Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 14:43 20 901 217

Евробюрократите презират България и българите

  • дебат-
  • еп-
  • ес-
  • българия-
  • върховенство на закона-
  • резолюция-
  • манфред вебер-
  • енп

На голяма част от евродепутатите просто не им пука какво се случва в България

Евробюрократите презират България и българите - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Дошло е времето проевропейски настроените хора в България да спрем безпрекословно да се кълнем в този Европейски съюз. Меко казано и малко закъсняло. Негативните сигнали ги получаваме много отдавна, но както в Брюксел си затварят очите за мракобесието и пладнешкия грабеж у нас, така и ние си затваряхме очите за лицемерната и импотентната същност на евробюрократщината. Е, вчерашният дебат окончателно свали картите на масата.

Европейският съюз днес е срам за Стария континент, абсолютно жалка и безполезна структура, която трябва да се разформирова и преоснове наново. Точно както българското МВР. И точно както МВР презира българските граждани и е готово да ги пребие по заповед на която и да управляваща върхушка, така и бюрократите в Брюксел ни презират, пък и ни бият, но не с палки, а с камшика на безразличието.

Откъде ли да започнем, за да преразкажем в обобщение възмущението си от вчерашния позор, сътворен Европейската народна партия?

Каква демокрация, бе, каква свободата на словото, след като ЕНП бламира свой собствен член, който на всичкото отгоре е един от инициаторите на дебата за България, само защото щеше да изобличи грозната реалност в България? За тези, които не са разбрали, Европейската народна партия изключи Радан Кънев от дебата за страдащото върховенство на закона в Родината ни. Като, разбира се, за сметка на това даде думата на представителите на ГЕРБ в ЕНП - Андрей Новаков и Андрей Ковачев.

Залата беше почти празна. И не, всякакви оправдания с епидемиологичните мерки няма да минат. Просто на голяма част от евродепутатите не им пука какво се случва в България.

На всичкото отгоре през почти целия дебат имаше кошмарни технически проблеми, а в същото време Европа не спира да говори, а и да дава милиарди за дигитализация.

Няколко думи и за този комичен индивид Манфред Вебер, председател на групата на ЕНП в Европарламента. В момент, в който той грубо цензурира Радан Кънев, си позволява да говори за свободата на медиите в България и да заяви, че Бойко Борисов я пази. Това е комедия с елементи на трагедия и не е сигурно кое е по-лошото - Манфред Вербер да си няма хабер от реалността в България или да се прави на ударен в услуга на общия партиен интерес. Добре ще е да прочете няколко разследвания на Биволъ за кражбата на еврофондове в България, а след това да обиколи страната ни и да види как разни кметове, кметчета, кметици и общински съветници са си построили палати с басейни... Познайте с чии пари?

Добре е да отиде и в Нова Загора, за да научи, че стъклата на автомобила на една опозиционна общинска съветничка са били изпочупени, тъй като дамата си позволява да протестира срещу нетърпими миризми и предполагаемо влошено качество на въздуха в града. А понеже от Европейската комисия казват, че всеки има право на мирен протест, то е добре те също да отидат в Нова Загора, за да научат как протестният плакат на една европейска гражданка е бил разкъсан от трима господа, които не могат да приемат и понесат критичен глас.

Да, малко от малко вчерашният дебат бе отсрамен от опозиционните на ЕНП - либерали и социалисти. Но, с риск от създаване на безнадежност, е редно да поставим поне под малко съмнения тяхната искреност. Защото... Дали щяха да говорят именно така, ако правителството в България беше част от тяхното политическо семейство?

Да разбием и няколко мита и клишета, с които дори цензурираният евродепутат Кънев се опита да ни успокои. Никой трезвомислещ човек не е смятал и искал Брюксел да ни реши проблемите. Всички знаем, че преимуществено съдбата ни е в нашите собствени ръце. Но, тук има едно голямо НО. При наличието на толкова много доказателства за същността на българските власти, ЕНП и европейските институции, които са силно доминирани от това политическо семейство, на принципна основа трябваше да свалят доверието си и да се разграничат от ГЕРБ. И още по-важно - да им спрат еврофондовете. Именно това ги крепи и допълнително ги мотивира да не подават оставка.

Второ, Манфред Вебер казва, че правителствата се сменят чрез избори. Добре, хубаво, но отново опираме до това, че е добре да дойде и от първо лице да се убеди, че изборите в България са почти същите като тези в Беларус.

Тук някъде идва въпросът... Защо въобще ни приеха в този съюз? За да пазим външната граница, за да избягат с 200 от страната множество нормални и кадърни хора? Все по-вероятни са тези предположения, особено с оглед на това, че България беше приета в ЕС, въпреки че не беше покрила много от ключовите критерии, както и с оглед на лъсващите днес безпринципност и лицемерие.

Със сигурност днес българските граждани разбираме Брекзит с една идея по-добре. Макар и обстоятелствата във Великобритания да будят определени други съмнения. А в контекста на тези съмнения е много важно да отбележим, че: ''Стратегически партньорства'' с недемократични азиатски режими не са никаква алтернатива на Европейския съюз, защото развалата, генезисът на корупцията, идва точно от там. А нали точно срещу това протестираме днес?

Доброто бъдеще е в силни европейски политически лидери, в това число и български, край на бюрократщината и институционалната тромавост, които трябва да бъдат заместени от активно работещи европейски институции, с непоносимост към корупцията и много по-реални, и широки правомощия. И не, тук не говорим за отказ от суверенитет, а за истински и безкомпромисен контрол на това как се изразходва всяко едно евро. Тогава крадците сами ще си потърсят друго начинание и ще улеснят и нашия избор.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 271 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    273 32 Отговор
    ЕС е тръгнал към разпад.
  • 2 Dante

    192 8 Отговор
    А бюрократите, кой и къде ги обича?
  • 3 Такава слава са ни изградили

    181 13 Отговор
    циганите и външно министерство - еднокнижник Боко чекмеджето с европари на европейските данъкоплатци.
  • 4 Последния Софиянец

    209 9 Отговор
    Тия бюрократи не са изкарали 5 лв с труд.Ние ги храним и обличаме.Оставка на всички кърлежи!
  • 5 Фффффф

    183 17 Отговор
    Винаги като се хванем с германците следва национална катастрофа,така беше след псв,все,и сега след войната с тиквата
  • 6 Ама те

    179 9 Отговор
    много отдавна ни презират, много преди да влезем в ЕС. Онзи люксембургският дядо си призна, че бил подпийнал и разписал приемането ни.
  • 7 БОЗА

    167 7 Отговор
    "Публикувано във факти.бг:
    Евробюрократите презират България и българите
    На голяма част от евродепутатите просто не им пука какво се случва в България"

    Крайно време беше нещата да бъдат наричани с истинските им имена...колкото баце и правителството му обичат българският народ,толкова и тия недомътените у брюкселско...за тях сме бреме и гледат на нас с лека но постоянна погнуса... ;-)
  • 8 Горбочов

    120 9 Отговор
    Разпада на ЕСССР е неизбежно.
  • 9 гост

    112 19 Отговор
    Как няма да ни презират ,като ние самите се презираме .Приказката за българският казан в ада не е случайна.
  • 10 Гого

    111 35 Отговор
    Презират ни защото ги превъзхождаме във всичко
  • 11 Колко

    85 10 Отговор
    му се щеше на Вебер да е на мястото на Урсула фон дер Лайен........... Даже Мара Неделчева и Борисов летяха до Германия с "Lufthansa" да го подкрепят , защото правителствения самолет бе зает , за да вози ТКП при Папата !
  • 12 О. Ч. З

    133 8 Отговор
    Англия поведе парада. И така наречената корона пандемия ще я довърши. Очаквам във скоро време като им свършат мазнините да се хванат за гушите и ЕС заминава във историята като не успешен експеримент
  • 13 АЗ БГ

    26 140 Отговор
    Здравков, добре ли си? Споменаваш за някакъв скъсан плакат, а забрави за яйцата по политолози, полицаи, сгради и т. н.. Хулите всяка вечер от башибозука на площада. Сайтовете за фалшиви новини на Сбабикян. Аман от негодници

    Коментиран от #157

  • 14 Георги

    163 8 Отговор
    Благодаря на 2020 година ! Знаете ли защо? Защото ще я помня ЗАВИНАГИ КАТО ГОДИНАТА , В КОЯТО ПАДНАХА МАСКИТЕ. Мани Борисов , той е палячо от кварталния цирк , ти виж ковид кризата - ВСЕКИ В ЕС Е САМ ЗА СЕБЕ СИ , затвориха се граници , чехи казаха , че не им пука за немци , Париж беше опразнен и от приемащ с любов арабски главорези хмм извинете страдащи емигранти , затвориха всичко и им биха шута. Унгария прави квот си иска , Турция реши да става Отоманска империя , Китай и САЩ показаха , че са готови на война , никой на никой не помага само общи лозунги за демокрацията......, която се видя ,че ако не обслужва определени интереси прераства в побой на демократично мислещите хора - Пример родната България в началото на септември , още още .....и още неща ще станат до края на годината и нека оттук нататък да спрем да живеем в лъжа , остави светът - не можем да го оправим , поне българите да се събудим.

    Коментиран от #36, #185, #195

  • 15 Какво чакаме

    105 12 Отговор
    Референдум и брекзит по български.

    Коментиран от #28

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Перо

    111 14 Отговор
    Великобритания взе правилното решение,чрез пряка демокрация и след Нова Година ще си оправи къщичката. Ползата от членството е само за държавните управленски престъпници - държавни милионери,а българина е най-бързо изчезващия индивид в света.

