Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 17:46 12 652 82

Румен Петков пред ФАКТИ: ЕНП продължава линията на КПСС

  • румен петков-
  • брюксел-
  • дебат-
  • българия-
  • резолюция-
  • доналд туск-
  • манфред вебер-
  • енп-
  • бойко борисов

''Тези хора там - Туск, Вебер, въобще цялата тази шайка, нямат повече никакво морално право да говорят за свобода на словото'', категоричен е лидерът на АБВ

Румен Петков пред ФАКТИ: ЕНП продължава линията на КПСС - 1
Снимка: ФАКТИ

''Аз мисля, че истината трябва да се казва. Понякога тя е болезнена, понякога тя е неприятна, понякога буди страх. Но истината трябва да се казва. Ако ние премълчаваме истината за себе си, ние няма да я занулим, тя ще продължи да бъде истината, която ще ходи по хорските уста. Навярно никой разумен човек не очаква евродепутатите, нашите партньори в Европейския съюз, в Щатите, въобще партньорите ни - и от семейството, и от трети страни, да пропуснат снимката с един милион евра и няколко кюлчета злато в спалнята на министър-председателя. И това, че има хора, които считат за нередно да се говори истината, е много грозно и много пошло. Това не е да клеветиш държавата си, това е достойнството да кажеш истината за държавата си. И тези, които нямат това достойнство, нямат никакво основание да имат претенциите, че представляват българския народ и Република България''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ лидерът на ПП АБВ - Румен Петков. Думите му са в коментар на противоречивите мнения за вчерашния дебат в Европарламента, касаещ върховенството на закона в България, което неминуемо е в криза.

''Това е пошло и грозно. Доналд Туск с факта, че се вижда с Борисов, казва: ''Мен не ме притеснява, че този човек има един милион евра в нощното си шкафче и няколко кюлчета злато. Аз ще го приема, защото ми е съпартиец''. Ми, що тогава се безпокоим от Холокоста? Първата крачка Туск я е направил. Следващата крачка е да требим. Но да приемем съпартиеца. Нали разбирате, че това е изключително грозно? Лидер, човек с претенции, да управлява едно от големите политически семейства на Европа, приема един човек, за който милион евра в нощното шкафче са въпрос на ежедневие, джобните му пари.

Вебер казва: ''Редовните избори''. Той взима решение вместо нас. И по същество, аз не бих казал съвсем единни, но фактът, че Народната партия (ЕНП) забранява на г-н Кънев да говори... Тези хора там - Туск, Вебер, въобще цялата тази шайка, нямат повече никакво морално право да говорят за свобода на словото, за свобода на печата, за демократично изразяване на мнение, просто защото на тях би завидял Григор Шопов. Ние с вас знаем кой е той, младата ни аудитория - не, но когато ти легитимираш корупцията на най-високо ниво, ти сриваш ценностната система на Европейския съюз. Ние от АБВ ще изпратим на всички евродепутати снимката на нощното шкафче, в това число и на тези от Европейската народна партия. и ще ги питаме как го тълкуват. Дали нашият деморализатор опетнява тях или те са си такива, аз не се наемам да коментирам'', продължи с коментара си Петков.

''Това е тази политика, започнала от времето на Съветския съюз. ''Ние сме едно цяло''. КПСС сме едно цяло. Европейската народна партия продължава линията на КПСС и тези, които имат различно мнение, няма да им дадем думата. Грозно е. Ние, които сме се стремили, България е дала жертви за демокрацията, днес виждаме най-уродливите петна на демокрацията на челото на Доналд Туск, на челото на Европейската народна партия и на г-н Вебер, разбира се. 45-та година, нали всички говорим, Народният съд, избихме хора, имаше преследвани хора от Държавна сигурност. Добре! Разбира се, че го има във всички европейски държави, аз говоря на г-н Александър Йорданов, чиито роднини са ангажирани с избиването на дечица... И той да излиза да ми говори за това, че се посяга върху доброто име на България, мисля, че е е неприлично'', сподели още лидерът на АБВ.

