ФАКТИ.БГ

Иво Инджев за ФАКТИ: Силата на кремълските слуги в България е в тяхната невидимост

"Пръснати са (почти) навсякъде. В това отношение най-важното е, че ГЕРБ беше отстранена от властта", допълни журналистът

Публикувана: 21 Април, 2021 09:43
202 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 7696
Иво Инджев за ФАКТИ: Силата на кремълските слуги в България е в тяхната невидимост
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 2.5 от 103 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

След провеждането на парламентарните избори на 4-ти април и формирането на 45-ото Народно събрание, политиката в България отново стана интересна за значителен брой български граждани. Колко време ще продължи това и дали ще може интересът към нея да е устойчив, предстои да видим. Междувременно, от ФАКТИ продължаваме да Ви представяме анализа на личности със значителни натрупвания от впечатления и заключения, когато говорим за българската политика.

За изборния резултат, министър-председателя МетодиевИЧ, по нашия събеседник, кремълските слуги в България, БСП, ДПС и други теми, може да прочете интервюто на медията ни с Иво Инджев в следващите редове:

Иво Любомиров Инджев е български журналист, блогър и автор на публицистични книги. Член на Източния екип за стратегически комуникации на Европейския съюз. Бил е главен директор на Българската телеграфна агенция (1990 – 1993) и телевизионен водещ на предаването „В десетката“ по bTV (2000 – 2006). От години има собствен блог - ivo.bg, в който ежедневно публикува анализи за личности и събития от България и света.

- Г-н Инджев, да започнем така. Има ли факт, който много Ви изненада в изборния резултат от началото месеца, както и след старта на 45-ото Народно събрание?

- Рутинен от доста години факт е, че социолозите у нас не познават процентите и подпомагат абонираните за победители поръчители на проучванията им с внушенията си. Сред основните задачи на десетилетието на отиващите си властници беше овладяването на медиите и те не ги разочароваха. Самите управляващи се скъсаха да се хвалят и да бягат от дебат. Резултатът от всичко това беше такъв, че само те се изненадаха на 4 април.

Приличат на закоравял побойник, който е настроил цялата махала срещу себе си, а след това се изненадва, че яде бой. Други изненадани нямаше. Включително и моя скромност. Подписал съм се под множество прогнози в този смисъл.

- Другарят Методиевич, тоест Бойко Борисов, често е обект на Вашите анализи във Вашия блог ivo.bg. Вярвате ли искрено, че с политическата му кариера е свършено, или пък опонентите му са способни да го реанимират?

- Аз не боравя с категорията на вярата, която оставям на суеверните хора и на църковните служители. Очаквам от Методиевич всичко. Не дефинирам какво означава “всичко”, защото той има таланта да надхвърля всякакви очаквания за възможните номера, на които е способен в името на собственото изтъкване.

Някой вярвал ли е, че в рамките на една седмица първо ще избяга от парламента с писмена оставка, а след това ще си вземе отпуск, който ще се окаже накрая по болест? Три в една седмица, само и само да стане неговата и да се наложи отново uber alles. Не за Гинес, рекорд е като за Ганьо, какъвто не сме имали начело на държавата в цялата ѝ горда 1300 годишна история.

Ако някой ми цитира друг български владетел някога да е казвал за себе си, че много умен и много мъдър, както сам се определи по къси гащи в болницата на представлението по изпровождането на своите камикадзета да бъдат бламирани като министри, ще си взема думите назад. Преди това обаче държа да го наричам Бай Гадньо.

- Настоящото 45-то Народно събрание определено е глътка свеж въздух в сравнение с предишното, което беше тотален кремълски бордей. Но все пак и сега в парламента са ГЕРБ, БСП и ДПС. Считате ли, че окончателното доизчистване на слугуващата на Кремъл шлака може да се осъществи с нови и нови избори?

- Силата на кремълските слуги в България, за разлика от техните събратя в други държави с видими руски малцинства, подлежащи на наблюдение и някакъв контрол, е в тяхната невидимост. Пръснати са (почти) навсякъде. В това отношение най-важното е, че ГЕРБ беше отстранена от властта. За нея прословутият (напоследък, а иначе го коментирам от десетилетие по-рано) генерал от КГБ Решетников каза в едно интервю, че е предпочитаната от Кремъл партия в България.

Очаквам да видя как Нинова и антуражът ѝ ще отиграят шамара на посланик Митрофанова. Тя арогантно се намеси в политиката на БСП, заставайки на страната прогонения от Нинова от ръководството Георги Гергов. Такова нещо не се е случвало на наследницата на БКП от времето Горбачов. До момента, в който казвам това, БСП приема шамара за “аванта”, но той напомня на онзи юмрук в лицето на Волен Сидеров, който той получи от яростен русофил насред София. Дано столетните адепти на съветското влияние прозрат, че руският му вариант ги маргинализира все повече - международно, а вече и вътрешно, както се видя на изборите.

Колкото до (ръководството на) ДПС, не се вижда на хоризонта му страх от избори. Поне докато трае магията с капсулирането на неговите избиратели около почетния им председател Доган. Ако имаше критична маса съмняващи се избиратели на ДПС (в духа на традицията на европейското възраждане, дефинирана от Декарт), които да реагират нормално след проруския демарш на Доган с прогонването на Лютви Местан от поста му, тази прослойка критици трябваше да е поискала вече сметка на падишаха от сараите.

Някой може ли да си представи, че обикновените български турци си падат русофили, както техният владетел от Бояна?

- Не, определено не може. Встрани от това, в един от анализите си разглеждате брака по сметка на новите парламентарни партии с БСП и ДПС като нещо, което може да свърши работа срещу ГЕРБ. Кое Ви кара да бъде оптимист за това?

- Изразих се образно като за някои хора, които нямат въображението да си представят, че политиката понякога изисква прагматичен компромис. Най-голямо изкуство в живота, съответно и в политиката, е боравенето с компромисите. Без тях не може да се живее, макар да са смъртоносни, когато се преглъщат в големи количества - също като в случая с водата, без която не можем да съществуваме, но бихме се удавили, ако глътнем повечко от нея.

- Предвид историческото им минало, може ли да се има дори минимално доверие на социалистите и доганистите? Както и, едно такова единодействие, ако се провали и компрометира, което не е твърде невероятно, няма ли да спомогне на ГЕРБ да се върне на „бял кон“, а формации като „Има такъв народ“ и „Демократична България“ да отидат на политическото бунище?

- Не става дума нито за доверие, нито за единодействие, а за съчетаване на интересите в името на общата цел. Защото разграждането на автократичния модел на управление в България изисква наистина обединени усилия.

- Споменавайки ГЕРБ се подсещам за пробуждането на един от евродепутатите им – Андрей Ковачев. Над 10 години по-късно той придоби решителност в искането си за събарянето на пропагандните съветски паметници, а също и поиска преименуването на градове като Благоевград и Димитровград. Как бихте коментирали това?

- Андрей Ковачев е единственият значим представител на ГЕРБ, който и преди е заявявал така позиция. Но сега той за пръв път “премина в настъпление” срещу собствените си съпартийци в Столичната община. Призова ги да подкрепят демократите в общината, които на практика бойкотират от години всеки път, когато се поставя въпросът за демонтирането на Монумента на окупационната червена армия ( МОЧА). На практика Ковачев се разбунтува по този параграф срещу шефа си Методиевич и русофилстващата кметица Фандъкова, които охраняват непоклатимостта на съветската окупационна символика.

- Да поговорим и за президента Румен Радев. Какъв президентски мандат изпраща той през Вашия поглед и цялостно какъв герой е Радев в българската политиката – положителен, отрицателен или нещо средно между двете?