    Коментиран от #30, #161

  • 18 Weber

    107 8 Отговор
    Европа е доволна от този сатрап (ББ).
    Нека най-големият ни капитал - умни, млади и кадърни хора - да им ги изпращаме там, а насам те ще изпращат на сатрапа няколко сребърника от които също искат част да им се върне.
  • 19 Не се надявай

    102 8 Отговор
    Не е казано основното.А именно, че фондациите на партиите на Меркел, основна сила в Народната партия създадоха, инсталираха на власт, подкрепяха и подкрепят мутренска групировка, която те обявиха за партия за европейско развитие. Въпреки, че много добре знаеха за золумите на тартора ѝ и неговите ортаци. А целта е ясна - да имат у нас на власт едни зависими хора, които лесно ще управляват. Така че никога няма да спрат подкрепата си нея. А правата, свободите, просперитетът на хората в България са им последна грижа.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 кикоман

    81 8 Отговор
    Аз изразявам задоволство от това, че маските паднаха и сега разбираме прекрасно, че сами трябва да вземем нещата в свои ръце. Така ще стане.
    Като е толкова отлично това, което стана снощи очакваме сега Бацето да слезе сред нас, но дали...надали
    По-скоро пак ще се крие като партизанин от всички.
    Докато не го намерим.
    #къде е баце

    Коментиран от #26

  • 22 Stormtrooper

    74 3 Отговор
    Бюрокрацията на всякъде е превърната в каста. Тя е силово ведомство, но с различни инструменти. В историята само си променя фасона.
  • 23 мдаа

    29 26 Отговор
    ВOЛЪТ КAТO РИНE, ПAДA НA ГЪРБA МУ!
    .............................................................
    Резолюцията на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (LIBE) на Европейския парламент, чиито автори са Елена Йончева и Радан Кънев, настоява българските власти да направят необходимото да бъде ратифицирана Истанбулската конвенция, въпреки решението на Конституционния съд, и да признаят еднополовите бракове, пише "Епицентър". Това е записано в т.17 на текста, който не се коментира нито у нас, нито в Брюксел. Снощните разгорещени дебати в Европарламента се въртяха около протестите, върховенството на закона и борбата с корупцията. Но скандалната тема за прокарването на Истанбулската конвенция не бе засегната. ЧЕСТИТО ПРOТECТЪРИ!

    Коментиран от #55, #186

  • 24 В България

    76 5 Отговор
    ще се надигне анти ЕС движения.

    Коментиран от #124

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 мдаа

    15 51 Отговор

    До коментар #21 от "кикоман":

    баце, няма да се появи, защото го подигравахте и накарахте Милиончева и Раданчо да размирищат нещата в ЕС. За капак ЕК ви подаде отново за изпълнение на ИК. ЧЕСТИТО УМНИЦИ.
  • 27 ха ха ха

    56 7 Отговор
    И ние презираме тях... даже по-лошо, не ги смятаме за хора, а за плужеци, та, чувствата ни са взаимни мисля ;)

    Коментиран от #33

  • 28 мдаа

    26 47 Отговор

    До коментар #15 от "Какво чакаме":

    Защо не си продължил. И после влизаме в Евразийският съюз, ама и ТИ, като Курнелия от БСП си пратил синът и дъщерята в САЩ нали? Не в Русия!

    Коментиран от #196

  • 29 рутер

    54 6 Отговор
    Опитват се да обвържат евросредствата с конвенцията и това ще им е най-голямата грешка... историята е показала, че с България не бива да се ебават!
  • 30 мдаа

    19 38 Отговор

    До коментар #17 от "Перо":

    Перо недей гледа канчето на Англия! Тя е богата държава и ще се оправи. Ами ние къде сме? Защо не си продължил. И после влизаме в Евразийският съюз, обаче и ТИ, като Курнелия от БСП си пратил синът и дъщерята в САЩ нали? Не в Русия!

    Коментиран от #49

  • 31 Цеко сифоня

    75 11 Отговор
    Изпари се крехката надежда, че като в Брюксел се разбере за помията на Тиквоча нещо ще се случи. Оказа се, че сме очаквали помощ от по - голям враг. Явно ще трябва да се оправяме сами. Казано е - На вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата. Да вземем пример от Киргизстан.

    Коментиран от #35

  • 32 Матей

    58 4 Отговор
    И така,откъм ЕС НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ! Викайте неволята! Пародия на междугалактическия съюз начело с лорд Вебер--или лорд Вейдър заедно с галактическия император Урсула ван-тед Лайнен се загрижили за една далечна планетка,подивяла и върната в каменната ера.Що за извращение,изкуствена империяза постигане на някои гео-стратегически цели и тя е доказано нежизнеспособна.При първия по-силен вятър или тектоника ще се срине като колос на глинени крака.
  • 33 мдаа

    24 30 Отговор

    До коментар #27 от "ха ха ха":

    Чуствата може и да са взаимни, ама ТЕ имат пари и чакаме да ни дадат, щото сме голи като охлюви. Поне това да беше признал! Другата алтернатива е Евразийският съюз, където ще цъфнем и звържем.

    Коментиран от #39

  • 34 БУЛЗИТ И БАЙ БАЙ

    48 10 Отговор
    НЕЗАБАВЕН РЕФЕРЕНДУМ

    Коментиран от #38, #45

  • 35 мдаа

    17 31 Отговор

    До коментар #31 от "Цеко сифоня":

    Другата алтернатива Цеко е Евразийският съюз, където ще цъфнем и завържем.

    Коментиран от #181, #197

  • 36 Пацо

    69 4 Отговор

    До коментар #14 от "Георги":

    Споделям вашето мнение изцяло. Не съм изобщо привърженик на конспиративни теории но мисля че става нещо за което не знаем и се пази в тайна. Целият свят се тресе и променя . Америка ли си отива или целият западен модел ?! Нещо става обаче. Скоро ще разберем защото нещата в този вид са уродливи и са обречени.

    Коментиран от #93

  • 37 РЕАЛИСТ

    46 15 Отговор
    Сега е моментът да се появи българският Найджъл Фараж и да изведе страната извън Европейския съюз. Да се обяви референдум за Булзит и присъединяване на страната към ОНД. Само това ще стресне тези мижитурки в ЕС.

    Коментиран от #40

  • 38 мдаа

    17 45 Отговор

    До коментар #34 от "БУЛЗИТ И БАЙ БАЙ":

    И ПОСЛЕ КАКВО ПРАВИМ? КОЙ ЩЕ НИ ДАВА МИЛИАРДИ ПОМОЩИ? БАБА ТИ ЛИ, ИЛИ ДЯДО ТИ...., А?

    Коментиран от #43, #141

  • 39 ха ха ха

    49 9 Отговор

    До коментар #33 от "мдаа":

    Не е вярно, ние внасяме членски внос, който спокойно можем да не внасяме!

    BGEXIT!!!

    Коментиран от #41, #163

  • 40 реалист

    11 27 Отговор

    До коментар #37 от "РЕАЛИСТ":

    Колега нещо не си в ред. Иди се прегледай в клиниката "Свети Наум"-4-ти км.

    Коментиран от #51, #73, #198, #200

  • 41 мдаа

    2 25 Отговор

    До коментар #39 от "ха ха ха":

    нещо не си в ред. Иди се прегледай в клиниката "Свети Наум"-4-ти км.

    Коментиран от #46

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ха ха ха

    57 11 Отговор

    До коментар #38 от "мдаа":

    Без ЕС, много бързо ще възстановим икономиката си, индустрията, енергетиката и пр. защото знаем как!

    Откакто сме в ЕС - нямаме право на нищо!!!

    Коментиран от #48

  • 44 ЛЪЖЕШ

    42 8 Отговор
    Евродепутатите не презират България и българите!
    Евродепутатите презират режима в България!
    На шайкаджиите Борисов и Доган, Гешев и Пеевски!

    Бългaрcкият прeмиeр Бoйкo Бoриcoв, джипкаджията с Шкафчето,
    имa личeн принoc и в "демократизацията" на ЕС!

    Побългарена и поевропейчена демокрация по лукашенковски, в страна от ЕС!
    Невъзможна ли?
    Борисов по лукашенковски фалшифицира изборите!
    С над милион фалшиви избиратели "мъртви души"!
    Които "гласуват" за ГЕРБ и ДПС!

    ГЕРБ и ДПС са в задкулисна коалиция!
    Борисов е формален премиер, и Гешев е формален главпрокурор.
    Истинските премиер и главпрокурор са Доган и Пеевски!

    Мисирките и "политолозите" твърдят:
    "А колкото до мъртвите души, те нямат никакво значение за изборите..."

    Айде бе!
    А тогава С КАКВА ЦЕЛ
    фигурират над милион мъртви души в избирателните списъци???
    И по силата КОНКРЕТНО на кой ЧЛЕН, КОНКРЕТНО от КОЙ закон???
    Няма такъв, нали?
    Следователно избирателните списъци с над милион "мъртви души" са НЕЗАКОННИ, нали?
    Следователно и премиерът с Джипката и Шкафчето, Боко Тъпото е НЕЗАКОНЕН, нали?
    Защото е избран не от народа, а сам се е избрал, нали?
    "Побеждавайки" по лукашенковски!
    Чрез незаконни, побългарени и поевропейчени лукашенковски избори!
    С над милион незаконни фантомни избиратели, нали?

    Забрана на партията-мафия ГЕРБ!

    ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ И СЪД на Боко Тъпото!!!
    Заради суспендирането на Конституцията на РБ, в която се е заклел!!!


    ,,Предай нататък...КЛУБ ИЛИЯ
  • 45 мдаа

    11 33 Отговор

    До коментар #34 от "БУЛЗИТ И БАЙ БАЙ":

    Референдум и после какво правим? В Евразийският съюз ли ни пращаш? Не си в ред.Прегледай се.

    Коментиран от #54

  • 46 ха ха ха

    27 5 Отговор

    До коментар #41 от "мдаа":

    От там ли ми говориш?

