15 Юни, 2021 17:30 8 290 103

Николай Марков: Радев спря издирването на черната кутия по заповед на "съюзниците" ни

  • николай марков-
  • черна кутия-
  • изтребител

Коментар на експерта по национална сигурност

Николай Марков: Радев спря издирването на черната кутия по заповед на "съюзниците" ни - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

По заповед на евроатлантическите ни "съюзници", натовеца Радев прекрати операцията по издирване на черната кутия на катастрофиралия МИГ-29. Както ви предупредих още в деня на инцидента, черната кутия не се намери, защото не искат да разкрият цялата истина. Не вярвах, че и Радев ще предаде своя колега, загинал заради грешките на други лица, които трябва да останат в тайна и заради евроатлантическата ни любов.

Срам! Нито едино специализирано средство за издирване на съюзниците ни от НАТО не участва в издирването на българския пилот, макар, че същите тези откриват с лекота черни кутии на други самолети паднали в средата на океаните. А Черно море не е океан, нали? - Но не искат да търсят, защото истината е, че този наш пилот беше убит от престъпна безотговорност, нямаща нищо общо със самолета или пилота, а с лица от логистиката - американските ни партньори. И тях крият! И ще продължат да неглижират и омаловажават случая, докато бъде напълно забравен по системата "всяко чудо за три дни".

Само едно не забравяй, Радев - от теб зависеше истината! Възмездието ще почука скоро и на твоята врата. И именно то е съдът за предателите, били те и национални предатели с пагони. Историята българска помни тези същества.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 122 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българофил

    235 51 Отговор
    НАТО думна българския самолет, целта е поразена успешно. Бог да прости пилота. НАТО вън от България и България вън от НАТО!
  • 2 Гаргамел

    112 113 Отговор
    Ей все конспирации са ви в главите....айде да отива да я намери тоя кълвач, като е такъв спец!

    Коментиран от #22, #35

  • 3 АРЕ СТИГА БЕ

    95 38 Отговор
    И РАДЕВ ЛИ СЕ КЛАНЯ НА НАТО.......А БСП ГО ПОДКРЕПЯ

    Коментиран от #15, #33

  • 4 Верно е генерале

    136 52 Отговор
    Много почна да клекаш на НАТО, пък и си пилот командир защо скри истината ?
  • 5 Големи

    64 37 Отговор
    тъпни е избльовал !
  • 6 Конспирацията се оказа вярна

    147 31 Отговор
    Бил е жива мишена
  • 7 Сатана

    116 44 Отговор
    Нали никой не си мисли ,че Български офицер през 1992 съвсем “случайно” ще спечели безплатно военно обучение в САЩ току така ?
  • 8 И какъв е намека?

    94 24 Отговор
    Некадърниците са го свалили погрешка"приятелски" огън,може би? И така да е,умората ни прави безразлични,30 годишната умора..На кой му пука от разни убийства,самоубийства,изнасилвания и садо-мазохизми вече? Айде лека нощ..

    Коментиран от #19, #36

  • 9 Qqq

    59 66 Отговор
    И този "експерт" е изтрещял.
  • 10 ТаУмВзе

    91 23 Отговор
    Агент Николай, пак изпълза да лае за герберастията. Куклата Радев е най малкият проблем в момента. Каскета трябва да се арестува, за да започне да пада доминото на мутропитека и шиши. И си знаем, че това няма да стане, много ясно.

    Коментиран от #24, #101

  • 11 На Радев нещо му стана

    77 31 Отговор
    От как се срещна с Херо ходи като зомби

    Коментиран от #45

  • 12 Имам ?

    66 11 Отговор
    към Марков - как би постъпил ако беше Президент ?😞
  • 13 user

    53 94 Отговор
    Радев е ясно, че е национален предател. Раздели хората с юмрук. Сега почитателите му са във възторг, че са в добра позиция, но утре всички ще си патим от това разделение. В момента Радев е готов да прави всички каквото у кажат я американци, я руснаци само да вземе втори мандат. Следващата стъпка е при новото правителство да пуснат Северна Македония в ЕС въпреки, че не си спазват договора за добросъседство и продължават да насаждат омраза в младите македонци срещу нас!