Румен Петков изрази мнение, че Европейският съюз или е в много тежка криза, или е изправен пред нея.

''Кои са мерките и теглилките на Брюксел? Ако шкафчето с един милион евра в спалнята на министър-председателя е приемливо за Брюксел, това не е моят Брюксел! Това не е Брюксел на десетките и стотиците хиляди, които протестират, това не е Брюксел на тези 60% българи, които одобряват протестите. Аз мисля, че ако този дебат не продължи в четвъртък, когато ще се гласува резолюцията, чувството на отвращение в България към Европа и институциите на Европейския съюз ще вземе връх, който ще бъде труден за преодоляване.

Трябва да сме на площада всяка вечер, трябва да продължим протеста. Мисля, че вчера за всички хора с душа е станало ясно за пореден път, че ние трябва да си решим въпроса. Защото има хора в България, които... Самият премиер Борисов, който съм казвал много пъти, че е токсичен и всеки контакт с него убива, самият той винаги е казвал: ''Началниците от Брюксел'', козирува на тоя, на оня, манталитетът на безгръбначното, манталитетът на този, който има нужда да бъде щипнат по бузката, за съжаление избуя през последните няколко години в особено уродливи размери (б.р. при Борисов)'', добави бившият вътрешен министър.

Той коментира и посещението в Америка на военния министър Красимир Каракачанов, както и в конкретика заявеното намерение от българска страна да се купуват още американски изтребители. ''Купуване на индулгенция. Аз миналата година, юли месец, в Пловдив казах, че това правителство, специално Борисов и Каракачанов, си купуват индулгенция'', смята Петков.

''В момента Каракачанов отива, а за първите осем самолета те лъжат. Ние плащаме 3 700 000 000 млрд., а не 2 200 000 000 млрд. Защото 500 млн. минимум трябва да бъдат инвестирани в летището в Граф Игнатиево, където трябва да се направят съответните съоръжения и т.н., и още 300 млн. за летището в Безмер. Т.е. имаме 2 200 000 000 млрд., с ДДС 2 640 000 000 млрд. и още близо 1 млрд. за необходими съоръжения в летищните комплекси. Т.е. имаме 3 700 000 000 млрд. и сега ще отидем да хвърлим още 2 млрд. Борисов си мисли, че няма да бъде цапардосан от САЩ. Разбира се, че ще го цапардосат'', коментира още той.

''Всичкото това на нас ни се представя като диверсификация на въоръжение, като гарантиране на сигурност. Е, добре, миналата година в края, министър Петкова се изправи с директора на Булгаргаз и казаха, че имаме страхотна диверсификация - 500 млн. куб. м. Хубаво, имаме ги 500-те, тази година що ги нямаме? Ми, защото Борисов, правителството му, държа цената на газа скъпа, за да може Цветелина Бориславова, тоя, оня, купуват евтина газ от Гърция, не намаляват договорената цена с ''Газпром експорт'', тя седи 23 евро на мегават, от Гърция взимат 13 евро на мегават, и хората си прибраха 100 млн., които платихме ние с вас. Е, тези неща, след като Европа не ги вижда... Аз съм говорил с представителите на САЩ. И ги питам: ''Вие не разбирате ли, че вашите приказки за евтин газ, втечнен, са нищо незначещи за българите, защото двамата-трима го купуват евтино в Гърция и го продават скъпо в България? Т.е. вие лъжете. Или някой лъже от ваше име''. Те го разбират, но в момента гледат да ни пробутат едни самолети мой набор. Щото, ако са погледне, F-16, те до 2027/28 г. ще бъдат спрени от производство. И, разбира се, че това е част от предизборната кампания на Тръмп'', допълни Румен Петков.