    Такива отре пки като теб, дето лъжат хората, трябва да са по дърветата! България е била и пак ще бъде!

    Коментиран от #50

  • 47 Bravo

    17 2 Отговор
    Много точен коментар.
  • 48 мдаа

    11 16 Отговор

    До коментар #43 от "ха ха ха":

    Ще възстановим на Свети Мукавей.
  • 49 Перо

    35 5 Отговор

    До коментар #30 от "мдаа":

    А къде видя да съм споменавал Русия или Евразия. По твойте опорни точки, Англия вече се е присъединила към Русия и Евразия,след като вече не е към ЕС. Все пак пред фактите в статистиката и боговете мълчат.

    Коментиран от #53, #164, #202

  • 50 мдаа

    3 17 Отговор

    До коментар #46 от "ха ха ха":

    Отрепките и лъжците, жадните за власт крадци и мошеници, много добре се виждат днес. Светнали са като тиган на месечина.
  • 51 РЕАЛИСТ

    38 2 Отговор

    До коментар #40 от "реалист":

    И защо. Нали референдума е най висшата форма на демокрация според учебниците. Някой досега питал ли ни е, дали искаме да сме членки на ЕС или НАТО.На маса някъде решиха , кой ни е враг и кой приятел. Всичко стана зад кулисите. Казва се , че единствената война в която войниците са знаели, защо воюват е Троянската- за хубавата Елена.
  • 52 ха ха ха

    50 8 Отговор
    Парите дами и господа, не са в напечатаната хартия - парите са в ръцете, главите и ресурсите - а вие напоследък не изкарвате вашите от задниците си!

    България, откакто е в ЕС, се обезлесява и унищожава... земята и пустее, избиха ни животните, унищожиха ни индустрията, измъкват децата и ни дават лай но в целофан! ЕС е гарбидж!
  • 53 мдаа

    8 11 Отговор

    До коментар #49 от "Перо":

    Перо не ставай смешен.Това се подразбира. По дефолт, на български, не на англиъски. Не си посочил алтернативата.Остави метрополията Англия.Тя е на космически дължини икономически и не смесвай нещата.
  • 54 Перо

    24 4 Отговор

    До коментар #45 от "мдаа":

    Англия е в Евразийския съюз,щом не е в ЕС. Ха-ха-ха.. .,като Швейцария!

    Коментиран от #128

  • 55 НеЕС

    35 2 Отговор

    До коментар #23 от "мдаа":

    Точно така. Резолюцията за Истанбулската конвенци е подкрепена от двама депутати от БСП - Петър Витанов и Елена Йончева, както и от Радан Кънев от Демократична България.
    Пет от общо 25-те точки на Резолюцията се въртят основно около Истанбулската конвенция, правата на гей общностите, защита на несъществуващото т.нар. македонско малцинство, защита на ромската общност и недопускане на полиция в ромските гета, както и чуждото финансиране на НПО-тата.
    В т. 17 се отбелязва решението на Конституционния съд от 27 юли 2018 г. , което постанови несъответствие на Истанбулската конвенция с Конституцията на България, като се подчертава, че това решение е взето под въздействието на "широко разпространена кампания за дезинформация и клевета, негативно медийно отразяване по темата от няколко медии с предполагаеми връзки към правителствени и опозиционни партии".
    Резолюцията настоява властта да направи необходимото, за да позволи ратифицирането на Истанбулската перверзия и да въведе колкото се може повече елементи от Конвенцията, в българското законодателство.
    ВЪН ОТ ОТВРАТИТЕЛНИЯ ес!

    Коментиран от #57

  • 56 До автора

    15 42 Отговор
    От цял свят мигрантите умират в моретата да дойдат в най-богатия клуб на света - Европа, ти цивриш и я плюваш! Ами бегай в Северна Корея или Куба да живееш с 2 кила ребра и 1 кило захар на месец, критикар необективен!

    Коментиран от #59, #61, #63

  • 57 Перо

    24 4 Отговор

    До коментар #55 от "НеЕС":

    Резолюцията на ЕС за Истанбулската конвенция има само препоръчителен характер и не може да отменя национални решения.

    Коментиран от #76

  • 58 Kоментатор

    12 41 Отговор
    Не разбирам в какво точно иска да ни убеди автора на статията, но се питам, има ли представа, как би изглеждала държавата ако бяхме извън ЕС? Може много кусури да намираме, защото това е присъщо за българите, факт обаче е, че откакто сме в съюза, се живее по-богато. Примерите са около нас, пълни със стоки магазини и по-важното, пълни с купуващи хора, пълни ресторанти, задръствания от коли и то не малко доста скъпи , масово почивки и екскурзии . Да има и доста бедни хора, но и в най-социалните държави има, вярно доста по-малко са, но и България не може да навакса времето през което е била в застой, колкото и някои да отричат, че го е имало. Що се отнася до свобода на словото за което споменава автора, ако го нямаше , то той, не би могъл да напише тази статия, а това 111 място по свободата словото е някаква измислена от НПО класация
  • 59 Перо

    30 4 Отговор

    До коментар #56 от "До автора":

    А защо европейците бягат от “най-богатия” клуб ЕС и отиват в САЩ,Швейцария,Сингапур,ОАЕ и т.н. Всеки немски доктор драпа за САЩ.
  • 60 Боско

    37 3 Отговор
    Българския народ си стои в къщи.парите са му малко но ако може да не се пресилва повече с работа ,а с акъл да не говорим.Има протести но народа си стои в къщи при ракийката.Като има избори ако не е доволен не гласува ,ако да гласува за подобни нему простаци.
    Кой уважава такива народи в 21 век.Но все пак е полезно да се пишат статии и интелектуалците да участват в протестите.Но къде са великите ербаб артисти и др.дето ви ги дават всеки ден по телевизиите като велики.Вземат хонорарите и мълчат като футки.
  • 61 ха ха ха

    13 1 Отговор

    До коментар #56 от "До автора":

    Тя и пеперудата се стреми да отиде до огъня...

    Коментиран от #68, #69, #81

  • 62 Минувач

    40 2 Отговор
    ЕНП ВИЕ СТЕ ПОЗОР!!!

    Коментиран от #209

  • 63 Асен Милев

    38 2 Отговор

    До коментар #56 от "До автора":

    Този ЕС днес не е онзи, за който всички мечтаехме едно време. Мигрантите драпат в него и получават всички права и социални, а задълженията остават за коренното бяло население..+ непоносимите перверзни истанбулски конвенции и евроатлантически ценности, които всячески се опитват да ни налагат.
    Стига вече!

    Коментиран от #78

  • 64 ТИ ДА ВИДИШ

    16 11 Отговор
    КАКВО СТАНА, АХ КАКВО СТАНА, ОСТАНАХА НИ САМО РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ САМО ТЕ НИ ОБИЧАТ, Е ВЯРНО КАТО СЛУГИ И РОБИ, НО ТОВА Е ОБИЧ, А ЕВРОПЕЙСКИТЕ БЮРОКРАТИ СА ПСЕВДО АРИСТОКРАТИ
  • 65 КОЛО

    22 2 Отговор
    ЕС и ЕНП и те са лапнали някой субсидийка за клетият народ български
  • 66 Зрител

    8 30 Отговор
    Нe ни e винoвeн EC? Зaщo рaзмътихмe лoквaтa, в лицeтo нa Милиoнчeвa и Рaдaн Кънeв? Зa чий грeздeй трябвaшe тoвa дa ce прaви? Лaкoмиятa зa влacт, нeтърпeливocттa нa БCП и Cиe дa ce дoкoпa дo влacттa и дa крaдe.Тoвa e причинaтa. EC нe ca винoвни. Винoвни cмe ниe, чe излишнo рaзлaяхмe нeщaтa.

    Коментиран от #79

  • 67 Мнение

    9 19 Отговор
    Ам до кога ще се лигавите тука, кой да се интересува от нас, като ние сами не се интересуваме от нас, се чакаме други да на оправят, или от запад или от изток, и така си чакаме и се надяваме, а през това време и от двете страни ни стискат за гушите, накрая пак се друг ни виновен. Щели да напускат ЕС, ам че напускай бе, тия с икономика ще им е трудно, а какво остава за България, дето няма никаква икономика.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Бегето е външен кенеф на европата😂😂

    9 16 Отговор
    Европата ви презира затова сте на тоа хал а това е така щото сте кофти матрял...а вие искате на хитлер паметник да дигате😂😂😂😂😂верно сте загубен народ стадо

    Коментиран от #165

  • 72 българка

    30 2 Отговор
    Някой да ни е питал дали искаме в НАТО и ЕС??? Това, че ни презират, е напълно вярно и е непоносимо за който и да е народ или отделна личност. Снощното нелепо представление също беше израз на това презрение - нещо, за замазване на очите. Но вече няма да е същото: ЕВРОПА, ВИЖДАМЕ ТЕ, НО НЕ ТЕ ЧУВАМЕ!!!
  • 73 РЕАЛИСТ

    6 6 Отговор

    До коментар #40 от "реалист":

    Мога да ти припомня и как реагира България, когато Соломон Паси заяви, че трябва да станем членки на НАТО. Бяха с един друг студент на маса в шадравана на НДК вътре във водата. Цяла България реагира , както ти сега на моя коментар.

    Коментиран от #203

  • 74 Към автора

    15 2 Отговор
    Добро утро, наивници. Светна ли ви нещо? Сигурно е утринната мъгла.
  • 75 Не ви ли е ясно

    27 3 Отговор
    Европейският съюз е един нов Съветски съюз.Излизане от ЕС,от НАТО и провеждане на независима външна политика-като Швейцария.Наясно съм,че няма да стане,но това е пътя.Във вътрешнопоритически план-най-важното е тотална декомунизация и лустрация до 3 поколение!
  • 76 НеЕС

    35 2 Отговор

    До коментар #57 от "Перо":

    Демографската криза в България е най-голяма в Европа. Интересно, защо не ни препоръчват да си оправим демографската криза, а ни препоръчват да въведем гей-браковете, например?!