    Коментиран от #16, #41

  • 14 Дедо

    88 47 Отговор
    Г-н Марков, хвърлянето на недоказани тези в медийното пространство и залитането към конспиративни теории, мисля че не говори добре за вашето ментално състояние.
  • 15 DRIS

    35 19 Отговор

    До коментар #3 от "АРЕ СТИГА БЕ":

    АМИ ТЕ ОТ БСП ВСИЧКИ СА НАТОВЦИ ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ
  • 16 Келеш

    91 13 Отговор

    До коментар #13 от "user":

    Радев никой не е разделял.Българите сме разделени отдавна на ГЕРБави ,ДПСейци,Полицаи,Мутри и всякакви касти смучещи пари от Държавната копаня.Останалите са работещите Българи каращи от заплата до заплата,пенсионери и малцинства.Та,кочината винаги е била разделена и антагонистичните противоречия са налице.

    Коментиран от #21, #40

  • 17 Перо

    80 13 Отговор
    По всяка вероятност трагедията е пилотска грешка при вдигане на самолета,след стрелбата или неизправност на бързо падащата мишена.Редно е държавата да търси черната кутия до дупка и с искане на чужда помощ.
  • 18 ivan

    60 10 Отговор
    то е сме6но да не могат да намерят 4ерната кутия
  • 19 Това един от намеците

    44 18 Отговор

    До коментар #8 от "И какъв е намека?":

    съвсем скоро имахме нахлуване на НАТО в цех с мирни ГРАЖДАНИ което беше един вид предупреждение .Според мен Президента ще свърши това за което сме му гласували доверие . 🧐 👍
  • 20 Ох Баня

    36 21 Отговор
    Абсолютни глупости. Пилота е докладвал че целта е поразена. Ако това е свобода на словото!! Този да бъде съден за клевета и вкаран в затвора. Не е нужно да минава през прокурор.

    Коментиран от #62

  • 21 user

    22 46 Отговор

    До коментар #16 от "Келеш":

    Не знам дали мислиш наистина какво пишеш. Радев не бил разделил хората?? Никога до сега поне от както се помня, а това са много години хората не са били толкова разделени политически. Добре, че от другата страна имаме държавник иначе ако и той беше размахал юмрук щяхме до гражданска война да стигнем!

    Коментиран от #37

  • 22 Некой си

    60 17 Отговор

    До коментар #2 от "Гаргамел":

    Абе, ееий..знаеш ли че черните кутии имат радиомаяк и не е никакъв проблем да се открият в такъв плитък район. Всичко останало е пунта мара за да прикрият гафа на логистите. Жалко че и Радев се оказа ...абе немам думи.

    Коментиран от #66, #87

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ДРИС

    7 5 Отговор

    До коментар #10 от "ТаУмВзе":

    ЗАЩО НАЙ ПОСЛЕ НЕ ТУРИШ БУКВАТА "Т" В КРАЯ НА ИМТО ТИ?
  • 25 Морски

    37 16 Отговор
    Да подкрепи казаното с факти иначе е само жалко клеветничество и пореден гербаджииски трол който цели да подбие авторитета на призидента.Иначе аз също съм на мнение че участието на България в НАТО е само в наш ущърб и никаква полза
  • 26 Сандо

    46 7 Отговор
    В армията не се разсъждава,а се изпълнява заповедта на висшестоящия.Ако Началника е заповядал черната кутия да не се намери,то тя ще стои на дъното во веки веков.Точка на всякакви обсъждания.Е остава въпроса кой е Началника,но ние си го знаем.
  • 27 Андонов

    26 20 Отговор
    Този е по-голям предател и от тиквата.
  • 28 Дедо

    43 16 Отговор
    В началото на протестите миналата година, Вие г-н Марков и пияната Веса от сайта “Афера”, поддържахте тезата, че Радев трябва според Вас да напусне Президентската институция, да направи партия и да поведе недоволните. Според мен Вие сте се виждали в това възможност за кариера или нещо друго. Това разбира се не се случи и Вие двамата основно, а и още няколко кречетала обърнахте палачинката и започнахте да плюете по Радев.В тази ситуация кажете ми как може човек да Ви приема на сериозно?