Той коментира и процесите в бившата си партия - БСП, както и в конкретика отлъчването на Елена Йончева, която си позволи да критикува лидерката на партията - Корнелия Нинова:

''В БСП, за съжаление, мнението различно от това на председателя, се линчува. Да бъде цапардосана по този начин Елена е грубо и нетипично за съвременната левица. Днес са цапардосали Елена, защо тогава ни прави впечатление, че Европейската народна партия ''затворила устата'' на Радан Кънев? Грозновато е. Една партия, която в парламентарната си група е имала Йордан Радичков, акад. Светлин Русев, Валери Петров, да изгони по този начин Велислава Дърева... Аз не го разбирам. Един авторитет в европейски мащаб - като Георги Пирински, не го разбирам (б.р. изгонването му). И днес, вчера по-скоро, това отношение към Елена... Абе, води диалог, вади аргументи, че ти си правият. Свалям доверие, изключвам, премахвам от Националния съвет е нещо, което... Не знам''.

Лидерът на АБВ, че между БСП и Бойко Борисов може и да има съглашателство, тъй като социалистите от парламентарната група в 44-ото Народно събрание дори не са поискали извънредна парламентарна комисия за установяване на истината относно парите в шкафчето на премиера Бойко Борисов.

Според Петков ''Турски поток'' в крайна сметка ще се осъществи и от българска страна, а що се отнася до новите американски изтребители, лидерът на АБВ смята, че Борисов, традиционно за него, послъгва американците и им се слага, че само той им иска самолетите.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    76 27 Отговор
    Това е бъдещето.Чипа в главата и бачкане до изнемога за международните вериги.Дотук със свободата.

    Коментиран от #3, #11, #17, #27, #41, #55

  • 2 гост

    40 64 Отговор
    Румба напълни ли фонтана ?
  • 3 Последния Софиянец

    81 20 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И да слагате минуси това ни готвят.Ние си поживяхме,ама за младите ми е жал .С тия шлемове и намордници ги превърнаха в роботчета.

    Коментиран от #5

  • 4 Абе тоя

    37 63 Отговор
    До кога ще му показват пияната нагла муцуна???? Мн активен стана власт иска пик.... О Я да каже за крадените коли който намериха в тях🙈🙊🙊🙊🙈
  • 5 Ти нали

    12 24 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Си бизнесмен защо се бориш за +++++++++❓❓❓❓❓❓май за хляба нямаш 😃😃

    Коментиран от #13

  • 6 Ак Неделчев

    20 24 Отговор
    Ти,какъв разбойник си............
  • 7 Грипен

    58 14 Отговор
    може да излита от всеки селски път и беше по добрият вариант за страна като България, но нали е предложен от Радев...За Ф-16 трябва специална писта и при първа бомбардировка на летище и от Ф-16 няма никаква файда. Пример, Азербайджан.
  • 8 Ю Кортес

    40 43 Отговор
    Пикаещия по фонтаните стана най честия гост във фейк сайта

    Коментиран от #34

  • 9 Вебер

    31 11 Отговор
    Речи, у България с демонстрации не можи ма у Беларус можи 😂
  • 10 Цървул

    30 38 Отговор
    Както винаги духовит и умен, като цървул гумен,е бай Румен!
    Като е тръгнал със сравненията,да кажем че на него пък би завидял Мосю Пиш - пикаещото момченце от шадравана в Брюксел
  • 11 Емил

    23 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Свободата е състояние на Духа, а не външни фактори! Явно ставаш за протестант - чел си само "Пипи дългото чорапче" (съкратената версия)!
  • 12 нещастници

    41 12 Отговор
    крайно време беше да се видят истинските безценности на скапания лицемерен ЕС, Рим се е разпаднал не от варварите а по административни причини и корупция. вчера видяхме бруталната корупция в ЦЕЛИЯ ПРОПИТ ОТ НЕЯ ЕС. посоката към разпад е вече поета

    Коментиран от #60

  • 13 Последния Софиянец

    10 17 Отговор

    До коментар #5 от "Ти нали":

    Бизнесът ми върви, яд ли те е? Аз не се боря за + но ако искам,ще си нацъкам. И сам воинът е воин.