- Кръстник му е пак Методиевич, ако се вярва на твърдението му, че нарочно го е оставил да победи неговата кандидатка Цецка Цачева. Само че Кръстникът този път удари на камък. С риск да стана несимпатичен на мнозина, ще припомня, че западните съюзници дадоха знаци за солидарност с Радев в апогея на сблъсъка му с конкурента Методиевич миналото лято, когато хората на Гешев нахлуха в президентството. Прогнозата ми е, че Радев ще бъде предпочетен от всички външни фактори и за следващите избори, ако трябва да избират между него и Методиевич. Колкото до вътрешното разположение на силите, за момента разполагаме само с данните на същите социолози, които не познаха резултата от изборите и подредбата на партиите в парламента. Така че предпочитам да не бързам да се качвам на техния влак.

- Смятате ли, че всичко през последните 31 години в българската политика се случва по предварително разработени сценарии? И ако – да, от кого се измислят и дирижират тези сценарии?

- Не, не мисля, че злодеите са толкова умни и мъдри - “умен и мъдър” ни е, по собствената му преценка, само Методиевич, когото наричам по руски образец не случайно. Вземам пример от онзи запис на Борисов, в който той самият нарича по руски маниер Василиевич един от своите стари ментори, какъвто беше шефът на “Лукойл” Валентин Златев.

- Оптимист ли сте за България, г-н Инджев?

- Не обичам да се измъквам с помощта на чужди мисли, но когато споделям техния смисъл, нямам проблем да ги цитирам. “Предпочитам да съм песимист и да не позная, отколкото да съм оптимист и да се разочаровам”. Казал го е в наши дни Илон Мъск, чийто успех показва, че свободният човек, продукт на свободно общество, може и Космоса да превземе.


Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ" - още от първия ден на новоизбрания парламент отказа да се бори за основното си обещание - мажоритарни избори в два тура.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 2.5 от 103 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
сила
1 Отговор
ЛИЛИПУТА Е ЯСЕН,ОБАЧЕ ТИ СИ НАВЕДЕН КРАВАРСКИ ИБРИКЧИЯ....

Коментиран от #60


Оценка:
-46 +242

Краварски глисти
2 Отговор
Едва ли има такива кремълски шпиони. Вие ги набеждавате за такива, защото сте сороско-щатски подлоги и се мъчите да лижете краварски изпражнения ежесекундно.

Коментиран от #171


Оценка:
-45 +258

Smooth Jazz
3 Отговор
Я кажи нещо за вашингтонските слуги , че много станахте. Вече дори и не се криете. Направихте слуги и народа по принуда, но ще има видовден!

Оценка:
-36 +245

ТаУмВзе
4 Отговор
Бясните халюцки са сигурна шизофрения. Особено когато подозираш Невидими руснаци. Смех!

Оценка:
-27 +194

5
Този коментар е премахнат от модератор.
Един индж
6 Отговор
Иво Инджев- самотният боец срещу Русия.
Един индж патротизъм срещу руската агентура и царя-Батушка из Кремля.

Коментиран от #13, #136


Оценка:
-28 +106

шумкар
7 Отговор
Този е от комунистическо семейство. Самият той е агент на Държавна Сигурност. Неговата роля е същата като на Атлантическия съвет - да осветлява антикомунистите и да имитира опозиция на червените.

Коментиран от #10


Оценка:
-27 +152

8
Този коментар е премахнат от модератор.
Хахаха
9 Отговор
Не става дума срещу Русия или за нея. Сега Русия е единствен оплот на разума, достоинството и сплаведливостта. Всички хора, които срещу лъжата, фалша и лицемерието, което се вижда от всички в нашия живот, са на страната на разума. Това е.

Оценка:
-25 +168

сила
10 Отговор

До коментар #7 от "шумкар":


ЗАВЪРШИЛ В МОСКВА....

Коментиран от #18


Оценка:
-7 +112

Sieg
11 Отговор
Този човек има нужда от лечение!

Коментиран от #192


Оценка:
-14 +148

де юре
12 Отговор
Няма такова г2вно !

Коментиран от #62


Оценка:
-9 +113

иво комунето
13 Отговор

До коментар #6 от "Един индж":


Напротив, Бат Иво е от стар шумкарски род и самият той е руски агент, АГЕНТ НА ДС (КГБ)!
Идеята е да бълва дезинформация и да хвърля помия, той си е руски помияр!

Коментиран от #23


Оценка:
-22 +71

Тъжно и смешно
14 Отговор
Иво, осъзнай се. Отначало цяла България се възмущаваше от твоето политическо мимикриране и скоростно пребоядисване. Сега вече се питаме дали нещо с душевното ти здраве не е наред. Колко пъти се преориентира, колко пъти смени политическата си окраска, на колко господаря се поклони. Помни се как въртеше опашчица като малко кученце пред могъщия СССР.

Оценка:
-13 +120

Прави се на оргинал, но тъп
15 Отговор
Къде и на коя държава шпионите (разузнавачит, съмишлениците) се правят на ВИДИМИ? По достъпно казано иска му се да не е както казват "в шеста, глуха". Мокар и аутсайдер, ако е за "насъщният" го оправдавам, каквото и мнение да изразява, но не и от позицията на убеждение. От нея няма спасение. Мрели са за нея.

Оценка:
-8 +62

Pompev 🇧🇬✔️
16 Отговор
Иво Любомиров Инджев е български журналист, блогър и автор на публицистични книги. Член на Източния екип за стратегически комуникации на Европейския съюз.[1] Бил е главен директор на Българската телеграфна агенция (1990 – 1993) и телевизионен водещ на предаването „В десетката“ по bTV (2000 – 2006). [2] wikipedia

Коментиран от #86, #143


Оценка:
-60 +13

КойГоКаза
17 Отговор
Защо непрекъснато се дава трибуна на бивши доносници и сатрапи на комунистическата номенклатура от най-долнопробно ниво, и ни занимавате с техните вопли и излияния!? Малко ли допринесоха за изкормването на подредената ни от Бай Тошо държавица, и малко ли човешки съдби са съсипали!?

Оценка:
-12 +93

Помни ли някой
18 Отговор

До коментар #10 от "сила":


Освен че е завършил в Москва, не беше ли и женен за рускиня преди време? После май смени тази съпруга с немска.

Коментиран от #196


Оценка:
-6 +59

Грантаджията
19 Отговор
Иво Инджев и Асен Генов се срещнали на по бира, след поредния усвоен грант от "Америка за България".
- Асене, заслужих си грантчето! - Започнал да се хвали сина на видния партиец, възпитаник в Москва, понастоящем пръв русофоб и евроатлантик.
- Какво направи бе, Иво? - С интерес попитал професионалния протестър и блогър Асен.
- Из*р*х се насред Червения площад, да видят гадните руснаци! - заразказал подвига си Инджев.
- Брей! - Ахнал Генов - и какво стана като те хванаха руснаците, какво ти направиха?
- Нищо, Асенчо... не ме хванаха!
- Е, как, това е центъра на Москва, сърцето на империята на злото. Как не те хванаха?!
- Лесно! Ср*х тихо, без да си свалям гащите!

Оценка:
-10 +105

SAAB
20 Отговор
Оди тЪ пердаши ханъмата в US посолство !

Оценка:
-8 +53

БОЗА
21 Отговор
Надпреварата,за приза "Хелминт на годината" е ОСПОРВАНА и зрелищна...пореден претендент в лютата надпревара... ;-)

Оценка:
-5 +46

22
Този коментар е премахнат от модератор.
Този порти
23 Отговор

До коментар #13 от "иво комунето":


Не знам дали е бил специално обучен или е следствие от черти на характера му, но когато трябва да се хвърли помия върху някого и това да се подсили с измислени факти, Инджев е насреща. Той с наслада прави това, макар че писанията му са като съшити с бели конци. Толкова може човекът.

Коментиран от #66


Оценка:
-8 +70

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ
24 Отговор
Минdжев, Минdжев,
още дълго има да Lижеш...