    Коментиран от #187

  • 77 Азазаз

    3 24 Отговор
    Пешо, Пешо, хубаво са ти го написали бесепарите, но Брюксел не вярва на комунисти и стъкмени провокации с чекмеджета от русофилски подлоги.
  • 78 До автора

    3 14 Отговор

    До коментар #63 от "Асен Милев":

    Г-н Милев, не мечтайте, бъдете реалист.Навсякъде животът е борба с трудности и проблеми! Но Европа си в топ 3 на света по стандарт и възможности за реализация!

    Коментиран от #82

  • 79 Като слушкаме

    25 2 Отговор

    До коментар #66 от "Зрител":

    е така.
    Да, ние сме си виновни, че по тяхна заръка си затворихме ядрените реактори, унищожихме селското стопанство и къде що имаше икономика.
  • 80 тъй е и е тъй

    2 9 Отговор
    Това, че не ни харесват се знае още от времето когато сме били под турско робство и историята го доказва. Но това, не значи, че не са прави относно управлението на България и схемите на ББ

    Коментиран от #88

  • 81 какавида

    20 3 Отговор

    До коментар #61 от "ха ха ха":

    Има ли днес Дявол, вселяващ се в нас?

    В Средновековието набедените от Светата Инквизичция, че в тях се е вселил дявола
    са преследвани, измъчвани, дори изгаряни!

    В днешните модерни времена, Дяволът е СOVID-19!
    Власт имеющите постоянно ни тормозят с СOVID-19!
    В България затънала на дъното на ЕС,
    закопана от Джипкаджията с Шкафчето,
    и котлона да включиш и той ще заговори за СOVID-19...

    Постоянно ни страхуват!
    За да си мълчим зад маските...

    Постоянно ни страхуват!
    След Путин, сега пък и Тръмп е бил болен от СOVID-19...
    А у нас броят на заразените и починалите отново бил скочил драстично!
    Безпросветният министър на образованието Вълчев, успокоява майките,
    че учениците щели да носят само по половин час маски в училище...

    Да не би министър Вълчев, през останалото време да е забранил
    на СOVID-19 достъпът до училищата???

    Постоянно ни страхуват!
    Доказан ФАКТ!
    Носенето на маски,
    води до страхова невроза!

    Постоянно ни страхуват!
    За да си мълчим зад маските за Чекмеджето на Джипкаджията!
    За да си мълчим зад маските, че Борисов отново ще фалшифицира по лукашенковски изборите, с над милион "мъртви души"!
    "Гласуващи" за ГЕРБ и ДПС...
    За да си мълчим зад маските, че ГЕРБ и ДПС са в задкулисна коалиция!
    За да си мълчим зад маските, че Борисов и Гешев са ФОРМАЛНИ Премиер и Прокурор!
    За да си мълчим зад маските, че Доган и Пеевски са ФАКТИЧЕСКИТЕ Премиер и Прокурор!Под диригенството на Кремъл...

    Страхуват ни!
    За да си мълчим з
  • 82 Асен Милев

    23 2 Отговор

    До коментар #78 от "До автора":

    Това не е мечтание, реалността на двойният стандарт е на лице, с това като дават права на всяко ново малцинство или новодошъл, и запазват неговите искания обичай и култура, а в същото време отнемат моите и ми налагат да спазвам чужди правила и др.ценности.

    Коментиран от #85, #86

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ес и нато

    8 32 Отговор

    До коментар #82 от "Асен Милев":

    Много ясно, че има двоен стандарт, защо ли? Защото драги ми смехурко, заплатите им са 10 пъти по големи от нашите, защото имат икономики и не са пърдяли комунисти 45 години в държавите им!
    Имат хората, взимат пари и бачкат, а бълхара иска само да взима пари и да не прави нищо! Пари ни дават, а искате Русия, какво даде Русия 45 години? Мизерия и дефицит!
    След 10 ти Русия, какво даде? Пеевски и Доган!?
    Прост народ, слаба държава!

    Коментиран от #87

  • 86 ес и нато

    5 26 Отговор

    До коментар #82 от "Асен Милев":

    Все едно аз да взимам 5 бона, а ти 500 лв и да те поканя на гости и ти да ми кажеш, че искаш да си разделя тия 5бона с теб!?
    Къде отиваш ве, нашто?
    На всичкото отгоре искаш да те хрантутя, а ти започваш да ме плюеш и да ме псуваш за благодарност.
    По лошо от бълхара няма на тоя свят, гнусни сте ми сънародниците!
  • 87 Асен Милев

    24 2 Отговор

    До коментар #85 от "ес и нато":

    Нещо си се объркал, успокой се! Аз говоря за морал, за ценности, ти за икономика...или не правиш разлика между морал и икономика?

    Коментиран от #89, #166

  • 88 ес и нато

    10 31 Отговор

    До коментар #80 от "тъй е и е тъй":

    Кво робство бе комплексар!? Тия пътища, с какви пари са направени?
    Публикувано във факти.бг: В следващите години България ще има на разположение над 26 милиарда евро безвъзмездно финансиране, включително и парите за коронавируса!!!!!!!!
    52 милиарда лева, ей тъй ни ги дават?????????
    Нека да ме мразят, викам аз!?
    Колко милиарда даде Путин, Брежнев?
    Стотици милиарди България е получила БЕЗВЪЗМЕЗДНО от ЕС, ако не беше ЕС, сега щяхме да сме, като Северна Корея!!!!!!!!!
    Неблагодарни същества!

    Коментиран от #101, #127

  • 89 ес и нато

    8 29 Отговор

    До коментар #87 от "Асен Милев":

    В политиката пич, както е казала Маргарет Тачър "Желязната лейди" няма приятели, има само интереси!!!!!
    Така е и в живота!
    На кой му пука за теб? Никой не дава 5 пари за живота ти!? Както съм сигурен, че и ти!
    За какъв морал става на въпрос? За оня морал, който прави пътища, създава работни места, дава ти заплата и ти пълни хладилника ли?
    Бъркаш нещата, а тоя списвач е писал глупости, за да насажда негативизъм у хората срещу ЕС и НАТО и простите се връзват.
    Това е руската хибридна война срещу България!

    Коментиран от #95, #137

  • 90 ес и нато

    4 17 Отговор
    Какво се случва в България си е наш проблем, който трябва да си го решим ние, какво се случва в моето семейство, си е мой проблем, във вашето семейство си е ваш проблем!!!!!
    Петьо Здравков е паляк и шматка, не заслужава никакво внимание, или е прост или служи на чужди интереси, жив трол.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Гост

    8 15 Отговор
    Другари, нидейте рИва! Никой не ви караше насила да разлайвате нещата в ЕС? Милиончева, Радан Кънев Сие го направиха и какво стана? Видяхте нали?! ЧЕСТИТА ви ИНСТАМБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ. Това направиха другарката Милиончева, другаря Радан и седящите зад тях БСП Сие. Умници.

    Коментиран от #102

  • 93 Бесен

    14 2 Отговор

    До коментар #36 от "Пацо":

    Наистина става нещо в Америка и мисля, че за образован човек не е трудно да се досети какво. В предишни исторически епохи се е случвало отново, просто са далечни за нас и ги приемаме абстрактно. Не е ясно какво ще дойде после обаче и какво са ни замислили. Тия от ЕС и те се правят на луди нещо. Засега ковида е удобна конструкция за задържане на време до президентските избори. Американците наричат 2020 г. година на неограничените абсурди и си правят всякакви майтапи. Лошото е, че не са много оптимисти и за 2021...

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Асен Милев

    19 3 Отговор

    До коментар #89 от "ес и нато":

    Значи, ще ме задължат да им спазвам извратените искания, и трябва да се радвам, че от вноските и парите взети от страната ми, ще отпускат за пътища. Ти наред ли си? Айде бегай от тук! Тия глупости ходи ги разправяй на някой ученик бе, Аматьор.

    Коментиран от #99, #167

  • 96 мдаааа

    21 2 Отговор
    Залата не беше „почти празна”,а си беше ПРАЗНА,пресъстваха само изказващите се,нещо като нашия парламентарен контрол в петък.Мнооого старите рибари едно времи за казали:„Рибата започва да се вмирисва откъм главата”,затова са я ѝ рязали,за да я съхраняват по-дълго сушейки я.Мисля,че протестите вече трябва да се пренесат и пред ЕП постоянно!Срам,голям срам за ЕС!
  • 97 Subaru STI

    13 3 Отговор
    ЕС и НАТО като структури са най-големия съвременен анахронизъм - ЕС позволява да се краде от парите на европейците, НАТО още от създаването си е агресивен съюз, дрънкащ оръжия., неспособен да се справи дори с вътрешните си конфликти (GR-TR 1974 и 2020 г.).

    Коментиран от #204

  • 98 Нали

    5 9 Отговор
    Браво, Петре! Добре служиш на новата тройна коалиция - БСП, ДПС и ДБ!

    Коментиран от #100

  • 99 ес и нато

    4 17 Отговор

    До коментар #95 от "Асен Милев":

    Кви са тия "извратени искания"? ХАХАХАХА, кви пътища? Цялата икономика на България се крепи на търговията с ЕС, целият износ е на там, и внос!
    Отделно ти милиарди се отпускат за много други неща, тия пари се наливат в цялата икономика, да не влизам в подробности.
    Излезем ли от ЕС, се връщаме в първи клас, 90-те години!!!!!!!!
    НЕ ЗАБРАВЯЙ, че все още се във ВАЛУТЕН БОРД!!!!!!
    Помниш ли 1997 г, аматьор, Бай Асене?
    Трудно ти е да го разбереш, но, като се изпразнят магазините ще го разбереш знаеш ли, колко бързо!? Ама тогава ще е късно, за това съм казал, казвам го и сега:"Аман от прости хора! Аман!!!"