    Коментиран от #73

  • 29 Последния Софиянец

    43 15 Отговор
    Радев знае че кутията е на парчета.Какво да търси? Самолета е взривен и разпръснат на километри.

    Коментиран от #63

  • 30 Недоволна

    50 11 Отговор
    Искаме истината.Черни кутии са намирани на хиляди мили дълбочина в океана.Предателството се наказва.Бог вижда това, което ние не знаем.Щом жертвата е на наша територия искаме истината.
  • 31 mi6osp

    17 35 Отговор
    След над 4 дни в морска вода черната кутия става просто кутия с боклуци.
  • 32 минувач

    53 7 Отговор
    Публична тайна е ,че при съвместни учения на ВВС нашите играят лошите руснаци.Както с техниката си,така и с начина си на водене на въздушния бой.От тук натаък всеки да си прави изводите сам.Имало ли е други участници в учението освен българи и сърби.Каква е била разстановката и диспозицията на частите.Какво се случва със записа от радарите на следящите учението.Какво се случва с видеозаписа направен от самолета пуснал мишената?Въпроси много.Отговори никакви.И е вярно,че никаква помощ от т.н. съюзници.
  • 33 хахаха

    36 18 Отговор

    До коментар #3 от "АРЕ СТИГА БЕ":

    Хахаха до вчера обвинявахте президента, че бил с Русия, сега пък го обвинявате, че бил с НАТО. Утре в какво ще го обвините, че се бори за интересите на България ли? Важното е да го обвинявате за нещо, нали, нищо че си противоречите.

    Коментиран от #67

  • 34 Гумен Гадев Пликчев

    10 16 Отговор
    Аз съм Ганьо обичам Чекмеджан и Пликчев
  • 35 Само не мога да разбера

    5 13 Отговор

    До коментар #2 от "Гаргамел":

    От къде ти дойдоха плюсовете за това просташко изявление.Сигурно от други такива
  • 36 Намека е ?!?!???!????!!!!

    18 6 Отговор

    До коментар #8 от "И какъв е намека?":

    да си ПАЗИМ ПРЕЗИДЕНТА !!!!!!!!!!!!!🧐 Всичко с времето си и " ние помним"
  • 37 прототип

    18 3 Отговор

    До коментар #21 от "user":

    Ами ще бъдат хората разделени политически ами. Нали това е демокрацията. Всеки си има свое мнение. Няма как всички да мислят единно и еднакво. Затова има и много партии. Ако имаше едпа партия, като в миналото и се забрани да мислиш различно, няма да е демокрация.
  • 38 Гечко

    21 16 Отговор
    Браво на автора!
  • 39 кой

    17 2 Отговор
    пусна мишената?
  • 40 хммм

    28 14 Отговор

    До коментар #16 от "Келеш":

    Така е. Радев никого не разделя. Той е за всички българи. Но е непримирим към корупциата и неспазването на законите. Но явно има хора, които ги устройва и поддържат партии, които не ги притеснява високото ниво на корупция у нас и продължават да ги поддържат и да гласуват за тях.
  • 41 не си разбрал

    30 14 Отговор

    До коментар #13 от "user":

    Не е разделил хората с юмрук, а с юмрук показа, че трябва да се борим всички единно срещу Мафията!

    Коментиран от #53

  • 42 ХАН КРУМ

    27 8 Отговор
    колега марков,от две години няма някой да не си оплюл. оказва се ,че ти си единствения и достоен българин, но да не забравяме ,че си ченге,нищо че си завършил във в.търново...истината трябва да излезе,каквато и да е тя,тежка ,страшна и жестока. и не смятам ,че точно ти си по достоен от радев за да даваш съвети.
  • 43 Дебилчев

    30 8 Отговор
    Дааа, самолети в океана веднага на другия ден откриват черната кутия, а сега никой не помага в търсенето и то в малък обсег, нещо не е наред
  • 44 Ми оди