Оценка:
-10 +64

Демограф
25 Отговор
Кремълските слуги са силно изявени в този сайт😂 Партизански чеда с промити мозъци😂

Оценка:
-66 +16

БПФ
26 Отговор
Докога ще ни занимавате с тоя психически болен човек, който вижда руснаци и в супата си? В едни по-цивилизовани времена щяха да го лекуват с електрошокове и лоботомия и щеше да се кротне.

Оценка:
-11 +74

гнусен
27 Отговор
Нахален и нагъл гнусен кочияш на чуждите разузнавания. Точно ти ли ще си носителя на моралните оценки бре??? Как не те е срам с предателската си муцуна да даваш оценки и на основание на какво отгоре?Твоето мнение предателю е точно толкова" важно" колкото и мнението на всеки един който смееш да обвиняваш. Никаквец не си важен.

Оценка:
-11 +67

Мими
28 Отговор
И този се мъчи да изплува от политическото блато!

Оценка:
-11 +53

Иво Инжев ти си един доказан в годините
29 Отговор
Ветропоказател!!! Такива Стари грамофонни плочи ние омръзнало да слушаме!!! Ти можеш цял ден да Преливаш от Пусто в Празно!!! Скрийсе!!!

Оценка:
-10 +56

Мими
30 Отговор
И този се мъчи да изплува от политическото блато!

Оценка:
-8 +33

БАЙ Х@Й ‼
31 Отговор
Пеше, що не писа истината бе ?????????????? Иво Инджев получава средно образование в XI гимназия, която през 1971 г. става Софийска математическа гимназия. Завършва висше образование в СССР, специалност „История на Азия и Африка“ в Московския държавен университет (Институт за страните от Азия и Африка). ‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼

Оценка:
-7 +43

Варненец
32 Отговор
Съвсем видими сме. Има регистрирани официално над 350 000 русофили в няколко организации. ЦРУ знае поименно всичките. Вкл агентите на ДС, един от които е и Инджев, вербуван още преди да отиде в Москва. Ветропоказател.

Оценка:
-10 +39

Иво Инжев ти си един доказан в годините
33 Отговор
Ветропоказател!!! Такива Стари грамофонни плочи ние омръзнало да слушаме!!! Ти можеш цял ден да Преливаш от Пусто в Празно!!! Скрийсе!!!

Оценка:
-8 +28

Извод
34 Отговор
Всички доностници станаха демократи. Меркел също

Коментиран от #35


Оценка:
-7 +40

Ротфронт
35 Отговор

До коментар #34 от "Извод":


Защо наричаш доносници хората, работили за болшевишката идея, другарю?!

Оценка:
-14 +8

Иво в момента има 100 по важни неща за
36 Отговор
Държава и народ от статута на паметника на Съветската армия!!! Защо наливаш масло там където няма нужда!! Напиши, как В и К взема вече двойно по висока цена за вода!! Такса Канализация, такса пречистване, и това е колкото самата цена на водата!!! Умнико За 15милиона Евра на сметката на шефа На ЧСИ. за това напиши!!! Напиши че ЧСИ и Колектори са Станали новите Мутри, че не се ръководят от законите, а от някакви написани от тях правилници, допълнения, изменения!!! Празни приказки от теб Иво!!!! На никой не му пречи Паметника, освен на такива Лакей като теб!!!

Коментиран от #174


Оценка:
-9 +48

Тъпу тролче
37 Отговор
Дааа, а силата на вашингтонските слуги е в тяхната видимост.

Оценка:
-4 +36

Димитров
38 Отговор
Този човек има явен проблем с морала,достойнството и психиката!

Оценка:
-6 +41

Ахахахх
39 Отговор
Какво по-голямо лицемерие от това, написано от агент на ДС... Жалка картинка... Кремълските слуги лесно могат да бъдат видяни по скъпите плжове в чужбина, по скъпите часовници, по марковите дрехи и по скупите вили извън България. Не ни занимавайте 30 години с тъпотиите си, които са цел да се обогатите и да властвате! Просто сте нагли дебили!

Оценка:
-7 +26

Ицо
40 Отговор
А ЧИЧО САМ ДОБРЕ ЛИ Е ЕЙЙ ЩЕ ИГРАЕЕ ДРЯНОВИЦАТА СКОРО

Оценка:
-6 +26

До факти
41 Отговор
Господа, не е сложно под всяка подобна статия да пускате линк към агенцията по досиетата на ДС за да може всеки да види написалият дадена статия с какво точно се е занимавал през годините и дали може да бъде критерий за достойнство и чест! Заради подобни облъчвания България след година ще е вече на 113 място.

Оценка:
-5 +31

haha
42 Отговор
А Инджев къде ли е завършил?

Оценка:
-4 +18

А бе
43 Отговор
тъпанар загубен,това което Мъск направи със своето свободно мислене е първата стъпка на руснаците от 60-те години на миналият век. Докато достигне този свободомислещ пуяк до постиженията на руснаците ще мине хилядолетие и ще е забравен тотално. Мъск нищо особено не е направил с един два полета на половин година не е постижение а повод за съжаление.

Коментиран от #180


Оценка:
-10 +29

петър
44 Отговор
да каже слуша ли чалга

Оценка:
-4 +9

Сандо
45 Отговор
За сметка на това предателите-грантаджии са видни отвсякъде!

Оценка:
-6 +28

46
Този коментар е премахнат от модератор.
По Д.Подвързачов
47 Отговор
Българският русофоб е муха която се мисли за аероплан.

Оценка:
-10 +34

ааа
48 Отговор
Човека който променя историята ни МИСЛИ?!? Я кажи какви пари ти дадоха от Амрика?

Оценка:
-5 +34

11666
49 Отговор
Здравей мръсен АГЕНТ-ДОНОСНИК.

Оценка:
-6 +34

50
Този коментар е премахнат от модератор.
Тиква
51 Отговор
Инджев, по-добре спри с твоите Изблици. Ако казваш нещо, давай по същество. Наслушахме се на такива като теб Умници!!!

Оценка:
-4 +26

Чебурашка
52 Отговор
Опасявам се, че когато дойде Путин или солдатите на Путин няма да мога да се доредя да ги посрещна от Иво Инджев и Сашо Кюфтето.

Оценка:
-7 +35

Владо
53 Отговор
Инджев, злобно човече разкарай се и не се показвай никога и никъде повече! Отдавна не си фактор. Не можеш да критикуваш всички наред, това го няма никъде. Една добра дума за никой не каза. Разбери Мунчо най лесно в тоя живот е да се оплюват хората, и ти си точно такъв,хартиен тигър. Затова никой не те иска на работа щото си подлога и нищожество.

Оценка:
-7 +31

Мимч
54 Отговор
Тебе от край време те знаем,че плюеш всичко,което не е по твоята амефиканска идеология.Готов си и враговете на Русия да ги изкараш приятели,ако не плюят постоянно прогив тях.Озазнай се малко бе и гледай по глобално на нещата,а и на ползите и изгодите за България. Няма вечни врагове или приятели,има вечни интереси....

Оценка:
-6 +25

Ха ха ха
55 Отговор
Сигурно е получавал двойки, затова не може да прости на Русия

Оценка:
-5 +24

Мимч
56 Отговор
Тебе от край време те знаем,че плюеш всичко,което не е по твоята американска идеология.Готов си и враговете на Русия да ги изкараш приятели,ако не плюят постоянно прогив тях.Осазнай се малко бе и гледай по глобално на нещата,а и на ползите и изгодите за България. Няма вечни врагове или приятели,има вечни интереси....

Оценка:
-6 +21

Лейка
57 Отговор
Иво, като лопата обслужваш интереси, но Не интересите на България и хората! Спри да се излагаш и замълчи. Жалък си много.

Оценка:
-6 +21

Индже Доносник
58 Отговор
От комсомолски активисти и служители на ДС по време на комунизма, акъл не ща.