    Коментиран от #120, #132

  • 100 ес и нато

    9 13 Отговор

    До коментар #98 от "Нали":

    Бъркаш. Новата Тройка са : БСП, Славуца и ДПС!
    Очаквайте завръщане в миналото, ще си припомним 2006 година, но сега ще е още по-зле!
    Тъпото, как гласуват за разни тарикати и после рИват, че сме били бедни!?
    Гласувайте за Няма такава държава, пърдон Няма такъв народ и наистина няма да има ............... НАРОД! Ама вие си знаете.
  • 101 ЕС е позор

    34 8 Отговор

    До коментар #88 от "ес и нато":

    Ти чуваш ли се какво говориш? Заври си ЕС-то и НАТО-то дето не огрява. Знаеш ли що ресурси са изсипали руснаците тук, бяха построили всичко от-до, всичко ни даваха за почти без пари. Заводи, мащабно строителство, цялата инфраструктура беше изградена благодарение на тях. България цъфтеше и имаше мощна икономика, образование, здравеопазване, индустрия, транспорт, спорт, водна и енергийна инфраструктура и всичко. Бяхме на едни от първите места в света. Всичко, което беше построено тогава, беше разграбено и нарязано от псевдодемократите 90-те. Какво е направил твоя ЕС, освен че ни накараха да разпродадем и майките си и да сме едни голтаци, тотално зависещи от трохите, които ни хвърлят. Запомни това - колкото Русия и СССР са ни дали, ЕС ни е дал жълти стотинки пред тях! Явно си вчерашен пубер, който хабер си няма от света. Недей да се излагаш така. Ще търсим ние Русия, ама няма да я намерим.

    Коментиран от #108, #121, #168, #205

  • 102 Subaru STI

    13 3 Отговор

    До коментар #92 от "Гост":

    Кажи нещо за другаря борисов и неговите чекмеджета. Какво ще кажеш за театъра на мутрата със записите му?
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Не искат бг в ЕС-то.

    20 2 Отговор
    Европа и европейците(западните) мислят и говорят за България и българите това, което ние мислим за циганите.

    Коментиран от #109

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 гост

    8 19 Отговор

    До коментар #101 от "ЕС е позор":

    Който иска Русия ,влака и в Москва , какъв ти е проблемът? Може да се съберете за една композиция и да си купите групов билет ,по вече едва ли ще се съберете.

    Коментиран от #112, #178, #206

  • 109 Коментатор

    6 12 Отговор

    До коментар #105 от "Не искат бг в ЕС-то.":

    Авторитетът на България няма да мръдне и милиметър нагоре, ако не започнем да възприемаме светът като нормален народ, ако не действаме принципно като държава, ако не демострираме характер, култура и смелост и ако не забогатеем. Никой не възприема сериозно народ, който съжалява за Тодор Живков, за който Русия и Путин са кумири, който предава на турците лица, търсещи убежище, на който министър-председателят е с маниера на някакъв странен балкански субект, който загърбва собствената си култура и не може да рекламира хубавите си страни и в крайна сметка, който е беден. Макар че, уж, бедността не е порок...
  • 110 555

    6 15 Отговор
    Чета 90% от коментарите подкрепящи поръчкова статия надраскана от платена журналистическа подлога и в мен напира един вик. Бах ви в иди*отите прости, заслужавате си бъдещите управляващи.

    Коментиран от #170

  • 111 Георги

    16 1 Отговор
    Това че не им пука за нас ми е ясно но че с тяхните пари отглеждат БГ мафията която явно обслужва техните лични интереси.Пари явно се връщат към определени евро депутати

    Коментиран от #115

  • 112 Може

    20 7 Отговор

    До коментар #108 от "гост":

    Ами така както е тръгнала тая държава, може скоро Русия да се окаже по-привлекателно място за живеене. Така че на драго сърце бихме хванали влака и тук да останат половин милион герберасти да се радват на блатото си. Чудя се обаче от кого тогава ще крадат или ще се крадат вече един-друг?
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Гост

    4 13 Отговор

    До коментар #111 от "Георги":

    Протестърче, не пиши глупости. Каквото посееш, това ще пожънеш. НАПРАВИХА ГО МИЛИОНЧЕВА, РАДАН КЪНЕВ И ТЪМНИТЕ СИЛИ СТОЯЩИ ЗАД ТЯХ. ЧЕСТИТА ИНСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ.
  • 116 ЛЕНИН

    2 8 Отговор
    Да си вържем червените връзки

    Коментиран от #211

  • 117 Киро

    4 14 Отговор
    Гнусен пропаганден бълвоч!

    Отивайте си в Масква, там депутатите ви "обичат"!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ГОСТ 23

    6 11 Отговор

    До коментар #101 от "ЕС е позор":

    Поредния човек без самоличност.Това ни е проблема продажни сме. България си е плащала за всичко дори горивата сме ги плащали на по високи цени отколкото СССР ги е продавал на капиталистическите държави.А за вредата която е нанесъл за България няма място да напиша.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Дааа

    16 4 Отговор

    До коментар #24 от "В България":

    На никой от Запада не му пука за България дали ще остане в ЕС. На тях им пука да сме в Нато и да сме плацдарм за оръжията им, които ще си плащаме сами, чрез заеми от Запада.
  • 125 jorj

    4 7 Отговор
    БИВШИТЕ ЕВРО - КОМУНИСТИТЕ/СЕГА МЯСКИРАНИ КАТО СОЦИАЛИСТИ/ПРЕЗИРАТ БЪЛГАРИЯ, И ТО ОТДАВНА!!!!! УСПЯХА ДА Я РАЗДЕЛЯТ НА ДВЕ ДЪРЖАВИ А СЕГА ИСКАТ ДА ГИ КОМУНИЗИРАТ НА НОВО!!!!

    Коментиран от #131

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Observer

    18 4 Отговор

    До коментар #88 от "ес и нато":

    Твоите очи и уши са явно някъде на гърба ти. Огледай се и виж реалността! Във всички БГ градове и села, все още се използват построени сгради и инфраструктури от соца. Всички големи заводи работеха със суровини от СССР. Нефт, въглища, газ, метали - всичко от руснаците идваше. Това имаш ли представа колко е струвало???
    А известен ли ти е фактът, че са питали Т.Живков в тогавашната ФРГ да минем под тяхно крило, и когато тои ги е попитал дали могат да осигурят БГ както се е осигурявала от изток със суровини, тогавашните западняци са казали, че няма да стане. Затова сега ни дават трохи, за да нямаме силна индустрия, за да си изпращаме умните и работливи хора при тях, за да ни пробутват техните стоки втора употреба и такива като теб да се радват на статуквото и силно наведени да чакат ЕС подаяния

    Коментиран от #140, #210

  • 128 или като

    6 2 Отговор

    До коментар #54 от "Перо":

    Норвегия ,която не е член на ЕС и ....
  • 129 Млада протестърка

    5 21 Отговор
    Не познавам този Здравков,а нямам и желание да познавам лица които пишат абсолютни глупости. До вчера бяхме жалка комунистическа изостанала и бедна държава която не знаеха западняците къде се намира на картата. Сега сме в клуба на най развитите и богати държави. Какво искате да се върнем в азиатския съюз на изостанали и бедни като Венецуела, Сев. Корея или бедната Русия. Избирайте сами.

    Коментиран от #134

  • 130 Cassaro

    8 1 Отговор
    някой трябва да пере и част от мръсните пари на западноевропейците и в България и в другите васални страни ... нищо ново
  • 131 тъпата

    5 1 Отговор

    До коментар #125 от "jorj":

    тиква,каква е?!...
  • 132 Не на ЕС и НАТО

    11 3 Отговор

    До коментар #99 от "ес и нато":

    Търговия с ЕС? -Това е глупост. Търговията има смисъл при равностойни икономически условия. Между България и ЕС няма равнопоставеност.
    А относно "няма морал, има интереси" - това е престъпно евежество.
    Държавите се състоят от хора и носят техните качества, Просташки изказвания от този вид ни доведоха до това дередже.

    Коментиран от #169

  • 133 Гост

    2 15 Отговор
    Дoбрe, че ГEРБ упрaвлявa, чe aкo дoйдaт прoтecтъритe c тeхнитe глупaви вoдaчи нa влacт, cтaвa ГРAМOФOН CВИРИ, МAЙКA ПЛAЧE. УЖAC. Тъпи и прocти прoтecтъри, кoитo нe мoгaт дa упрaвлявaт. Тoвa бe дoкaзaнo 1996-1997 гoдинa, кoгaтo дoлaрa cтигнa 3000 лeвa. Тoвa ли oтнoвo иcкaтe? Плocкият дaнък кoй гo въвeдe ...a? Хoрa бдeтe! Тия мoжe дa крaдът, aмa дaвaт нeщo нa Нaрoдa, дoйдaт ли oния, нищo. Caмo щe крaдът и хoрaтa в мизeрия щe живeят.Тoвa e.

    Коментиран от #139

  • 134 Ъаааа

    15 2 Отговор

    До коментар #129 от "Млада протестърка":

    Какъв клуб бе драга?? Хахаха. Ти може да си само зрител в този клуб. Ти ли ще седиш на една маса с хора, които могат да те купят и продадат 10 пъти и ще те гледат винаги като просякиня?! Що не поканиш някой прошляк да седнете заедно на една маса и да си "общувате" равнопоставено.... ето така ще те чувстват те, ония от лелеяния ти клуб

    Коментиран от #143

  • 135 жжж

    2 6 Отговор
    тоя младеж явно е загубил своя кумир. много е разочарован. да не вземе да посегне на живота си ? недей бе момче. леля ти радан ще те обгрижи.
  • 136 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    да живее БЪЛГАРИЯ
  • 137 киро коча

    9 2 Отговор

    До коментар #89 от "ес и нато":

    руска хибридна война има само в ограниченото ти мозъче, ама кво ли да ти обяснявам...няма смисъл

    Коментиран от #207

  • 138 В.В.П.

