, защото инъче ако продължават така не знам до кога ще издържат нервите на българина. А той тръгне ли един път тогава ще им стане страшно. То е ясно, че държавата тоест партиите си ги отглеждат, пазят и толерират, защото ги използват при изборите за гласоподаватели и няма да вземат законосъобразните мерки спрямо тях, каквото и да направят тези амеби.
  • 80 ивайло методиев

    1 1 Отговор
    Нямам думи просто ... заслужават разстрел...
  • 81 Hitler

    1 0 Отговор
    Циганите са като гадна чума, като една ужасяваща болест. Тяхното съществуване е паразитно и безсмислено. Време е вече да бъдем излекувани от тази чума. Смятам, че лекарството против тези три мърши е да се предприемат драстични мерки. На единият трябва да му бъде отрязан х.., на другият езика, а на третият двете ръце. По този начин ще сложим началото на една революция, в която циганите да разберат, че не искаме да бъдат малцинство, а направо да изчезнат от държавата на БЪЛГАРИТЕ. Трябва да се вземат крайно радикални мерки за унищожението им. Всяка пирамида има свой връх. Нашата пирамида, в този момент достигна върха. Търпението ни е изчерпано във върхова стойност. Боклука трябва да бъде изчистен напълно. Стига сме слушали Европейските държави, че сме дискриминирали циганите. Нека сложим край на тази манипулация. Време е да послушаме себе си, защото ние страдаме от тяхното съществуване. Много думи се изказаха, но не се предприеха действия. Преди година българите се опитахме да се изчистим от циганите, но естествено Правителството застана на тяхна страна и пазеше гърбовете им. Опитахме се, но не ни позволиха. Защо ли? Защото нашите данъци отиват в тяхния джоб, а българските висшисти или се превръщат в просяци или напускат държавата. Ние сме помийната яма на Европа!!!
  • 82 Камен Ангелов

    1 1 Отговор
    Лично до г-н Кеворкян и б-к Стандарт: Темата за светините и националното достойнство вълнува всеки морален човек. Само, че моралният човек също така не би се загледал дали са цигани, арменци или евреи на снимката. Съществен и недопустим е акта на оскверняването им. За това тази статия ми е точно толкова гнусна, колкото и причината да бъде написана и публикувана.

    Коментиран от #111

  • 83 zzss/

    1 0 Отговор
    Това са трима циганина които заслужават да ги направат на съпун.

    Коментиран от #85

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Ежедневник

    0 1 Отговор

    До коментар #83 от "zzss/":

    Защо пък да не заслужаваш и ти такива работи, щом не знаеш, че се пише правилно САПУН?
  • 86 Батман

    1 0 Отговор
    ние даваме баница на правителството зада допускат такава гавра и ние ако има българи или сички са станали чужденци и гости в булгария а за тази гавра заслужават да отидат да чукат камани на беляне
  • 87 Мария Атанасова

    1 0 Отговор
    Намразих циганите и имам сто причини за това.Ще намразя и държавата си,ако не НАЛОЖИ реда и закона с цялата им сила.Тези от циганите,които работят и живеят от труда си,няма от какво да се боят.Но цялата останала сган,която краде,лъже,дои държавата с един куп деца,които не учат,сган,която не иска да се нарича българи,но обикаля света с български паспорт и кара нас да се срамуваме, тази сган,която се пременя с бели роби,пуска си бради като талибани и заплашва с терор,тази сган трябва да се озапти. Прав е Кеворкян,че Бойко Борисов поне веднъж трябва да бъде премиер не на всички в България,а на тези,които се чувстват българи и милеят за страната си.Ще бъде напълно достатъчно.Нека си припомни как защити един кмет на с.Галиче,който беше вързал крадеца насред село с табела на гърдите,и докато правозащитниците пищяха неистово,Борисов го защити и попита "Защо,да не го е обидил?"Тогава той наложи справедливост.Да го направи и сега.Но за да бъдат свободни да се справят с циганското насилие в държавата,най-напред трябва да се въведе образователен ценз при гласуване.След като не изпълняваш задължението си да се образоваш,губиш право да гласуваш.Така никоя партия няма да котка тази група кърлежи и всички заедно могат да ги озаптят.И да се въведе трудова повинност.Хилядите малки кражби,които се водят малоценни или нещо подобно и не водят до съд,да се отработват.Ама защо аз трябва да давам акъл на властта?Това не го ли знаят и могат?
  • 88 delko

