14 Април, 2021 16:00 3 892 21

Николай Марков: Водещата мотивация на престъпната ни политическа клика е краденето

  • николай марков-
  • политическа клика

Затова не страдайте за погиващото пред очите ви, защото именно заради неговата еволюционна смърт ще се роди ново, здраво и смислено съществуване на човешкия вид

Николай Марков: Водещата мотивация на престъпната ни политическа клика е краденето  - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Водещата мотивация на нашата престъпна балканска политическа клика се съдържа в отговора на въпроса: Откъде може да се краде безнаказано и колко? Такива са били винаги нашите посредствени "политици" - крадливи дребни душички. Още преди Освобождението, когато се създават предпоставките за поява на Екзархията се оформят първите крадливи полуполитически банди за трупане на несметни богатства чрез присвояване на различни потоци от пари", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Да не говорим какъв грабеж на българите е извършен във фазата на руско-турската война и как, защото след края ѝ до наши дни този грабеж не е спирал дори за миг. Затова сме били винаги бедни и управлявани от чужди и наши престъпници - "търговци на тютюн и кръв човешка". Търпението ни е изчерпано, зная, но радиоактивната дъждовна вода, която се събира върху нашия национален покрив, трябва да се изтече до капка през улуците.

Няма друг начин да бъдем в уюта на сухо и топло място! Живеем във времена, които са благодатни за буен растеж на бурените и няма как най-негодното и болното измежду всички нас да не изплува най-отгоре като олио над бистра вода. Негодността и закономерния финансов и морален упадък на западната цивилизация е очевидна и само недъгав, болен или престъпен ум може да привижда нещо живо в нещо отдавна мъртво. За мое огромно съжаление.

Затова не страдайте за погиващото пред очите ви, защото именно заради неговата еволюционна смърт ще се роди ново, здраво и смислено съществуване на човешкия вид. Много хора ще погинат в огъня на пречистването и този огън няма да погълне само една или няколко държави, а цялото земно кълбо. Днешните политически шамани ще бъдат лош спомен от отминали времена на унижения, злоупотреби и добре гримирана масова смърт.

Вървим напред..., пък който и докъдето! Няма друго правилно решение. Всеки ще стигне за където е тръгнал и лично ще бъде принуден да изпие горчивата чаша с отрова или благодатния сок на живота - според съда на съвършен съдия. Не от Страсбург! Сега сме повече от разделени, отчуждени и самотни, но утре пак ще изгрее слънце над земята и вероятно то ще ни вкара в нова епоха със съвсем различен световен ред. Със сигурност по-справедлив и прогресивен за човечеството от днешния смъртоносен и лицемерен хаос. Днес над всички нас са бурените. Утрото е на въздадената справедливост и разума."


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ддк

    21 4 Отговор
    Абе кажи за чекмеджетата какви са тези философии, това истински пари и злато ли са и откъде???
  • 2 Майна

    34 4 Отговор
    Уъре е първият НОВ ДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ДА БЪДЕМ БДИТЕЛНИ И НИКОГА ПОВЕЧЕ ПРИМИРЕНИ!

    Коментиран от #9

  • 3 зъл пес

    11 37 Отговор
    Божке,какъв смрадлив ,дебел и мазен пор
  • 4 том пети

    15 0 Отговор
    Багдадският крадец ненадейно замина към Дубай по спешна работа.Един контейнер китайски прашки за магазина вече на Вентура булевард. Там го търсете!
  • 5 Това

    23 2 Отговор
    е номер 1 и със всеки изминал ден се настървява все повече !!! Не им дреме ни най - малко за страната и народа ни ! Субекти без морал и ценностна система !
  • 6 феникс

    32 3 Отговор
    Изключително добър и позитивен коментар..Браво господин Марков
  • 7 Българка

    28 3 Отговор
    Най-тъмно е преди изгрев. Кражбите са водещи за властващите, защото нямаме работеща прокуратура и съд. Върхушката е недосегаема, а тия , които трябва да я накажат, са й съучастници. Трябва спешно свалянето на Гешев и повдигане на обвинения. Спешна съдебна реформа