    Коментиран от #14

  • 14 Ха-ха

    18 11 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Мале бизнесмен абе ти въе факти рсботиш за 20ст на +++аре марш кръгом

    Коментиран от #15

  • 15 Последния Софиянец

    10 12 Отговор

    До коментар #14 от "Ха-ха":

    Виждам, че се пръскаш от яд. Сега ще вкарам и Бабикян в бизнеса, ще станем ортаци.

    Коментиран от #65

  • 16 Потрес

    34 15 Отговор
    За съжаление на ЕП, ЕК и всички тулупи там, Руменчо е прав! Този ЕС е обречен! Аз не желая повече да плащам данъци на тези идиоти! Край! Минавам на черно! Не може да ме накарате да ви плащам. Никъде в конституцията не пише, че трябва да ви плащам европейски мижитурки! Марш! Не ни путахте дали искаме да сме в ЕС, сега и кчние няма да ви питаме! Български изход 2020!!!!
  • 17 оня от веригите

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ти бачкаш за бълг. вериги два пъти повече
  • 18 РУМБАТА.......ЧУРКАЩОТО ХЛАПЕ

    24 14 Отговор
    КАК ГИ ПРОЧЕТЕ ПЪК 1 МЛН ЕВРА....ДА НЕ СИ СЪДЕЙСТВАЛ ЗА ПОСТАВЯНЕТО ИМ И ЗА СНИМКИТЕ.....

    Коментиран от #31, #40

  • 19 среднощен

    21 7 Отговор
    Тезата на г-н Петков относно лицемерието и корупцията по върховете на ЕС е правилна, обоснована и най-вече актуална /точно навреме/... Единственото слабо място е "лектора"... Едно "подхвърляне" за "фонтани" и всичко "олеква"... То и това не е случайно - от далече е замислено да бъде така...? Но, за едно е прав г-н Петков - ако така продължава ЕС, ще последва съдбата на Рим...! ФАКТ!
  • 20 ПСР

    15 7 Отговор
    Отровното германско трио-Меркел,Вебер и фон дер Лайен,са хора с чуство за хумор.Явно,са го наследили от Гьобелс.И той е бил шегаджия. Григор Шопов не го помня.Партийната дисциплина и доктрина са над всичко!Омерта.

    Коментиран от #48

  • 21 ЕС не ви искаме

    15 11 Отговор
    ЕС, просто не ви искаме! Съсипахте не! Простаци!
  • 22 Анонимус

    19 12 Отговор
    Евросъюзът е добро място за мутри и далавераджии! За всички останали е робия! Излизаме от ЕС!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гад

    21 16 Отговор
    Щом комунистите вият на умряло значи България е на прав път.

    Коментиран от #51

  • 25 Перо

    15 5 Отговор
    Типично по български! Сега казва истината,а когато беше вътрешен министър,се споразумяваше с бандитите,да не попречат за доброто име на правителството,пред ЕС.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Таню

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Е какво сега, ще се предаваме ли? Ако чакаме само на 20-тина годишните ,може и тъй да стане,затова старите кокали трябва да държим фронта !
  • 28 ПЕНКО

    6 3 Отговор
    КАК ТАКА И ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ -БЪЛГАРСКИ : ПОМОЧКО ;УШОРКО ;ПИКЛЬО И ПИШКОЛИТИК- РОУМЕН " ГАЛЕВ " -ДА СЕ ПУПИ И ПИШЕ И ПИШЕ В ЕФИР -ПА ДОРИ И В " КЕ НЕ ФА " - "ФАКТИ " !?!?!?!?
  • 29 глупак

    12 2 Отговор
    беше и глупак си остана! Животът на нищо не го научи!
  • 30 Бат Вальо

    13 3 Отговор
    Ми той израснал бе, до време опикаваше фонтани, сега юнашки опикава собствената си родина и целия ЕС ...
  • 31 Другия с коня

    13 7 Отговор

    До коментар #18 от "РУМБАТА.......ЧУРКАЩОТО ХЛАПЕ":

    Тази снимка е Доказано манипулирана.Какво означава това.Снимаш празното чекмедже на шкафчето и после слагаш вътре каквото искаш с Програма за видеоредактиране.Най - из езвестната е Фотошоп,но има и Професионални като Сони Вегас 11 про.С нея мога да сложа в шкафчето главата на майката на Румен Шадравана да му намига....Дано не получи Инфаркт...