Оценка:
-5 +22

Валери
59 Отговор
Преди 10-ти Ноември тоя "борец" съм сигурен, че е бил примерен партиен кадър или подрастващ такъв с обещаващо бъдеще пее
възхвала за СССР и плюещ лошите капиталисти. Проблема на нашата държава не са нито комунисти, нито шпиони, нито американци, а местните подлоги дето се надупват от където духа вятъра. Когато дойде Ердоган, тоя ще е яростен ислямист, бранещ законите на шериата.

Коментиран от #61


Оценка:
-6 +29

TтТ
60 Отговор

До коментар #1 от "сила":


Апсолютно платени журналисти!

Оценка:
-4 +13

Ами ко да правиш
61 Отговор

До коментар #59 от "Валери":


Трябва да си в посока на тренда

Оценка:
-4 +6

jorj
62 Отговор

До коментар #12 от "де юре":


Да, ама не!!!!! Има такова л..., има такъв наро.., та има и най-бедна физически и морално държава в Европа благодарение на това което по-горе го има!!!!!

Коментиран от #73


Оценка:
-4 +9

ГРУ
63 Отговор
80% от шпионите на ГРУ в България са жени.

Оценка:
-7 +4

Филип
64 Отговор
Инджев не е за всяка уста лъжица. Добро интервю.

Коментиран от #108


Оценка:
-26 +13

Бесен Язовец
65 Отговор
Инджо е дърта стара руса паРания която е забравила, че е шпионствала колеги и комшии в полза ДС!

Оценка:
-8 +23

ГруЮ
66 Отговор

До коментар #23 от "Този порти":


Не е необходимо да гадаеш-пише му го на физиономията що за човек е. Най- интересното е, че най-вече мрази себе си. Заради това, което е бил, заради това, което е.

Оценка:
-6 +23

ДИМИТАР
67 Отговор
УВАЖАЕМИ АНАЛИЗАТОРИ СОЦИОЛГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ И ДРУГИ ПРЕМЪДРИ ДАМИ И ГОСПОДА
ПРЕГЛЕДАЙТЕ ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА НАЙ ТОЧНИЯ СОЦИОЛОГ БАБА ВАНГА МИР НА ПРАХА И ДО СЕГА НЕ Е ГРЕШИЛА

Оценка:
-7 +8

68
Този коментар е премахнат от модератор.
69
Този коментар е премахнат от модератор.
Какви пасове
70 Отговор
Интервюто е взето от "факти".

Ама какви пасове само:
Публикувано във факти.бг: министър-председателя МетодиевИЧ, по нашия събеседник, кремълските слуги в България

Публикувано във факти.бг: министър-председателя МетодиевИЧ, по нашия събеседник, кремълските слуги в България

Публикувано във факти.бг: слугуващата на Кремъл шлака

Дръжте си "глътката свеж въздух" вътре, че ще си останете с нея.

Оценка:
-2 +4

Какви пасове
71 Отговор
Публикувано във факти.бг: в сравнение с предишното, което беше тотален кремълски бордей.

Това трябвяше да бъде втория цитат.

Разликата е, че вашингтонските слуги го правят срещу заплашане, а ние пишем по убеждение.

Оценка:
-4 +11

Като
72 Отговор
Ивчо Минdжев 5 години е гледал кулите на Кръмъл от университета си,както той сам се похвалва докато е следвал в Москва. Та питa се той сегааа..... видим или невидим е? Напоследък се беше притаил като палаш у шума ,а сега вож... пъкна като свинско мъdо в рядка кал.

Оценка:
-5 +14

Антитрол
73 Отговор

До коментар #62 от "jorj":


Можеш ли ми каза защо най-големите евроатлантици са бивши ченгета от ДС.

Аз ще ти кажа - това са хора без морал за които е важно да с текущите ни господари - а да ли ще са комунисти, соросоиди, руснаци или американци няма значение. Те ще се подмазват на всяка власт - ако дойдат руснаците те ще са първите които ще ги посрещат с цветя.

Та всички евроатлантици и соросоиди са бивши доносници от ДС а сега национални предатели.

Оценка:
-6 +27

Дългият
74 Отговор
Инджев,недей така ще те намразят,объркал си сайта.пиши другаде,тук вони на проруски ......лизци.

Коментиран от #134


Оценка:
-14 +10

ТО92
75 Отговор
И в най-неподдържаните градски тоалетни не миришеше така, както отворената уста но тоя

Оценка:
-6 +22

HansCastorp,München,Bayern,BRD
76 Отговор
Иво Инджев е доказано най-добрият български журналист- един от малкото на които имам доверие. Интелект и последователност, от малкото противници на руския ботуш и миризливите му метастази по нашите земи. Благодаря ти, Иво, обърнипалачинковщините не са твоят десен.

Коментиран от #83


Оценка:
-24 +10

Pam
77 Отговор
Ще ходиш и ти в Швейцария.

Оценка:
-4 +13

Гост
78 Отговор
Инджев, трябва да се лекуваш. Никой друг не вижда твоята "реалност", а това е лош за тебе знак.

Оценка:
-6 +21

79
Този коментар е премахнат от модератор.
80
Този коментар е премахнат от модератор.
psf
81 Отговор
Иво, ти си едно разочарование, за привържаниците от целия политически спектър, защото най вероятно си подчинен на някой с объркана политическа концепция. Жалко, защото човек остава измамен в надеждата си, да научи нещо от теб, открито в процеса на търсене на истината, което да му отваря очите и да го прави участник на страната на напредъка. Но за да постигнеш това, трябва ясно да определиш на коя страната си и после всеотдайно да и служиш!

Оценка:
-4 +14

Но пък затова ти инджов центаджию
82 Отговор
Пасти, Ал лой, крадлата на кремове и още дяама- трима се представяте за целия народ....Махайте се в краварника , национални жалки предатели за долари, гладни кучета с тении в червата

Оценка:
-4 +17

Георги Ифандиев
83 Отговор

До коментар #76 от "HansCastorp,München,Bayern,BRD":


ИНДЖЕВ ─ ПОДЛЕЦЪТ СЕ РАЖДА - Епопея на негодниците – КАК СЛУЖБИТЕ КОВЯХА „ДЕМОКРАТИ Написана от Георги Ифандиев На 20 юли 2012 г., предизвикан от наглостта на един съвършен негодник, припомних, че съм публикувал много документи, разкриващи неговото минало и активната му ченгесарска дейност в полза на тукашния червен фашистки режим и в интерес на „интернационалното комунистическо движение“… Възможно ли е някой да е комунист и ченге по рождение? Явно такъв е случаят с назначения „антикомунист“, „върл антисъветчик“ и „демократ“ Иво Инджев. …Днес настоящият „дисидент“ и назначен от когото трябва „антикомунист“, комунистът Инджев, произлязъл от недрата на БКП(дете на Активни борци), предвожда борбата срещу „върховното зло“ у нас – Паметника на Съветската армия в столицата. • Ще отрече ли Инджев, че мама Люба Инджева беше офицер в тайните служби на Държавна сигурност?
• Ще отрече ли Инджев–син, че беше напътен да учи в Москва от мама Люба по препоръка и с направление от Държавна сигурност?
• Ще отрече ли ощетеният Иво Инджев, че изпращането му на работа в Бейрут бе заради чисто литературни занимания: да превежда прочутия арабски епос „Приказки от хиляда и една нощ“?
• Ще отрече ли финансово затрудненият Инджев, че е получавал пари под различна форма от КДС?
• Ще отрече ли, че когато беше генерален директор на БТА бе уволнен като нелоялен държавен служител от проф. Любен Беров, след което се заключи в кабинета си две седмици и че цялата ни вестникарска др

Коментиран от #85, #115


Оценка:
-6 +17

Наблюдател
84 Отговор
Много е смешно когато ДПС се определя за проруска партия!
Според Инджев какви пари /в милиарди/ усвояват ГЕРБ и главатара им руски или на ЕС? Съответно, кои захранват съвсем съзнателно корупцията и грабежа в България Русия или ЕС? Фактите Инджев, Фактите, къде ти се фактите!?