    Коментиран от #8

  • 8 Майна

    17 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Толкова си права.. Но от кого да я очакваме.., от МАРИЯ КАПОН ЛИ...., КОИТО ЛИ ОТ МИГЛЕНА КУНЕВА- ПРЪМОВА...КАК Е ВЪЗМОЖНО ТЕ ДА СА В ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА...А, МЕЖДУ ДРУГОТО КАПОН ОБЕЩА ДА ,,ВАКСИНИРА,, ВСИЧКИ..ТОВА Е ПЛАШЕЩО

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Я кажи

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Бате, колко ти плащат да тролиш щуротиийки по цял ден
  • 10 Купонна 🐷🐷🐷

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Пиги ли?? При изборите след 2 месеца ще е вън заедно с компанията си
  • 11 Българка

    14 7 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Моето лично мнение е, че ДБ и Христо Иванов са якият гръбнак на протеста за промяна, а не подмяна. Дано не греша. Евала давам и на Нинова, която беше залята спомия от всички, но не отстъпи от позициите си, не се огъна и не влезе в скрити договорки с ГЕРБ

    Коментиран от #17

  • 12 Кръчмар

    19 1 Отговор
    Гошо Минчев пееше:" Какви времена доживяхме момчета- такъв ни бил късмета..." Лъжците да говорят ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА, крадците ДА СА БОРЦИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА, мързеливците да ни призовават: РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА, фъфляците да ОРАТОРСТВАТ В НА.НА . НАРОДНОТО СЪБ, СЪБ, СЪБРАНИЕ!
  • 13 Сандо

    6 1 Отговор
    И слугувануто Марков,и слугуването.Дотам са стигнали в слигинажа си нашите политици,че дори не се снишават,чакайги да ни отмине бурята.Те са полегнали и чакат да им подадат господарския че пик за да го оближат.
  • 14 БИХ КОРИГИРАЛ МАРКОВ

    6 1 Отговор
    БЕЗНАКАЗАНО КРАДЕНЕ Е ПО ТОЧНО.
  • 15 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    9 2 Отговор
    Сега в България трябва да се случи това,
    което се случи с Чаушеску в Румъния
    преди повече от 30 години...
  • 16 7777

    2 1 Отговор
    Много философски разсъждения, дайте нещо по конкретно господин Марков.
  • 17 123

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Не ги слушай какво ви казват политиците, а ги гледай какво правят Българските политици това е вярното.Между думите им и делата им, стои Тихия океан.Вярвай на направеното а не на казаното, те от 1944г обещават светло и безгрижно бъдеще в България.Но светло и безгрижно е само настоящето и бъдещето на политиците и близките им. Българите още чакат светлото бъдеще, и както изглежда по тези избори още дълго ще го чакат.Най хубаво е Българите да си купят картини или виртуална реаланост на светлото бъдеще поне да имат на какво да се радват като ги гледат.
  • 18 уфффф

    0 2 Отговор
    Кой беше ти,бе ?

    Коментиран от #19

  • 19 Стрелата

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "уфффф":

    И тоя е един от хрантутници те милиционери ама го ритнаха от кораба преди 3..4 години и сега експерт.
  • 20 КРАДЦИ НС

    3 0 Отговор
    МНОГО РЯДКО ТОЧНО НА МЯСТО Е СТАТИЯТА - НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОТДАВНА Е СБИРЩИНА ОТ КРАДЦИ , ЛЪЖЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ - ОЩЕ ДНЕС ШЕ ВИДИМ НУЖДАТА ОТ НОВ ВИД И НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ
  • 21 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    ХАРЕСАХ ФИНАЛА ТИ ...НО АЗ СЪМ ОКУЛТИСТ И ЗНАЯ , ЧЕ БУРЕНЪТ Б.Б. , СТАВА КРАСИВО ЦВЕТЕ .
    СЕГА ТРЯБВА НЯКАК СИ ДА ПИТАМ СТАРИ ГРАДИНАРИ , ИМА ЛИ ГО В ПРИРОДАТА .
    СЕЩАМ СЕ ЗА ЕДИН ГЛОГ , НА КОЙТО ПРИСАЖДАТ КЛОНКА , И НОВОТО ДЪРВО ЗАВЛАДЯВА С АРОМАТ И КРАСОТА .
    ВИЖ КАК СА ПОМИСЛИЛИ И ЗА ТАЗИ СИТУАЦИЯ ДУХОВНИЦИТЕ ГРАДИНАРИ .