    1 0 Отговор
    kak biha reagirali m...lite ako na snimkata be alah ,i u4enicite sa bg.
  • 89 denis

    1 0 Отговор
    dano stanat na supyn
  • 90 681

    1 0 Отговор
    давам 2000лв за бащата!
  • 91 681

    1 0 Отговор
    там виждам причината!
  • 92 681

    1 0 Отговор
    на един от портретите е наложилия християнството в българия,
    на другия е човек посветил живота си на българия!
    СТАНИ НАРОДЕ ......
  • 93 ЛУДИЯ

    1 0 Отговор
    КЕВОРК КЕВОРКЯН Н Е В Е Р О Я Т Н И Й :)))))))) БРАВО !!!
  • 94 Т.Тодоров

    1 0 Отговор
    Някой знае ли къде е Ботевград? Може би повечето от Вас знаят,а за останалите ще кажа,намира се на 60км северозападно от нашата китна столица - София.Само на такова разстояние от столицата става РАЗВРАТ...или просто проституиране. Но някои от Вас ще кажат,че и в студентски град и на околовръстното на София става същото.. Само,че проститутките са от ромски произход. Какво пък,а - голяма работа!? Да,ГОЛЯМА е!.. Тези труженички изкарват достатъчно пари на главния път Е79,за да изхранват цял квартал с около 5000 роми. Сега този квартал е пълен с богаташи само със скъпи коли.. Полицаите правят задържане на част от "работливите" момичета,но след 24 часа отново са на "работа".. НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ! А от това страда цял град - ние българите сме тормозени,а те са готови винаги за саморазправа. Много власт - това им е дадено и никой от скапаните политици не можа да предложи закон ЗАБРАНЯВАЩ ПРОСТИТУЦИЯТА... Дори когато идва Жандармерия или ГДБОП да направят проверка на "по-скъпарските" имоти,нищо не намират - каква ирония. Преди всяка проверка,цял ЧАС преди да дойде от София,те знаят и крият всичко незаконно.. Чудите ли се как така знаят? Много просто,та нали шефа на местното РПУ е "техен човек".Заради скапаните управници,които мислят само за себе си,страда цял град. Това което ще бъде България в зловещите бъдещи прогнози,а именно ромска държава,започва от тук в Ботевград. Питам се какво щяха да имат ако преди няколко години беше приет такъв закон? Питам се какво ще стане ако сега го приемат? Дали ще се промени нещо.. или твърде късно..
    А дали страха на българите и самочувствието на местните роми,вече не са оставили своя необратим белег? Циганските малцинства,трябва ли да ги наричаме с тази скромна дума "малцинства" при условие,че ние сме изчезващия вид?.. Няма ли да има най-накрая последствия най-накрая?
  • 95 Дарина

    1 1 Отговор
    Господа модератори, имам предложение. Нека има поне един български сайт, за който българският език да е свещен! Нека да бъде изтриван всеки коментар, колкото и смислен да е той, ако има "зада", "сички", "съпун"
  • 96 факт

    0 1 Отговор
    Кеворк ако разбере, ще имате проблеми. Така неслопосано написана статия го унижава. Къде е този Сталин, за когото говорите? Или тествате колко злобен и необразован е българина.
  • 97 Bat misho

    1 0 Отговор
    искам да напрая нещо по въпроса ако някой нещо организира ...нито зная къде е дъртия коляч нито как да го намеря .нито въри да ида сам . добре обучен съм в родната армия и съм готов да воювам за българия и бъдещето на децата си ,както го направих докат имаше разградска република. пари не ща .

    Коментиран от #107

  • 98 Некой си

    1 0 Отговор
    Е те тва е бъдещето на нашта родина.Колко добре е показано на снимките,че всички революционери са мрели за е тази сган.Ма нищо кво да се прави поне белким тея кат провъзгласят новата република М...листан,да знаят кво да я правят.И друго е жалко,че такава могъща империя каквато е била Османската,не се е опитала да затрие местното население(българското, колкото и да се твърди противното)а некви индийски скакауци ще го постигнат.Анатема също така и на непрокопсаните римляни дет са ги докарали в тез земи(то пък между другото Господ е наказал италианците с италианската мафия).
  • 99 Japoneze