    Коментиран от #33

  • 32 Водев

    8 2 Отговор
    Румба, фонтаните пресъхнаха ли.
  • 33 Сигурно

    7 9 Отговор

    До коментар #31 от "Другия с коня":

    конят ти го е казал. Щото Бивол изпратиха снимките за експертиза и се оказа, че не били манипулирани.

    Коментиран от #35, #73

  • 34 898

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ю Кортес":

    Ти също!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 тнт

    5 7 Отговор
    ЕС умря пред очите ни!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Сигурно

    9 7 Отговор

    До коментар #35 от "Другия с коня":

    Аве цървул нежен и пасивен! Винаги тиквун отрича и накрая като го нагъзят на задна и си признава. Хронология на записите с Борисов- записа "Ало Ваньо" , на следващия ден в парламента Борисов обявява че записите са фалшиви и манипулирани с думите - "Вечерта преди да бъдат пуснати гледам аз мач на Челси и ми се обажда Явор Дачков, сигурно след това са сглобявани изреченията с мои думи когато ме е записвал Дачков в интервюто"..Буда отрича дотогава докато Дачков и Кристина Патрашкова не ги изпращат във френска лаборатория която установява че са автентични. Борисов вече признава за тях като казва че са изрязали само " където напсувах Първанов". След няколко години следва нов запис в къщата му в Банкя с градския прокурор на София тогава Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найденов в което Борисов обсъжда с тях как Найденов да бъде оправдан за кражбите в земеделското министерство. Буда отново отрича за тях като след това пред фактите е принуден да си признае а Кокинов подава оставка и напуска съдебната система. Сега отново отрича и има ли някой да се съмнява дали са истински?! Това е подигравка с народа на България! Лъже хората в очите че такива записи няма,после си признава а реакция от населението няма. Във всяка друга страна подобен премиер ще виси на уличен стълб като Наджибула в Афганистан. Това е политически чадър над бизнесмени и търговия с власт в ущърб на народа...Народе ,народеее

    Коментиран от #43

  • 39 Мухаха

    5 5 Отговор

    До коментар #35 от "Другия с коня":

    Ей лебед, милиционерски-гербаджийски да се усещаш!
  • 40 РЕАЛИСТ

    5 3 Отговор

    До коментар #18 от "РУМБАТА.......ЧУРКАЩОТО ХЛАПЕ":

    Един професор си направи труда да ги сметне. Много повече от 1 милион излязоха. Потърси р нета.
  • 41 Наазир

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Твоето бъдеще ще е да поемеш 30 санта африканска тояга до черния дроб !
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Другия с коня

    12 7 Отговор

    До коментар #38 от "Сигурно":

    Ние ще изберем Бойко и ГЕРБ за Четвърти мандат.Незнам как ше живееш с Реалността.Не си готов да я Приемеш каквото е.....
    Ще искаш да не си Жив.Ще искаш да не си се Раждал.Обаче това са само Червените Петолъчки в Главата ти.Прати ги на Бунището на Историята,където им е мястото и ще разбереш,че Живота е това,което успяваш да Постигнеш,Живота е Извън Парадигмата на Емоциите ти....Живота е кратък,за да го пропиляваме в Идеологии...