    14 9 Отговор
    Ти ги търси бе тулуо!.Чувам,че си бил рекордьор по лицеви опори.За кеф на Маргините...
  • 45 ВЕРНО Е

    5 8 Отговор

    До коментар #11 от "На Радев нещо му стана":

    И зоби зоб
  • 46 ЛОШО СЕДЛАРОВ ЛОШО

    17 7 Отговор
    СЕГА ПАДАТ 40 годишни АВИОНИ А КАТО ПОЧНАТ ДА ПАДАТ 70годишни ЖИЛ.ПАНЕЛКИ ШО КЕ ПРАИМ
  • 47 Чичо Тони

    25 6 Отговор
    От цялата история, единственото което не е ясно "черната кутия" "черна кутия" ли е или е някакво чекмедже с някаква електроника. Защото така наречените черни кутии, освен да записват всички параметри на машината, на подадените команди (управление) от пилота и на гласовата комуникация, са проектирани да издържат на директен удар в земята (включително и електрониката в тях) и да излъчват сигнал по който лесно да ъдат откривани. Това е смисълът на съществуването на тези "черни кутии". В случая слушаме служебни лица да ни обясняват, че най-вероятно "те са станали на парчета"???, че информацията "до два-три дни ще се загуби"???, че е проблем да се открие защото "била на 70м. дълбочина"??? и т.н. Та, има ли "черна кутия" или няма и какво точн се търси?
  • 48 Позор

    16 16 Отговор
    След военен клетвопрестъпник №1 - армейски генерал Добри Джуров, - който потъпка конституцията на НР България и взе участие в конституционния преврат на "кръглата" правоъгълна маса от началото на 1990 година, заедно с другите самозванци на БКП и СДС, които иззеха функциите на Велико народно събрание, президентът - генерал и също така военен клетвопрестъпник Румен Радев - зае почетното второ място по предателство в Българската армия след 1989 година.

    Не е български генерал - чужд е! Натовски генерал срещу България е! Нов еничар в нова полуда!

    Коментиран от #56

  • 49 Калин

    28 6 Отговор
    Добре де! Да предположим, че е било нещастен случай, пилотска грешка и пр.
    Защо тогава не е намерена кутията, която има радиомаяк и акустичен сигнализатор?
    Ще кажете " ми то вода, трудно е". Трудно не е невъзможно. Тия кутии хората ги правят така, че да се намират лесно. А не да се крият смички под почвата. И още повече, ако кутията бе на самолет който е паднал в Украйна, до сега нато не само да са намерили кутията, ами да са намерили още по 10 такива кутии и то все от същия самолет.
  • 50 Николай Марков!!! Ти си във всяко гърне

    13 12 Отговор
    Меродия!! Защо мислиш, чее кутия, и защо мислиш чее черна??? Слушал си, прочел си, Тази материя нетие позната, за нея се учи повече!!! За да е намериш, трябва да имаш дълбоководна апаратура, а ние нямаме!! ИСТИНАТА, МОЖЕ ДА СЕ ЗНАЕ И БЕЗ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ!!!! ЩЕЕ научиме истината, сега е време за Избори, Истината винаги се научава!!! Почини си Марков, не си Енциклопедична личност!!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 неразбрал

    8 7 Отговор
    Наистина ли е имало такава заповед? Никъде не е писано за нея!
    Тоя откъде знае?
  • 53 Юмрук

    20 7 Отговор

    До коментар #41 от "не си разбрал":

    Румен Радев вдигна ръката си и показа приватизирания от Джордж Сорос юмрук, вече символ на дълбоката американска държава.

    Преди Сорос да приватизира символа на испанските интербригадисти, борещи се срещу монархо-фашисткия метеж на генерал Франко в Република Испания, вдигнатия юмрук беше символ за борба за свобода.

    Днес вдигнатия юмрук на Сорос е символ на потисничеството, което упражнява дълбоката американска държава над измамените народи по света.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Коментатор

    31 7 Отговор
    Всеки път обяснявам че кутията никога няма да бъде намерена защото ще се разбере кой е думнал нашият самолет

    Коментиран от #90

  • 56 Летец

    14 5 Отговор

    До коментар #48 от "Позор":

    Не забравяй и Михо Михов, който приземи родната си авиация. Също и Българската Армия!