    1 1 Отговор
    ТОЛКОЗ ЛИ НЯМА ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН В ПАРЛАМЕНТА И ДА ИЗПОЛЗВА СЛУЧИЛОТО СЕ ЗА ВЗЕМАНЕ НА КРУТИ МЕРКИ ЗА ОПАЗВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ВСЯКАКВА ПРОВОКАЦИЯ НА ВСИЧКАТА ТАЯ СГАН-ЧУДЯ СЕ НЕ ИСКА ЛИ НЯКОЙ ДА ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА СЪС НЕЩО СМЕЛО И МЪЖКО,ИЛИ ЩЕ ГИ ЗАПОМНИМ КАТО БЕЗХАБЕРНИ,БЕЗЛИКИ,НЕРЕШИТЕЛНИ ПЛУЖЕЦИ.
    СРАМ МЕ Е ЧЕ ЩЕ НИ ЗАПОМНЯТ КАТО НАРОД ОВЦА-БЕСЕН СЪМ-САМО СТРАХЛИВЦИ ЛИ ИЗБРАХМЕ В ТОЯ ПАРЛАМЕНТ-УДАРЕТЕ ИМ ЕДИН ТЕЖЪК ШАМАР НА ВСИЧКАТА СГАН -ДА СЕ ОТСРАМИМ -ЦИГАНИНА Е НАГЪЛ,САМО ПО РЪЖЕНА СКАЧА ТОЙ-АМИ ДАЙТЕ ИМ ГО-ИНАЧЕ ЛОЩО НИ ЧАКА-ИНСЦЕНИРАЙТЕ НЕЩО ЗА ПРЕД ЕВРОПА И ИМ СТЪПВАЙТЕ НА ВРАТА ДОКАТО Е ВРЕМЕ.
    ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ОТ ЧУЖБИНА ДА ГЛАСУВАТ САМО ЗА ПАРТИЯ КОЯТО ЩЕ ГАРАНТИРАНЕ НАЦИОНАЛНОТО ОЦЕЛЯВАНЕ-ДА РАБОТИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ГОРДОСТ В ПОКОЛЕНИЕТО ЧЕ Е БЪЛГАРИН-РАЗЕДИНЕН Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕГА Е МОМЕНТА ДА СИ ПОМАГАМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ-ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ-НЕ СЕ МРАЗЕТЕ-ДА БЪДЕМ ПО СПЛОТЕНИ ПОМАГАИТЕ НА БЪЛГАРИ МАЛТРЕТИРАНИ ОТ М...ЛИ.
    ЦИГАНИНА МОЖЕ ДА БЪДЕ "ОПРАВЕН" МНОГО БЪРЗО И ЛЕСНО И ТО
    "ЗАКОННО" ПО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ НОРМИ!

    Коментиран от #100

  • 100 Ботев Пд

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "Japoneze":

    Ами, няма! Там само трупат лой и пачки!
    Дори не се сещат, че това скоро ще им се струпа и на техните глави!
  • 101 Japoneze

    1 0 Отговор
    ТРУДОВОВЪЗПИТАТЕЛНИ ЛАГЕРИ-ДА СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ,И НЕКА ДА БЯГАТ-НА ОХРАНАТА ПО ЕДИН КАЛАШНИК СЪС ЗАГЛУШИТЕЛ-НЕКА ТЕЗИ ДА СА ПЪРВИТЕ "ГОСТИ"- ДАЖЕ ПОИСКАЙТЕ ПАРИ ОТ ЕВРОПА ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО ИМ-ДА ГИ ИНТЕГРИРАМЕ В ТРУДОВИЯ ПОЛЕЗЕН ОБЩЕСТВЕН ЖИВОТ,НАЛИ ТРЯБВАЛО ДА УЧАТ-Е,ЩЕ ГИ "НАУЧИМ" НА ТРУД И ЩЕ ГИ "ОБРАЗОВАМЕ "-САМО ТОВА Е НАЧИНА.
  • 102 Адолф Хитлер

    1 0 Отговор
    Тези въглени още ли са на свобода бе?
  • 103 Виктор

    1 0 Отговор
    Кеворк е арменец и като такъв НЕ МОЖЕ да бъде съден за "етническа омраза", защото Е от арменското малцинство! Това му дава възможност да мисли и говори СВОБОДНО и е един от малкото които ще кажат това, което мислят. Какъв парадокс - в нашата родина да не можеш дори да кажеш това, което мислиш, ако си с български корени...
  • 104 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "всяка неделя":