Оценка:
-5 +11

Георги Ифандиев
85 Отговор

До коментар #83 от "Георги Ифандиев":


Много му се насъбра на Иво Инджев, поради което и аз искам да призная една грешка, която допуснах в интервюто си с бившия стипендиант на Държавна сигурност в Москва, бившия резидент на българските тайни служби в Бейрут, бившия главен редактор на „Демокрация“, бившия коментатор на радио „Дойче веле“ и настоящ солист на на bTV.
Посипвам си главата с пепел, защото писах, че майката на Ивовия баща, а всъщност бабата на неговата майка, е чешка еврейка. Пред мен е „Автобиография на Иво Любомиров Инджев“. Тя носи датата 9 април 1975 г. В нея авторът дава кратки сведения за семейството, в което се е пръкнал.
„Баща ми Любомир Инджев е роден… След 9.ІХ.1944 г. работи последователно в радио София, в. „Работническо дело“, а от 1954 г. във вестник „Вечерни новини“. Понастоящем заема длъжността завеждащ отдел „Икономически“ във в. „Вечерни новини“ и е член на редколегията на вестника. Член е на БКП от 1946 год.
Майка ми Люба е родена… в работническо семейство,… И двамата активно участвали в борбата против фашизма и капитализма, за което са признати за активни борци… Когато обяснява следването си в СССР, Инджев твърди : „Бях държал изпити тук в Софийския университет и заминах да уча в Московския държавен университет като стипендиант на Държавна сигурност… Нашият „герой“ не само е бил стипендиант на Държавна сигурност. Преди да отиде в Бейрут, е бил на специална подготовка в Сирия, провеждана от офицери на КГБ

Коментиран от #106, #114


Оценка:
-5 +18

Гост
86 Отговор

До коментар #16 от "Pompev 🇧🇬✔️":


А, преди '90-та къде е бил? паднал от Космоса точно за главен директор на БТА?! Брях ....!

Оценка:
-3 +15

rusnak
87 Отговор
А твоята сила е вануса.

Оценка:
-3 +5

88
Този коментар е премахнат от модератор.
89
Този коментар е премахнат от модератор.
90
Този коментар е премахнат от модератор.
91
Този коментар е премахнат от модератор.
Rollins
92 Отговор
На всички иначе е ясно, че Русия е една изостанала северноазиатска кална дупка, която пак ще бъде поставена на колене както през 1918, 1991...
1941/42 ги спаси само мегаломанията на Хитлер и огромната американска помощ, но сега вместо да са благодарни пак надигат глава и избиват комплекси с имперски амбицийки ..: ))

Коментиран от #96


Оценка:
-21 +10

Въпрос?
93 Отговор
Защо ли мразищите Русия подккрепяме Борисов❓

Коментиран от #103


Оценка:
-12 +5

ИЗГОНИ ВАТНИЦИ
94 Отговор
ПУТИНСКИТЕ ХЛЕБАРКИ РЕВАТ!
ТОВА МИ ХАРЕСВА!
СКОРО ЩЕ РА3РУШИМ СЪВЕТСКИЯ КАМАНАК И3 СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ!
СКОРО ЩЕ ИЗГОНИМ МНОГО ВАТНИЦИ И ПУТИНСКИ ЛИЗАЧИ!

Оценка:
-18 +7

ИЗГОНИ ВАТНИЦИ
95 Отговор
НАСА пилотират хеликоптер на МАРС, а в същото време при КАЛНИТЕ ДИВАЦИ-ВАТНИЦИ 40% от крепостниците НЯМАТ ВОДА В КОПТОРИТЕ СИ НЕРЕЧЕНИ ДОМОВЕ ХА ХА ХА ХА ХА

Оценка:
-17 +6

Антитрол
96 Отговор

До коментар #92 от "Rollins":


Ти кажи защо всички соросоиди и евроатлантици се оказаха бивши партийци от БКП , ченгета от ДС, активни борци срещу капитализма и империализма.

Това да плюеш опонентите на сегашната власт винаги е било много доходно. Та колко дават да се плюе по Русия.

Оценка:
-5 +18

безпартиен
97 Отговор
Този не беше ли ДС сътрудник?Абе вземете най-накрая изчистете такива от медиите и политиката!Преди слугувал на комунистите-сега ги плюе де свари!На такива им викахме фурнаджийски лопати!Важен е келепира!

Оценка:
-4 +17

Зайко Байко многознайко
98 Отговор
Иво, Иво, при младите може и да ти минат номерата, но ние от по-старото поколение помним! Ей като гълъб преметач си!🙄🤔😡

Оценка:
-4 +17

99
Този коментар е премахнат от модератор.
100
Този коментар е премахнат от модератор.
101
Този коментар е премахнат от модератор.
Иво
102 Отговор
Всичко е чудесно щом има мощен гей соросоиден вой! И се усилва, още по добре!

Оценка:
-5 +14

отговор
103 Отговор

До коментар #93 от "Въпрос?":


Защото ви каза "и аз съм прoст и вий сте прoсти", затова! Че и питат още!!!

Оценка:
-3 +10

104
Този коментар е премахнат от модератор.
Изтриван
105 Отговор
Откога Факти триете руски автори и дейци на БКП от миналото ? Ще се оплача, ей !

Оценка:
-2 +1

безпартиен
106 Отговор

До коментар #85 от "Георги Ифандиев":


Добре,че има останали умни хора като Ифандиев да отварят очите на останалото население на тази територия!Това трябва да се знае за всеки "герой" на "демокрацята"-от чии хора е!?След такъв коментар просто няма какво друго да се каже освен БЛАГОДАРЯ!

Оценка:
-3 +5

Съсед
107 Отговор
Целта на такива като Иво Инджев е така да плюят Русия, че всички българи, които го четат да се отвратят. Така че той вероятно изпълнява особени поръчения с обратен знак !

Оценка:
-2 +12

Лъжица
108 Отговор

До коментар #64 от "Филип":


омазана с фекалии не е за ничия уста, освен за Минджевата.

Оценка:
-2 +8

YUI
109 Отговор
От 100 години се блъскат в доспехите русофили и русофоби, американофили и американофоби и прочие. Докато сами не осъзнаем и започнем да градим собствена политика спрямо съседите си, партньорите си, въобще останалата част от света, която не е основана на лакейски уклони и диктовка, ще се превърнем от българофоби в българофили. И това е само началото, за да ни възприеме същи останал свят сериозно и с уважение.

Оценка:
-2 +2

човек
110 Отговор
Агент " Ивайло", българите обичат Русия и ще продължат да я обичат! Направо ни обвини, че всички българи, с изключение на тези, които са на соросоидна ясла, са руски шпиони!

Коментиран от #113, #181


Оценка:
-6 +14

Морски
111 Отговор
Недостоен !

Оценка:
-3 +10

112
Този коментар е премахнат от модератор.
ЧОВЕК
113 Отговор

До коментар #110 от "човек":


РУСИЯ ОБИЧАТ САМО МАЛОУМНИТЕ РУСОФИЛИ, КОИТО НЕ СА ХОРА, А ЗВЕРОВЕ!

Коментиран от #140


Оценка:
-9 +6

ke da
114 Отговор

До коментар #85 от "Георги Ифандиев":


И КАКВО КАТО Е ЕВРЕЙКА, ТОВА ГОВОРИ ЗА ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА ЧОВЕКА! В ПЪ/АЛА ДА ГНИЕТЕ ВСИЧКИ АНТИСЕМИТИ, ХИТЛЕРИСТИ И СТАЛИНИСТИ, ФАШИСТИ И КОМУНИСТИ, НО НАЙ-ВЕЧЕ ИДЕОЛОГИИТЕ ВИ ИЗГРАДЕНИ НА ЧОВЕКООМРАЗА И АТЕИЗЪМ! АНА/ЕМА!!!