    6 2 Отговор
    Тъй ли ще стане,работата???.Ще дават кинти от Европа u,и Ний ще си живееме като СИМЕОНЧО...Хаха..Всяко нещо има цена..И цената е огромна..Те в Европа ,прости и наивни??....Да му мислят НАТОВЦИте от България..Хаха...
  • 139 Алооооуу

    14 3 Отговор

    До коментар #133 от "Гост":

    Протестиращите протестират срещу КОРУПЦИЯТА на управляващите ни.
    Ти искаш ли да те управлява мафиот с пачки и пистолет на шкафчето, а да си плащаш в данъчното до последната стотинка???
    Искаш ли да те прецакват ако не им играш по свирката и не си плащаш рекета??? Изобщо не става дума за комунизъм и капитализъм, а за КОРУПЦИЯ КОРУПЦИЯ КОРУПЦИЯЯ. Разбра ли!!!

    Коментиран от #145

  • 140 Иво

    3 13 Отговор

    До коментар #127 от "Observer":

    Тази руска пропаганда не помага. Вижте реалността. Какво се продава в руските маг. Берьозка и на какви цени и вижте Лидъл. В руските почти няма нищо. Консерви, кремвирши които са немски няма нищо руско, а цените са супер високи. Няма сравнение с останалите вериги.

    Коментиран от #146

  • 141 Още един заблуден

    8 2 Отговор

    До коментар #38 от "мдаа":

    Ако се нсправи баланс на това,което внасяме и получаваме, то той клони към нула. Само че това което се получава, в по-голяма степен се отлага на шкафа и в банкови сметки извън територият.
  • 142 THE LONER

    3 3 Отговор
    Примaтиерcкaтa джипкa ТОЙОТA CЕКВОЯ
    имa много голям бaгaжник - мяcто зa няколко нощни шкaфчетa!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 емо

    11 1 Отговор
    Тези надменни, високомерни коварни лицемери както ги нарече Конти" чакали" бих добавил и думата " хиени" презират всички освен себе си. Тези лицемерни свине никога не казват истината а само лицемерно се усмихват за да покажат колко са "добре възпитани и цивилизовани" . Специално България и на Румъния гледат подобно както на някоя Африканска страна.Тези цивилизовани свине умеят да лицемерят и мазно да се усмихват или да проливат " крокодилски сълзи".Както бе казал У. Чърчил -Англия няма приятели (няма и нужда) има само интереси.
  • 145 Гост

    3 12 Отговор

    До коментар #139 от "Алооооуу":

    Другарю, усукваш го по килифарски. Казах: ГЕРБи може да крадът, ама дават и нещо на народа". Дойдат ли другите, БСП и Сие, край с даването на Народа. Само ще крадът, а народа ще живее зле. 96-та, 97-ма знаеш как беше! Плоският данък кой го въведе и т.н. За това става въпрос. Не си посочил дори, на мястото на ГЕРБ, кой трябва да управлява България. Мълчиш като комунист на разпит.

    Коментиран от #148

  • 146 Опсс

    9 1 Отговор

    До коментар #140 от "Иво":

    Реалността в живота не се свежда само до това да ти е пълен търбуха с някакви ментета храни. Освен това, силно се съмнявам да си посещавал скоро страната, за която си фантазираш, че някой ти прави някакви пропаганди.
    Ако утре се появят турски вериги магазини ще наденеш ли феса??
  • 147 мусайбе

    5 2 Отговор
    Eй грoбoкoпaчитe нaли знaeтe кoй щe пaднe тaм .?! Тoзи кoйтo гo кoпae кaктo e в прикaзкaтa a тя e и пocлoвицa дрaги кoпaчи, зaмиcлeтe ce дoкaтo имa c кaквo мушмoрoци чeрвeндaлecти.! Ocвeн чe ни излaгaтe прeд cвeтa и caмитe виe ce излaгaтe нo тoвa явнo нe ви интeрecувa вaжнoтo e $ и € дa тeкaт нaaли.?! Нo нaли знaeтe чe нaкрaя и cмeткaтa щe дoйдe и тo дeбeлa кaтo oт тeцa. Cлaдурчeтa нeмирни кoлкo oщe имa дa ви види г..зъ бeднa ви e фaнтaзиятa.
  • 148 клн

    8 2 Отговор

    До коментар #145 от "Гост":

    Проблемът на хора като теб е, че делят останалите на комунисти и някакви други. Ама не позна! Днес те крадат, от джоба ти вземат, тези на които вярваш. Който и да те управлява - пак ще те краде. Ето затова хората излязоха на протести. Нещата не се свеждат изобщо до някакви минали-заминали политически системи, а до съвсем друго.

    Коментиран от #150

  • 149 Хаахаа

    1 3 Отговор

    До коментар #143 от "Млада протестърка":

    Ами да, какво ще спориш като истината е 100% на моя страна и квалификациите ти по мой адрес са меко казано жалък мозъчен напън да напишеш нещо ... но е нищо. Осъзнаваш ли се? Хахааа протестърка в клуба на богатите
  • 150 Гост

    3 7 Отговор

    До коментар #148 от "клн":

    Казах ,че го усукваш по килифарски и това се потвърди. Никого не деля, само попитах кой ще управлява на мястото на ГЕРБ. Няма отговор нали? Защото няма готова политическа формация която да управлява държавата. Ето тук е проблема. Само с протести нищо не става ако няма готова АЛТЕРНАТИВА.

    Коментиран от #214

  • 151 Анонимен

    2 4 Отговор
    Каква хибридна война. Ние ви пишем не как живее дпс, народа на дпс, а как зле живее българина в провинцията, по селата, има изчезващи села, а доган го каза, оърво ще мине бълфария орез босфора и надеждата ни бе ЕС, НО.. Нали ги слуламе ес, само за макцинствата европо малцинствата са ок, но българите живеят зле, защо ли, нали сте умни.. Умни са Англичаните, но не и немците... И песни по живково... Ела ми айше ела мама да те ожени мама да те ожени за едно ми германче.. Не ща ги мамо не ща че гермабско око все за война гкеда.. Ела ми айле ела мама да те ижени за едно ми българче не ща го мамо не ща го че българско щедо все за работа гледа, ела ми айше ела мама да те ожени мама да те ижени за едно ми циганче искам го мамо искам че цигабско чедо все за кюбов миски. Браво на Англия. Велика държава с велик народ. В бг е хаос. Нискообразовани на високи пистове, а умните ударени ит 30 г. Геноцид сорямо българите бе извършено ит сирос и извън бг. Бойко вина няма, чувал..от ченгета .не гледа телевузия, нищо.. И от.. Истина излезе. Не хулете бойко. Мъж който не е ходил войник и жена която не е раждала тя нищо не знае. Говореха ни на партийни събрания. И бил прав един мъж работил в коми. От едната крайност русия, залитнахме в другата крайност.. Безработица, ороституция, наркотици кражби далавери, свръх богати в бг и свръх бедни в бг. Жега е, не сме за русия, яли сме им отровата, но и немската я знаем.. Ореди 1944 немски войници са изнасилвали крадиви българки и са им

    Коментиран от #212

  • 152 Душко Попов-Цървуля от Ню Йорк

    4 2 Отговор
    През 80те Коминтерна взема решение да се финансират и създадат от техни хора десни партии,така да контролират дясно и ляво,повечето водещи фигури в ЕС са бивши кадри на Коминтерна, Меркел бивш шеф на младежката комунистическа партия на Германия, Орбан син на висши кадри на унгарското ЦК на БКП,оня с ишиаса ,баща му офицер при Хитлер,като губи прави комунистическата партия в Люксембург,а синът му/ишиаса алкохолния/ по късно прави дясна партия,и често назначават анонимници на високи постове като Урсула,която няма ден работен,като циганите ражда 7деца и се издържа от ,издръжката за децата
  • 153 Христов

    6 2 Отговор
    Организираната политическа престъпност в България има дълбоки и здрави корени, установени методи и доказани във времето практики.

    Много хора свързват тази престъпност с едно или друго лице от сцената на тази смъртоносна игра и малко лица у нас имат експертизата за по-дълбоките процеси.



    Това е факт, който и брюкселските дантели не могат да осмислят и да проявят нужната доза твърдост за преодоляване на проблема в полза на всички европейски граждани.

    Манфредвеберщината се превърна в бич, който да укроти страстите на българските граждани за справедливост и вероятно това явление е замислено в лабораториите на Европейската Народна Партия, която деградира до степен на презрение от почти всички български граждани. Този европейски престъпен политически синдикат отказва да признае престъпленията си, които с лека ръка извърши в България чрез парцалената си кукла ББ. Нещо повече, проявява характер в защита на високопоставени публични фигури, пряко свързани с българската мафиотска ситема и които са неделима част от сложния корупционен политически апарат роден от самите тях.