    Коментиран от #58

  • 57 Истината

    12 15 Отговор
    не се трие, колкото и да я триете!

    След военен клетвопрестъпник №1 - армейски генерал Добри Джуров, - който потъпка конституцията на НР България и взе участие в конституционния преврат на "кръглата" правоъгълна маса от началото на 1990 година, заедно с другите самозванци на БКП и СДС, които иззеха функциите на Велико народно събрание, президентът - генерал и също така военен клетвопрестъпник Румен Радев - зае почетното второ място по предателство в Българската армия след 1989 година.

    Не е български генерал - чужд е! Натовски генерал срещу България е! Нов еничар в нова полуда!
  • 58 Не забравям

    12 18 Отговор

    До коментар #56 от "Летец":

    Михо Михов - предател №3 след предател №1 Добри Джуров и предател №2 Румен Радев.

    А зомбираните трият!
  • 59 Хаха

    20 2 Отговор
    А, ся вече Радев е натовец. Нали до оня ден Кремъл го ръководеше, ся станал евроатлантик. Или се връткаме както е угодно според ситуацията, а?
  • 60 абв

    21 5 Отговор
    бог да го прости момчето отиде си на акерне май го думнаха съюзниците защо спряха издирването на кутията
  • 61 Истината

    7 8 Отговор
    Подготовка за признаване на македонците и отказване от род и родина, нищо друго, те знаят как става това!!!
  • 62 Пич

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "Ох Баня":

    Пилота е докладвал , или на тебе ти казват , че пилота е докладвал...!!!??? Схващаш ли разликата...???
  • 63 Bella Ciao

    17 0 Отговор

    До коментар #29 от "Последния Софиянец":

    Кутията е последното нещо дето става на парчета, ако кутията е на парчета то другите чарколяци на самолета ще да са на прах!!!
  • 64 Просто човек

    9 6 Отговор
    Марков, стига с твоите простотии. Нямате срам към паметта на този български пилот, герой, съпруг и баща! Засрамете се!
  • 65 Това е Бананова република без банани

    24 0 Отговор
    До днес,оставях БГ военните да си свърлат работата и не ги коментирах. Но днес ще наруша радиомълчанието си. Беше ми пределно ясно ,че с наличните допотопни техники и неподготвени лица,няма да открият самолетът,камо ли черната кутия. С насмешка гледах,по телевизията работата на някакви допотопни радиолокатори със заучените обяснения на операторите им в стил едва ли не,,вижте с каква модерна техника боравим”? Да припомним ли,че частни компания в БГ разполагат с техника за дълбочинно изследване,гърци и турци също? Не е срамно да им пойскаме техническа помощ срещу заплащане. Но не,било е много дълбоко,,цели 70 метра”? Хората откриват кораби от 3-4 век. ние собствения ди самолет не можем да намерим.

    Коментиран от #71

  • 66 Хаха

    11 10 Отговор

    До коментар #22 от "Некой си":

    Радев се "оказа" ли? Че той винаги е бил... Б.О.К.Л.У.К. Жалко, че все още има заблудени фенове.
  • 67 Така е

    4 4 Отговор

    До коментар #33 от "хахаха":

    Е то така беше и с Б.Борисов.Обвиняват го че е с Русия после че е с САЩ....
    В Байхурия всеки на власт е плют и омаскаряван.
  • 68 ВОЕНЕН

    17 2 Отговор
    АКО НЕ НАМЕРИТЕ ЧЕРНАТА КУТИЯ НА СМОЛЕТА СТЕ СЪУЧАСТНИЦИ В УБИИСТВО И БОГА МИ ЩЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ И ЕКЗЕКУТИРАНИ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧЙН
  • 69 арто

    14 1 Отговор
    Тя тази оранжева черна кутия е намерена още преди да съмне,след като взривиха самолета. Затова се прекратява издирване,че няма какво да се търси вече.
  • 70 Мордекай

    7 6 Отговор
    Рядко срещана простотия , по голям олигофрен от тоз трудно ще се намери , охлюв.
  • 71 Некой си