Коментиран от #116


Оценка:
-6 +4

Русофоб БГ
115 Отговор

До коментар #83 от "Георги Ифандиев":


АКО ЩЕ И СТО СТРАНИЦИ ДА НАПИШЕШ КОМЕНТАР , ТОВО ЧЕ СИ РУСКИ ТРОЛ ПУТИНОИДЕН - СИ ЛИЧИ ОТ 100 КИЛИМЕТРА! ВСИЧКО ПО РЕДА СИ, НАКРАЯ И ВИЕ! ПЪРВО СПОНСОРКАТА ВИ!

Коментиран от #117


Оценка:
-7 +6

116
Този коментар е премахнат от модератор.
Антитрол
117 Отговор

До коментар #115 от "Русофоб БГ":


И ти ли си от редиците на ДС

Коментиран от #118


Оценка:
-2 +4

ЦЪЦЪЦЪ
118 Отговор

До коментар #117 от "Антитрол":


Да аз съм от редиците на ДС капиталисти, изчистваме комунистите от всяко кътче на родината ни, както и фашистите до крак - мутри/руски/ ВЪН!!!

Коментиран от #123, #124


Оценка:
-5 +4

119
Този коментар е премахнат от модератор.
120
Този коментар е премахнат от модератор.
121
Този коментар е премахнат от модератор.
Дърт пее..раст...
122 Отговор
.Минд.жев го изнас..илили трима бл..яда в Москва..И сега реди, и плюе срещу Москва,Путин,КГБ,гру,,Му,погоди,Снежанка, т.н..Това е неговата лична драма..На мене не ми дреме за тоя прост човечец.Реди си про.стот..иите от 20 в,И вече сме 21.в...Популист оратор,,демагог,и празн.оглавц...Зная му репертоара..Тоя не дава хляб на никой..!!

Оценка:
-5 +8

Дърт пее..раст...
123 Отговор

До коментар #118 от "ЦЪЦЪЦЪ":


Под наблюдение си,,чистача,!!!,Комунисти Вън!!!Хехе.!!

Оценка:
-2 +2

124
Този коментар е премахнат от модератор.
СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !
125 Отговор
Та нима ти не ме забелязваш !? Народа е с Русия а СЪСЕЛИТЕ са със САТАНАТА на Запад ! От как са ни Русите ОСВОБОДИЛИ ! Не се гаси , туй що не ГАСНЕ ! ДРУЖБАТА С РОССИЯ е единственият Път да ни има на КАРТАТА !

Коментиран от #129, #186


Оценка:
-6 +9

Веднаж да се " Заклати " лодката у нас
126 Отговор
Тогава ще се разберем сами , Кой е Кум и Кой е СВАТ ! Без прошка и по съкратена процедура !

Оценка:
-1 +5

Gen Gurko
127 Отговор
Този бивш комуняга , сегашен русофоб жив ли е още? Помним как се барикадираше в кабинета си , когато искаха да го сменят от директорската номемклатурна длъжност преди 25 години. длъжност,

Оценка:
-4 +10

Колев
128 Отговор
Иво Инджев е способен журналист с богата култура и език, следвал е в Русия. Той обаче е един от най-яростните фанатизирани русофоби в България. Не можем да го обвиним в непознаване на историята, на съвременния глобален свят, на цялата прокоба на американската военна машина, на лицемерието на западния свят. Кой е казал, че престъпниците са честни и благородни, че са нискоинелектуални. Иво Инджев е един перфектен враг на България, толкова колкото е Соломон Паси, че и много други. Ако Русия ни е враг, да твърдим, че Англосаксонците ни обичат и са ни приятели е висша форма на НАГЛОСТ. България няма бъдеще в този коловоз и това се вижда от убийствените факти на нашето битие. Искам да го видя Инджев да обори Костадин Костадинов в словесен двубой. Само тогава ще се види не интелектуалното, а духовното му нищожество.

Коментиран от #132, #142, #146


Оценка:
-7 +16

Русофоб БГ
129 Отговор

До коментар #125 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":


Руската империя на злото да повехне завинаги! Русофилите в ибир!

Коментиран от #153


Оценка:
-8 +7

Колев
130 Отговор
Ако все пак допуснем, че Иво има достатъчно причини за фанатична омраза към Русия, той не вижда ли че България е колонизирана от Щатите, по-знаещ ли е от най-добрите ни анализатори, по знаещ ли е от предсказанията на Ванга за Русия и България. Трагедията е в националната ни простотия, която позволява на такива платени интелектуалци да съсипват народа ни. Гледам добитъка в болницата, как подлага гръб на Борисов да слага подписа си върху фланелките им. Докато има такъв добитък, ще има и такива като Инджев.

Коментиран от #137


Оценка:
-8 +11

131
Този коментар е премахнат от модератор.
132
Този коментар е премахнат от модератор.
133
Този коментар е премахнат от модератор.
134
Този коментар е премахнат от модератор.
135
Този коментар е премахнат от модератор.
136
Този коментар е премахнат от модератор.
137
Този коментар е премахнат от модератор.
138
Този коментар е премахнат от модератор.
139
Този коментар е премахнат от модератор.
140
Този коментар е премахнат от модератор.
Колев
141 Отговор
Ако някой си мисли, че Инджев няма да провери форума за своя материал много се лъже. Никой обаче не трябва да се лъже, че той може да се корегира. Той не се задоволи с почитателите си в блога и реши да търси такива другаде. ФАКТИ се чете от друго ниво хора. Съжелявам и аз, в сравнение с повечето български анализатори, голямата част професори, списъкът е дълъг, Иво Инджев е духовно НИЩОЖЕСТВО.

Оценка:
-3 +11

Чукча писател
142 Отговор

До коментар #128 от "Колев":


Еееее , точно пък Коста Копейкин ли ?! Всичките му "доводи" на Костя могат да се прочетат от троловете-путинисти. До там е ! На всеки въпрос отговаря - "А вие защо биете не...." . Елементарен човечец - хитрец на дребно .

Оценка:
-6 +6

143
Този коментар е премахнат от модератор.
144
Този коментар е премахнат от модератор.
145
Този коментар е премахнат от модератор.
доц Явор Геч
146 Отговор

До коментар #128 от "Колев":


Учил е в университета Първев Ломумба, кдето е бил малтретиран и насилван от студентите, защото е бял. Там му е извадена жълта книщка от тоталитарните пцихиятри, които му правят лоботомия по препоръка на българските консулски власти и го слагат на шепа хапчета като халоперидол ,скополамин и фенобарбитал. Преврърнат е в руина. След това е заточен в арабския свят, в Ливан. Към този момент той престава да взема натрапеният му халоперидол. След промените е сложен от ДС за директор на БТА, измъкнат е от кабинета си от метежници. По-късно е овулнен от голяма телевизия по искане на корумпирания тогавашен комунистически президент. От тогава е без работа, което е свидетелство за автентичното му дисидентство. Защитник на човешките права, атентата срещу папата, българския чадър и големия щлем.

Оценка:
-4 +4

Матей
147 Отговор
тоя пък се вманячил в яростния анти-русизъм,,сигурно високо се котира при соросняците.Нищо по-невярно и фалшиво от твърдението че герберите са мускалероси и какво толкова ги забавлява така да лъжат,повтарят като развалени гръмофони

Оценка:
-5 +4

148
Този коментар е премахнат от модератор.
доц Явор Геч
149 Отговор

До коментар #145 от "БАКЛУК":


Допускам, че от ГЕРБ го считат за токсичен.

Оценка:
-2 +3

Значи
150 Отговор
Инджев, цяло лято се драхте как ще изчегъртвате Шиши и Доган, а сега бил нужен и необходим компромис. Що не ви...

