Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 12:42 5 646 16

Владислав Панев: ЕНП - най-големият враг на Европейския съюз

  • енп-
  • владислав панев-
  • ес-
  • върховенство на закона

Даже Льо Пен, Фарадж и Алтернатива за Германия не са толкова вредни, защото мнозинството гледа на тях като на клоуни

Владислав Панев: ЕНП - най-големият враг на Европейския съюз - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Владислав Панев във "Фейсбук"

ЕНП - най-големият враг на Европейския съюз. Никой друг не може да нанесе такива щети на репутацията на общността, колкото пресметливите бюрократи, които не смеят да заявят позиция, за да не загубят няколкото гласа на бойкоборисовите покемони.

Даже Льо Пен, Фарадж и Алтернатива за Германия не са толкова вредни, защото мнозинството гледа на тях като на клоуни. Великобритания не напусна заради Фарадж, напусна заради такива като Вебер.

Стотици хиляди българи - от дребния бизнес, работещи, всякакви хора, губят доверие в ЕС. Защото виждат надпреварата в красноречие, която не променя нищо. Напротив, новите регулации им стъжняват живота.

Адмирации за нашия евродепутат Радан Кънев. Знае за риска, че кафявите медии ще го обявят за национален предател, но въпреки това поставя на масата проблемите и решенията. Нищо, че го заглушиха.

В такава среда виждаме кои са ни приятелите. Зеленият Даниел Фройнд ясно заяви, че еврофондовете захранват мафията в България. И не само тук. Те са структурния проблем. Затова не можем сами да си решим задачата. Защото се бием с вързани ръце, докато противникът играе с белязани карти.

Стратегически приятели са ни и Пестеливата петорка с говорител Марк Рюте. Техните цели ще съвпадат с нашите за дълъг период от време.

И големият въпрос е за това как ЕС да бъде силен, приобщаващ, справедлив и значим. За мен е като се върне към базовите си ценности. Свобода на движение на стоки, хора, капитали. Заради това растем, макар и с много под потенциала си. Но можем много повече. Стига да си развържем ръцете и започнем истински да творим.

А не да пишем проекти.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    38 9 Отговор
    Сега ЕНП е с180 депутати,а след изборите ще са 18.ха ха ха

    Коментиран от #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Фактъ

    47 10 Отговор
    ЕНП е тумора на ЕС !!!
  • 5 Страничен

    45 8 Отговор
    Всички знаят на какво е сборище ЕНП!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Европейски

    9 47 Отговор
    Поредната червена, безмозъчна въшка от "Да, БКП" пуснала миризлива гадост в нета. Никои сте и все по-никои ставате. ЕНП е неизмерима за едноклетъчните ви мозъчета политическа величина. На вас и БКП ви е много.
  • 8 Шкафбанк

    29 5 Отговор
    Клон ЕНП - Шкафбанк ви уведомява, че дивиденти, ще се изплащат на Коледа !
  • 9 Обиден българин

    38 1 Отговор
    Беше ми обидно да ги слушам,ако може да се каже ,че имаше звук.Даже проблемите със звука показаха итнолението-пренебрежение.Те знаят ,че всички българи искаха да чуят речите им.Но нарочно ги претупаха при липсата на звук.Много посредствени,повърхностни,колкото да се каже нещо.Яд не беше ,че си губя времето да гледам уреден мач.Този Вебер е обигран играч,който мисли,че му се връзваме.Г-н Вебер,слушаха ви грамотни,честни хора ,които ви издържат с данъците си без да участват в далавери.Вие ни се присмяхте и защитихте престъпен режим.И недейте да ни учите кога ще са изборите.Тази паплач-тулупи ще бъде изметена скоро и няма вие да ни определяте кога .Аз пък си мисля,че вие за нищо ставате и се чудя как сте попаднали там
  • 10 Наблюдател

    24 2 Отговор
    С мълчалива подкрепа за корупцията в лицето на нейни членове като ГЕРБ, а и финансирането и ЕНП реализира тотално падение в ЕП! Така на практика се видя че това е всъщност широко рекламираната "Европейска ценностна с-ма"!
  • 11 МУТРА ЗАТВОР

    26 2 Отговор
    ЕНП И БОЙКО НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ...... ТОЗИ МУТРОКРАДЕЦ И ЕНП Е НАШИЯ ВРАГ №1 ....... ПОВТАРЯМ ЗА ТРЕТИ ПЪТ -- №1 .
  • 12 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    ГЕРОИЧНО ПОЗА ОТ ЧОВЕК -КОЙТО ТРЯБВА ДА ТВЪРДИ : " НЯМАМ АФРИКАНСКА ЧУМА- НЕ СТРЕЛЯЙТЕ - НЯМАМ АФРИКАНСКА ЧУМА " !?!?
  • 13 гост

    8 16 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Най-големия враг на Европейския съюз винаги са били комунистите и русофилистиците ! Това го знаят и малките деца ...
  • 14 Анонимен

    1 0 Отговор
    ЕНП ке падне, да живее жената с голямо Ж, родила 7(седем) дещица годпожа УРСУЛА. Бъдете Здрави, Българи по Света и в БГ. Това е най-голямото богатство. Нека имат, нека крадат.. Щом това ги удовкетворява.. Замъци, яхти и сие.. Бг е бедна, а къщи на запад, гърция и къде ли не, но не само бб, а от как свят светъва се краде.
  • 15 ЕНП са като ГЕРБ

    1 0 Отговор
    В Герб почти всички са деца и внуци на корумпираните и престъпни служители в БКП. В ЕНП почти всички са деца и внуци на корумпирани и престъпни служители в НСДАП (Хитлеровата партия)
  • 16 Хах

    1 0 Отговор
    Крайно време бе Дб да признае, че няма нищо общо с десните.