    16 0 Отговор

    До коментар #65 от "Това е Бананова република без банани":

    Абе можем ние, можем, ама...на някого не му отърва. Както казах-всяка кутия, особенно пък на военните самолети има радиомаяк. И при желание дори едно дете може да я открие в такъв район...70 метра дълбочина не е предел дори за фрий дайвинг, камо ли за флотски водолази. Само че има следи за замитане, затова не''можем''
  • 72 Joro

    4 5 Отговор
    Откакто го пускат по медиите тоя съвсем изтрещя, нарцис, пие ли, друса ли се не знам, но това неговото е абсолютно несвързани брътвежи, напил се и мрази НАТО, шмръкнал бяло, мрази Радев, утре ще се боцне, ще мрази ГЕРБ, сутрин мрази себе си, следобед всички останали. Детска градина. Френския самолет, който 2009 г се разби в Атлантическия океан я намериха след 2 г. на 4000 м дълбочина. Прочетоха и записите. Ще намерят и тази. И че НАТО думнал самолета, не знам къде е логиката. Карлуково.
  • 73 безмилост

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Дедо":

    Дедо! Раждал ли си ! Ще родиш... маймунче, и ще го кърмиш от собствените си цици????
  • 74 Вуте

    3 0 Отговор
    тоа чиляк знае кво дудне, ич да не е ама работата е барем 50:50 така.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 IVAN

    14 2 Отговор
    НАТО УБИ НАШЕТО МОМЧЕ ПРИ УЧЕНИЯТА
  • 77 КОЙ

    13 2 Отговор
    Така се управлява днес: по големи въпроси се ходи в посолство при мустафа при малки малки в анкара пак при мустафа и каквото кажат.
  • 78 Marinov

    14 2 Отговор
    Господа,
    В публикувани множество Изследвания и Експертни Заключения за катастрофи на този тип Самолети във Водно Пространство, Категорично се ЗАКЛЮЧАВА че телата на Пилотите Не се РАЗКАСВАТ на Дребни Части а това се ПОЛУЧАВА САМО и САМО при ВЗРИВЯВАНЕ на Самолета !!!
    Откритото Парченце от Пилота УСТАНОВЯВА и ДОКАЗВА че Пилота е бил РАЗКЪСАН на Дребни Части и че Самолета е бил ВЗРИВЕН!!!
    Въпроса е КОЙ, КАК и Защо е ВЗРИВИЛ САМОЛЕТА ???
    Затова Марков е Прав да поставя ДИРЕКТНО тези ВЪПРОСИ!

    БОГ да ПРОСТИ Пилота
    и ЖАЛКО на МАЙКА БЪЛГАРИЯ от Този ИБРИКЧИИСКИ Генаритет и Властимащи които НЯМАТ ДОСТОЙНСТВО Дори да Кажат ИСТИНАТА на Народа ни !!!
  • 79 туй то

    9 1 Отговор
    Наистина някой вече ни прави на маймуни. Имам ръчен часовник на който ми гарантират безпроблемна работа на 100 метра под вода . А черната кутия е създадена точно за това, да издържа на взрив , високи и ниски температури , налягане , предавателят и е достатъчно мощен да бъде бързо локализиран , повече от месец издържа батерията , кутията не е кофичка за кисело мляко да се повреди , мислена е, тествана е многократно . Първото тежко съмнение беше когато наш началник каза , че до 3-4 дни с кутията ще е свършено , тоест морската вода ще я повреди безвъзвратно, тоест да ни убеди , че кутията представлява кофичка кисело мляко . Второто тежко съмнение , нито един наш НАТО-вски съюзник не предложи помощ , каквото е неписаното правило . Като извод - Всички замесени желаят тази кутия да си седи там където е , и да не вижда бял свят.
  • 80 предполагам

    1 2 Отговор
    Маринов, не са обявили, че намерения биологически материал, е от пилота!
  • 81 платон

    2 3 Отговор
    Съвсем допустимо е ако спечелят изборите, ГЕРБ да извадят самолета с черната кутия
  • 82 Мнение

    8 1 Отговор
    Станало е нещо, като в цеха край Пловдив. Грешка, приятелски огън. Но не си признават. Не искат и да разследват. Само доказателства могат да разсеят съмненията. Бог да прости майора.
  • 83 Журналист

    3 2 Отговор
    Колегата, който е писал статията или е идиот, или е бавно развиващ се. По малоумна статия не бях чел.
  • 84 Бамбука

    4 1 Отговор
    Интересно как един охранител е станал спец по проблемите на авиацията и флота ? За Афера е ясно, само не е ясно чии интереси защитава.