    Бойкоборисовщината е лесна работа и се оправя с обикновена отрова за мишки на цена 3 лева и 50 стотинки. Когато, обаче, трябва да приключим и затворим борисовата страница, трябва да си даваме сметка, че срещу нас е изправено дълбоко корумпирано и престъпно европейско чудовище, което никак не е безобидно. И понеже Европа е слаботелесна да се изправи срещу този проблем – тя предп
  • 154 Душко Попов-Цървуля от Ню Йорк

    7 1 Отговор
    Берлускони споменава една случка ,насочва че може би Меркел е контролирана чрез медикаменти ,на много високо ниво среща тя е била неадекватна
  • 155 До ЕНП

    7 2 Отговор
    Г-н Вебер, какво знаете за България? Знаете ли, че е най-корумпирана та страна в ЕС? Знаете ли, че тук силово се отнемат частни бизнеси (ако не знаете питайте френският посланик за Белведере), знаете ли, че министър председателя поръчва да се "опраскат" оппозиционери и журналисти? Знаете ли че министър председателя ви "опрасква с 200"? Да, да, точно вас, европейските политици? Знаете? И въпреки това върви те срещу българският народ? Или пък не знаете? Тогава кой ви дава право да се изказват преди да се информирате?
  • 156 Само Герб

    5 10 Отговор
    Герб ще спечели всички избори. Хората виждат какво е направено за 10г. Никой друг не е правил повече за България.

    Коментиран от #175

  • 157 Онуфри

    1 6 Отговор

    До коментар #13 от "АЗ БГ":

    Дали не забравяш за бойно-отровните вещества използвани от полиционерите срещу Българи. Като си припомниш тогава пиши за останалите неща.
  • 158 ЕДа

    4 2 Отговор
    ;;надежда от нийде не идва;; докато чакаме неволята да дойде по-добре да се запретнем и сами да се оправим. Стига все сме чакали тоз и оня. И стига вече нашите сънародници са ни са се хвалели ,колко са добре в чужбина. Не им вярвам там са едни големи лицемери от където и да ги хванеш .И управленците им са простаци и крадци кат нашите.

    Коментиран от #173

  • 159 123

    4 6 Отговор
    Статията е поръчкова или на много предубеден и глупав журналист. ЕС и България имат правила и договор с България който се изпълнява от ЕС.Мракобесието и пладнешкия грабеж в България се осъществява от Българи живеещи в България не от ЕС.ЕС няма никакви права на изпълнителна власт в България, единственно може да спре Евро Фондовете, всичко което Кънев е казал е написано и казано в ЕС,а те си имат и правилник който изпълняват.като Автора знае и има факти за корупция и грабеж от лица от ГЕРБ, защо ги укрива а не ги даде за разслеване на прокуратурата и да ги каже по вестника? Ако нямаше свобода на словото тази статия нямаше и да излезне, вБългария всяка политическа група и олигарси си имат вестници, и новините не са обективни както е в същатата тази статия.Проблемите са си чисто Български и създадени от Българи. нокой не уважава хора които не се уважават сами, и не си решават проблемните сами, това не са проблеми на ЕС.Ако не искате да сте третирани като трета ръка хора, действайте като първа ръка хора .Ви се се крадете лъжете и обиждате и нападате сами , и след това търсите някой друг да ви оправя и чисти мръсотийте.На тези които си мислят че Русия е подарявала безплатно всичко на България , много се лъжат и лъжят и другите хора.Само петрола е бил продаван на България на по ниски от международните страни, всичко друго си е плащано от България къде с бартер къде с пари. А кото ЕС не ви харесва Ердоган е насреща,присъединете се към Турция за да ви олекне та
  • 160 Зайко Байко многознайко

    1 1 Отговор
    Хасан беэпеперудника си е эаминал, от петък до днес ми беше наложена эабрана! Тоя миэерник, който е редакторче, но повече обича да участва в чата, като Хасан и да манипулира плюсовете и минусите. Нали е беэ#ичник, го бичат да кара дежурствата по цели уикенди! Эатова го поэдравявам с една тлъста Българска попръжня от старовремските!
  • 161 И аз да кажа

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "Перо":

    Вземи виж в колко негативни класации Русия е на първо място и тогава дрънкай за излизане от ЕС. Ти ако си задръ.тен и нищо хубаво не виждаш, аз съм във възторг да пътувам без визи, да съм спокоен и да пазарувам в евро директно с картата, децата и внуците ми да имат избор къде да учат и да живеят, за разлика от моето поколение, родителите ми и ограбените от соца баба и дядо! И не ревете как сме изчезвали като народ, защото ако ни върнете към азиатските ви идоли, поне два милиона българи ще побягнат оттук!
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Айде бе

    2 2 Отговор

    До коментар #39 от "ха ха ха":

    Не викай "ха ха", ами виж какво каза червеният Калфин: България е нетен БЕНЕФИЦИЕНТ в пропорция 1:3 до 1:6. Тия данни ги има за всяка година. Грях е да се лъже така!
  • 164 Айде бе

    2 3 Отговор

    До коментар #49 от "Перо":

    И кои факти ти казват, че Англия е по-добре след Брекзит? Нито лирата е поскъпнала, нито европейците са се засилили да емигрират там. Напротив, доста хора и бизнеси се изнесоха към ЕС. Сега се видя и какъв тиквеник е Джонсън, аз очаквам интересни новини оттам!
  • 165 И аз си помислих

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "Бегето е външен кенеф на европата😂😂":

    Че нищо лошо не сме видели от Хитлер
  • 166 И аз да кажа

    2 3 Отговор

    До коментар #87 от "Асен Милев":

    Правя, правя, тия дето най- много дрънкат за морал, са с най- продънената икономика! Соцът нали все братството и другарството, за народа, за бъдещето светло, за новия комунистически човек разправяше и как щял да капичне капитализма гнил, в гроба да го вкара и света да завладее...па се озова заборчлял към западните банки и неспособен да си изхрани населението...и ние, великите, най старите в Европа и пр. и пр., протягахме ръчица за заеми и хуманитарни помощи

    Коментиран от #171

  • 167 Айде бе

    2 4 Отговор

    До коментар #95 от "Асен Милев":

    Ти с каква професия си, разбирача? Щото при даже малко любознателност можеш да видиш по години колко ни е вноската за ЕС и колко повече получаваме! Или ти дават рублите за да пишеш клевети?
  • 168 И аз да кажа

    5 6 Отговор

    До коментар #101 от "ЕС е позор":

    Лъжа до лъжа! Господ да те накаже за лъжите, с които приписваш на СССР ограбените от дядовците ни земи и активи; отгладуваната от родителите ни и построена с техните ръце и с безчислената ангария на бригадите индустриализация!!! Къде е продуктът на ученическите бригади? На студентските? На войнишките? На трудови войски? На служителите- пращани в строителството или да събират в калта моркови и картофи? Аз съм архитект и съм изкарван с автобуси десетки пъти на картофи на Веринско заедно с цялото ни Управление, естествено безплатно. След като СССР всичко ни давал и построил, питам къде е капиталът, създаден от този ни труд? Всеки над 50 помни! Освен лекетата на синекурни длъжности по разните комитети , съюзи и партията, естествено!

    Коментиран от #172, #208

  • 169 Айде бе

    5 4 Отговор

    До коментар #132 от "Не на ЕС и НАТО":

    Търговията се извършва между фирмите, не между държавите. И всичко читаво си намира пазар на Запад, а че у нас внасят некачествени храни се дължи веднъж на по-ниската ни покупателна способност и втори път на мераците за бързи печалби на нашия бизнес
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 папуас от

    6 1 Отговор

    До коментар #166 от "И аз да кажа":

    България

    Колко ни беше борча през соца и колко сега ?
    С борча през соца се построиха хиляди предприятия / включително и АЕЦ , 2 000 язовира и т.н/ , а със сегашния какво ? 8 дърти самолета ?
  • 172 цървулан

    7 1 Отговор

    До коментар #168 от "И аз да кажа":

    И като ти върнаха сега земята и активите - какво направи ?
    И недей циври че си ходил на бригада безплатно , защото надницата ти вървеше!
    Друг е въпроса , че такива като тебе се скатаваха от работа и ги мързеше !
  • 173 До простия

    0 2 Отговор

    До коментар #158 от "ЕДа":

    Според теб, дамо ти си "готин", така ли ?!
    Всички са маскари.....?!
    Е, това е проблема !
    Хората, като теб са проблема !
    За съжаление, по времето на комунизма, де нароихте, като мравки и сега си показване простотията !
    Тука, всичките обиждате и обиждате така, сякаш само вие сте нормалните на този свят !
    Пълни кукувица сте !
    Дано от вашия глас нищо да не зависи !
  • 174 тц тц

    1 3 Отговор
    Леле в Европа знаят всичко което се случва тук. Номера на олигарсите не мина
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 ШАФИОРА

    3 1 Отговор
    тия простаци на фотката що са без маски , като бойко - нека пукнат !
  • 177 Грую

    4 1 Отговор
    На никой, никога не му е пукало за българите, освен на Тато. Само той фалира многократно държавата за да живеят хората по-добре. За днешните ръководители на държавата българите са "лош човешки материал", който трябва да послужи , като инструмент за усвояване на еврофондове и субсидии, които да бъдат в последствие насочени към техни подопечни предприятия за да си приберат полагаемото, а за лошия човешки материал минимална работна заплата в Държавен вестник му стига и то разбира се ако намери кой да му я плати.
  • 178 Отговарям

    2 0 Отговор

    До коментар #108 от "гост":

    Ти си проблема!
  • 179 bcn vb

    1 2 Отговор
    ЕС ви казва , че еманация на демокрацията са изборите. А не площадната принуда. Наистина ли не го знаете?
  • 180 Умно село

    1 1 Отговор
    Ей спомнете си как изхвърлиха Иван Славков от МОК?
    Спретнаха му к?р капан.
    А се разбра за големите подкупи, скъпи ремонти и каквото се сетите - но всичко по много!
    Тук в това свърталище ЕО е същото! Всичките са като нашия премиер-чекмеджето, но по лускозни и префарцунени.
    Грзни коне с капаци!
    Лицемерно и безразличието и цялото това отношение към нас българите от страна на т.н. Европейски съюз кънти отвсякъде.
    Важно е чекмаджето да е пълно и да раздава, за да си купи благословията от Брюскел, САЩ, Турция , та дори и от кръгове в Русия, но всичко това за сметка на всички нас!
    Е, затова се раздават кебапчета по време на избори!
  • 181 Имa някaкъв

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "мдаа":

    тaкъв прoeкт нa Бaлкaнитe. Зa нeгo ми рaзкaзa eдин oт cръбcкитe приятeли нa Виктoр Кaнзурoв. Кoгaтo aз им пoжeлaх куртoaзнo дa зaбрaвим кaвгитe в минaлoтo и дa зaпoвядaт в EC, тoй oтгoвoри: "В нoвия cъюз." Първo нe cхвaнaх кaквo тoчнo имa прeдвид, пocлe ми oбяcнихa: в Cърбия ce рaбoти c руcкa пoмoщ зa cъздaвaнeтo нa aлтeрнaтивeн нa EC пocт-югo cъюз, нo ce нaдявaт в нeгo някoгa дa влeзe и Бългaрия. Идeятa e oбщ пaзaр c oтдeлни aрмии. Нaдявaт ce дa привлeкaт oщe Чeрнa Гoрa, Мaкeдoния и Бocнa. Зaтoвa e и биткaтa зa Мaкeдoния. A тoзи плaн e чacт oт руcки плaн зa Бaлкaнитe. Ocнoвaтa му идeoлoгичecки e: Прaвocлaвиe и cлaвянoфилcтвo."