Оценка:
-3 +4

Русофил имигрира в русия .. Ъъъ
151 Отговор
лилиПУТИнаците цял ден ръсили мозък ... :)))) Ама то е всеизвестно молко мозък им трол :))))

Оценка:
-4 +4

КОНТРАТА
152 Отговор
Инджев един 100% мерзавец гладен тип зависим от порциите които му сервират в някое долнопробно НПО финансирано от Америка за България

Оценка:
-5 +10

Бесен Язовец
153 Отговор

До коментар #129 от "Русофоб БГ":


Абе безпризорен блонди обикаляш паметника на Съветската армия и го маркираш всяка вечер защото нямаш налягане за друго!

Оценка:
-4 +7

154
Този коментар е премахнат от модератор.
155
Този коментар е премахнат от модератор.
156
Този коментар е премахнат от модератор.
Държавна сигурност
157 Отговор
Иво Инджев е бил сътрудник на ДС до 2000 г след 1990г се пуса дисидент и стана седесар, а е най обикновен шпионнин клеветник на ДС! Доносите му седят в държавния архив.

Оценка:
-3 +7

ТОЧКАТА
158 Отговор
МНООГО ,,УВАЖЕНИЯ,, са изтрили бе!!!Моето също.....

Оценка:
-2 +3

Професора
159 Отговор
Платени лскеи на сороснята почнсха да си орехвурлвт техния човек ББ за човрк на Кремъл обаче забравиха, че го подкрепи фондация /Франц Зайдел /със седалище Германия която е една от многото в Европа на Джорч Сорос демек САЩ!

Оценка:
-3 +6

Философа
160 Отговор
Иво??!! може да го кръстя само някои селяни Иво!

Оценка:
-4 +3

161
Този коментар е премахнат от модератор.
ТИТИ
162 Отговор
ТО СЕ ОКАЗА ЧЕ И ЛЮБА КОЛЕЗИЧ Е ВАШИНГТОНСКА СЛУГИНЯ ГЛЕДАХ ДИСПУТА С КОНСТАНТИНОВ МА ТЯ БИЛА ОТВРАТ ЖЕНА ИМАГО В ЮТУБ

Оценка:
-5 +5

163
Този коментар е премахнат от модератор.
Мазохисти
164 Отговор
,трийте, не трийте - посланието беше към вас и вие си го прочетохте.

Оценка:
-1 +4

Фактолог
165 Отговор
Така е, истинската русофилщина се крие под маката на русофоб – и уж лае против Русия, а всщост върти опашка за кокал.
Получиха тръба завряна отзад – от към морето, та чак им излиза през устата към Сърбия...

Оценка:
-4 +3

Колев
166 Отговор
Хич да не ти пука Иво какво пишат тука българчетата, хич и да не ти пука за невидимите руски агенти. Днес отново се кълнем във вярност на единствения чужд посланник г-жа ХЕРО, тази, която Бойчето целува така страстно, тази на която обеща да състави евроатлантически кабинет.( Румен Радев и Херо Мустафа обсъдиха инициативата "Три морета"-Епицентър) Байдъновите ангели ще наводнят съвсем скоро окаяната ни земя. Отново сме в национална катастрофа, по книгата на Вацев. Добре изиграха номера със Нинова, смачкаха я и твърдо сме във война с Русия. Хайде да ни е честито, балтийските, Украина и други няма да са сами в мизерията и в глада, ако оживеем.

Оценка:
-7 +6

Оракул
167 Отговор
Мислех за омрял а той изпълзял при Пешо Здравков.Два непотребни плужека.

Оценка:
-3 +7

Русофил плюс
168 Отговор
Аз не съм слуга на никой и съм си съвсем явен. Ако все пак наречем русофилите слуги, то с какво име да охарактеризираме днешните атлантофили, които охотно превръщат България в васал на Атлантизма. Да не забравяме, че омразата към Русия не е български патент, а западен. Така че тези, които пледират българите да спрат симпатиите си към Русия несъмнено обслужват чужди интереси в България.

Оценка:
-5 +8

САТЪРА НА ХАНА
169 Отговор
ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ИВО ИНДЖОВ БЪЛГАРИТЕ УМИРАТ И НАМАЛЯВАТ
................ ................ ...............
................ ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРЕВЪЗПИТАВАТ ТАКИВА КАТО НЕГО ДА СТАНАТ ХРИСТИЯНИ ...... ДИРЕКТНО КЛЕТКАТА БЕНЗИН КИБРИТ

Оценка:
-5 +5

170
Този коментар е премахнат от модератор.
ИМПЕРИАЛИСТ
171 Отговор

До коментар #2 от "Краварски глисти":


Министър председател на БЪЛГАРИЯ в периода 1950-1956 г. е полковник от НКВД с псевдоним Спартак. Става въпрос за сатрапа - вълко червенков. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Цялата ни държавна структура е окупирана от руските \"спящи клетки\", единствено ген. Б. Борисов успя да пробие ограниченията с хитрост, защото го подцениха интелектуално него, а и БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД е умен и мъдър. Освен това, честно казано имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и бързо България пое глътка въздух....

Оценка:
-7 +6

айдеее
172 Отговор
подлога ....Мръсник си и така ще си останеш...Мърша и миришеш!

Оценка:
-4 +9

Плужек
173 Отговор
Комунистът Иво Инджев, агент на ДС с псевдоним Ивайло обръща палачинката на живота си!!!

Оценка:
-4 +7

Budinov
174 Отговор

До коментар #36 от "Иво в момента има 100 по важни неща за":


Пречи този изродски паметник и трябва да се събори за назидание на руската окупация.Кой бе нещастник смотан ги е канил тази пасмина и по какъв повод.Война ли им беше обявена,какво ли.Докато има руски пущинаци на наша теритирия с изключение на такива от 1876(въпреки че сме си платили масрафа пребогато)трябва да се съборят и със първия влак натоварени заедно с останкире от комунистическата пасмина да се изпратят на плашипу т а р ни ка П у т ле р

Коментиран от #183


Оценка:
-7 +5

Илюминат
175 Отговор
Рече американския слуга! Я у лево мекере еврогейско!!!

Оценка:
-3 +4

иван байданов
176 Отговор
Умни са слугите на дявола. Ивайло от Първо Главно Управление на ДС е такъв искусен манипулатор, при това от съветската школа, която иначе така жлъчно оплюва. ДС извърши оранжевата революция у нас в 1989 г. с ръцете и дяволските умове, като този.

Оценка:
-3 +2

177
Този коментар е премахнат от модератор.
Колев
178 Отговор
Бившият министър на отбраната на САЩ Марк Еспър казва, че САЩ трябва да разположат повече войски по Черно море в България и Румъния, за да възпре потенциалната агресия 14.04.2021 Сидеров твърди, че се очаквали 28000 рейнджъри с танковете си. Соломончо и той сигурно плаче от радост.

Коментиран от #185


Оценка:
-3 +5

Нане
179 Отговор
е такива като тоя ще ни вкарат във война и ще ни гледат сейра отвъд океяна

Оценка:
-2 +5

Docenta
180 Отговор

До коментар #43 от "А бе":


Стига глупости.По тази логика първата стъпка я прави Фон Браун,от когото ушанките се учат и в момента.Мъск е просто гений

Оценка:
-3 +2

Друга тема
181 Отговор

До коментар #110 от "човек":


ИCТИНAТA ЗA БЪЛГAРИЯ - Прeди вeкoвe, кoгaтo другитe държaви ca ce рaзвивaли, Бългaрия e билa изocтaнaлa , зaщoтo e билa пoрoбeнa, дaжe e нямaлo тeритoрия Бългaрия, a caмo Бългaрcкo плeмe ! Плeмe кoeтo oт тoгaвa дo ceгa e изгубeнo и трябвa дa му бъдe пoмoгнaтo дa cи дoйдe нa ceбe cи и да заживее истински добре !
Тoвa плeмe в ceгaшнo врeмe e нaрoчeнo дa нe e мнoгo дoбрe и дa нaмaкявa дoкaтo нe ce cтoпи изцялo ! Нeкa тoвa дa cпрe дa e тaкa ! Мoжe ли ?