    Коментиран от #88

  • 85 Един

    4 0 Отговор
    Ало , драскачите! Я се разберете там блатната гилдия - един пише "натовица Радев" друг пише "Радев - проводник на Путин"! Я си стойте в блатото!
  • 86 Олга

    2 1 Отговор
    Тази катастрофа донякъде прилича на разследването на малайзийския Боинг, когато искат да потулят истината. До сега няма обещаните космически снимки от САЩ както и не намерен мистически изчезналия диспетчер така и мълчание и фактически отказ сега от издирването от партньорите - САЩ (НАТО), които имат значително по-добри технически възможности от БГ и, които активно облитат всеки ден Черно море по свои задачи.
    Как се познават партньорите по оръжие? С приятелското рамо и взаимопомощ. Но явно не за бедните и слабите.
  • 87 Гаргамел

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Некой си":

    радио маяк на чер5ната кутия???? къде ви намират толкова маломерно умни бе??????

    Коментиран от #89

  • 88 Я кажи

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "Бамбука":

    А ти, като пишеш така, чии интереси защитаваш?
  • 89 Нали

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Гаргамел":

    Това е само една черна кутийка, викаш, какво толкова...
  • 90 Реалист

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Коментатор":

    Кой да го думне?! Наши хора! Лека му пръст на човека!
  • 91 Минувач

    2 0 Отговор
    Определено това е доста съмнително и навежда на определени подозрения! "Дим без огън няма!"
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 АЛО РАДЕВ

    6 0 Отговор
    ЧАКАМЕ ИЗБОРИТЕ, ЩЕ ВИ ФРЪКНАТ ГЛАВИТЕ НА ВСИЧКИ. ТАКОВО ЛИЦЕМЕРИЕ И НЕАДЕКВАТНОСТ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ. УВОЛНЕНИ СТЕ ВСИЧКИ.
  • 94 УЖАС

    3 1 Отговор
    СКИХА ИСТИНАТА ОТ ХОРАТА НАГЛЕЦИ.
  • 95 СМЕШКО

    4 1 Отговор
    И РУСНАЦИ И АМЕРИКАНЦИ ЗНАЯТ КЪДЕ Е ЧЕРНАТА КУТИЯ, САМО РАДЕВ ХНЕ Е РАЗБРАЛ. МАРШ ДА Я ДИРИШ ВЕДНАГА БЕ МУНЧОООО....
  • 96 Ахмак

    5 1 Отговор
    И управлението ви е същото ,както се отказахте и от истината.Дължите я поне на семейството на човечеца който загина.Махайте се от нашата държава мизерници долни .Вече станахте много нагли.
  • 97 МАРШ БЕ

    3 2 Отговор
    ЕЙ БОКЛУК.
  • 98 Казуар

    1 0 Отговор
    Другарю Марков, я покажи заповедта, често се обаждаш като усукан човек.
  • 99 Георги Марков

    1 1 Отговор
    Ники, пий си хапчетата, синко!
  • 100 факти

    1 1 Отговор
    Кой му сложи титла "експерт" по национална сигурност на тоя oлиroфpeн ?
  • 101 На каскета

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ТаУмВзе":

    Можеш само да му дрънкаш каламбаците. Много експерти с чугунени глави се навъдиха.
  • 102 Ниньова

    0 0 Отговор
    Колкото Бат Бойко е експерт по пътно строителство,толкова Нигадяй Марков е "експерт" по национална сигурност!
  • 103 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    ....ПОЗНА!!!!!!.. не се налага да правят ,,революция,, както при ЖАН!!!!!