    Леле че си про-о-о-ост Ама про-о-о-ост
  • 105 The Bear

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "европееца":

    Ей - ти някога имал ли си работа с цигани бе?! там където няма расизъм - държавите са слаби и замиращи (дори да са били силни преди това) - примери много - ето и как се загуби идентичността на повечето европейски държави.... Ако в Европа нямаше всякакви други навлеци от ниско развити (икономически и културно - интелектуално) страни и прослойки, то картинката щеше да е далеч по-добра. Няма кво да коментирам, освен че приказките ти са просто речева плява бълната от празна кратуна - нямам думи да изразя възмущението си и учудването си от мисли като твоите
  • 106 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Кратунчо":

    Кратко, ясно, просто, логично - браво!
  • 107 СПЕЦНАЗ

    1 0 Отговор

    До коментар #97 от "Bat misho":

    Служил съм парашутист 1996, тогова м...те ги беше много страх от нас, ама и военните ни бяхя луди българи, и имаше доста бити м...ли ама никой не ни се караше, даже се кефиха :))
  • 108 Гост

    0 1 Отговор
    http://spasspasov.com/?p=1089
  • 109 Ганчев

    1 0 Отговор
    Трябва да се сложи край на това безхаберно управление и беззаконие!
    Тия РЕГЕНЕРАТ-чета на снимката трябва да бъдат сложени на място. Държавния ТРУП започна много да смърди. Единствената система, която функционира в тази "държава", това е данъчната система и обслужващата я администрация. Хората това не ги топли, за да имаме държава са нужни още работещи здравна, образователна, правна система и основния двигател- икономика. Такива не виждам в наличнос, или поне не работят рентабилно. Хубава работа, ама българска, вече започвам да се срамувам от това, че съм българин...
  • 110 към 108

    1 0 Отговор
    ХИТЛЕР за такива като тебе!!!!

    Дано бъдеш газен и пребит от любимците си - МРЪСНИТЕ ЦИГАНИ, които толкова обичаш!!!

    Коментиран от #112

  • 111 The Bear

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "Камен Ангелов":

    Абе мисли с кифича си бе, това е характерно именно за циганите - правят го навсякъде, и правят точно това което е писал Кеворк в цялата си статия - даже не е успял да изреди всичките им изцепици.... Кой друг ще го направи - арменец ли, грък ли, иранец ли (примерно) - мисли преди да приказваш бе - ти циганин на живо виждал ли си бе!? Я иди изкарай 1-2 часа в някоя циганска махала и после ще говорим за светогледа ти .... ако можеш да говориш да :)))
  • 112 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "към 108":

    .... и да не му го вадят от скверната уста предателска! да продължа аз..... и много може да нареждам още както съм се запалил......
  • 113 tisss

    1 1 Отговор
    Все някой трябваше да го изкрещи на висок глас - това си мислех, докато четях "тази дописка" на Кеворкян. Друг да бе писал, властта би го навряла в кучи г.з; Кеворкян обаче едва ли (извоювал си е да се съобразяват с мнението му), макар и да не съм сигурен, че няма да се намери демагог или слуга на демагози в българското Народно събрание, който да свърши черната работа.
  • 114 зорбас

    1 0 Отговор
    всички плямпате , а никой се не сеща че има огромен демографски проблем.от 20 год. на 2 ма българи се раждат по 1.5 деца. а на 2ма роми по 5 деца.така през 2012 те вече са близо 800- 900 000.за справка Уикипедия.България е на 1во место в Европа по брой роми по глава на население.сами сметнете какво ще е до 2020год.
    P.S. Майката му е да правим повече качествени българчета и да им ограничим до макс. помощите.те затова се роят като плъхове,
  • 115 zhegataaa

    2 1 Отговор
    Няма друг!!! Браво, г-н Кеворкян!!!
  • 116 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    В БЪГАРИЯ СЛЕД РОМИТЕ ,АРМЕНЦИТЕ СА НАЙ МРАЗЕНОТО МАЛЦИСТВО ,КЕВОР ДА НЕ БИ ДА СЕ ЗАСТРАХОВА ОТСЕГА
  • 117 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    ТОЯ МЕЧОК НАЦЯЛО Е ИЗПЕРКАЛ ,НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ ДАДЕ ЕДИН ХАЛОПЕРИДОЛ,МЕЧО ТОВА Е ЛЕКАРСТВО КОЕТО ТИ Е НУЖНО СПЕШНО ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОНИЯ ИРАКЛИ НЕ ТИ ПИШЕ ПОХВАЛИ ВЕЧЕ И СИ РАЗТРОЕН НАЛИ