Оценка:
-3 +1

1 истина
182 Отговор
ИCТИНAТA ЗA БЪЛГAРИЯ - Прeди вeкoвe, кoгaтo другитe държaви ca ce рaзвивaли, Бългaрия e билa изocтaнaлa , зaщoтo e билa пoрoбeнa, дaжe e нямaлo тeритoрия Бългaрия, a caмo Бългaрcкo плeмe ! Плeмe кoeтo oт тoгaвa дo ceгa e изгубeнo и трябвa дa му бъдe пoмoгнaтo дa cи дoйдe нa ceбe cи и да заживее истински добре !
Тoвa плeмe в ceгaшнo врeмe e нaрoчeнo дa нe e мнoгo дoбрe и дa нaмaкявa дoкaтo нe ce cтoпи изцялo ! Нeкa тoвa дa cпрe дa e тaкa ! Мoжe ли ?

Оценка:
-2 +0

Дърт пее..раст...
183 Отговор

До коментар #174 от "Budinov":


Паметници ,няма да съборя,будинов,,!!!.Най малкото мога да ти загрея врата...И да те разведря..Събаряй си къщата,несретник.!!!

Оценка:
-2 +6

Пустиняка
184 Отговор
Тоя се праи на Ким Филби.Даже за германка се оженил-чужденка..Опитва се да го копира...
Добре го играе,малко залата на една страна понякога,но му симпатизирам.Е,понякога се издава с някой статий.И ние Иво четем между редовете.Кефи за МОЧА,ама се дъни като в някой статий съм чел как защитава ромите.Това е показателно...

Оценка:
-3 +1

Вие със сидеров
185 Отговор

До коментар #178 от "Колев":


Бегайте да вардите Крим

Оценка:
-3 +5

ИМПЕРИАЛИСТ
186 Отговор

До коментар #125 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":


Петербургската академия на науките е в основата на славянската доктрина, която доктрина успешно служи за изпълнение на завоевателните стремежи на Русия. Георги Хуца с псевдоним - Юри Венелин, като неин платен агент допринася за включването на българите към „славянското семейство”.
По-късно, по същите причини се създава комунистическата доктрина , а в момента усилено са лансира православната. Разбира се, при всички тях, Русия е шефа.
За приноса на „Академии наук СССР” за отродяването на Българите от Македония и създаването на „македонски” език е излишно да се споменава.
През Априлското въстание излизаме с черешовото дървено топче и кремъклийки срещу войските на Османската турска империя, защото Русия блокира в складовете си хилядите модерни пушки закупени за въстанието от богати Българи-патриоти... Само търговецът Николай Миронов закупува 8 000 пушки, които просто ръждясват в одеските складове.....
ДА, РУСНАЦИТЕ МНОГО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ, НО НЕ И БЪЛГАРИТЕ!
А, прочети и защо Българите-опълченци се бият "с камънье и дърве" вместо с пушки... КOПИ-ПEЙCТ: ......C. И. Киcoв пишe зa пушкитe „Шacпo” „тe мoжeхa дa cлужaт caмo зa ръкoпaшeн бoй”. В cъщия дух Aтaнac Бeндeрeв oтбeлязвa в cвoитe cпoмeни, чe „пушкaтa „Шacпo” лecнo ce рaзвaляшe и нeйнитe мукaвяни oтвлъгвaщи пaтрoни въoбщe рaбoтa нe вършaт”.
пaтрoни зa ШacпoOщe прeз врeмe нa Шипчeнcкитe бoeвe cтaнaлo яcнo, чe пушкитe „Шacпo” нe били пoдхoдящo oръжиe зa нaшитe oпълчeнци. Към тoзи мoмeнт тe вeчe били мoрaл

Оценка:
-6 +3

САТЪРА НА ХАНА
187 Отговор
АКО ВСИЧКИ ИЗПОВЯДВАТ МОРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ , ЗАВЕЩАНИ ОТ ХРИСТОС ....
- СВОБОДА , РАВЕНСТВО , БРАТСТВО , СПРАВЕДЛИВОСТ , И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАШ ДА УМРЕШ ЗА ТЯХ ......
....................... ДОСЕГА КОМУНИЗМА ДА Е ПОБЕДИЛ НА ЗЕМЯТА ......

Оценка:
-2 +4

Инджев?? Ти си класически Нагаждач!!
188 Отговор
Хамелеот, който говори!!

Коментиран от #193, #194


Оценка:
-1 +3

189
Този коментар е премахнат от модератор.
190
Този коментар е премахнат от модератор.
Консерватор
191 Отговор
Бъркаш, братко, навират ни се в очите всяка минута!

Оценка:
-0 +0

Домати с лук
192 Отговор

До коментар #11 от "Sieg":


ИМА НУЖДА И ОТ БАНЯ.
Тоя беше подлога на комунистите, агент на ДС - доста душички е изгорил с доносите си. Сега е подлога на краварите и лизачите им. Иначи няма срама да говори патриотични измишльотини. Човек без чест и достойнство.

Оценка:
-1 +2

193
Този коментар е премахнат от модератор.
Дядо Иван
194 Отговор

До коментар #188 от "Инджев?? Ти си класически Нагаждач!!":


Не обиждай животинчето заради този м-ъ-р-ш-л-я-к.

Оценка:
-3 +2

любител
195 Отговор
ивчо виж друг път като пишеш или даваш интервю да не си малко надрусан или на половинка ракия че иничи глупостите ти ми идват в повече.хахаха.

Оценка:
-3 +2

Чичо доктор
196 Отговор

До коментар #18 от "Помни ли някой":


Явно рускинята много го е била по главата за да изпадне до това нерадостно състояние, в което е в момента?! Горко й на германката!

Оценка:
-0 +2

Даа!
197 Отговор
Ако не беше Руснака,да те приеме на пълна негова издръжка( храна, общежитие, безплатно обучение) в Институт за Чуждестранни Студенти" кой знае в кой склад щеше да водиш тефтери за наличност.И аз съм живял в Онова време,Ивчо! И знам прекрасно, кой можеше да замине да следва в Русия.Кой трябва да стои зад гърба ти,кой да те предложи и одобри.Сега е по лесно да заминеш в Харвард,от колкото тогава в СССР- и то ВУЗ, който подготвя бъдещи Политици,или бъдещи секретни служители на разузнаването.Нали си виждал надписа на РУСКИ ПАМЕТНИК- " Не Нам!" Не нам,Ивчо!

Оценка:
-2 +5

гост
198 Отговор
до кога ще публикувате материали на това политическо ченге ?? примитивен драскач!!

Оценка:
-2 +1

Marinov
199 Отговор
Господине, НОРМАЛМНО е да Има Русофили, Русофоби и т.п. НЕ е НОРМАЛНО такива като теб и СИЕ така ДИВО да СЪСКАТЕ и да им се Мешата в Нещата!! Невидими, Видими и т.п. това са си техни неща, НО Преследването им САМО за това че са Русофили, Русофоби и т.п. вече си е ДИСКРИМИНАЦИЯ и то от НАЦИЦКИ Тип!!!

Оценка:
-0 +0

200
Този коментар е премахнат от модератор.
Тая
201 Отговор
Мръсна гнида да не плюе Руснаците Нещастник скапан

Коментиран от #202


Оценка:
-1 +1

ГОЦЕ
202 Отговор

До коментар #201 от "Тая":


КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Проф. Иван Илчев
Проф. Иван Илчев коментира пред "Тази сутрин" по бТВ преговорите със Северна Македония за общата ни история.
Трябва да се откажем от мисълта, че македонците са ни братя"

Още бисери
ТОП 5