    Коментиран от #46, #52, #54

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 евача

    10 3 Отговор
    този не трябваше ли да е в пандиза бе
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 jorj

    4 0 Отговор
    КПСС е изписано на най-обичното ти място, така че линията КПСС на ЕНП е в правилната посока!!!
  • 48 Чвк вагнер

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "ПСР":

    Григор Шопов, беше шефа да зловеща та ДС, питай като не знаеш, най добре шофьор му, бащата на Цецко с новата партия.
  • 49 Другия с коня

    6 0 Отговор

    До коментар #46 от "Брей":

    Битката и Справедливостта винаги е Лична.Няма Обществена справедливост.Никой не води Битка заради Обществото.Всеки Използва Обществото заради Личната си Битка....Замисли се..
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 7 Отговор
    оставка на герб а тия мръсни капиталисти политици дерат по 100 кожи от народа
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Цирк

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Другия с коня":

    Как ще избереш нещо, което е в затвора
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 До Тулупа

    2 3 Отговор

    До коментар #43 от "Другия с коня":

    Може ли да наемеш поне един образован трол?! Може ли всичките ти тролове да са толкова неграмотни?! Позорно е, европеецо от Е Не Пу

    Коментиран от #62

  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    господин софийски няма как да ни ЧИПИРАТ НЕ СМЕ ЗОММБИТА не си дигай рейтинга кто сееш страх
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Периферен

    2 3 Отговор
    Бойко на този фон изглежда като Леонид Брежнев !
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Гаргамел

    5 2 Отговор
    Е само тоя червен динозавър не ми е давал акъл. Какви сте тия от Факти. Май са ви "спонсорирали" добре, за да поддържате противниците на правителството. Правете го поне по-прикрито.
  • 60 Горо плюс

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "нещастници":

    Ти даже не си бил още в течно алкохолизирано състояние, когато червените боклуцзи от СССР и техните слуги, тукашните комунисти, казваха, че капитализма и западните страни са загнили и всеки момент ще се разпаднат. Тогава излезе лафът: "Капитализмът загнива, ама добре мирише." Чакай да се разпадне ЕС. Може да поръчаш и на внуците си да чакат, ако не си обратен разбира се. Тогава по разбираеми причини няма да имаш внуци.
  • 61 Гого

    3 3 Отговор
    Г-н Петков. ЕНП се държи като нашето старо, добро БКП. Диалога в тази "демократична" европейска партия се свежда до максимата "Когато говориш с мен, ще мълчиш". Радан Кънев го изпита на собствената си глава. Андрей Ковачев имаше време на дълго и широко да обяснява успехите на ГЕРБ и Борисов, но на тези, които си отварят устата, им се изключва микрофончето. Мимикрията на ЕНП отива още по далеч. Да си спомним становището на ЕНП, когато подкрепиха протестите в Беларус и настояваха да се чуе гласа на протестите, че и резолюция гласуваха, а за България отидоха на обратното мнение, че Борисов е избран на избори и9 протестите нямат значение. Ха сега да се чудиш за коя "демокрация" според ЕНП става дума. Явно отношенията между Борисов и ЕНП не само като донор на депутати, защото днес имаш 5-6 депутата в ЕНП, но утре.....? Какво щр обяснява Туск тогава? Ако допуснем обаче, че има финансови потоци от Борисов към ЕНП за черни каси, отговора се налага от само себе си. То ще излязат на яве неща, закоито ще се срамуваме, но май не само ние.
    Що се отнася до ЕЛена Йончева и демокрацията в БСП, ами нека да ви припомня, колко "демократично" бяхте изключен от БСП заедно с Първанов и други инакво мислещи. И май не бяхте изключени от Нинова, а от Станишев, който сега се прави на дисидент. Много "демократично".
  • 62 Другия с коня

    7 2 Отговор

    До коментар #54 от "До Тулупа":

    Това са Извънсезорните ти Аперцепции....Мислиш ли,че Управляваща Партия,с един милион Избиратели в три последователни Избора ще харчи пари за Тролове ....Толкова Тъпи ли ги мислиш от ГЕРБ...Те знаят,че ще ги защитим и изберем ПАК....Иначе идват Техноимпексова,Румен шадравана,Мая Божкова,ДПС Дай България,Оп -са Славчо чалгата и Знайни и Незнайни Политици......И Ние го знаем и няма да го Допуснем....Осъзнайте то....
  • 63 Биби Кинг