    Коментиран от #122

  • 118 свети петар

    1 1 Отговор
    тия цигански к...лета ще ги насе4а с неджака
  • 119 Адолф Хитлер

    1 1 Отговор
    Кеворк е една мишка и само плямпа високопарни фрази по телевизията.Защо не стане и да отиде в засегнатите родопски региони и да види на място какво е положението и с цигани и с помаци.Надписите в ресторантите и магазините са на турски.Само Волен Сидеров ще ги оправи тези отцепродавници.Също и Боян Расате.България е на Българите и няма да търпим никаква зган да ни дава наклон как да живеем.Затвори трябва да се строят в тази държава а не пътища.
  • 120 очитело

    2 1 Отговор
    Страх ме е от това, което има да става. Природозащитници, цигански защитници, омразни хелзински комитети, кънчевци и къневски. Кой ще защити българите? Браво на Кеворк.
  • 121 радион радоев

    1 1 Отговор
    Кеворк / ти си велик!!!
  • 122 The Bear

    0 1 Отговор

    До коментар #117 от "Христо Ковачев":

    О-о-о - намерил се кой да ме окачествява:) Ти трябва да се казваш Цветан Саксийски мой човек - от полата на мама пускал ли си се!? Или вече да, ама до прага на дома!? И не - от хапчетата които взимаш ти не ща - виждам ти на какво си заприличал:) Иначе няма от къде да ги знаеш тези медикаменти - лекар или фармацевт трябва да са много химически или религиозно дрогирани, за да не виждат по-далече от носа си!
  • 123 Христо Ковачев

    0 0 Отговор
    МЕЧО ПУХ ,МНОГО МЕ КЕФИШ ,А И СИ АКТИВЕН ДРАСКАЧ В ФОРУМА ЗАТОВА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ТЕ ДРАЗНЯ УСПЕХ В ЖИВОТА,И ДА НЕ СИ ЗАБРАВИШ ХАПЧЕТАТА НАЛИ

    Коментиран от #124

  • 124 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #123 от "Христо Ковачев":

    ... А ти не ме кефиш - интересно във форум от коментари по статия, засягаща силата на "циганския" проблем на България и лошите му перспективи за развитие (касаещи във всички аспекти живота на нормалните хора в БГ), ти си позволяваш да се кефиш!? Държиш се като щраус с глава в пясъка ..... изолираш се и отказваш да приемеш действителността - не съм специалист и не знам как точно се казва диагнозата ти, но съм сигурен че ще ти предпишат нещо ако си обърнеш внимание и отидеш на преглед...
  • 125 Христо Ковачев

    0 0 Отговор
    ДНЕС ХОДИХ НА ЛЕКАР ,НИЩО НЕ МИ ПРЕДПИСАХА

    Коментиран от #126

  • 126 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #125 от "Христо Ковачев":

    Горкия - сигурно щото здравната каса не поема такова лечение (ако си осигурен въобще)! Трябва първо да уцелиш специалист, после да станеш симпатичен на доктора или да си "кихнеш", за да ти обърне внимание, ама ако не си направил второто, нямайки и шанс за първото - губиш! Оставаш си такъв! Ако си толкова на зор - съпругата ми е лекар - все ще те уреди при някой неин колега...... Не ме кефиш, но аз съм милостива душа, и ако си бялхристиянин, може да те огрее.... Пък може и аз малко акъл да ти "налея" преди това, та да спестиш време и разходи за лекар:)
  • 127 Христо Ковачев

    0 0 Отговор
    НАПРАВО НА ДОКТОРА ДА МУ НАПРАВЯ ЕДИН ДУДУК ТА БЕЛКЕМ МЕ ПРЕГЛЕДА А
  • 128 The Bear

    0 0 Отговор
    Ти нали нямаше да ме дразниш повече!?
  • 129 Христо Ковачев

    0 0 Отговор
    последния ми коментар не се отнася до теб ,СИГУРНО РАЗВИВАШ ПАРАНОЯ МЕЧО ПУХ
  • 130 Добринка

    0 0 Отговор
    г-н Кеворкян, един колега ме попита, каква бих искала да бъда в следващия си живот?
    Казах му, че искам да съм умна поне колкото Кеворкян.
    О, той е много умен