    Коментиран от #193

  • 182 НЕДКОВ,,

    2 0 Отговор
    Само трепане е вярната рецепта..Много, натовец, .много скрап..
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Много

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Георги":

    точно. Може още да се анализира. И дано следващото да е по-добро. Дано Господ ни пази. А България ще се ражда като феникс от пепелта!
  • 186 За съжаление

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "мдаа":

    соросоидното трио това ни докара. Хората не помислиха и не провериха кои са те. Подлъгаха се и както каза Божков в един разговор: "Голям кеф да направляваш стадото".
  • 187 Защото

    2 0 Отговор

    До коментар #76 от "НеЕС":

    не това е целта на ес. И жалко за подлъганите и немислещи протестиращи. И тези, които слагат минуси също не четат и не мислят. За това се борят майките 2 години вече.
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Лъжа

    0 0 Отговор
    лъжеш и за ик лъжеш.
  • 190 ЕС Е ПОЗОР

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ЕНП ВИЕ СТЕ ПОЗОР!!!
  • 191 ДА БЕ

    3 0 Отговор
    Никoлaй Бaрeкoв
    Лидeрът нa ББЦ рaзкaзвa иcтoриятa прeд избирaтeли в Дoлни Дъбник:
    Бългaрия cъc cвoeтo зeмeдeлиe изхрaнвaшe пoлoвин Eврoпa и пoлoвин Aзия."
  • 192 Българин

    1 0 Отговор
    Да знаете, обича ви само братска Русия, която чрез Лукойл, Нефтохим, Булгаргаз, Лафка, Булгартабак, Виваком и още над 100 000 руски фирми регистрирани у нас ви предпазва от покварата на парите като извлича от България милиарди годишно.
  • 193 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #181 от "Имa някaкъв":

    Да не дава Господ да се осъществи този план!Далеч от Русия, далеч от мизерията.
  • 194 Иван

    2 0 Отговор
    Презират ни, защото не ставаме за нищо. Все чакаме някой да ни оправи и да ни даде нещо без да плащаме. Голям смях сме за целият свят. Приеха ни в ЕС, само защото пуснахме НАТО да минат над България във войната на Сърбия в Косово. Туй го каза Гюнтер Ферхойден. За 20г. ни дадоха 100млрд. лева и не направихме с тях нищо, щото сме будали.
  • 195 Генчо

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Георги":

    Аз благодаря на 2020г за спада на БВП на Русия до 1,3 трилиона.Ще съм благодарен и на 2021 ако умори рашките от глад.
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Антирадевист

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "мдаа":

    евроазийския кенеф,
  • 198 Антирадевист

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "реалист":

    печатна грешка - кенеф. Ама май тоя кенеф ти е в главата !
  • 199 5564

    0 0 Отговор
    когато всеки новоизлюпен политик преди да стартира политическа кариера се кълне в пълна вярност към евроатлантическите ценности да се замисли че в повечето случаи интересите на ЕС няма нищо общо а често са против интересите на България.....ЕС е създаден за просперитета на германия и франция чрез евтината работна ръка от периферията на този съюз България, Румъния и т.н. Трябва да се осъзнаем и най вече прочистим от предателите и изградим собствена визия за развитие която не изключва Русия и Китай
  • 200 Антирадевист

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "реалист":

    В Александровска са по-добри. И после - в Курило.
  • 201 инчхай

    0 0 Отговор
    погледите им са насочени към Беларус ,българите да се оправят сами преди години ОЛАФ разследва покупката на стари машини вместо нови ,а сега си затварят очите за къщата в Барселона,шкафчето с евра и злато и завишените цени на ремонтите на ремонта оставка на мафията
  • 202 Антирадевист

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Перо":

    Англия к'во? Я кажи пак ! Англия и Евразийския съюз.?! - хахахахах
    Дайте бързо памперсите !!!
  • 203 Антирадевист

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "РЕАЛИСТ":

    Съветска България ли? Ако не бяхме в НАТО, сега нямаше да можеш да пишеш тези глупости. Щяха да ти ги отрежат още в главата, а може би и самата глава щяха да ти отрежат,
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Антирадевист

    0 0 Отговор

    До коментар #101 от "ЕС е позор":

    Затова българските продукти вървяха само в соцлагера (забележи - ЛАГЕР ) и затова ли българските електрокари ги разкостваха за оловото. Затова ли сега същите директори и началники по заповед на любимата им партия и под ръководството на др. Иван Костов пре..ха тази "велика" икономика? Затова ли имаше една песничка, (цитирам по памет текста), че "България ще е добре, ако е в съюз с (сега забележете !!!!! ) ФРГ"? Още по тошово време? Съветската империя се разпадна, ама ФРГ - не, дори си прилапа "първата на германска земя държава на работниците и селяните".
    Помислете си преди да пишете глупости. Пък ако не знаете - питайте.
  • 206 Антирадевист

    0 0 Отговор

    До коментар #108 от "гост":

    Що влака, да вземе самолета. Влакът сега обикаля през Полша. И да побърза, че току виж и поляците го спрели. А ако няма достатъчно пари - от Позитано 20 да го субсисират.
  • 207 Антирадевист

    0 0 Отговор

    До коментар #137 от "киро коча":

    а бе, умнико, ти изобщо знаеш ли изобщо какво е "хибридна война". Почети малко и тогава пиши.
  • 208 Антирадевист

    1 0 Отговор

    До коментар #168 от "И аз да кажа":

    Цитат: Очни хирурзи да копаят зеле. Бре че важно зеле !
  • 209 Антирадевист

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Минувач":

    КПСС - БКП ! Вечна дружба с великия Съветски съюз. Помните ли? Ако не - питайте по-възрастните.
    добре, ама дей я КПСС, дей го Съветския съюз, дей я БКП? А, ето я - маскирала се е на БСП.
    Това ли искате?
  • 210 Антирадевист

    0 2 Отговор

    До коментар #127 от "Observer":

    А ние им пробутвахме помията на нашата индустрия. Ах, да забравих - затворите и лагерите за другояче мислещите. Ако не чели - съвсем пресен пример: Навалби. Е, всяко нещо си има цена. Но колко рубли отговарят на едно евро сега - стотина. Още нещо по въпроса за съветската помощ?

    Коментиран от #217

  • 211 Антирадевист

    0 1 Отговор

    До коментар #116 от "ЛЕНИН":

    И сините - на децата в яслите! То синият цвят е хубав, червеният - също, но в ръцете на комунистите стават мръсночервен и мръсносин. Както между другото, всичко, до което се докоснат го пре...т
  • 212 Антирадевист

    1 2 Отговор

    До коментар #151 от "Анонимен":

    Публикувано във факти.бг: Ореди 1944 немски войници са Иизнасилвали крадиви българки и са им = ЕЙ, не ставай СБАБИКЯН. Това са го правили руснаците навсякъде в окупираната от тях Европа. Не можеш да сравняваш немските войници с глутницата от азиатски възпитани войници. Има много писано, почети малко.

    Коментиран от #213

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Точно така

    2 0 Отговор

    До коментар #150 от "Гост":

    Точно така, както "управлява " ГЕРБ , може да управлява и бат Сали ... отива в Посолството на САЩ , дават му директивите, той козирува , вика Йес Сър ! и джаса по методичката на ЦРУ.

    Между другото Бойко ще го сменят на следващите "избори" в нашата американска колония и ще сложат друг губернатор - компрадор , също толкова тъп и послушен , а може би и по - тъп и послушен.
    И след 50 години / ако не хванем оръжието и не започнем реални военни действя по освобождаването на България от американско - еврогейска окупация /, България просто няма да я има ... и съм голям оптимист , като ни давам 50 години .
  • 215 1122

    0 0 Отговор
    По добре ЕС да се разпадне или ние да излезем от него.И в двата случая ще спечелим.Какво им е на сърбите като не са в ЕС? Имат по големи заплати и пенсии от нашите,даже Македония са по добре от нас.
  • 216 Сульо

    0 0 Отговор
    Поредния "демократичен"глyпak писал глупости. Не бил такъв еврoreйския съюз. И не трябвало да ходим при "дивите азиатци" разбирай Русия. На лyдитe "демократи" толкова им е промит мозъка,че не могат да схванат, че на западняците двуличието и надвиването на интереса над "правдата" са им в гените и не са някакъв сгрешен ЕС а просто си е част от т.нар. евроатлантически "ценности" и изначална същност на западната "демокрация". Сега малко трябваше да изтрезнеят като видяха истинското лице на Европа, ама са толкоз проссттззди ,че не могат да вдянат за катво иде реч.
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.