    5 0 Отговор
    Пиян пембен клоун- ппк
  • 64 Чичко доктор

    7 1 Отговор
    Пикаещата мишка пак се показа кажи напълни ли шадравана, най добре се скрий не излизай от дупката си.
  • 65 Сиси

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    В България са откраднати милиарди само Банев е харчи 50000 на ден а арабаджиеви и минцо стаиков и и Цветан Василев и много известни политици и не дотам известнии всяка година се изтичат милиарди от здравна каса и от къде ли не никой не ни е виновен трябват протести и минимална заплата 800 лева средна 1600 и 3000 4000 за по високи постове
  • 66 Нищо не се е променило ама нищо

    3 1 Отговор
    Култа към мумиите на ленин и димитров е заменен с култ към парите и материалното
  • 67 нажи

    7 1 Отговор
    ФАКТИ(лили маринкова)благодарение на вас миналата седмица научих че Б.Борисов трябва да си е подал оставката,а сега моля ви обяснете ми кой е този р.петков,че го чета само във ващия сайт,никъде другаде
  • 68 Башбаш

    9 2 Отговор
    Пикаещият във фонтани и лизач на Путин. Що не вървиш да живееш в Русия. Като беше министър МВР се срещаше с босовете на групировките. Сега провежда политиката на агент Гоце. Скрий се някъде и не се показвай. Ти си никой.
  • 69 СеСеСеРе

    8 1 Отговор
    Болшевикът пикаещ във фонтани да не се обажда !
  • 70 ares

    5 1 Отговор
    ХОДИ ПИКАЙ В ФОНТАНИТЕ .НЕ СЕ БЪРКАЙ ТАМ КЪДЕТО НИЩО НЕ ТИ РАЗБИРА КРАТУНАТА
  • 71 ares

    3 2 Отговор
    "ФАКТИ' Какво стана с оставката на Б.Б където толкова гордо я обявихте.Вие лъжете повече от Бабикян.ЛЪЖЛИВАТА МЕДИЯ ФАКТИ ВЕЧЕ ТАКА ВИ НАРИЧАТ
  • 72 Реалист

    3 3 Отговор
    Румен Петков обаче е изключително нагъл и безочлив?!
    Личи му, че е доста добре запознат с фабрикуването на снимката от нощното шакфче на ББ...даже и парата е преброил, нахалният пияница и крадлив БГ комуняга!!!
  • 73 ares

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Сигурно":

    ДА АМА НЕ
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Перничанин

    2 2 Отговор
    И това го казва един политически тъ пу н г ер. Е, много си нагъл, бе Румба !
  • 77 този

    2 2 Отговор
    пикаещ некадърник хората са си ги избрали и затова са в европарламента,а ти пиян политико къде и за какво си избран освен в някаква неизвестна партийка председател заедно със другия пордот Седефчов аман от такива политици изгонени министри заради НЕКАДЪРНОСТ И ПИЯНСТВО
  • 78 КПСС БКП

    3 2 Отговор
    ДОКОГА НА ТАКИВА ИДИОТИ ЩЕ ИМ СЕ ДАВА ДУМАТА ??????

    Коментиран от #81

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 анти антифа

    2 2 Отговор
    Този тип е най-наглият човек на планетата, убеден съм, че по нагли от комунистите няма!
    До вчера плюеше капитализма, сега е най-големият капиталист, на всичкото отгоре се изкарва по голям християнин от Папата, нямам думи, уникална държава, уникални ченгета!
    Евала бате Румене, ти си гоуем демократ, хахахах.
  • 81 анти антифа

    1 2 Отговор

    До коментар #78 от "КПСС БКП":

    За това избягават темата за лустрацията, защото всички са бивши и настоящи ДС-та и ченгета.
    Тия хора отдавана трябваше да са в пенсия, но явно само смъртта може да ни раздели с комунистическите отрепки.
  • 82 Шадрафан йордек

    1 0 Отговор
    От Масква са го активирали и последно време не спира да плюе по медиите да се хареса на таварищ Решетников